- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
Háháhá alpári prosztó bunkó jáksó elmegy a classFM-től
lehet végre hallgatni a rádiót kora este
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #23901 üzenetére
Érdekes infót kaptam ügyvéd ismerőstől. Azt mondja hogy ha asszony nem kavar be akkor még ügyvédre sincs igazából szükség, viszont egy két hét alatt ez nem fog lemenni. Első alkalommal állítólag annyi lesz hogy bíró mondja majd nekünk hogy menjünk haza kibékülni...WTF?? Közben meg velem is történnek dolgok, illetve családdal, de perpill erről nem nagyon akarok beszélni...
(#23904) MurdR
Nem rajtam múlik sajnos, összejönnek dolgok megint sajnos...(bár ez most nem konkrétan velem kapcsolatos)
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
-
föccer
nagyúr
válasz bitpork #23906 üzenetére
Hm. Békéltetés. Én már látom előre, hogy ez nálunk nagyon gyorsan le hogy zajlani. Én megkérdezem, hogy meg akarja-e menteni a házasságunkat, erre ő azt felei, hogy nem. Innetől kezdve vége is a történetnek. Lehet aláírni a papírokat.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
LÁZ
addikt
Közeleg a költözés napja, igy lassan aktuális lesz az iróasztal-számitógép asztal utáni futkosás, vki ismer-tud esetleg vmi tuti helyet, ahova érdemes elmenni?
150cm széles 70-80cm mély kellene, magasság 75cm, de ez kb ekkora a nagyobb asztaloknál
kika-jysk-ikea-rsbutor pipa, ikeában volt 1 ami ok, keret 40k max
ps. kikában is lett volna 1 jó, 30ért, de kiderült, hogy a láb is 32 hozzá, muhahahhaha
[ Szerkesztve ]
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Mr X
veterán
Már nincs békéltetés, csak megkérdezik, biztos válni akartok-e. Én egy tárgyalással váltam el, az egész 15 perc volt, ennek a fele az volt, hogy a bírónő felmondta magnóra a határozatot.
Akkor gázos, ha vitás kérdés van. Gyerekelhelyezés, vagyonmegosztás.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
mondtam már, ha egyetértés van (azaz asszony is válni akar), akkor első tárgyaláson el fogtok válni. ebben az esetben ilyen nincs, hogy a bíró hazaküld békülni. nyilván rá fog kérdezni, hogy végérvényesen, helyrehozhatatlanul megromlott-e, mire mindketten mondjátok szépen, hogy igen.
I humbly and respectfully decline™
-
-
Dr.Zoo
őstag
Jobb reggelt PH!!
KV!!!
(teli a tököm az összes kutyánkal.... )
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
Dr.Zoo
őstag
De legalább megtaláltam a jövő sportkocsiját...
Tuningpók"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Melack
veterán
A Balatonnál mennyiért lehet kivenni egy kis faházat vagy valami hasonlót?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
-
-
Melack
veterán
Ha már kérdezz felelek van: csendes egér és billentyűzetet tudtok ajánlani? Vezeték nélkülit. Illetve egy BT modul egyszerre mennyi eszközt tud kezelni?
-
Mercutio_
félisten
-
Tim82
félisten
válasz Melack #23938 üzenetére
Kettőt biztosan (BT-s egeret és headsetet pl. biztosan tud együtt).
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Tim82
félisten
válasz Melack #23944 üzenetére
Billentyűzetnek nézz rá a Logitech PS3-hoz (!) készült billentyűzetére (igen, BT-t használ, PC-vel is ugyanúgy működik gond nélkül + van rajta touchpad). Ha kell, egy ilyet kölcsön is tudok adni kipróbálás erejéig.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
-
Melack
veterán
válasz bitpork #23945 üzenetére
A G62 billentyűzete irtó hangos. Ténlyg az. Itt bent a cégnél vannak Dell billentyűzetek, azok egész jók.
Nem kakaóbiztos kell, csak mikor este gépelek, és minden ki van kapcsolva, iszonyat hangja van, tényleg hallani a lakás másik felében is.
Tim82: ha megjött az új BT+wifi modulom, szólok. Köszönöm előre is!
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #23947 üzenetére
Hét év PH!-zás és innen való konfig-összeszedések után van egy pár cuccom.
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hardcore café
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Melyik tápegységet vegyem?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.