- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
radi8tor
MODERÁTOR
Belefutottam egy ilyenbe: vettem egy ajtómágnest ~4000 Ft.
Rugós kivitel, mikor nyitom ki az ajtót a mágnes rugózik vele pár mm-t aztán vissza csattan hangosan.Gondoltam semmi baj, rendelek egy rugó nélküli változatot és ezt vissza viszem. Azt a választ kaptam erre, hogy nem cserélnek, mivel megrendelésre érkezett az áru.
Emailben rendeltem, tehát én úgy értelmezem online rendelés volt, ezért megillet a 8 napos pénzvisszafizetés. Ezt megírtam nekik a következő levelemben.
Az üzlet válasza: nem webshop vagyunk nincs 8 napon belüli pénzvisszafizetés.Komolyan létezik ilyen? Csak akkor vihetem vissza a cuccot, ha azt egy webshopban rendeltem meg?
A honlapjukat megnézve van kosárba rakás lehetősége, vásárlási feltételek üresek.Ez a leírás alapján engem megillet a 8 napon belüli pénzvisszafizetés, ha emailben adtam le a rendelést.
⭐ Stella
-
Melack
veterán
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
etejedu
őstag
Víízí biciglíí...delfinescsúzdás.... akarom!
MurdR mit furtá szét?
Saint_: A hosszú élet titka! Nagypn lazaaa.
.[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Magnum_ #17412 üzenetére
BTW "asszony" 24 éves. Tegnap szembesítettem vele hogy ha kevés pénzt is viszek haza, én viszek legalább, ő már hónapok óta semmit sem hoz be az állitólagos netes melójából.
Tegnap képes volt a fejemhez vágni, hogy ad pár napot hogy döntsem el hogy mit akarok, utána nincs mosás a részemről, nincs fürdési lehetőség. Mert hogy én csak élősködik az anyján aki fizet mindent. Mondom neki hogy ő meg rajtam meg az anyján közösen élősködik. Áá, vicc tényleg. Pár napja beszélgettem személyesen Tim82-vel, akkor mondtam neki, hogy ha csak szóba kell álnom a nővel már gyomorgörcsöt kapok meg ökölbe szorul a kezem. Most már ott tartok hogy nincs ez, nem érdekel, csak el innen. Örökre. Megkaptam azt is hogy bárhogy is döntök ő kezdetben biztos szomorú lesz, de igenis túlteszi magát rajtam és boldog lesz. Nélkülem is.
Mondom neki. Hát én is.
Tudjátok mi volt az egész probléma forrása? Azon kivül hogy eszetlenül mentem bele egy házasságba? Hogy neki én vagyok az első komoly kapcsolata.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Nestlé-nél dolgozó managert keresek. Információra van szükségem. Ha valaki ismer egyet vérnyogjon rám PMben kérem.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
-
Tim82
félisten
válasz bitpork #17427 üzenetére
Lehet, hogy a célpontjaidnak már van némi negatív tapasztalatuk a social engineering-gel.
(Nem lehetett kihagyni. )
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Szerinted mennyire bizalmas az hogy melyik országban milyen termékük forgalmazható? Csak azért kell ilyen bézik infó mert a Nestlé telefonos elérhetőségein csak azt tudták megmondani hogy itthon mit lehet de azt hogy máshol, azt nem. Ne kelljen már körbehívnom az EU összes tagországát csak emiatt.
-
Tim82
félisten
-
Persze értettem én , de elkeserítően nehéz egy ilyen , szvsz alap információt megszerezni, ami nélkül nem is tudok dolgozni Rühedzek emiatt.
(#17431) radi8tor1 : az itteni kereső sem működik a kezem alatt...szerinted?
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
-
Ace owner
addikt
Bankszámlakivonatot OTP-ből tudok kérni? Diákszövihez kellene.
Galaxy Fold 4
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Ace owner #17440 üzenetére
Netbankból kinyomtatod. Ezért nem kell bankba menni.
mod:
Nem a vagyoni helyzeted érdekli őket. Az, hogy tényelg te kapod-e a zsozsit (ne pereld utólag őket) és így tuti jó számlaszám van leadva. Az összegeket takardi ki nyugotan, az nem kell nekik.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Bjørgersson
félisten
Ha esetleg úgy alakul, valaki tudna segíteni egy budapesti vásárlásban? Az eladó nem akar postázni.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
LÁZ
addikt
válasz Bjørgersson #17445 üzenetére
sajnos a világvégén lakunk átmenetileg, 18ker, ha a környéken van a kölök, esetleg köki, azt megtudom oldani, beljebb már nem
insta @laz_papa - ELADÓ CUCCOK (lego halloween figurák-Toysrus Bricktober 2022) RAZER KAIRA PRO - FOR SZÉL
-
Bjørgersson
félisten
Ebben a pillanatban írt, lehet le tudja juttatni Debrecenbe.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
macilaci78
nagyúr
válasz radi8tor #17405 üzenetére
Megrendelted mailen, behozták, te a boltban személyesen átvetted és otthon derül ki felszerelés után, hogy nem jó? Ha személyesen vetted át, szerintem nem áll a távollévők között kötött üzlet tényállása, buktad az amúgy már 14 napra emelt pénz vissza dolgot.
Szerintem...
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest