- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
etejedu
őstag
Az egyik arany középút. Jó a szociális ellátotság ergó a gyerekednek mindig jut hely egy konténeroviban..
Amúgy tényleg jó hely, veszek is egy házat a Bikszádi utcában rögvest.
Holnapi melóm:
1.Főni lusta ezért 1 órával később kell mennem, igy is késni fog még egy órát.
2. Viszem a monitoromat és megcsinálja. Munka vége.[ Szerkesztve ]
-
GabN73
addikt
Na a kislány letudva, még jó hogy idő előtt. Rózsát nem kapott, nem is találkoztunk, facebookos véglegesítés volt. (utálom az ilyet, ez olyan mintha sms-ben szakítottunk volna)
(Poén az hogy full lekezelően írt, aztán "eldurvult" a helyzet, én meg meguntam, aztán kapott hideget-meleget. A végén már a barátnője hívott fel, egy laza 15 perces beszélgetés, aztán azóta "eltűnt" ) -
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!!
KV!!!!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Melack
veterán
válasz macilaci78 #18215 üzenetére
De rég olvastam napiszart, pfff...
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
félisten
-
DeFranco
nagyúr
Jó reggelt!
Hú de másnapos vagyok... pedig nem is ittam sokat. pff...
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz radi8tor #18221 üzenetére
Garantált bevizelés, és garantált hányás. Semmi értelme.
Ivás közben vizet inni, hidratálni... na annak több értelme van. Két sörönként egy ásványvizet ha legurítasz, az nagyban megkönnyíti a helyzeted másnap.
Kocsihoz sok szerencsét. Össze kellene egyszer hozni egy kölcsönös mustrát, kíváncsi lennék én is pár dologra, hogy máshol is úgy van-e úgy áll-e úgy szól-e mint nálam.
-
-
DeFranco
nagyúr
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #18230 üzenetére
A fogarasi tesco-hoz képest messze van
Amúgy hetente-kéthetente tolok bele egy hétvége alatt egy ötszázast a kocsiba, szóval nem ez a 100 kilométer ütne szíven, gondolhatod, csak nincs humorom szezonban az M7-eshez. Persze el lehet indulni este meg hajnalban, ha az ember nyaralni megy, de itt most másról van szó
-
Dr.Zoo
őstag
Olyan vagyok, mint akit agyonvertek..
Pedig tennap csak egy sört toltam, nem értem én ezt.."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
-
GabN73
addikt
válasz macilaci78 #18215 üzenetére
Kb olyan szinten írt ...
Ha minden jól megy, akkor ma megtudjuk hogy mehetünk e holnap albérletet nézni
-
macilaci78
nagyúr
Budán, vagy metróvonalak környékén hol tudom kicseréltetni a görgős székem görgőit parkettagörgőkre?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
MurdR
veterán
Jóreggelt
BalcsiPH!MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
DeFranco
nagyúr
válasz macilaci78 #18244 üzenetére
magadnak is ki tudod cserélni, csak meg kell venni. metro-ban office-depo-ban biztosan van máshol nem tudom, a gugel segít
viszont én nem igazán ajánlom, attól még simán felszedi a parkettát, hogy parkettagörgő van alatta, abból az árból már kijön egy jó kis IKEÁ-s padlóvédő. inkább ezt vedd meg. örsön van ikea.
-
etejedu
őstag
válasz DeFranco #18242 üzenetére
Kemény lehetett a végtermék!
Erről egy vicc jut eszembe:
Anyuka rohan az orvohoz a 3 éves fiával:
- Doktor Úr!!! Pistike a játszótéren marokszámra tömte magába a homokot!
Le is nyelte javarészt, gyorsan itattam vele 2 liter vizet!
Mit csináljak? Ugye nem lesz baj?
-Nem tudom, ... mindenesetre ne adjon hozzá cementet! -
bandus
veterán
válasz DeFranco #18231 üzenetére
az már igaz
értem mit mondasz, nyilván nem éri meg sem időben sem pénzben csak úgy leugrani pár órára autókat nézegetni.
nekünk 30k lesz a szállás, félpanzióval a hétvégére, szóval elég jól járunk. reméljük a dugót megússzuk lefele menet.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz bandus #18248 üzenetére
30k.. mihez képest? Milyen hely, milyen ellátás, milyen szoba? Helyileg hova mentek amúgy?
Nekünk a legutóbbi nyaralásunk Siófokon volt, hotel aranypart, céges-beutalós rendszerben, de így is horror áron (tényleg, nagyon anyáztunk, rá következő évben a nászút, meg utána évben krakkó bőven olcsóbb volt). Cserébe nagyjából nem tudsz csinálni ott sem semmit azon kívül hogy fekszel a hátadon, meg hogy eszel-iszol valamit (de mivel hülye fejjel teljes ellátást kértünk, ezzel is csak a gond volt).
Na, és akkor erre rá a harmadik napon a hotelba szállítottak 3 egész busznyi erzsébet-programos családot. iykwim. Hátanyád. Most egy ideig nem vágyom a balatonra. Max. így egy hétvégére, mint ahogy ti mentek, de nyaralni biztosan nem.
A csúcsot tényleg érdemes elkerülni, simán idegölő.
@bitpork: az én autóm tényleg korrekt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest