- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElektrikusDE
senior tag
Sziasztok!
Most kaptam egy emailt hogy több mint 0,5 BTC utaltak a péntárcámba:
"Blockchain New Transaction
This is an automated notice that your wallet account has been credited with funds in the amount of 0.54791487 BTC.
0.54798743 BTC has been credited to email xxxxx@gmail.com
Date: 1/21/2018 10:46:30
Details of the transaction you can see here:
https://blockchain.info/en/wall= et/#/login."Az emailcímet átixeltem!
Persze hogy nincs már meg a jelszavam hozzá...
Az interneten keresve találtam több oldalt akik azt igérik jutalék fejében hogy segitenek visszaállitani a hozzáférést.
Valakinek van tapasztalata ebben?
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
8zabi
őstag
válasz ElektrikusDE #14953 üzenetére
röviden: spam, phishing, kamu
itt keress rá a címre, ha tényleg van rajta valami, akkor főhet a fejed, de nem lesz
-
ElektrikusDE
senior tag
Ismeretlen belső tranzakció, nem tudnak segiteni...
DE megnéztem a feladót és szerintem is spam:
blockchain noreplay@mobile.de
[ Szerkesztve ]
“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
8zabi
őstag
válasz ElektrikusDE #14955 üzenetére
ha rákattintasz a "https://blockchain.info/en/wall= et/#/login" címre hova visz? szerintem nem oda, ahova te szeretnéd
-
ElektrikusDE
senior tag
Sehova se visz...
Egyből az blockchain.info oldalt néztem meg.
Csak wallet id van meg, arra irja azt amit alább irtam transakcios adatot nem is küldtek, sajnos kamu lesz, pedig jól jött volna a pénz...
[ Szerkesztve ]
-
8zabi
őstag
válasz ElektrikusDE #14957 üzenetére
nézd meg az email forrásában a feladót, ha valódi a levél ezek a lehetőségeid maradtak
-
ElektrikusDE
senior tag
Ha meglenne a jelszavam, akkor már rég lezártam volna a dolgot...
Igy a jó az ugratás...
8zabi:
A legfelsővel tudtam meg a wallet id-met
Az SMS kizárva, x-edik telefonom van.
12 szó meg már nincs meg.
Ui:
Irok az oldalnak hogy spam e az üzenet, ha az akkor annyi...
[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz ElektrikusDE #14959 üzenetére
Ha se seed, se privát kulcs, se wallet jelszavad nincs, akkor nem tudod visszahozni. Pont ez a lényeg, hogy ne is tudhassd, hiszen akkor más is rátehetné a kezét.
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
Ferdzsoo
addikt
Nemtudom hogy az LN-nek köszöhető e de durván el kezdett ürülni a BTC mempool.Nézzétek meg a fee-ket.
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
butch3r
senior tag
válasz s7evcsenko #14952 üzenetére
jogos, erre nem gondoltam. túl egyszerű lett volna
köszi, legközelebb.
-
Flashback
addikt
Van valakinek olyan virtuális/normál kártyával tapasztalata amire fel lehet BTC/ETH... tölteni és használni úgy mint egy normál bank kártyát?
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Hansomester
tag
A business része olyan, mint az akcenta? Tehát pl rendelkeznek megfelelő mennyiségű országban saját számlával és ezáltal olcsóbb az utalás/váltás és gyorsabb is?
"Sesshoumaru Nagyúr, biztos, hogy okos ötlet volt életben hagyni ezt a nőt? -Yaken, legközelebb nyisd ki a szemed, akkor láthatod, ez a nő már halott!"
-
Yany
addikt
válasz akela91 #14966 üzenetére
Én is így gondolom, még most regeltem, nincs tapasztalatom, azért is kérdőjeles a linkem, de mások nagyon szeretik. Paypass viszont csak havi díj ellenében van asszem.
#14967: én erre tippelek, a'la TransferWise.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
törölt tag
Sziasztok!
Belefutottam abba a problémába, hogy venni szeretnék bitcoint, vagy más kriptopénzt.
De bankkártyás fizetésnél 3d secure problémára hivatkozva nem engedi a coinbase pl.
A SEPA utalások nagyon drágák.
Rákerestem, de nem talaltam órák alatt se értelmes megoldást, valaki tud esetleg?Hogy lehet engedélyeztetni a banknál a 3d secure fizetést, vagy melyiknél van egyáltalán, ha bemegyek simán, akkor tudják aktiválni? (otp-s vagyok)
Előre is köszi!
Üdv
[ Szerkesztve ]
-
freelanced
addikt
Üdv ! Van itt olyan esetleg aki régebb óta benne van a dologban, tapasztalt és hajlandó esetleg privátban válaszolni egy két kérdésre?
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Flashback
addikt
Revolut használóktól kérdezném:
- Crypto-kat csak a PRO kártyával lehet használni?
- Hogy működik mondjuk a coin feltöltés? Átküldöm pl a Revolut BTC/ETH számlámra és átrakja EUR-ba vagy az fent marad az összeg és annyit levesz a BTC/ETHból?[ Szerkesztve ]
-
KilgoreTrout
senior tag
-
törölt tag
válasz KilgoreTrout #14985 üzenetére
Én nem hiszek ezekben a dolgokban
-
lacos001
senior tag
-
sparks
senior tag
válasz Flashback #14979 üzenetére
Ahogy már írták előttem is: nem lehet walletba és belőle kiutalni cryptot. Prémium előfizetés szükséges hozzá (évi 82 euró a díj) és akkor lehet app-on belül venni és eladni, de annyi is a crypto része. Van BTC, ETH és LTC. Szerintem ez így egyelőre komolytalan, majd ha egyszer megoldják, hogy legyen rendes wallet hozzá (saját privát kulccsal), akkor talán...
-
Kobe
veterán
Portfolio a btc adstait honnan feedelteti? Az arfolyamot nem tudom honnan szedi, de a 9500 korul mozgo stlag helyett konstansan 11K feletti ertekekt mutat, nem faziskesesben van, de ennyi kb tobb nappal ezelott srm volt sehol...
-
Flashback
addikt
NA most mi történt hogy esik minden megint volt valami hír?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest