- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz Mercutio_ #104749 üzenetére
A szétkenésre elvileg már van eszköz. Régebben láttam amolyan kesztyű félét... Meg leragasztásos módszert. Most nem találom ezeket de biztos kitaláltak rá valamit.
Ezt a kitakarást soha nem értettem. Láttam olyan balkezes írókat akik totál ívbe görbítették a kezüket. Ezáltal a kézfej már részben átkerült a jobb oldalra. (Kampót formálva a kezükkel) Kvázi imitálva a húzó írásmódot a toló helyett. Ez nekem sosem tetszett. Mintha kényszeresen úgy akartak volna írni mint egy jobb kezes. Én ezt nem akartam. Én balkezesként rendesen tolom a kezem ezért a fenti maszatolásos élmények nálam is megvannak. A fényre mindig odafigyelek, hogy honnan jön. Így nincs ezzel gond, mert amit éppen írok azt látom, amit meg már leírtam ez "nem érdekel" az írás pillanatában... Ha már megtörtént a rontás akkor kb mindegy melyik kéz, mert úgyis újra kell kezdeni az egészet.
Nyelvtan jegyem általánosban sose volt valami fényes. Nyilván balkezes + fiú az kizárt, hogy szépen írjon. Aztán később átgondoltam ezt az írás dolgot. Mivel a rajz mindig elég jól ment ezért elkezdtem rajzolni a betűket és kicsit elvittem az írásom a nyomtatott kisbetűk formája felé... Most állítólag szépen írok.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
Mercutio_
félisten
válasz MrSealRD #104751 üzenetére
Egy időben én is nyomtatott/műszakirajz jellegű betűkkel írtam, de már elég régen munkám tetemes részét billentyűzeten keresztül tolom, így erről leszoktam.
Megy is a fejvakarás, amikor az utóbbi időben írt kézírásom kell újraolvasni[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Tim82
félisten
válasz Mercutio_ #104755 üzenetére
Jobbkezes létemre én is már csak az aláírást tolom "írott" betűkkel, minden egyebet "nyomtatottal" - nyilván én sem sokszor írok már papírra tollal.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
föccer
nagyúr
Egyebkent annyira nem is banyarem, csak nekem nem jon be. Mondjuk fejben rendbe van a csaj, szoval ez mar onmagaban is ritkasag szamba megy.
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
gzbotii
nagyúr
Esős, hideg idő miatt+suli, mennyire lesz szívás reggel a forgalom?
Eddig 7-8 perc alatt értem be kocsival[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
gzbotii
nagyúr
válasz macilaci78 #104762 üzenetére
Ennyivel számoljak? Parkolóhely az van.
8:30ra kell beérni Váci útra, XIII.-ból[ Szerkesztve ]
When every logical course of action is exhausted, the only option that remains is inaction.
-
-
Tim82
félisten
válasz MrSealRD #104460 üzenetére
Follow-up: meg is van az Ivy League belépő , egy SFF Lenovo ThinkCentre M92p (smiti fórumtárstól), bele meg egy i5-3470S került.
Egyelőre még csak tesztkör volt (már csak azért is, mert pl. a tervezett GT1030-at is csak holnap veszem át), de lassan átmigrálok a hét folyamán rá.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Earl_Muttley
őstag
Ide még nem is írtam ki szerintem, eladó az autóm:[link]
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Magnum_
nagyúr
válasz Earl_Muttley #104772 üzenetére
rosszul írtad:
Ide még nem is írtam ki szerintem, eladó az autóm, újra.
I humbly and respectfully decline™
-
fant0mi
őstag
válasz Earl_Muttley #104772 üzenetére
O en meg a regi Fordnal (vagy Opel vagy mid volt?) leragadtam.
-
föccer
nagyúr
Eszet!
Nincs valakinek elfekvoben egy mikro usb kabele? Megtort az amenyikkel a telefont toltottem estenkent. Jelkepes osszekert/kaveert szivesen atvennem.
Koszi!
Foccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Earl_Muttley
őstag
-
GabN73
addikt
válasz Earl_Muttley #104776 üzenetére
Mé 850? Kevés van belőle, azok is olyanok. Inkább akkor már egy V70, nem?
-
föccer
nagyúr
válasz Melack #104782 üzenetére
Veled ugy is reg talalkoztam. A mai napom elegge huzos lesz, raadasul jatszosba leszek egesz nap (melosruci bakancs "kukasruha") szoval foldi halando szamara nem tul bizalomgerjeszto, de azert megprobalok wlugrani.
-
Mercutio_
félisten
válasz föccer #104783 üzenetére
És még táncolsz is?
Saint_: Irány a tecsó! Autósampon féláron!!!nééégy444!!! (egy guminyomásmérőt dobj mellé nekem)
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
Petyyyyy
addikt
Reggelt!
Szemed az úton, pedál a padlón || Whatever, Im the star
-
Earl_Muttley
őstag
válasz GabN73 #104781 üzenetére
S-V70bol is jöhet még a kocka széria majd,de a 850nek az a baltával faragott mindene tetszik nagyon. Mondjuk az én Világom nem létezik. Kézi váltó,turbo nélkül. Idáig ha 3-4 ilyet láttam...
Kiszámoltam, hogy életem nyolc évéből kilenc és felet töltöttem apa háborús történeteinek hallgatásával - Louie élete
-
Melack
veterán
Mini kompresszort hol érdemes venni? Megéri egyáltalán?
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Earl_Muttley
őstag
válasz Earl_Muttley #104787 üzenetére
*Az én Volvom,csak a telefonom okosabb akar lenni...
-
macilaci78
nagyúr
válasz CoolBoy323 #104791 üzenetére
Hiányoznak a telefonhívásai?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz macilaci78 #104793 üzenetére
Jaaaa
-
MrSealRD
veterán
válasz Tim82 #104771 üzenetére
Megnéztem a hirdetést. A felszereltség alapján mintha neked szánta volna a sors ezt a gépet. A külseje is szép állapotú. Azt a 80 Plus-os tápot nagyon irigylem most.*
Ha mérsz majd fogyasztást, arra kíváncsi vagyok.Én hétvégén fejeztem be a T3500 teljesen kitakarítását. Lebontottam nullára aztán a ház ment a zuhany alá... Táp, bordák, alaplap minden portalanítva. A gép elejébe két 120-as venti van, azok is megtisztultak plusz az előtte lévő rácsos területre tettem egy porszűrő anyagot. Ez valójában ablakra való pollenszűrő az aldiból.
Mentem én is egy nagyobb tesztkört. IDLE 35-38 fok, az nem rossz egy X5670-től. 2 órás AIDA után is 80-ig ment.*Sikerült kifognom a 2 féle tápból (amivel szerelték ezt a típust) a kevésbé hatékonyat. Van egy 80 plus Silver változata. Megpróbálok vadászni egyet mert a fogyasztáson még lenne mit faragni. IDLE 70W. Kikapcsolva is megeszik 10W-ot, de utóbbi valami feature lesz miatt lehet szerintem, mert képes időzítetten bekapcsolni, mert elindítani magát áramszünet után..stb.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
rizso
addikt
válasz Melack #104788 üzenetére
Neha jo ha van a kocsiban. Legutobb a babakocsi kereket kellett felfujnom, es mivel a bringapumpa bringaval egyutt videken van, jol jott a mini kompresszor.
Komolyabbat akartam venni, 10-20k-ert, de tobb helyen is olvastam, hogy azok sem teljesen megbizhatoak. Bementem vegul obiba, es azt hiszem valami 3-4000Ft-ert vettem.
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Politika
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Szólánc.
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Vigneau interaktív lokálblogja
- BMW topik
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest