Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SeniorTilla

    veterán

    válasz H.Ezredes #47136 üzenetére

    Maximálisan egyetértek.

    Kihagytam az előző kommentemből, hogy a szerelőm aki tavaly nyáron az EGR cserét is csinálta, ugyanezt mondta, és kivették a hűtőket, kitakarították őket. Elég komoly bogárszőnyeg volt közöttük, de még nem volt teljesen eltömődve szerencsére, de az EGR így is elrepedt, hogy emiatt vagy nem, azt nem tudom. Mindenesetre 240-ért ment bele az új komplett EGR+hűtő. Ami azért valljuk be, eléggé fájó összeg. Egy VW-ba való EGR ennek a fele sincs, ha jól tudom (abban még nem kellett cserélni, pedig majdnem 200k van benne).

    Azt mondom, hogy még mindig jobban jártam, mintha kiégett volna a kocsim. Az nem 1 milla kár, ha mindent beleszámolunk, plusz pl. egy nyaralás is gallyra megy.

    Más: ma meghajtottam a gépet a német M3-ason. 23 körül mentem kb. 30 km-en keresztül, mielőtt lekanyarodtam a pályáról, aztán 10km levezető hazáig 110-120-szal, és amikor beálltam az udvarra, megnéztem a hűtő előtti zsalukat, zárva voltak. Volt itt korábban egy kérdés, mikor nyílnak ki. Na most akkor mikor? 22 fok volt kint, de gondolom elég volt az a 10km, hogy ne kelljen nagyon hűteni a hűtőt a kemény pályás menet után. Vagy jól sikerült a hűtőkazetta takarítás tavaly nyáron? ;]

    [ Szerkesztve ]

    HP notebookok és ALL-IN-ONE PC-k kedvező áron, gyártói garanciával, számlával. ÚJ gépek a HP RENEW programból, hivatalosan forgalmazva.

Új hozzászólás Aktív témák