- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
válasz tomcsi23 #104051 üzenetére
Azt bírná a pocim. Abban már tarcsi is van.
Ha már benne vagy oké, elférsz benne és ezzel az 1,8-as motorral már vállalható is. Szépen kiteszi a hátsóját és nagy élmény de... igazából úgy vagyok vele mint a zsiráffal. Tetszik-tetszik de otthonra azé' nem kéne.
mod:
GabN73: Ááá, csak a BRZ.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Vasinger!
nagyúr
Sziasztok!
BP-n kulcsmásolót nem elvetemült áron tudtok ajánlani?
11. kerületben lenne a legjobb, eddig ezt találtam: Zárkirály
Árat mondjuk nem találtam, kb. mennyibe kerülhet 1 kulcs másolás?
Esetleg más tipp?
-
Magnum_
nagyúr
Mackó!
Te mint faipari nagyágyú!
A fürdőbe elgondolkodtam azon, hogy ilyen régi cirádás képkeret jellegű keretes tükröt vernék be, de nem áránybá (és kevésbé cirádásba), hanem fekete színen egy réteg ezüstös, visszacsiszolva, vintádzsosra. elég nagy méretben. legalább1,50x75cm.
namármost hol tudok olyan képkeretezőt, aki ezt megcsinálja és nem rabol ki (a festés már lehet az én dolgom, tehát lehet bármilyen színű kb a keret, ha úgy van), és kb saccperkb mennyibe kerülhet ez a játék?
köszönöm.
I humbly and respectfully decline™
-
macilaci78
nagyúr
válasz Vasinger! #104056 üzenetére
Mellette az Allee-ban is van kulcsmásoló a ruhatisztító mellett, illetve a nagy posta melletti kis utcában egy köszörűs.
Árat mondjuk nem találtam, kb. mennyibe kerülhet 1 kulcs másolás? - mondjuk, lehet, azt se tudod, milyen típusú kulcsod, vagy zárad van, mert egy kulcs lehet 300 Ft, de ugyanúgy 5.000 Ft is típustól függően. A Zárkirály sem vállal minden típust a Fehérvári úti boltjában.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Magnum_ #104061 üzenetére
Fürdő, nagy szélsőértékek közt, rövid idő alatt változó páratartalom és hőmérséklet. Ez kínozza a faanyagokat.
Valami régiségkereskedőnél, hagyatéki felszámolásból, vagy lomtalanításkor járnám az utcákat, esetleg vakera, jófosás... Veszel valami lepukkantat, ami méretben tetszik, lecsupaszítod, lepucolod, kigletteled, felületkezelés, vágatsz bele egy tükröt, meg egy 6 mm-es hátfalat vízálló rétegelt lemezből, ami majd egybe tartja. Ez az olcsóbb megoldás.
A drágább, hogy vízálló MDF lapból csináltatsz keretlécet szálra, 8 db gérvágás, flancolhatsz ajtókeret-összehúzóval és kész is vagy. Lapszabászat meg is csinálja, csak nézd meg, milyen marókéseik vannak. Egy ilyen művelet nem több, mint egy szegélyléc, vagy koronaléc.
Én ha neked lennék, megfontolnám a fém tükörkeretet is, az is lehet vintázs, de legalább a környezeti hatásokra nem érzékeny. Sziku69 tud segíteni.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Magnum_
nagyúr
válasz macilaci78 #104063 üzenetére
tőlem lehet műnayga vagy fém is.
ja, láttam. de ma nem jó, dolgoznom kell (este is, sok az elmaradásom )
I humbly and respectfully decline™
-
GabN73
addikt
Valaki tud ajánlani olyan embert/céget, aki pár bútort elvisz A-ból B-be?
Nem sok cucc, a táv sem nagy, fel kell menni, le kell hozni, átvinni B-be, felvinni. 2 ember nem árt. -
Soybex
őstag
válasz macilaci78 #104075 üzenetére
De, pont ez a munkája is
[ Szerkesztve ]
Az információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
bandus
veterán
válasz macilaci78 #104075 üzenetére
én azt nem tudhatom, ezért kérdeztem
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
albiosz
őstag
válasz bandus #104077 üzenetére
KillHates-nél jártam ilyen ügyben. Nagyon úgy nézett ki, hogy látott már 1-2 gépet...
node tudtok-e nekem ajánlani Észak-Pesten műszaki vizsga állomást? Újpest vagy a XIII. ker. Váci úti részére tudok nap közben kiugrani. Gond nincs az autóval, de annyi mindent hallani, jó lenne megbízható hely.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
válasz albiosz #104078 üzenetére
itt voltam mult penteken.
23k-t hagytam itt es a szamlan is ez az osszeg szerepelI humbly and respectfully decline™
-
Melack
veterán
Asus P5LD2-VM (4.00G) alaplap támogathat nagyobb procit mint egy Intel Celeron 420? Maxdata brand gép 3 GB RAMmal.
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
Tim82
félisten
válasz Melack #104080 üzenetére
A támogatási lista alapján Core 2 Duo E6700 (a régi, 65 nm-es, 1066 MHz FSB-s változat) és Core 2 Extreme X6800 a maximum.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
Tim82
félisten
válasz Melack #104082 üzenetére
E6600, E6700.
Arra vigyázz, hogy ilyen nevekkel volt később Pentium Dual Core széria is, amiket már nem támogat az alaplap.
2-3-4k-s költség lehet Hardväraprón.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
7
addikt
Chewbacca #ytalert
-
Fandango
veterán
-
GabN73
addikt
Fasza, gondoltam ideje lenne kikapcsolnom az agyam mára, erre meglátom ezt...
Ez is kedvenc lett #9gagalert
[ Szerkesztve ]
-
föccer
nagyúr
Kollegina elhívott holnapra balcsira. O.o
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Tim82
félisten
válasz föccer #104093 üzenetére
Van ürügyed: hidegfront jön.
Ma még egész korrekt az idő, bár időről-időre feltámad a szél és van már viharjelzés.
-
föccer
nagyúr
válasz GabN73 #104094 üzenetére
Nope. Sajnos aznap bármi más programom van.
Ellenben hétfőn most már muszáj lesz konkrétan kerek perec megmondani neki, hogy álljon le, mert nem fog menni úgy néz ki a finom jelzéseket nem akarja fogni.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
Néha azért vannak jó cikkek is az indexen Észak-Korea, nukleáris fegyverek, mint a béke fenntartói. Lehet-e nukleáris apokalipszis Észak-Korea miatt?
-
TROG AIR
aktív tag
Aloha. Vegyétek meg Kőbánya szépét! [link]
430 pozitív , 0 negatív....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Imperium Ryzen 5 Phoenix 8000 PC Ryzen 5-8600G, A620TUF, 16GB DDR5 RAM, 1TB SSD
- Garanciális be quiet! Silent Loop 2 360mm (BW012) ( Light Wings ventikkel )
- IPad Mini 4 - 128 GB - Cellular + Wifi (+ TOK + FÓLIA)
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- 1 TB Samsung M.2 2280, NVMe, PCIe, Gen4X4, SSD /számlával / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest