- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtro
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
advcash-nél ha kártyaigényléshez mastercard-on keresztül akarok utalni (egyenleg felötlés), akokr tényleg ennyi adatot elkér? (fényképes igazolvány kép velem, bankártya kép velem , mastercard mindkét oldala képként)
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lafaty80
addikt
válasz Walter_White #14755 üzenetére
khb-s vagyok, van 3d secure, de miért is?
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
xtro
aktív tag
Meddig fog esni szerintetek?
-
Kobe
veterán
Valaki arulja mar el, hogy a pi**aba lehet magyar kartyaval normalis oldalon BTC t es XRP t venni.
Mindenhol ez a rohadt 3D secure szarsag miatt utasitjak el.
Coinbasen, nagy nehezen sikerult verifikalnom... Nem ment.
Direkt atregisztraltam bitpandara, mert ott kulon irtak hogy nem kell 3D secure a Visahoz, ma - sokadszorra mert persze a verification es az sms kod kuldozgetes ott sem mukodik - sikeresen eljutok a fizetesig amit a 3D secure uzenettel dob vissza....ami elvileg nem is kene hogy kerje ugye...SEPA paymentet nem akarok inditani 6ezerert, kb 150-200eurot raknek be, annak 12%at nem koltenem el tranzakcios dijra...
-
Kobe
veterán
válasz s7evcsenko #14763 üzenetére
Szep es jo, csak epp semmi koze a problemahoz
Az hogy csinalnak e ellenorzest az accon, vagy kuld e smst vagy nem, az nagyon tavol van attol hogy a 2 lepessel kesobb, a kulso kartyas fizetesi banki oldalon a kartyaadatok megadasa utan dobja vissza a rendszer a 3D secure hianyara hivatkozva
-
Kobe
veterán
válasz s7evcsenko #14767 üzenetére
Mar amikor..... Nekem telefonhivassal sikerult a PIN kodot beszereznem, gondolom leterhelt a serveruk.... De igazabol cseszhetem, ha a kovetkezo lepesnel elhasal a 3D miatt....
-
DarkChild
senior tag
Én tavaly tavasszal (április körül) hirtelen felindulásból akartam venni ethert, beregeltem Coinbase-re, BitPandara is, de akkora macera volt a vásárlási folyamat, hogy valahol a felénél elment a kedvem az egésztől, aztán hagytam a fenébe. Fortyogtam is magamban egy jó darabig, hogy ezek a kriptopénzek a büdös életben nem fognak fizetőeszközként elterjedni, ha ennyire nehéz vásárolni belőlük.
Ja és akkor 35 EUR volt az ETH, szóval ha nagyobb összeget bele tudtam volna tolni, elég jól jártam volna... -
DarkChild
senior tag
Gondolom ez az oka annak, hogy minden kriptopénz 15-30%-os bukóba került az elmúlt 24 órában.
-
MLSR
újonc
Nálam is a 3D secure miatt nem müködik a dolog :/
[ Szerkesztve ]
-
Arcképgyáros
-
Yany
addikt
válasz DarkChild #14771 üzenetére
Szerintem ez sem segít: France vs. Bitcoin
Építs kötélhidat - https://u3d.as/3078
-
FanTomasz21
tag
válasz DarkChild #14770 üzenetére
tavaly januárban találkoztam először a bitcoinnal, egy barátom mesélt róla, meg hogy anno 1 dollár volt sőt kevesebb is, tavaly januárban kb 250-300 ezer ft lehetett egy db. az ethereum 8 dollár. majd egész nyárig nem is foglalkoztam fele mikor júliusban beregisztráltam a coinbase-re.. annyi minden jött az életembe hogy a crypto vásárlás volt a legkevésbé amire tudtam aztán gondolni. decemberbe mikor beléptem hát eléggé meglepődtem.. de én úgy gondolom az egy elég biztató mutató ha 7.5mrd emberből jelenleg csupán 25 millió embernek van cryptoja. az emberek most kezdenek csupán ezzel ismerkedni. az idei év még akár komolyabb dolgokat is hozhat. sztem nem maradtunk ki semmiből sem !
-
Kobe
veterán
válasz Studiossrác #14777 üzenetére
Nem megoldhatatlan, csak feleslegesen kvadraga. A Sepa atutalas minimum koltsege atlagosan 15Eur, osszegtol fuggoen ennel magasabb. Ha mondjuk beraknal valamibe 100e hufot, nem tul jo biznisz rogton - 4-5% bukoval kezdeni, foleg hogy evtizedek ota van erre ingyenes megoldas is (bankkartya)
Nem veletlen nem ajanlja egyik valto sem kis befizetesekreReggie: az egyetlen megbizhato KP-s vetelnel ahogy nezem ugyanugy felszamolja a 6000HUF-os "banyaszjaradekot", az se sokkal jobb, kisebb osszegnel
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Kb. 600 USD alatt nem vág bele az ember. Ezer-tízezer-százezer euróknál meg már nem probléma az a 15 EUR.
Mai nap:
Szerintem még csak most kezdődik az "eladni, bármilyen áron!" szakasz. Amikor tényleg padlóra kerülnek az árak, kezdődik a crypto tél, amikor nagyjából egy helyben lesznek az árak. Kb. 24 hónapig tart majd. Utána viszont megint jönnek az ATH árak![ Szerkesztve ]
-
daninet
veterán
Legtöbb oldalon a kártyás befizetés alapból 4% tranzakcio dijas szoval nem jobb az sem. Az általad leirtakat nem ismerem. Én Uphold-ot használom nekem nagyon bevált. Semmi gondom nem volt vele és ott azonnal kereskedhetsz a wallerjaid között középárfolyamon fix díjért.
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
mepet
addikt
1. Túl kicsi lóvéval problémát fognak jelenteni a későbbi költségek is. Pl. váltóról walletbe btc küldés majd mielőtt eladnád vissza: a díja kétszer 0.001BTC. (Ha valakitől veszel privátban, ő is rád fogja verni ezt a díjat, a vásárlás összegétől függetlenül, ez alap. Vagy bevállalod, vagy megvárod a fejlesztéseket, viszont vigyázz, mert ekkor 100ezer dollár felett lesz egy BTC. )
2. Ne érdekeljenek az 4-5%-os költségek, mikor az a terved, hogy pl. 500% emelkedés után veszed majd ki... -
Kobe
veterán
Bohockodni kellett volna, 200 eur kezdettel, de ha nincs konnyen, altalam elvart tranzakcios illetekkel kenyelmes kivitelezes belole, akkor nem lesz btc, ennyi. Akkor megy majd fundamentalisan stabilabb alapba a bohocpenz is coinbaset, bitpandat mar le is zartam emiatt pl.
De valoszinu amugy sem lesz belole semmi, a napokban jobban beleasva magam, az egyeni kozgazdasagi ismereteimmel nem osszeegyeztetheto alapu valami.... A btc legalabbis. Szerintem majd megvarom amig lesz egy regulazottabb, intezmenyesitett valtozata amit pl a fed vezet be, de ahogy nezem a btc maga, 2-3 even belul onmagaban kodolva van hogy eletkeptelenne valik -
lacos001
senior tag
-
csaba951
veterán
Nézd, egyszer eljön majd az idő amikor olyan kényelmes lesz a használata mint most a PayPal. Csak ez még legalább 5-7 év. Vagy több. És persze akkor már rég nem itt lesz az árfolyam.
>btc maga, 2-3 even belul onmagaban kodolva van hogy eletkeptelenne valik
Folyamatosan fejlesztés alatt áll. 5 évvel ezelőtt senki meg nem mondta volna, hogy már itt tart. És most se tudjuk elképzelni, hogy 5 év múlva hol lesz majd.
[ Szerkesztve ]
-
-
daninet
veterán
szerény véleményem szerint a bankok a főbb coin-okat lassan felvásárolják és 2-3 éven belül a top10 átalakul.
a bitcoin és az egyéb érték miatt tartott coinok is végesek lesznek és ténylegesen jó fizetőeszközök emelkednek majd ki.
én igy gondolom
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Cufter
tag
Revoluttal ingyenes a sepa utalas es nem kell 3d-s kartya.
Altalaban 4-5 ora mire odaer a penz a Coinbasebe munkanapon -
Ferdzsoo
addikt
válasz butch3r #14782 üzenetére
Nah ez a kemény. Osztrákiában egy átlag user átlag számlával 0 bankköltség mellet! INGYEN utal SEPA-t. Itthon még a fogadása is majd 600Ft. Vicc.
Hihetetlen ami MO-n megy a bankoknál,(mindenféle költség téren) ilyen mértékű lehúzás nem tudom van e még egy országban mint nálunk. Ezen rengetegszer felhúzom magam...
Főleg azok alapján hogy látom mi megy kint.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Tilos az Á
junior tag
válasz Cufter #14794 üzenetére
Van egy jóslat miszerint 2018-ban jön egy újabb válság, hasonló a 2008-ashoz, csak nagyobb. Egy elmélet szerint a bitcoin menekülő devizaként funkcionál majd sokan abba menekítik s pénzüket s ez veri fel az egekbe az árfolyamát. Pl. 100 000 dollárra.
Persze ez egyenlőre csak konteó jellegű elmélet, az idő majd igazolja vagy cáfolja.http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=735f.png
-
titán
válasz Tilos az Á #14796 üzenetére
Van egy jóslat miszerint 2018-ban jön egy újabb válság, hasonló a 2008-ashoz, csak nagyobb.
Meg 2016-ban, meg 2017-ben három, meg 2019-ben kettő.evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Kobe
veterán
Kozgazdasag, alapok....ez nem egyenlo az ertekevel, ez funkcio. Wc papir is van mindenhol, mindenki, legalabbis a vilag joresze hasznalja, megsem fogadom el fizetoeszkozkent. Hal is akad mindenhol, lehetne halpenz is a forint helyett.
Mihez kotik? Dualis femrendszer, orszag, regio, vagy globalis gazdasagi teljesitmeny? Illetve annak valtozasai hogyan hatnak ra? Jelenleg meg semmihez nem kotik, hogy mi hat ra, azt megmondani sem tudjak.
Ilyen alapon hetfon kimehetek a homokozoba, meritek belole egy marekkal, es azt mondom, 1 homokszem = 247.96 USD. Miert? Mert csak.
De ez a filozofia resze. En poennak tekintenem a beszallast, ha valaki tudja hogy lehet minel olcsobban, tippek johetnek
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- Asztrofotózás
- Politika
- Gumi és felni topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen processzort vegyek?
- Trump vagy Harris
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest