- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- Magisk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz davidvarga #15449 üzenetére
Még szinkronizál a kliensed, írja az alsó sorban.
If it is not broken then don't fix it!
-
davidvarga
tag
Ja azt elfelejtettem, hogy a 2013as tranzakciók után már nem is tölt be semmit.
-
davidvarga
tag
Megnéztem másik gépen amin le van szinkronizálva ugyen ez a szitu és azért mellékeltem a blockchaines képet, hogy ott meg azt írja sosem volt rajta semmi és tranzakció sem, bár a kliens is minden tranzakcióra azt írja, hogy megerősítetlen. Mit lehet ilyenkor tenni vagy mitőlvan ez? Ez még egy baromi régi gépről van el is felejtettem hogy van, tesóm találta meg és ő küldte át nekem. (Am attól függetlenül, hogy szinkronizál az egyenleget ki szokta írni)
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
Biztos, hogy ezek valós tranzakciók? Ha 2013 novemberi árakkal számolok, akkor a képen látható kimenő tranzakciók összege cirka 150 millió magyar forint, a beérkező pedig 12,4 millió HUF. Ha mostani aktuális árakkal számolok, akkor ezek sokkal magasabb összegek.
Ha a két 500 btc-s és egy 200 btc-s utalás le is nullázta a tárcát, akkor utána jött 4,56111268 + 44,99345714 = 49,55456982. Ha valósak lennének a tranzakciók, akkor min. ekkora összeg lenne a tárcában. Ez ugye - mostani árakkal számolva - több, mint 100 millió HUF.[ Szerkesztve ]
-
davidvarga
tag
válasz zichie #15455 üzenetére
Hogy érted, hogy valós? (Minden tranzakcióra azt írja megerősítettlen). Lehet hamisítani a wallet fájlt? Am nem hiszem hogy hugom nekiált volna bármit hamisítani. Vannak előtte is tranzakciók.összesen 50.000 jott be 40.000 ment ki. Ergo lenni kéne rajta 10.000-nek
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz davidvarga #15457 üzenetére
A mellékelt képen látható összes btc címre keresve az az eredmény, hogy nem létező címek. Ez igaz a valós blokkláncra és a testnetre is.
-
kilua
senior tag
Csak én vagyok úgy a bitcoinnal, hogy az hogy van kriptom azt jelenti hogy annyi pénzem van itthon?
Én webshopban ha lehet azzal fizetek, vagy paypalt töltöttem fel vele pár százezer forintal amikor 16ezer eurón volt az árfolyam, azt várom hogy a lighting network miatt bank helyett egyre több helyen közvetlenül bitcoinnal tudjak fizetni.
Mondjuk az én esetemben sajnos nem milliárdokról van szó, de még csak tízmilliókról sem.
[ Szerkesztve ]
-
kilua
senior tag
Pedig jó volt az az ábra csak el lett túlozva a rajz.
20k dolláron volt a csúcs, valahol 12k fölött a bikacsapda, a kapituláció és késtégbeesés vitte le 6Kra, most tér vissza a dolog jelentőségéhez (az átlag rossz fordítás a meaningre) , ami sok tényezős dolog, minden túlélt lifipukkanás után felugrik az "átlag" a bitcoinnál
mert például a bizalom hogy értékőrző lehet a btc növekszik, a fejlesztésekkel a bitcoin használhatósága növekszik.
"Ami nem öl meg az megerősít" -bitcoin
[ Szerkesztve ]
-
zichie
senior tag
válasz davidvarga #15459 üzenetére
A privát kulcsokat ki tudod exportálni a tárcából?
-
muszurkefal
aktív tag
Sziasztok!
A fejlécben ajánlott 4 váltó közül 2 már inaktív.
Azt szeretném kérdezni, hogy ha bitcoint és altcoinokat is szeretnék vásárolni, akkor azt melyik oldalon tegyem? Melyik most az ajánlott? -
KilgoreTrout
senior tag
válasz muszurkefal #15473 üzenetére
EUR SEPA utalással Kraken vagy Coinbase
Készpénzzel vagy magyar utalással Localbitcoins vagy Coincash.euMajd küldd át Binance-ra, ha altokkal kereskednél. A befektetett összegtől függően (és attól, hogy mekkora részét szánod altcoinokra) érdemes lehet LTC-ben vagy ETH-ban átküldeni az épp aktuális tranzakciós díjaknak megfelelően (btc-nél most 4 USD körül van).
[ Szerkesztve ]
-
davidvarga
tag
válasz zichie #15472 üzenetére
Szia. Nem sérültnek írja,de a bitcointalkon azt mondták lehet hogy egy régebbi altcoin tárca és azért van ez. Mikor lemegy a bitcoin recover akkor eltünnek a 2013as dolgok a címek meg minden és 2014től mutatja csak, és teljesen más címek lesznek benne teljesen más összegekkel. Úgyhogy nem tudom mi van most.
[ Szerkesztve ]
-
butch3r
senior tag
válasz KilgoreTrout #15475 üzenetére
én még szokás szerint ajánlanám bitstampet. max onnan tovább binancere (és stampen a crypto kivét ingyenes, nem terhelik rád a miner fee-t sem)
nem kapok osztalékot sajnos
-
muszurkefal
aktív tag
válasz KilgoreTrout #15475 üzenetére
Hú, azt hittem ez a dolog egyszerűbb.
Lesz még minek utánanéznem
Ha kérdésem van, jövök vissza, ezeknek utánaolvasok, köszi
#15477[ Szerkesztve ]
-
Yany
addikt
válasz muszurkefal #15473 üzenetére
Ez inkább a cryptotrade topicba való, de én ezeket használom: Bittrex, Poloniex, Kraken. Bitfinexet most egy darabig kerülném, amíg pont nem kerül az USDT ügy végére, illetve CoinBase-en is regisztráltam, de még sosem használtam a kereskedő felületét (GDAX). Bitpanda és Binance, amit mások még szoktak ajánlani.
Mindegyiknek van előnye és hátránya a másikhoz képest. Kraken pl. olcsón használható, de alig van alt és nemrég még iszonyat lassú volt a rendszerük, de már egészen helyrehozták. A Polonak én szeretem a felületét, a Bittrexen meg van egy csomó faszányos altcoin, ami más általam kedvelten nincs. ZCL pl.
[ Szerkesztve ]
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
lacos001
senior tag
-
normen82
tag
Binance-ról tud valaki valamit?
Fél kettő környékén lefagyott,azóta semmi.
Sem a desktop,sem a mobil app nem frissült. -
zichie
senior tag
válasz davidvarga #15476 üzenetére
Van "bitcoin recovery" előtti állapot is a tárcádból? Abból esetleg ki lehet exportálni a privát kulcsokat.
-
Madwe
nagyúr
válasz davidvarga #15476 üzenetére
De ez a te régi btc accod, ami milliókat ér, s megfeledkeztél róla ?
Nem egy sima régi trükk, amikor vmi értéktelen altnak a walletjét btcre módosítják, mintha az lenne, meg megadják hozzá a privát kulcsokat ? mert olyan átverés sok volt, egyszerű megcsinálni. Szóval biztos vagy benne, hogy ez a te BTC accod? s hogy tudsz elfelejteni milliókat érő tárcát h létezik ?
[ Szerkesztve ]
-
sparks
senior tag
Nahát, akár pár tíz satoshi/byte költséggel is lehet most utalni, ez már kezdi idézni a régi időket. Ha még a LN is teljesen beéled, akkor eljön a kánaán
[ Szerkesztve ]
-
davidvarga
tag
Nem bitcoin, közben a bitcointalkon meglett a válasz. Goldcoin bár így sem rossz most szinkronizáltam le 2,5 millió gold van rajta.igen meg régen minden félét csináltam, de azóta nem foglalkoztam vele és a régi asztali gép is már nem nálam van. közben tesòm átküldöt még 10 walletet. Nem tudom írhatom e ide ehez a goldcoinos tárcámhoz egyik jelszómat sem fogadja el amire emlékszem valaki foglalkozik ilyen dolgokkal itt vagy esetleg tudtok egy megbízható magyar kontaktot?
-
Madwe
nagyúr
válasz davidvarga #15487 üzenetére
ha nincs meg a jelszó, akkor nem nagyon fogsz hozzáférni, az a lényege az egész cryptonak tuti nem testvéred szivat? mert neten raklapszám vannak ilyen szivatások
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz davidvarga #15489 üzenetére
Mire? feltörnek titkosításokat? akkor az egész cryptonak reszeltek, ha feltörhető mondjuk ha van 50qubites kvantumgépük, és megírnák a visszafejtő algoritmust, és nem quantumproof az adott coin, akkor esetleg nem évezredekig tartana...
-
Gdi
senior tag
i smell susmus and bullshit.
-
Más:
Amúgy jöttem volna napi facepalmokért, de most, hogy több mint 20 órája emelkedik az árfolyam, hol vannak a megmondóemberek és az olcsóvgat alanyijogon követelők?szerk: ja az másik topic, sry.
[ Szerkesztve ]
''Milliárdnyi meggyilkolt csillag sikolya elhal az éj békéjében, és a kétségbeesésnek csak néhány, törékeny, kőbevésett szó áll ellen.''
-
Because
őstag
válasz davidvarga #15492 üzenetére
és nem őrjítő a tudat, hogy ekkora összegtől csak egy ilyen "aparóság"' választ el?
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- OLED TV topic
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DIGI kábel TV
- Nők, nőügyek (18+)
- Microsoft Excel topic
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest