- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
I. Általános tudnivalók
1. Mielőtt kérdezel, olvasd el legalább a II. részben levő linkeket és semmiképpen se félj a Google-t használni!
2. Igen, lehet pénzt keresni vele de nem könnyű és kockázatos, ezt nem lehet elég sokszor hangsúlyozni. Csak akkor fektess bele, ha van játszópénzed, mert lehet, hogy egyik napról a másikra bukod az egészet és még egy jó nagy áramszámlát is kapsz a nyakadba.
3. A bányászat nehézségi szintje immár több éve olyan magasra emelkedett, hogy a videókártyák teljesítménye alkalmatlan profitcélú Bitcoin bányászatra, még "ingyen" árammal is. Amennyiben bányászatból remélsz számottevő profitot, több millió forintos beruházásra lesz szükséged, célirányú hardver (ASIC) vásárlására és specializált hosting megoldásra (lehetőség szerint valahol ahol Magyarországnál jóval olcsóbb az elektromos áram ára).
Új hozzászólás Aktív témák
-
janos666
nagyúr
válasz deadwing #10351 üzenetére
Szerintem mindegy neki, saccra keveset eszik (nem zabálja fel a tárhelyet, pikk-pakk indul és leáll, nem frissül két naponta a csomagkezelőből, nem generál számottevő forgalmat a háttérben, stb).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
deadwing
addikt
válasz schawo #10352 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy a fee kezelést miért nem lehet úgy beállítani, hogy a pontos összeget ne nekem kelljen kiszámolni, hanem rakja rá a fee-t az elküldendő btc összegére pluszban. Azt se tudom mi az a /KiB...
Vagy van ilyen funkciója csak én nem találom?A default 0.0001-es fee-vel most mennyi idő kb amíg elfogadott lesz egy tranzakció? Elég 1 confirm ahhoz, hogy a 220volt elfogadja az akciót, vagy ki fog futni a 15 percből, mert csak 3-4 confirm lesz 15 perc alatt?
60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
deadwing
addikt
válasz deadwing #10354 üzenetére
No, közben nyomoztam kicsit. KiB... nem gondoltam volna, hogy itt is kilobájtot jelent, de ez is mi már, hogy a méret alapján számolja a fee-t... Illetve ez alapján kell NEKEM kiszámolnom.
Mellesleg 2 órája nincs elég confirm... Ez lenne a nagy bitcoin?Mérges vagyok.
-
janos666
nagyúr
válasz deadwing #10355 üzenetére
Az a baj, hogy eredetileg KiB-re vonatkozik az ajánlott fee. Ugyanakkor egyrészt nincs minimális fee, szabadon próbálkozhat bárki abszolút 0 fee-vel (és tényleg sikerülhet[ne] is), másrészt viszont annyira elszaladt a blockchain spam, hogy majdnem minden blokk teljesen tele van, ezért a gyakorlatban egyedül az szabja meg a szükséges fee-t, hogy mások mennyit hajlandóak fizetni, és amíg nem javul a helyzet (megnő a blokkméret limit és/vagy leáll a spam) folyamatosan egymásra fog licitálni mindenki szépen apránként.
Olyan ez most, mint egy divatos szórakozóhely, ahova sokkal kevesebben férnek be, mint ahányan be szeretnének jutni, ezért egyre nagyobb és nagyobb tételeket kell odacsúsztatni a személyzet zsebébe, hogy bejuthass. Ha üres lenne a hely, bemehetnél akár ingyen is, de mivel tényleg tele van, így keményen fizetned kell az utolsó pár helyért (jóval többet, mint a hivatalos belépő ára).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
-
deadwing
addikt
válasz Reggie0 #10357 üzenetére
Értem amit írtok, nem is foglalkoznék vele, 1-2száz forintokról beszélünk csak...
Engem az bosszant, hogyha vásárolni akarok 220volt-ban, nekem kell kikalkulálni a fee-vel növelt összeget és mivel ők pontos összeget várnak, ez teljesen nehézkessé teszi a dolgot.
Ezért kérdeztem az előbb, nincs a tárcának olyan tulajdonsága, hogy a fee-t ne az elküldendő coinokból vonja le? Vagy vonja abból, de írja nekem ki elküldés előtt, hogy mennyi fog megérkezni a címre és mennyi lesz a fee, és ezt még ott akkor tudjam módosítani ha nem jó.Másik kérdésemben tudnátok segíteni? Még mindig a 220volttal kapcsolatban.
A 15 perces korlát mire vonatkozik? Az elküldésre, vagy 1-2 confirmra? Vagy elküldöm és a bolt már akkor elfogadja, mikor még nincs confirm?60Hz = lakossági frissítés :) Jabarkas!
-
shortcutme
tag
válasz deadwing #10358 üzenetére
Electrum pl. ilyen: pontosan megszabhatod a fee-t, megadhatod KB-onkent is vagy dinamikusan a halozat terheltsegetol fuggoen.
A 15 perc csak arra vonatkozik amig a halozathoz eljuk a tranzakcio (pl blockchain.info -n latszik), de a termeket addig nem fogod tudni atvenni amig nincs meg a 3 confirm
[ Szerkesztve ]
-
janos666
nagyúr
# bitcoin-cli estimatefee 2
0.00070025
# bitcoin-cli settxfee 0.0007
# bitcoin-cli sendtoaddress CÍM ÖSSZEG "" "" falseAz első parancs lekéri a becslést arra nézve, hogy mekkora fee kell, ha a következő 2 blokkon belül biztosan be akarsz kerülni vele a láncba (abszolút garancia persze nincs, illetve sokkal kevesebbel is lehet szerencséd). A másodikkal beállítod ezt a fee-t, mint "célérték" (nem feltétlenül lesz precízen ennyi a vége, de nagyjából), a harmadikkal pedig úgy küldesz, hogy a fee ne a végösszegből, hanem a te egyenlegedből legyen pluszban levonva (ez a false kapcsoló szabályozza, hogy honnan vonódik le a fee, ami elé kell a két üresen hagyott "" rész is - vagyis írhatsz is bele értelmes tartalmat is, csak ne hagyd őket el akkor se ha üresek).
[ Szerkesztve ]
-
Vektast
aktív tag
Sziasztok!
Vennék 0.05 BTC-t vkitől 732 usd árfolyamon.A nehéz idők erős embereket formálnak. Az erős emberek jó időket hoznak el. A jó idők gyenge embereket formálnak. A gyenge emberek nehéz időket hoznak el.
-
Reggie0
félisten
De. Meg lehet adni, hogy mennyi fee-vel szeretned kuldeni, valamint kiirja, hogy mennyi a fee levonasa utani osszeg. A kuldendobe meg beirod az osszeget. De ha nem tevedek a hivatalos bitcoin tarcaban be lehet allitani, hogy hogyan kezelje a beirt erteket, azaz a feevel novel ertek legyen vagy a fee nelkuli.
-
Elbandi
aktív tag
az ilyen vasarlasokat/utalasokat coinbase-el szoktam intezni, 2fa miatt eleg biztonsagos. nem kell fizetned tx fee (coinbase sajat maga fizeti, amennyi kell). nemkell stresszelni hogy synceljen mar le a wallet. kb 0.2 btc koruli ertek van ott, ha el is veszik valamiert nem er nagy kar.
-
deadwing
addikt
válasz janos666 #10360 üzenetére
Hiába törted magad, mert ez nekem magas, de köszi
(#10362) Reggie0: én nem találtam ilyen opciót a Multibit HD-ben... sőt kicsit csalódott is vagyok vele kapcsolatban, a classic multibit tárca sztem jobb volt. Itt pl minden egyes fogadásnál külön cím keletkezik, nincs egy állandó címem, sztem ez elég vacak így. Vagy megmarad ugyan a régi cím is, de azt kijelölni pl macerás. Percekig bámultam azt a képernyőt is, mikor fogadó cím generálásakor összeget is be lehet írni... Tiszta hülyeség. Nem azt mondom, hogy használhatatlan, de az ilyen dolgok miatt nekem kissé vacaknak tűnik.
(#10363) Elbandi: lehet ránézek, köszi neked is.
-
Casanova*
veterán
na mizu bitcoin-os társak? vásároljatok bitcoin részvényeket és fektessétek a bányába! a pénzetek hagy dolgozzon bitcoinban. ez a jövő pénze! még nagyon sokat fog erősödni az értéke!
akit érdekel egy tisztességes biznisz,azaz bitcloudacademy( no MLM, no Hyipe oldal ) az írjon rám!
[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
janos666
nagyúr
-
Casanova*
veterán
válasz janos666 #10366 üzenetére
,,és,, szót nem akartam oda írni. A részvényvásárlással, már a bányában van.
A NAPI HOZAMOK ELTÉRŐEK:
1.Ezek először is nem csomagok! Bányászati Részvények.
2. NEM HYIP rendszer és nincs fix hozam!
3. Csak a kitermelt BTC-t tudják visszaosztani a részvények arányában
4. A termelés az egy összetett dolog, a bányászati erő (power) napi állásától függ. Amennyit a cégünk 24 óra alatt ki tud bányászni azt osztja vissza, és az erők függvényében ez lehet 1-2 BTC-vel több vagy kevesebb.[ Szerkesztve ]
"Ha bírálnak téged,akkor valamit jól csinálsz. Hiszen csak azt támadják,akinél a labda van." ( BRUCE LEE ) ヅ ҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳҳ̸Ҳ̸ҳ
-
siemenss65
tag
go on...
-
Casanova*
veterán
anno vettünk volna bitcoint,mára nagyon gazdagok lennénk!
Digitális valuta -- crypto valuta -- közül az első volt a Bitcoin -- 2009. év végén indult -- 0.10 $ volt az ára -- 1 BTC -- nek. most 760-770 dollár körül van...
Egy férfi 27 $ - ért vett BTC -t -- aztán elfeledkezett róla, és mikor újra eszébe jutott -- 886.000 $ -- lett az értéke.
Akkoriban valaki 10.000 BTC - ért vett egy pizzát, ami most több mint -- 7Mill. $ - ba kerül. Valószinűleg ez volt a világ legdrágább pizzája.
most 2. szinten van,a jövőben eléri a 3. szintet. még most érdemes befektetni pénzt bitcoinba.
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz siemenss65 #10370 üzenetére
te meg nézz utána,nem baromság,ez az aigazság. ez egy nagyon jó lehetőség!
[ Szerkesztve ]
-
almafa42
aktív tag
<sarcasm>Casanova, te most viccelsz, ugye? Tényleg volt valaki aki 10.000 BTC-ért vett pizzát? És hogy a "bitcoin pénznem piaci tőkéje több mint 1 milliárd dollár"??? Ez mind új infó nekünk. </sarcasm>
Amit most írtál, az kb olyan, mintha egyetemistáknak próbálnád elmesélni, hogy tegnap tanultátok az összeadást számtan órán, és hogy ez milyen jó dolog. Tudják. És veled ellentétben a kivonást is ismerik már.
Ha szeretnél tanácsot kérni azzal kapcsolatban, hogy érdemes-e beszállni az általad promótált programba, akkor jó helyen jársz. A válasz amúgy: nem
Ha másokat akarsz meggyőzni arról, hogy erre költsék a félretett pénzüket, akkor elég erős ellenállásba fogsz ütközni a topic régi motorosai részéről - mind gazdasági, mind technológiai szempontból.
Szóval szerintem ne erőlködj. Bár végül is okozhatsz pár derűs pillanatot az olyan kifejezésekkel, mint "bitcoin pénznem piaci tőkéje".
Azok pedig, akik vakon beleugranának egy ilyen programba, előbb kérdezzenek itt, segítünk. Ne! Segítünk értelmes befektetést találni, csak kérjétek. -
Casanova*
veterán
válasz almafa42 #10372 üzenetére
nem viccelek,nem erőlködök. azt hittem itt bitcoin topicban hisztek ebben. sokan mai napig fizetnek bitcoinnal és lehetőség van felkeresni egy Bitcoin ATM-et hogy forintot vegyél fel a Bitcoin pénztárcádból. Bankokokat el lehet felejteni.
én hiszek benne,te nem! nincs miről vitázni! és nem kérek tanácsot tőletek,tudom mi folyik itt a világban. fél év múlva visszatérhetünk erre! meglátjuk kinek van igaza. és rengeteg videó van bitcoinnal kapcsolatban. nézzétek meg![ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
válasz Casanova* #10373 üzenetére
Ahogy a kiemelkedő Bitcoin kockázati tőke-befektető Dan Morehead kijelentette, a Bitcoin az elmúlt 6 évben ötször volt a legjobban teljesítő valuta. Eközben neves szakértők, mint
például Andreas Antonopoulos felhívják a figyelmet, hogy a Bitcoin árfolyam-ingadozása hasonló a globális valutákhoz képest, viszont az érték növekedése rendkívül hasznos lehet a hosszú távú profitban gondolkodó befektetők számára.
Will Bitcoin Replace Swiss Bank Accounts as Next Safe Asset?[ Szerkesztve ]
-
almafa42
aktív tag
válasz Casanova* #10373 üzenetére
Az emberek nagy része azért van itt, mert hisz a Bitcoin-ban. Én is. Pont ezért mondtam, hogy olyan alap dolgokat mondasz itt nekünk nagy igazságként, mint pl. az összeadás. Tudjuk, hidd el.
Amiben nem hiszek, az az általad hirdetett "lehetőség", "bányászati részvény", hívd akárhogy. Remélem érted a különbséget.
-
Casanova*
veterán
válasz almafa42 #10375 üzenetére
mi van az összeadással? mi nem hihető ebben? anno btc értéke jóval kisebb volt. és a hirdetett lehetőség, akit érdekli,az rám ír,akit nem, az nem. nem is erőltettem.
-
almafa42
aktív tag
válasz Casanova* #10376 üzenetére
Így van, ne erőltesd. Aki képben van pár éve a bitcoin piaccal, az pontosan elég piramisjátékkal, lehúzással találkozott.
"anno btc értéke jóval kisebb volt" Így van. Az ég pedig kék. Egyik sem jelenti azt, hogy a te általad hirdetett befektetést kell választania bárkinek is. Magáról a befektetésről semmit nem mondtál, ezért azt feltételezem, hogy átverés, és nem éri meg ebbe tenni a pénzt.
Csak, hogy egyértelmű legyen: bitcoin-t venni, és bitcoin bányász részvényt (vagy akárhogy hívod) venni nem ugyanaz. Aki nem ért hozzá, azt viszont könnyű megtéveszteni - ezért állok bele ebbe a vitába, hogy a témában kevésbé jártasak ne dobják ki a pénzüket az ablakon.
-
Casanova*
veterán
válasz almafa42 #10377 üzenetére
a biznisz nem átverés és nem pénzkidobás. de ne is beszéljünk erről,nem ide való. maga a bitcoinról lehet beszélni. mindenkinek sok-sok bitcoint!!!
-
butch3r
senior tag
válasz Casanova* #10378 üzenetére
áhhh nem mlm
https://www.bitcloudacademy.com/opportunity.php#responsive
szerintem feltörték fiókják, ilyen régi reggel komolyan ide próbálkozni ezzel... Az oldal helyesíárásról már ne is beszéljünk (nekem se tökéletes de na, I kis i-vel, personals, stb)
[ Szerkesztve ]
-
siemenss65
tag
válasz butch3r #10380 üzenetére
Akkor lenne MLM, ha lenne termék. Mivel nincs termék, így simán Btk. 412. §-a szerinti bűncselekmény, vegytiszta piramis.
Az meglepő, hogy ilyen primitív (már csak a medence-részvényt hiányoltam) tákolt fossal még be lehet bepróbálkozni embereknél.
(szerintem is feltört a fiók)[ Szerkesztve ]
-
Chal
addikt
Azért az valahol szerintem sikernek könyvelhető el, hogy már ezek a félkegyelmű ponzisok is megtalálták a BTC-t Gondolom a kajroszplanet után kell valami új, ez meg ugyanolyan kellemes útvesztő a behúzni kívánt nyugdíjas bácsiknak/néniknek mint a kláud sztoridzs
[ Szerkesztve ]
-
butch3r
senior tag
válasz siemenss65 #10381 üzenetére
jogos, nem túl helyesen én minden ilyen jellegűt mlm-nek hívok és zsigerből elkerülök
[ Szerkesztve ]
-
Casanova*
veterán
[ Szerkesztve ]
-
csaba951
veterán
Nem tudok dönteni, hogy ez a Casanova troll, szélhámos vagy csak egyszerűen bolond!
Amit csinálsz az tényleg olyan, mintha brókereknek magyaráznád, hogy mi is a tőzsde.
Egyébként már a Forex-ről is hallottunk!
[ Szerkesztve ]
-
siemenss65
tag
válasz Casanova* #10386 üzenetére
Mivel időközben eltávolítottál egy olyan yt linket a hozzászólásaid közül, amely video "nem listázott" státuszú, tehát csak az ismerheti, akinek köze van hozzá valamilyen módon (vagy saját gyártmány, vagy az eredeti szerzőtől kapott link) azt a benyomást kelted magadról, mintha vagy részese-formálója lennél ennek az üzelemnek, vagy beleugrottál volna. Szerintem se ezt, se azt ne erőltesd.
-
siemenss65
tag
válasz siemenss65 #10387 üzenetére
tévedtem, az a yt link egy másik oldalon jelenleg is elérhető, bocs
-
Reggie0
félisten
-
janos666
nagyúr
-
Casanova*
veterán
hogy beindítottam ezt a topikot.
-
D@reeo
aktív tag
Sziasztok
Kraken, van pár USD a számlámon. Ezt akarom kiuatlni EUR számlára.
Én nem látom az USD/EUR átváltási opciót, vagy nincs is? Vagy most vennem kell BTC-t, majd eladnom EUR-ért (dupla váltás)?
Köszi -
zichie
senior tag
válasz D@reeo #10399 üzenetére
Csak dupla váltással megy. Veszel BTC-t vagy más kriptovalutát, majd (miután kicsit erősödött az euróhoz képest) utána átváltod euróra. Ha szerencséd van, akkor még jobban tudod - így duplán - váltani, mintha lenne közvetlen USD/EUR.
Mivel most úgy tűnik, hogy az ETC folyamatosan emelkedik, így inkább először ETC-re érdemes váltani, majd kis idő után euróra váltani. Tehát USD -> ETC váltás, kicsit várni míg az ETC erősödik, majd ETC -> EUR váltás. ETC-EUR váltás esetben érdemes limitesen váltani. Persze így trükközni csak saját felelősségre.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Bitcoin adásvétel a topikban tilos!
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest