- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz CoolBoy323 #18299 üzenetére
Nem úgy van, hogy csúszik a szállítás még 20 napot? (Gyártó szerint.)
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
B-L-A-C-K
titán
válasz CoolBoy323 #18299 üzenetére
Ezt ki mondta hogy a világ legjobb telefonja?
-
CoolBoy323
nagyúr
Ja csak a link maradt le
Siman kaphato kb mindenhol, ugyhogy nem tudom mi ez a keseses kacsa hir amit irsz.
Miert a legjobb? Meg kell nezni a specifikaciojat, arat, es rajossz! Nem egy tularazott fos szarszung, szifon
Mindent tud, amit kell, eros hw, nagy akksi, szep kijelzo, CyanogenMod... kell ennel tobb?
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
Holnap - Hol nem volt park- látogatás lesz! Élménybeszámoló lesz! Remélem el tudom kerülni a felvonulókat és un szimpatizánsaikat!
-
-
Ace owner
addikt
válasz CoolBoy323 #18306 üzenetére
Én ezekkel a miui telókkal szemezek, Talk5 után lehet egy olyan lesz majd..
Galaxy Fold 4
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Ace owner
addikt
válasz CoolBoy323 #18310 üzenetére
CM-et régen használtam, de nem volt olyan nagy szám. Nem tudom mi változott azóta. MIUI rom volt a Talkon csak valami gebasz volt és vissza került a gyári miui lancherrel. Nekem nagyon bejött, lehet vissza is rakom majd.
Galaxy Fold 4
-
MrSealRD
veterán
(#18306) CoolBoy323 :
Itt láttam futólag a szalagcímet...meg nagyjából olvastam bele...Szóval akkor nálad mondhatni készleten van a cucc?! Az jó...
(#18305) B-L-A-C-K :
Tényleg jó telefon. Nagyjából teljesíti azt a szentháromságot amit általában egy telefonnak tudnia kellene.
A készülékház fém -> magnézium.
A hardver erős. -> Snapdragon 801, IPS FHD kijelző, 13Mpx kamera (4K képes 30fps-el)
A szoftver jól optimalizált -> A CyanogenMod 11S ami a CM11-nek egy némileg módosított változata.Ja és elég baráti árcédulát kapott ezekhez képest.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
CoolBoy323
nagyúr
Jobb, mint barmelyik itthon kaphato telefon, sot, jelenleg a legerosebb!
Ehhez kepest nagyon olcso!!!
Szamomra a CM sokkal jobb, MIUI messze nem ilyen jo, foleg h az nagyon kinai orientalt...
De izlesek es pofonokIgen, itt van keszleten a "kicsike", viheto barmikor
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz CoolBoy323 #18315 üzenetére
Lehet utána nézek, bár most autóvásárlás van célul kitűzve.
Galaxy Fold 4
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
nagyúr
Ismét van 2db, remélem ez is olyan hamar elkel mint a tegnapi
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
MrSealRD
veterán
válasz Ace owner #18319 üzenetére
Ja értem. ITT nyomkodják, meg mutogatják a feautre-ket. Bár számomra a témázást leszámítva ez egy CM...mint a többi. A lényeg úgyis azon van, a gyári megoldásokhoz képest több feature és simább működés, jobb multitasking legyen...
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #18320 üzenetére
Kár, mert most nem lesz rá keret kb 2 hónapig. Bár addig talán már EU (garanciás)változat is lesz.
⭐ Stella
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz CoolBoy323 #18326 üzenetére
Miért jobb a kínai verzió? (nem ástam ennyire bele magam)
Több frekin üzemel?⭐ Stella
-
Dr.Zoo
őstag
Jó reggelt PH!!
KV!!!!
"decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
MrSealRD
veterán
válasz CoolBoy323 #18328 üzenetére
Egyébként a kínai verzió ColorOS-el jön ami az Oppo rendszere. A global jön CyanogenMod11s-el. Szerintem nem mindegy.
A kijelző fehérség különbsége adódhat abból, hogy a két rendszer eltérően van kalibrálva.
Ez a mondat is elég informatív.:
Another issue of the Chinese OnePlus One for customers in North America is lack of LTE and 3G support, European customers don’t have this problem though.Kiegészítve máshonnan:
The Chinese version of the One is prepared to work on China Mobile, which uses TD-SCDMA/TD-LTE technology that can’t be found anywhere else in the world. Additionally, the Chinese version lacks WCDMA band 4 and LTE bands 4 and 17. So depending on your carrier, connectivity will be limited.Egyébként ezt és ezt összevetve nálunk nem lesz gond a Global version-el sem.
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Ace owner #18331 üzenetére
Na!
Van melód? Akkor lesz kocsid! Ha van kocsid, lesz csajod!
-
Mercutio_
félisten
válasz Dr.Zoo #18330 üzenetére
Carment (nem cartman ) néztünk tegnap a szigeten (Margit) 3/4 1 volt mire aludtam, most is csak azért vagyok ébren mert szájba.... arcok a sörös dobozokat tapossak
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Dr.Zoo
őstag
válasz Mercutio_ #18335 üzenetére
Most én is legszívesebben rágyógyulnék egy pár palack sörre, de mennem kell az ázsia centerbe..
A banyák vmi ruhafélét akarnak maguknak kotorni, pedig én már reggel kidolgoztam magam..
(kis leendő veteményes újra felásása, fűnyírás, és barack lekvár keverés.. )Ace: ugye hogy mennyi eszem van?
[ Szerkesztve ]
-
etejedu
őstag
Van arról info pontosan mely utak utcák lesznek lezárva és hány órától?
Mert csak a bkv változásokat találom, de ha valakinek muszáj autóval bemenni a belvárosba akkor?Azt irja mennyé paréj bkvval!
-
Dr.Zoo
őstag
válasz etejedu #18338 üzenetére
Miért, mi lesz ma? Fél délben indulok az ázsiába Gödről, azért izgat...
Ace: a rossebb tudja, egy rekesszel biztos.
Én minőségi alkesz vagyok, főleg barna, vagy vallon, esetleg belga vonalú sereket vedelek, de nem minden nap, mikor rámjön. Mondjuk akkor el szoktam szopogatni 3-4-5 üveget/palackot.
De itt nálunk a krimóban napi szinten lenyomnak 6-7-8 üveggel, vagy van aki 10 felett nyomja.
Esetleg gyorsítóval."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mercutio_
félisten
válasz etejedu #18338 üzenetére
Indexen szokott lenni cikk meg Google térkép berajzolt utvonallal (nem Tom megnézni, mobilról kalap kaki azindekc.
Amúgy vicces, hogy anno aBukarestBudapest para(j)dé mekkora hype volt és az se sokban különbözött ettől, csak akkor még se a széljobb se a politika úgy egyáltalán nem telepedett rá az egészre.Dr. Zoo : Oda valamikor nekünk is ki kell nézni, 14"-os céges noti leamortizálta a 2k-s IKEA táskát , a drága bőrt nem szeretném szétcseszni vele, amit kinéztem dicota rohadt drága így valami kici-occó megoldás kell, és ott állítólag van mindenféle fprma/szin/méret
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Dr.Zoo #18341 üzenetére
Budapest Pride délutántól az Andrássy-n.
etejedu: Na itt egy térkép.
Persze ez is csak BKK-ról szól."a menet szombat délután a Kossuth Lajos térről a Városligetbe vonul."
[ Szerkesztve ]
⭐ Stella
-
-
Dr.Zoo
őstag
To All: úúú bammeg gyerekek...
Nem elég hogy a legnagyobb nyári forgalomban áll neki az agyhalott Bukaresti óriás tömegfuvarozócég egyes vilingert csinázni, még lezárják a város másik felét is, mert felvonulás lesz. Head shot."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
Mercutio_
félisten
válasz radi8tor #18347 üzenetére
Nyilván eltolodott a hangsúly és erős politikai valamint emberjogi színezetet kapott, de intelligensebb felek (normálisabb ország és politikai színtér) esetén nem sokban térne el
-
GabN73
addikt
Tök jó, hogy ma 1-re megyünk albérletet nézni, pont hogy arra lesz a felvonulás is ...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest