- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz macilaci78 #17704 üzenetére
Hja ezért küldtek el engem múlt héten szabira.
Saint_: OK.
Live-Die-Respawn
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #17704 üzenetére
az Mt. szerint igen. de ha egy vezető ezt igazán be is tartja, akkor az nem túl kedves.
én pont ma reggel "jelentettem be", hogy holnap dél körül jövök, péntek egész napra kiírom magam. oké.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #17707 üzenetére
Vannak prioritások munkában is, magánéletben is.
Nekem sem igen szabták meg eddig, hogy mikor mehetek szabira. Mostani melóhelyemen csak annyi az instrukció, hogy kollégámmal úgy oldjuk meg a szabit, hogy a nyitva tartást ne befolyásolja. Ergó ne egyszerre menjünk szabira.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
GabN73
addikt
Nem tudom hogy lehetek e még ennél is szerencsétlenebb...
Kiszakadt a kedvenc nadrágom, pakolok, mert ma ki kell költöznöm, de nincs hova... Tök jó hogy a b*zi ingatlanos nem veszi fel a telefont, ahova meg átmenetileg mentünk volna elég kérdéses lett. -
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #17635 üzenetére
'morning niggers, 1 órája keltem
Akkor a haveré anno valami mutáns volt, mert az ilyen tüneteket produkált persze az is lehet, hogy amit rendes kutyaszagnak hívsz az azt takarja
Jah, a rottyantás az nagyon ment, srác nyomtató patron boltban melozott, nyáron a pult mögött a hideg jarolapra ratapadva husolt a kis dög aztán néha eleresztett 1-1 laposat, olyankor elneptelenedett az üzlet
Ja a durvahogy a kutkutyát az út mellett szedték fel, mert valaki kiraktaOlvastam - és egy Beagle tenyésztő volt markatars is mesélte - hogy valami tolvaj banda lett a hivatalos kormány által elismert és az ő papirjuk /pecsétjűk kell (ene) így sok év után ő is inkább kiszáll a tenyésztésből
DeFranco : Ahoj, látom megjartad a hadak útját, Jobbulást! A jó szállások címeit ha lehet elkérném, mi ugyan már puhanyok vagyunk buszozni, de valamelyik gyereknek még jól jöhet. Majd ha gondolod dobj össze egy nem publikus Picasa albumot
bitpork : Sokkoló mi is csináltunk vicces dolgokat haver legenybucsujan, de ez már majdnem erősen másnaposok kategória.
Saint_: Ha nem tudja, akkor hagyd a p*cs*ba, nincs meg nála a flash, nem is lesz, csak magad szivatod, esetleg kapd el egy körre, hátha pont azért nem érdekled mert finomkodsz vele ő meg a macsóbb fellépésre gerjed Hopp, most olvasom, hogy 32, akkor ez a csaj nagyon is tudja mit akar és vagy játszmázik veled, vagy van aki qrogatja, de mellette ráér/sok a szabadideje amit valakivel elüt, ez most épp te vagy.
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Mercutio_
félisten
Bocs az elgépelésekért, de itt a gprs és az 1 pálcás wifi földjén nem egyszerű 80 hsz-t át olvasni és gsz-t írni mobilról
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
Valaki árulja már el mi köze az atomszexi vonaglásnak a kólához, nekem fogalmam sincs. Ötletszegény klip.
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Ebééééééd
Bacon-ba tekert szűzpecsenye, rizibizi meg kis nyers zőccség .Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
-
-
Ace owner
addikt
Felhívjuk figyelmét, hogy az internetes szolgáltatás keretében rendelkezésre bocsátott, letöltött számlakivonat hivatalos igazolásként nem használható fel.
Akkor a netes kivonat mégsem használható.. Viszont úgytűnik találtam melót itt Szentendrén.
Galaxy Fold 4
-
-
Ace owner
addikt
válasz Magnum_ #17733 üzenetére
Semmi különös, van valami nyári "diákmunka" vagy mi elvileg minden önkormányzatnál. Nem is igazán diákmunka mert nem csak diákok jelentkezhetnek, mindegy elvileg a parkokat kell majd rendben tartani. Fűnyírás, locsolás, virágokat gondozni ilyenek. Ez így kicsit kellemesebb mert nem kell 1,5 órákat utazni csak oda hogy dolgozhassak.
Attól nem kell félni hogy itt ragadok, ha már nem köt ide senki tipli USA Jövő nyárra meg Németország a cél.
Adóazonosító igazoláson a pecsét direkt van dombornyomva hogy még véletlenül se tudjam lemásolni?
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
GabN73
addikt
válasz Ace owner #17732 üzenetére
Az EU-Diákokhoz kell ez a cucc? Mert nekem nem kérték el. Én csak kitöltöttem az adataimat a honlapon, bementem az irodába, elkérték a papírjaim, lefénymásolta a kislány, aláírtam és jöhettem is.
Engem most a H&M-től hívtak, hogy csütörtökön mehetek interjúra. F*sza... A ma esti vonatot se fogom elérni, most arra az 1 napra meg minek menjek már haza
-
GabN73
addikt
válasz Magnum_ #17742 üzenetére
Hát ja, csak kicsit azért "félek" tőle.
Gondolom látod te is, hogy milyen emberek dolgoznak ott. Meg egyelőre ez még csak ilyen elsőkörös-csoportos cucc lesz. Ja, és nem mondták hogy hol lenne a meló, szóval lehet hogy a KÖKI-be dobnak be, vagy a Pólusba. Oda meg nem akarok menni őszintén, távol van nagyon. Meg ugyebár a bérezés se mindegy, ha jutalékos rendszer is van, akkor inkább egy forgalmasabb helyre mennék (Aréna, Árkád, esetleg WestEnd)(Arénában nagyon reménykedem, ha jól tudom most lesz 2 szintes az ottani, hátha)
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
gyerekek, ajéndék mozijegyet online nem lehet vásárolni??? az mi??
I humbly and respectfully decline™
-
Ace owner
addikt
válasz GabN73 #17741 üzenetére
Oda is kellett ,meg ide is kell.
Ja lehet hogy közmunkás program, nem tudom még pontosan. Állítólag valami 70k körül van a fizu, annyiból elkertészkedek.. Meg aztán lehet lesz más lehetőség is, beszélni kell ismerőssel.
USA még csak egy kósza terv, látogatni biztos megyek maaajd, mert mindig is oda vágytam, ezért is nyomom annyira az angolt. Meg szeretem is igazából, nem értem az olyan embereket akik nem is akarnak angolul tanulni, annyi mindenből kimaradnak így.. Nem egy osztálytársam akarja felmentetni magát belőle, mert szimplán segghülyék. Német is csak egy terv, oda kellene keríteni valami ismerőst akinek van tapasztalata és jár ki nyári melóra.
orichalcos: Na ugye hogy kezd rendbe jönni, csak elindulni volt nehéz.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
oriic
HÁZIGAZDA
Srácok, ketten rámirtak hogy lenne elvileg szoba kiadó, sőt most még haver is felhivott hogy barátnője volt lakását kiadnák egy hónapra...Kezdek happy lenni.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest