- Apple Watch
- iPhone topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrSealRD
veterán
válasz Tim82 #104771 üzenetére
Megnéztem a hirdetést. A felszereltség alapján mintha neked szánta volna a sors ezt a gépet. A külseje is szép állapotú. Azt a 80 Plus-os tápot nagyon irigylem most.*
Ha mérsz majd fogyasztást, arra kíváncsi vagyok.Én hétvégén fejeztem be a T3500 teljesen kitakarítását. Lebontottam nullára aztán a ház ment a zuhany alá... Táp, bordák, alaplap minden portalanítva. A gép elejébe két 120-as venti van, azok is megtisztultak plusz az előtte lévő rácsos területre tettem egy porszűrő anyagot. Ez valójában ablakra való pollenszűrő az aldiból.
Mentem én is egy nagyobb tesztkört. IDLE 35-38 fok, az nem rossz egy X5670-től. 2 órás AIDA után is 80-ig ment.*Sikerült kifognom a 2 féle tápból (amivel szerelték ezt a típust) a kevésbé hatékonyat. Van egy 80 plus Silver változata. Megpróbálok vadászni egyet mert a fogyasztáson még lenne mit faragni. IDLE 70W. Kikapcsolva is megeszik 10W-ot, de utóbbi valami feature lesz miatt lehet szerintem, mert képes időzítetten bekapcsolni, mert elindítani magát áramszünet után..stb.
[ Szerkesztve ]
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
- minigép/ G4400T 35W/ 8GB DDR4/ 128GB SSD/ Lenovo M700 Tiny/ garancia/ ingyen foxpost
- XFX RX6700XT Qick319/ garancia/ ingyen foxpost
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- Apple Magic Trackpad Érintőpad Fekete (MMMP3Z/A), Újszerű, Garancia: 2025.06
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs