- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandus
veterán
válasz Magnum_ #23395 üzenetére
hát a jó munkaerőt ki kell szolgálni
nálunk nem mindig mennek ilyen jól a dolgok. amikor laptopot kértem a pc helyett, akkor kb. két nap alatt itt volt a zsír új elitebook dokkolóstól, mindenestől, de pl. a monitoremelőm már két hónapja érkezik de ahhoz képest, hogy állami cég nem rossz.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #23404 üzenetére
Monitoremelő, ammegmi?
Itt az új moncsi egy fix magasságú TN-paneles Samu amihez DVI-kábelt is én hoztam be otthonról, mert csak d-sub-ot adott hozzá a szállító[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Magnum_
nagyúr
válasz bandus #23404 üzenetére
ez igaz, de a székemre én is 2 hónapot vártam. annak kevésbé örültem.
az a szerencsés, hogy nem Ktv. szerinti (bértáblás) fizud van, van még pár cég, ahol nem így megy szerencsére.
Önkorinál dolgoznál, akkor lehet, hogy Crt moncsid lenneamúgy egy jó elitebooknak én is örülnék. a köv. projekt céges telefon lesz, bár állítólag csak Galaxy Ace jár a pozim szintjéhez (azt majd valahogy még a fönöknek elkezdem adagolni, mert nálunk az osztályon pl settlement unit membernek van céges mobilja, de igazán nem kell neki, semmit nem telefonál, csak privátra használja a keretén belül, én meg mindig vonalasról hivogatok mobilt is, szóval remélem, le tudom majd vajazni. és akkor már egy letett S2-t vagy S3at kellene kiharcolni, vagy csak SIMet kérnék, én meg veszek egy klasszik Nokia 8850-et céges telónak, az emailt meg beállíttatom a sajátomra, ahhoz hozzájárulnak, arra már rákérdeztem)
DeFranco: huh az de undorító látvány
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
bandus
veterán
válasz DeFranco #23405 üzenetére
ez a mostani megoldás, de na, elég cigányos az kétségtelen, nem hiszem, hogy ezen spórolnia kellene a cégnek. illetve nem is spórol, csak valamiért ezt marha nehezen szerzik be. de első az ergonómia
Mercutio_:
ilyesmi e: [link]Saint:
igen, ez szerencse. bár ha így lenne, akkor nem dolgoznék itt nekem a következő durva projekt, az egy új szék lesz, de azt valamiért még nehezebben hozzák meg. pedig összességében tényleg elmondható, hogy remek munkakörülmények vannak itt. 2-3 fős irodák, klíma, fullos it cuccok. csak néhány esetben lassan őrölnek a kerekek.amúgy a legegyszerűbb, ha sim-et kérsz, meg esetleg egy kis extra juttatást és veszel valami dual sim telót.
[ Szerkesztve ]
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
Magnum_
nagyúr
válasz bitpork #23408 üzenetére
the firm
pont így nyomom ma, Wru látta.
bandus: dual simes telo nem kell, inkább kiélném újra azt a heppem, mint régen, hogy oldschool menő régi "pérmium" nokia sms-re meg gsm-re.bár két telefonnal mászkálni valóban gáz.
a saját számom meg nem hoznám be a céges flottábaa szék itt is nehezen lett meg...
[ Szerkesztve ]
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #23409 üzenetére
Én mondjuk a gépházat tettem alá, szóval nálam igényes, de van aki fénymásolópapírozik. Amúgy be lehet azt is borítani valamivel-akármivel, vagy lehet rá jegyzetelni, nem rossz az funkció szempontból.
Szerencsére széket pont bugáztam magamnak jót, 20 ember irigyel miatta, meg várja, hogy mikor megyek szabira.
Még egy asztalra tehető naptár kellene, az a fajta, ami az egész asztalt beteríti, és lehet rá jegyzetelni. Az hiányzik.
Meg egy rendes jegyzetfüzet, oldalspirálos A/5-ös méret, négyzethálós.
-
Mercutio_
félisten
válasz bandus #23409 üzenetére
Régi szép idők, amikor még felfogták vezetőink, hogy a szellemi munkát, nem lehet egylégterű irodában végezni úgy, hogy közben időnként a kollégák fele 15-30 perces telefonkonferenciákat intéz
DeFranco: Notim van, a nyomtatók pedig le vannak lakatolva mivel külsős cég üzemelteti és laponként fizetünk, nincs mit a moncsi alá rakni
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
7
addikt
válasz Mercutio_ #23414 üzenetére
Nálunk szellemi munka ide vagy oda, az én munkakörömben szükséges az open office. A csapaton belüli és csapatközi kommunikáció is állandó, úgyhogy igencsak kontraproduktív lenne mindenkit elbarikádozni.
És idővel meg is lehet szokni egyébként. Ha nem lenne az állandó duruzsolás a környékemen (amiből azért rengeteg hasznos információt elcsípek), akkor sokkal kevésbé lennék hatékony. Példának okáért ma itthonról dolgozom, nem is tudok olyan sokat hozzászólni az eseményekhez.
@Saint_: Nálunk bizonyos csapatoknál alapból 2 monitorral dolgoznak még azok is, akiknek nem lenne rá szükségük. Ezzel szemben én már egy ideje nyávogok egy második, legalább fullHD monitorért, mert annyi ablaknak kell nyitva lennie egy csomó feladathoz, hogy 2 képernyő a minimum (jelenleg egy 720p-s laptop és egy 1280x1024-es monitorral dolgozom, de nagyon kéne a fullHD -- talán ez az egyetlen előnye annak, hogy néha itthonról megy a munka ) Persze az igazi móka az volna, ha 2 fullHD monitorom lenne munkahelyen, egyik pivot, másik landscape mode-ban.
A dupla képernyőzésnek egyébként a csapatunkban kimutatható haszna van, rendszeresen gyorsabban darálják le a feladatokat azok, akik a külső monitor mellett a laptop screenjét is bámulják.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
egy előző melóhelyemen nekem is 2 moncsim volt, hogy a vállalatirányítási sw nyitva legyen mindig, de örülök, hogy már nem az a munkám
Mercu: itt ugye openoffice van, nem is szeretem, bár szerencsére nekem most olyan helyem van, ahol nyugiban ülök, senki nem lát rá a monitorra és napfényt is kapok. de alapvetően gyűlölöm!
-
-
Melack
veterán
válasz Magnum_ #23416 üzenetére
Nálunk most is 2 monitor van, szinte mindenütt. Anélkül nem is tudnánk dolgozni. De én már egy ideje kérem a 3-at
(#23423) radi8tor1: a mélygarázsok jók, az épületek előtt kell lehajtani "beléjük". Én jártam arra sokszor.
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
válasz radi8tor #23423 üzenetére
Jó hely a park, csak nagyon figyelmezz nehogy véletlenül kifogj egy kötelező nyílt napot Updétéknél mert akkor izzadni fogsz
Múltkor mentem tárgyalni parkba oszt ottan ordibáltak a zÁnyócas mellett mert vki elfoglalta a helyet[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Mercutio_
félisten
Ha akkora a csapat, akkor jogos, de nálunk pl. 2 külön szakterületet kiszolgáló "egység" van egy irodában.
Az a minimális közös pont ami van általánosabb jellegű, az "egységesség biztosítására" elegendő lenne havonta 1x ha a közös főnökünk ezen témákban az esetleges változások, vagy best practice-ek tekintetében tartana egy 1/2 - 1 órás meetinget.Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Melack
veterán
válasz Earl_Muttley #23427 üzenetére
Küldtem neked tegnap PMet
Ödön ismét él! tegnap már mentem is vele pár kört
[ Szerkesztve ]
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #23417 üzenetére
Szűkös lesz, mi 12-en vagyunk és így se egyszerű, igaz itt 2 fal körben plafonig beépített szekrényes + térelválasztó és pakolási céllal van 15 1,2m magas szekrény is. (Mert mi a papírról is papírt írunk, mer' szeretünk belefulladni a papírba, és persze a hagymát is hagymával )
[ Szerkesztve ]
-
-
7
addikt
válasz Ace owner #23434 üzenetére
Mercutio: A mi részünk még istenes, ott van értelme az open office-nak. Mintegy 60-80 ember van állandó kapcsolatban, érthető a szüksége. Egy emelettel alattunk viszont maximum csapaton belüli kommunikáció zajlik, de igazából még az sem. Olyan, mint valamiféle kripta. Úgy azért már nem olyan buli, mert ha valaki egy kicsit hangosabban telefonál, akkor már olyan feltűnő, hogy zavar mindenkit.
Hiába, az állandó, egyenletes háttérzaj még mindig jobban elviselhető, mint a nagy csendben egy-egy különálló zajforrás.
[ Szerkesztve ]
-
Melack
veterán
Nálunk is van olyan részleg, amihez képest a sírkert egy élőkkel teli rész. Voltam ott interjún, azt hittem, hogy a levegővételem is zavarja őket. Mondjuk mostmár nehezen tudnám elképzelni, hogy zárt irodában dolgozzak. Hozzászoktam. (Meg a fejhallgatü is sokat segít)
-
Mercutio_
félisten
válasz DeFranco #23437 üzenetére
Mutlija válogatja, annó nálunk azért negyed annyi doksi nem született mint ahol most vagyok, és a munkaközi példányoknál se az volt az általános, hogy mindenki kinyomtatott anyagokkal jött a megbeszélésekre, hanem noti+projektor, aztán végigmentünk az anyagokon, onthefly koprrektúráztuk, aztán mire visszaért a helyére a résztvevő má ott volt az outlook fiókjában az aktuális állapotú anyag.
Dr. Zoo: Dobom az üzit
Saint_:Stromae-nak van egy hangulata, tavaly télen azt, La Roux-t, meg Sting-et hallgattam a Quimby mellett.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest