Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz norbert1998 #37450 üzenetére
Szerintem nem. Igy is szerintem mar tul popularis a topic. Szeretnem ha egy kicsi es barati topic maradna....nem volna jo ha a figyelem kozeppontjaba kerulnenk.
Jo volna megtartani azt az iranyt ami volt amikor megnyilt a topic.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
CJ4567
nagyúr
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #37449 üzenetére
köszi, de képzeljétek el, annyi cuccom van itthon hogy lehet összerakok egy nem 15 éves (ami tuti van a jelenlegi "őskövület") gépet hanem egy 6-8 éveset a tulajának
ha szerencsém van, elvileg úgy látom minden van itthon hozzá, csak működjenek isszerk: de rég láttam már ddr 1 ramot és AGP vagt
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
CJ4567
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #37405 üzenetére
Mon'tam, h elég lenne... nekem is elég, miközben frissítek, javítok, etc...
Live CD-s vírusírtásnál minden alkalommal lecsípi az adatbázist, az pár száz mega, havonta 10-szer mondjuk...Shokker: nincs bocsánat, Hubertust mindenkinek és elnézzük.
Vége az első munkannapnak, az igazi szopóság hétfőn startol. Fain lesz, nem fogok unatkozni. Tényleg folyamatosan a pénzre kell gondolnom, h ne pisiljek a billentyűzetre
Adott egy 2 éves lapos, Asus. HDSentinel jó, ramok a pecsa tudja... IBT fut egy ideje. Vírus, ilyesmi nincs. Lassú, de kegyetlenül valamiért. Memtest alatt restartol, IBT alatt nem. Memtest 6%-ig jutott, hibát nem talált 1+2 GB modullal. ilyet nem keféltem. Linux alatt penge, akku szar, csak hálózatról megy. Mit mondjak neki? HDD-re gondoltam, volt hasonló tünettel HDD beteg (lassú, fagyós), de ez a memtest alatti reset miatt nem tudom hova tenni... Mindegy, ha garis, akkor majd szopjon a márkaszerviz...
Meglestük kollégával mit kellene a házon moddolni. Vagy veszek szerszámokat 10-20k értékben, vagy beviszem a céghez... esetleg kölcsönkérek onnan cuccokat... érdekes lesz.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
caindwan
aktív tag
Nem jön be a Mass Effect 1es.. Annyi benne a szöveg mint a bibliában, ha valami van akkor az többnyire csak futkosás, alig van benne lövöldözés.
-
CJ4567
nagyúr
EPIC WTF?
Juiced 2-ben bekapcsoltam az élsimítást fullra, és a 30fps-ből lett 30 Szebb a játék és ugyan úgy megy, de persze a matricák homályosak
No Sana No Life
-
=HG=
addikt
válasz ViZion #37457 üzenetére
Nekem volt egy Fujitsu Siemens laposom, aminek kb nulla percet bírt az akkuja. Állandóan hálózatról volt használva, amikor gondolt egyet, és iszonyúan belassult.. Mindent végignéztem rajta, új telepítés, stb. Nem jöttem rá, mi a baj vele, így elvittem szervízbe. Gyakorlatilag ők sem jöttek rá, hogy mi van vele, viszont valahogy kerítettünk neki egy aksit..(Nem ők találták ki) És lőn csoda..Aksival hibátlanul ment, megtáltosodott..Viszont ahogy rádugtam a töltöt, abban a pillanatban 80-100% proci használatot csinált.
Fogalmuk sem volt, hogy ez hogyan lehet, de alaplaphoz nem nyúlnak!
Így jártam még másik két szervízben is.. Hagyjam ott, bevizsgálják (kb 15-20 ropi) és ha nem tudnak vele mit csinálni, akkor alaplap csere...(aham, persze..ennyi pénzért megmondták volna, hogy cserés, lehet szét sem szedték volna..)
Tekintve a határozott hozzáállásokat fogtam, és szétbontottam a lapost, úgy adtam el (alaplap ment a kukába)
Úgyhogy ezek a laposok tudnak érdekes dolgokat produkálni...miklosss2012 Vegyél asszonynak egy iPad Airt ! Ne tökölj már, úgyis nyertél ! Ez égi jel volt! Hagyd már azokat a droidos szarokat!
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Paprikáskrumpli tejföllel nagyiféle penészessajttal töltött fasírt valami német majonézes szóssszal fokhagymás piritottkenyérrel.
Jóétvágyat.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
törölt tag
válasz norbert1998 #37450 üzenetére
jó ötlet ! meg gamertagekkel, mert játszani is szoktunk , esetleg autó és nőtipus
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
Visszadtam a tulajnak, elmondtam mi van és javasoltam legyen külső HDD, rendszeres mentéssel. Majd meglátjuk. Munkatársam telója volt olyan, h lassú volt, akku merült meg minden. Mondták neki, h vegyen új akkut... lol, röhögtünk, egy éves telón akkucsere? Végül vett egyet és bámmm... nem merült, nem lassult... fura.Szaros túlbonyolított fostalicska hulladékok mindenhol... de csak továbbfejlődik minden majd.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
CJ4567
nagyúr
-
CJ4567
nagyúr
No Sana No Life
-
DiszNóÓl
senior tag
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Balathruin #37469 üzenetére
Nyáron mi is venni szoktuk. De ilyenkor nincs nyitva a megszokott hely a Velencei-tó mellett... Nagyon régen meg külön pitát vettünk valamelyik áruházban csak azóta sem találunk...
HATER
-
MiklosSaS
nagyúr
Lehet sikerul rabeszelni az asszonyt egy galaxy tab pro 10.2-re. 70k huf, az air pad 2 pedig 150K. Annyit en nem adok ki...pedig neki az tetszik
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Balathruin #37472 üzenetére
Nem a serulekenysegrol van szo. Nem szeretne 7" vagy 8"-et.
Ezek az opciok:
1. AirPad 2: 399 font. Ez draga...nem biztos hogy megeri.
2. AirPad : 299 font. Draga es regi...
3. Samsung tab pro 10": 239 font. Szerintem ez erne meg a legjobban.
4. Nexus 9 : 279 font. Nem ok, mert htc meg nem szeretnek a google tesztpilotaja lenni meg egyszer.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
norbert1998
nagyúr
válasz CJ4567 #37466 üzenetére
akkor kérem az infókat. mivel én még eléggé újnak számítok itt, ezért nem megyek sokra egyedül
valamijen* óriási baleset sroán megnéztem 10 percet a tv2 hiradóból. hogy ezek mennyire befolyásolják (vagy próbálják) a népet, basszus!
minden egyes nem budapesti nyilatkozó valami olyan tezsvír volt, aki 1 alig tudott értelmesen beszélni 2 francia rendszámú autó a háttérben, olyan beltér a lakásban, hogy orbánnak nincs olyanja, vagy akár nem is a tezsvírek, de a a falukban, a legnagyobb parasztot a legnagyobb tájszólással.
pl. mikor volt 2 éve az a nagy havazás, lejött hozzánk a tv2, kit kértek meg nyilatkozni? azt a hülyegyereket, aki allig tud beszélni, bunkó, mint ami most tört le a fáról és egy iq-huszár (igen, simerem). kérdezzétek meg ekko komát. a szomszéd faluban úgyszintén, a 85 éves józsi bácsit, aki szegény már nem is tudott beszélni. mert a 600 másik ember biztos nem nyilatkozott volna, mi?persze a bp-i nyilatkozók mind értelmes, tanult és iq+150-esek
*qrvára pomtoslyé!
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #37477 üzenetére
+1 sassnak, hogy ne. Már csak azért is mert, tudjuk egymásról a dolgokat, többé kevésbé
qrvara eltúlozva értettem. Kösz nem kérek sor számot és nem akarok táblázatban szerepelni, nem vagyok egy tenyésztett tehén a gyárba, hogy számozni kelljen
Ha még szép Szerinted mi másra lenne a média? Ezért se nézek már vagy 3-4 éve híradót, meg tv-t se. A reklámok is befolyásolások, semmi más.[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #37479 üzenetére
Itthon is nézik, de meg is látszik rajtuk
Ahh, milyen új év az már ha nincsenek hölgyemények a totyikban?[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz caindwan #37480 üzenetére
Ezeknek még a kaksijuk is aranybúúúú van...
Jah, nem kell lista, ne dolgozzatok vele. Más, teljesen haszontalan dologra is lehet energiát pazarolni!
-
norbert1998
nagyúr
beszélek /próbálok/ a telekom ügyfélszolgálatával, de már vagy 20szor monta a csaj, hogy meghosszabbodott a várakoási idő.
ma 600-as pingem volt, a netsebesség borzalmas, router/ami egyben modem is/ újraindítva, de semmi változás
havonta előjön, de már komolyan mondom, így megyek be hozzájuk legközelebb: -
CJ4567
nagyúr
válasz norbert1998 #37477 üzenetére
Írjam le a PH nevem, és még mit? Számítógép, Origin, (S)Fegelein(/S) Steam fiókok, vagy hogy?Oké, semmi látom nem lesz.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
MiklosSaS
nagyúr
Volt egy holgy de a macska elkezdett kavarni (cyber latorkodni) es eluldozte.
Vegul engedek....a lanyom es a felesegem iPad-ot szeretne...akkor legyen iPad Air 2. Pedig rohadt draga es szerintem nem eri meg....de ha ezt szeretnek.......legyen.
-
pipo112
őstag
Üdv mindenkinek! remélem idén többet bírok erre járni , most legalább is így fest a helyzet
látom totyik pörög 4k hsz ejj .
Don Sass most a mobilokat cserélgeti hardwer-ek helyett :?
ViZion grat az új kecóhoz jó lesz az . azt ha kész van beköltöztél akkor küldhetnél egy teszt eredményt mit tud az az új kocka a profi vizes cuccal kíváncsi lennék
Tehénke jók a sunák jöhet mégAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
norbert1998
nagyúr
válasz Balathruin #37485 üzenetére
Legalább instant megy alatta a főző műsort.
A rohadt életbe, hogy még nekem kell elköszönni a telekomos "segitotol", mert rohadtul nem közli, hogy végeztünk, csak ott kussol.
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz norbert1998 #37489 üzenetére
Én is annak készülök Igazából már folyamatban van
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz caindwan #37488 üzenetére
Az a baj hogy amiota iPhone-ja volt/lesz azota kedveli az almas termekeket. Igyhat nem is csodalkozom hogy elindultam 50K-ert tabletot keresni es vegul kiadok 150-et. Nekem nincs ra nagy szuksegem..jo a telo is, de o hasznalja is...azon tanul, online suli meg minden.
Mondjuk annyiban jo hogy inkabb 150K egy almas cuccert mint 100-120K egy bugos xarert.
-
-
pipo112
őstag
A droidokat én nem igazán kedvelem iphone-t nem ismerem nekem az első okos telóm a windoz 7es htc volt akkor megteszett a rendszere azóta a 3 win telót nyúzom én elégedett vagyok vele minden egyszerű rajta elég gyors is ,és sok területen tudom használni enné több nekem nem kell.
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
norbert1998
nagyúr
a, egyre jobb lesz. mostmár fc4 közben halt meg, tegnap gond nélül lehúztam 5 órát vele, most meghalt fél óra után, ennyit játszottam ma egész nap. barna csíkos képernyő. visszaküldjem?
[ Szerkesztve ]
-
mackosajt
addikt
Paripa havat akart, kapunk sok ónos esőt...
4 órát csúsztattam a tavalyiból... már este 6-kor érdekes volt hazajönni. Jégpáncél van a városban.
Sassssss! Nem játszottál te sokat sz@rral gyerekként? Grat!
Norbi, én beszélnék az eladóval, mert ez így nem baba.
Gari van rá, vállalt valamit?[ Szerkesztve ]
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
pipo112
őstag
na kilövöldöztem magam 15 percben most húzok melózni
jók legyetek kezeket a paplan föléAzt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
MiklosSaS
nagyúr
En meg uton vagyok hazafele...majd este hentelek.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest