Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz Hikvision #33231 üzenetére

    A bo 1 honap alatt a kovetkezok:

    -A pedalelrendezes csapnivalo, kenyelmes ulestavolsagnal a kormany tul messze van. Ha kicsit kozelebb hozom, akkor sportcipoben ugyan nem, de nagyobb teli cipoben a cipo orra folyamat beleakad a gazpedal karjaba. Tehat hogy a gazrol a fekre lepjek, nem eleg a bokamat elforditani, a sarkamat hatrebb kell raknom.

    -Aztan a mar emlitett hatso futes. Hetvegen ultek hatul baratok, es faztak. Mondtam nekik, nyissatok ki a legrostelyokat, amikbol persze dolt a hideg. Es hideg-meleg allito gorgo oda nem jutott a 'sima' 2 zonas klimaval. Jelzem, Suzukiban is mar alap. Az ott csak hideget fuj, nem tud meleget. Tehat ott fazni fogsz. Egy most 12-13 millios autoban, ami ujonnan tobb mint 20 milla volt. Szegyen.

    -Csomagter ajto. Ha nincs az elektromos zaras funkcioja, akkor igaz magatol felnyilik, de lecsukni csak ugy tudod, hogy lerantod, majd kezzel megfogva a hatso szarnyacskat, ami igy telen koszos tud lenni, szepen lenyomod.

    -Csomagter ajto ismet. Esoben, vagy ha siman viz van rajta es felnyitod, akkor annak egy resze szepen patakokban befolyik a fedel oldalan egyenesen a csomagterbe. Ilyet meg nem lattam, pedig volt par autoval dolgom az eletem soran.

    -Csomagter ismet. Szovet burkolatok hianya?! Fent vegig a tiszta fem...

    -Bekapcsolt fenyszoroknal ha mosom az ablakot, akkor a lampamoso is mindig mukodik. Tulzas, pazarlas... E90-nel talan minden 4.-nal, ha kijott, ami boven eleg.

    Majd tovabbi hasznalat soran biztos meg lesz par dolog, ami elojon. Leirom azt is.

    mod: O, eszembe jutott meg ket dolog!

    -Tavolsagtartos, dugozos tempomat. Varosban a dugoban beallitva, maximum 40km/h, 3-as kovetesi tavolsaggal. Jonak tunik, mert szepen megall, el is indul, ha a sor megindul. Aztan tortent egyszer, hogy egy auto befordult elottem, de varnia kellett, ezert megalltunk, a sor elottunk pedig elment. Majd az auto befordult, ekkor a sor 40 meterre volt kb., eppen megalltak. Az automatika elkezdte gyorsitani az autot egeszen 40-ig. Es ekkor kozbe kellett avatkoznom, mert az auto nem hogy nem allt meg, de meg csak nem is lassitott. Ha nem veszfekezek, siman telibe veri az elottunk allokat. Persze a rafutasgatlo mar joval elotte vonyitott, a tempomat megsem avatkozott kozbe. Erdekes... :U Igy engedjem a felesegemnek hasznalni teljes nyugalommal? Es mi van ha eppen jeges az ut, es nem tudok megallni?

    -Es a sokat szidott pohartartok. :D Hat az valami borzalom. Csorog-zorog, ropog, mindent csinal. Hehe, megint csak assak el magukat. Lexusban mikor latsz ilyet? De mar egy Hyundai vagy Kia is egenyesebb.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák