Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- A Honor Magic7 és Magic7 Pro is beszálltak az Elite buliba
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz caindwan #37299 üzenetére
jó reggelt neked is Tehén Uracska
és buék, lassan annyit írom le hogy buék hogy elkopik a felirat a betűkön
itt is még mindig minusz 5 fok van, és elvileg melegebb nem is lesz
de éjszakára, már mint szilvezster éjszakára -16-ot jósoltak, de hála istennek "csak" -9 lett belőle reggelre...
bár tegnap este 10kor már minusz 12 volt
ordítottak is a farkasok[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
válasz caindwan #37299 üzenetére
Mass Effect sorozat jó, én legalábbis imádom. Maga a lövöldözős rész és a kicsi világ amúgy nem bejövős, de itt a történet visz magával. Angol tudás kell hozzá, amúgy sztem nehéz lesz.
Nem áll távol ez a stílus sem... kedvencem A Csík zenekaros verziót nem találtam hirtelen.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Malibutomi
nagyúr
válasz ViZion #37303 üzenetére
ME nagyon jó, bár a 3 már egyszerüsített, de nekem az a kedvencem, főleg a nagy helyek, a Citadel, meg Omega, nagyon hangulatosak, tényleg adják a sci-fi világ feelinget.
Remélem a Star Citizenben is Citadelhez hasonló méretűek lesznek a városok legalább.Vicces hogy a hárommal kezdtem, de aztán elkezdtem az elsőtől, hogy mindeki életben maradhasson
[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz caindwan #37284 üzenetére
rendben, elhiszem
én akkor sem szeretem, de ha van, akkor azt be kell puszilniJÓ REGGELT MINDENKINEK!!
Mr Macsek:
ezért van a T9 nagyon hasznos dolog, nekem is segítetthaveráknál olyan partyhard volt! 11-kor már valaki a wc-ben aludt, konkératn, a feje benne a kagylóban, 1 órakor már a fürdőkád is foglalt volt, ja és a tüzijátékot az egyiknek a seggéből lőtték ki.
és ezt nekem mind elküldte videón!Malibutomi: én is a hármassal kezdtem, majd kettes, és megpróbáltam az egyest, de mehláttam a HUD-pt és ki is töröltem
most újra a 3 megy, ha rá bírom venni magam -
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #37305 üzenetére
3-at megvettem, leszedtem, de még csak belenéztem...
Crysis 3-at kellene befejezni, a polipnál vagyok már, csak unalmas kicsit. Mechwarrior online beszippantott, nagyon jól hozza a 4-es feelinget. Éjjel jókat harcoltam, végre egybeállt kb. a fegyverzet is. Sajnos nem tudtam klános mechet venni, a szférás gyengébb, de ezzel is szépen arattam éjjel
Itt is sok a fizetős, spectatorban látni, h mennyire fullos gépekkel mennek a legtöbben, ez viszont mindig felbaCCa az agyam. Ha free, akkor legyen free. Sok cucc meg csak IRL pénzért vehető.ME-ben a bányászás volt fura, meg azt kritizálták is. Szerintem csak scan kellett volna és a feltárt helyeket eladni bányászcégnek, ilyesmi... csillió tonna vackokat bányászni unalmas volt kicsit.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
CJ4567
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz Malibutomi #37308 üzenetére
Az én 65 t szépségem ilyen szűnyog warthunder gépeket szokott reggelizni...
Nézegess Mecheket és játszunk ott
-
ViZion
félisten
-
Balathruin
veterán
-
stratova
veterán
válasz Balathruin #37018 üzenetére
Boldog Új Évet kivánok a kedves topiklakóknak!
Jó az avatárod.
-
Balathruin
veterán
Viszlát őstagság...
-
MiklosSaS
nagyúr
Hulye rokonok...madaretetott adtak a lanyomnak ajandekba..apuci meg felholtan a 3 fokos hidegben meg szelben szerelje az udvarom.
Idiota rokonok....de egy PS4-et azert senki nem hozna.......madaretetto...?!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
DiszNóÓl
senior tag
Üdv!
Ormányos és (régi) macsek köszi hogy gondoltatok rám is
Mindenkinek BUÉK.Régiek ha ránéznek a cuccaimra rájönnek ki vagyok.
HATER
-
ekko98
tag
válasz norbert1998 #37310 üzenetére
Hagyd szerintem a unity-t mert szarabbul fut mint a watch dags és egy tucat patchot kell le szedned amit dbja pár megatol akár 8GB is lehet
"Reversing polarity"- Ekko main túl az 1m mastery ponton
-
MrM94
addikt
úhh basszuskulcs,na jóreggelt
Lehet tegnap azthittem,hogy keveset ittam,de a fejfájásomból ítélve ami nemszokott lenni,rájöttem,hogy mégis iszogattam azért.
Próbáltam olyan italokat inni amit hétköznap nemszoktam,és finomak.
Szóval dézsmáltam a vodkát mint állat Meg sambucátMááááááááma este megint buli van.Ma bálba megyek,az asszonnyal
Wilkommen új totyiklakók.
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
norbert1998
nagyúr
válasz ekko98 #37325 üzenetére
ezért kell pacth-el együtt szedni úgy 30 giga
még másfél hátravanMacskusz házikuszkusz:
Hát az írásaid alapján is azt mondom, hogy a veséd egy darabig nem fog porozniToltam itt az fc4-et(hát egy 4 órát biztosan), visszavett órajellel is elértem a 89 fokot de az átlag az 77 és 83 között mozgott
[ Szerkesztve ]
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz norbert1998 #37328 üzenetére
Üdv!
Ahogy láttam elég szétszórt a géped kábelügyileg. Ha azokat nagyjából rendberaknád és előre raknál fel 12/14es ventit meg esetleg oldalra hátha az is segít...Bocsi a szakmaiért....
[ Szerkesztve ]
HATER
-
norbert1998
nagyúr
válasz DiszNóÓl #37329 üzenetére
hali!
nos igen, nem nagyon gondoltam arra, hogy ez a ház kicsi lesz, ráadásul felső tápos, kábelmendzsment sincs...
viszont az összes elérhető lukon van venti, a legnagyobb, ami mehet oda. (csak lassúak)
meg ugye a vga ventije monyákolt és fix sebességű (előző előtti tulaj okozta) -
DiszNóÓl
senior tag
válasz norbert1998 #37330 üzenetére
Házventit nemtudod szabályozni? Ami képet raktál fel(nemtudom azota valtozott-e) ott nagyon elvannak szorva a kavelek probald meg az 5,25 os helybe rakni a feleslegeseket.
Milyen házad van?HATER
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz norbert1998 #37332 üzenetére
Akkor nincs mit tenni...
Láttam néztél új házat. Én a sharkoon vayaval szemeztem nagyon csak akitől vettem a gépet náluk nemvolt....
Mester: 1éve néztem. Modjuk 10k ért tényleg nem éri meg...
Látom te is új házat vettel. Nekem is nagyon megtetszett már amikor elösször linkelted és nem is drága. Sok sikert a moddoláshoz[ Szerkesztve ]
HATER
-
ViZion
félisten
válasz DiszNóÓl #37333 üzenetére
Vayaban elől egy venti, felejthető szűrővel. Azért komolyabbat illenet, szerelhetőségben nem a legjobb. Mondjuk van, aki nem pakolgatja hetente Mindegy is. 7k körül még jó vétel volt, de 10k felett már sztem nem.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #37334 üzenetére
+1, mert a Vaya nem egy minőségi motyó...
DiszNóÓl:
árához viszonyítva nem rossz, de azért a lemezek vékonyak és tudnak rezonálni...
de ha nincs rá több akkor nem rossz vétel, szerintem is, anno néztem én is, majd egyik cimbimnek raktam össze ilyen házba...
élesek a lemez vágások... de legalább jól néz kiszerk: jah és üdv itt a PH legjobb topikjában
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Lacielvtárs #37336 üzenetére
Üdv!
Kb fél éve readonlyban vagyok itt...
Nekem is tetszett most egy TT V3 van ez se a legjobb de ha lesz píz akkor én is cserélek... Vagy csinálok egy faházikótHATER
-
-
DiszNóÓl
senior tag
válasz Lacielvtárs #37338 üzenetére
Ilyenem van. Kábeleket nagynehezen eldugtam. Elol 2 12 es F12tc van hatul meg az antec h2o 650 egy f12tc vel.
HATER
-
-
MiklosSaS
nagyúr
Odaadom ajandekba a Samsung Galaxy Tab2 tabletomat. Kellene valami mas...nem tudom mi legyen, bugDroid, iOS vagy WP. Talaltam valami WP x86-on....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #37341 üzenetére
Windóz van a gépeden is.
Sokkal kezelhetőbb szerintem a droid,és amit csinálnál winfosos tableten,megtudod csinálni droidon is.
iOS szintén ugyanaz a mese.Amire kell a tablet arra tökéletes.
Neked,szerintem iOs.[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Egyenlore igy allnak a dolgok:
iOS: 45 %
Win: 35 %
Droid: 19 %Semmi, mi a f@sznak, ugyis ott fog porosodnikell az : 1 %~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Balathruin
veterán
Jön a szappan adó, yeah!
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagyrobogósok baráti topikja
- BestBuy topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Autós topik
- Politika
- Milyen TV-t vegyek?
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Nitro AN517-41 17.3" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3070 32GB 512GB NVMe gar
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10100F / GTX 1660S / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest