Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • DreaD88

    tag

    válasz dragonfx #13226 üzenetére

    Rem ezzel a hsz-el tisztázok mindent, mert már kínos, hogy csak fél regényekben tudom elmagyarázni a dolgokat... :DDD

    Első alkalommal meg volt beszélve a találkozó, akkor átnéztük, de már késő volt sötétedett, így gondoltam majd máskor visszajövök.
    Az autóvásárlással tavaszig akartam várni, viszont nagyon megtetszett ez az autó és elnézve a kínálatot nem akartam lecsúszni róla, de mondom én vártam volna tavaszig.

    Pár nap múlva hívott az eladó, hogy még tudna belőle engedni egy keveset, menjek vissza és beszéljük meg, nézzem meg még egyszer. Egyébként elég rámenős volt, mert többször hívott mint én őt...

    Mivel Vác és Debrecen között ingázok 2-3 hetente és csak hétvégén vagyok Vácon, így a második alkalommal spontán ugrottam be megnézni ami az első alkalommal kimaradt (első alkalommal ugyanis nem láttam már be egyáltalán a kerékjáratokba) + volt még egy kevés időm kipróbálni.

    Harmadik alkalommal (mivel elsőre elfelejtettem vinni, második meg spontán megnézés volt) elvittem a rétegvastagság mérőt, mert szerintem kicsit sem mindegy, hogy volt-e törve vagy nem, eredeti-e a festés, vagy nem. Ekkor beszéltük meg, hogy mivel én ingázok és ritkán vagyok pest környékén, majd keresem és viszem a foglalót.

    És azért kellett lefoglalóznom az autót (egyrészt mivel nagyon megtetszett és kellett), másrészt nyári munkámért csak csöpögtették a pénzt és tartalék pénzhez nem akartam nyúlni. Lehet, hogy neked 680e Ft nagyon kevés és csípőből előhúzod mint hunvald györgy, de én nem vagyok ennyire eleresztve.
    Sűrűn szétszórt vagyok én is (pl. elfelejtem vinni a mikrométert, elfelejtem megnézni ezt, megnézni azt) amúgy összeszedetten belefért volna 2 alkalomba.

    [ Szerkesztve ]

    "INGYEN ÉLŐ PIÓCÁK" by Mr. Burns (Simpson család)

Új hozzászólás Aktív témák