Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MrSealRD

veterán

válasz Tim82 #104771 üzenetére

Megnéztem a hirdetést. A felszereltség alapján mintha neked szánta volna a sors ezt a gépet. :DDD A külseje is szép állapotú. Azt a 80 Plus-os tápot nagyon irigylem most.*
    Ha mérsz majd fogyasztást, arra kíváncsi vagyok. :K

Én hétvégén fejeztem be a T3500 teljesen kitakarítását. Lebontottam nullára aztán a ház ment a zuhany alá... Táp, bordák, alaplap minden portalanítva. A gép elejébe két 120-as venti van, azok is megtisztultak plusz az előtte lévő rácsos területre tettem egy porszűrő anyagot. Ez valójában ablakra való pollenszűrő az aldiból. :D
    Mentem én is egy nagyobb tesztkört. IDLE 35-38 fok, az nem rossz egy X5670-től. 2 órás AIDA után is 80-ig ment.

*Sikerült kifognom a 2 féle tápból (amivel szerelték ezt a típust) a kevésbé hatékonyat. Van egy 80 plus Silver változata. Megpróbálok vadászni egyet mert a fogyasztáson még lenne mit faragni. IDLE 70W. Kikapcsolva is megeszik 10W-ot, de utóbbi valami feature lesz miatt lehet szerintem, mert képes időzítetten bekapcsolni, mert elindítani magát áramszünet után..stb.

[ Szerkesztve ]

Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage

Új hozzászólás Aktív témák