- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
Új hozzászólás Aktív témák
-
mackosajt
addikt
Downclockolva játszottam órákat...
http://www.opelforum.hu http://hkv.hu "Zuzuval társalogni olyan volt, mint sajtreszelővel rejszolni. Enyhén szórakoztató, de leginkább fájdalmas." by Ford Fairlane
-
ViZion
félisten
A sors keze lehet ez a cécó. Rohadtul beindultam rá, szal. megveszem karira magamnak azt a szájbavert házat, nagyon tetszik . Átköltözök és eladom a FD Core 3000-et. Ha valakit érdekel, jövő év elején megbótoljuk, kész.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #34503 üzenetére
Hé nigga! Pofáraállítom, a fekete tetőre és az aljára is csináltatok lemezt, kész. ...és ezt nem most találtam ki, ezen agyalok má' mióta láttam.
És igen, vannak a nofan házak, azok is olyanok, mint amiket rajzolgattam, a fizika tereli a luftot, nem a nagy
Sass szárnyazajos ventijeiöreg kaporszakállas házcserélgetős ZZ TOP tag: mert én szeretem a HW-em, nem cserélgetem, csak ha másikba szerelmetesedek beléje. Nah.
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MrM94
addikt
-
MiklosSaS
nagyúr
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #34510 üzenetére
ahh, persze, mert még nem találták fel azt a házat, ami tetszene Neked! Szerintem a Te ideális házad delíriumból van, valahol a hypertérben!
Mivel erősen véges a keret, így mindig az aktuális konfighoz terveztem át az eredetit -ami legyártás előtt lett kuka, mert egybevízről építős két radiátorosra váltottam...Mostani is azért várat, mert a kötőelemeknél nincs az a
sasssizé mérnök, aki koccra megmondja mi hova esik majd. Csak a csatik olyan 5 k első kör, 12 k második kör, 12 k harmadik kör -és még kell pár cucc... De már véglegesek a méretek. Elvileg lézeren van a lemez, felrajzolva a cucc, pár apróság hiányzik még (falra rögzítés helye meg az hogy miként, ez a baj). Szerintem csak 3 cső megy rá, a falba meg menetesszár, kész. De én nem mérnök vagyok, ezeken agyalni kell...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
ViZion
félisten
óóó, kapja be a fogaskerék néktek a hangyányi kis lőcsötöket!
Mon'tam, h össze kell pakolni hozzá a vizet. Amint kész lett, ott a végleges terv is... Ehh, hitetlenek!
Nesztek, meg se' érdemlitek...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Malibutomi
nagyúr
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #34517 üzenetére
eskü ez jutott eszembe róla
[link]Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MiklosSaS
nagyúr
Na akkor jotehtnek a 980Ti-k, aranyarban! Tehat ugy 3-4 honap mulva lesz melto utodja a 780Ti-mnek!
@ViZion: azt hittem hogy a hazad demojat linkeled.....
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Tudod macsek, egy uzletunkben sem jottem ki jol, akkor ezen miert is legyen mashogyan? Ha megvarod amig kijon a 980ti...tied a kartyam.
Radeont nem veszek mert nem szivesen mondok le a 144 Hz-rol....kulonosen ha majd cserelek egy 27"-es 144 Hz-es UHD kijelzore.
-
MrM94
addikt
válasz MiklosSaS #34524 üzenetére
Amit küldtem neked ma, a rog monitorral,hogy bugzik a kártya és szarakodik 144es kijelzőnél stb.PH teszt volt.
Backi ha nem akarod,akkor én nem erőltetem.Viszont ez lessz az uccsó dolog amit cserélek a gépben eztán leülok a seggemre.Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #34526 üzenetére
Pont olyannal bugzik a radeon.
olvasd a rogmonitor tesztet péhánAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
stratova
veterán
Captain?
Önnek is van egy olyan sejtése, hogy esetleg ez a szerzet HPL helyett HPM gyártósoron készül a TSMC-nél s ennek tudható be eme jelentős perf/watt javulás?
Kan D. Úr: a jó öreg Captainnek volt valami zuhanyzóba bekukkantós klippje is a leányzókkal. De a címére már nem emlékszem
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Fura lenne ha működne, mivel a g-sync csak nv-s, az amd-nek van az ingyenes A-sync/freesync. Utóbbi VESA szabvány, h ajól tudom már most több monitorgyártó támogatja mint az nv megoldását.
Samsung nem is gyenge felhozatallal indít: [link]
In March, 2015, Samsung Electronics plans to launch the Samsung UD590 (23.6” and 28” models) and the UE850 (23.6”, 27” and 31.5”models) monitors with AMD’s FreeSync technology that dynamically synchronizes refresh rates of displays to the frame rate of AMD Radeon graphics adapters to reduce input latency and reduce or fully eliminate visual defects during gaming or video playback. Samsung did not reveal specifications of the monitors, but expect higher-end UD590 and UE850 models to support 4K UHD (3840*2160) resolution, whereas less advanced flavours to feature 1920*1080 or 2560*1440 resolutions.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz Malibutomi #34529 üzenetére
ájnó ájnó,de milyenszarmán,hogy ha kikapcsolod a dzsíszinket,akkor se tudsz nagyobb képfrissítést beállitani a monitoron mint 100 hz mert villog.Tudom hogy az ájemdének lessz fríszinkje..
Sok sikert kívánok nekik,vagyis inkább azt ,hogy vetekedjen az nv dzsíszinkkel.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Shokkolo
addikt
válasz Malibutomi #34529 üzenetére
Ha VESA lett, akkor kapni fog eleg tamogatast.
Minden nagy gyarto igyekszik ezeknek a legjobban megfelelni, ez jol jon az Amdnek es persze ezaltal a radeonoknak."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #34526 üzenetére
Majd ha a Radeon pontra teszi a 144 Hz-es tamogatast. Olyan a kijelzom amikor forumozok mintha papirt olvasnak, FPS jatekokban siman jobb vagyok....en erzem. Az ilyesmirol nem mondok le egyhamar, meg aztan 3-5 ora netezes utan nem fajnak a szemeim....rohadt jo ez a BenQ. Aldom az eszemet amiert megvettem.
Nem erdekel a g/freesync meg az ilyesmik.
-
MiklosSaS
nagyúr
Aki egybevizen tori a fejet. Felejtsetek el a Korszar marhasagjait, itt egy egybeviz amit nemreg tesztelt a scan.co.uk es azt mondtak hogy koroket vernek a Korszar/Antec/stb jatekvizeire es nem is olyan dragak.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #34537 üzenetére
A gyerek a scan-tol azt mondta hogy olyan 80-85 angol fontba fog kerulni. Mondjuk ha meg AFA is lessz akkor is olyan 40-41K HUF ...de szerintem azt is siman megeri.
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
Három nap múlva lesz,hogy kereken 6 hete nem borotválkoztam.,
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
-
stratova
veterán
Yesss, ezt nekem kötelező megnézni!
Amúgy a városban járva tűnik fel az embernek mennyi zsetont tol az Ubisoft az AC4 és FC4 reklámozásába. Más játékot nem gyakran látni városi óriásplakáton, de ez a kettő mostanában több helyen is feltűnt.
-
stratova
veterán
Ez a logika fájdalmas.
Jó éjt! -
Lacielvtárs
nagyúr
jó reggelt Uraim...
Mester, milyen érzés így alvás után rágondolva az új beosztásodra?
én mindig másképp szoktam az ilyet érezni, gondolni másnapramiklosss2012: ez jól néz ki...
már mint a vízhűtő motyó, ugyan mennyibe kerülhet[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo reggelt!
@Laci: majd szolok ha megvan a vegleges ar.
-
MrM94
addikt
jóreggelt.
Nembirok aludni...
Olyannyira fáj a hónaljam alatt picivel,és a hátam tetejénél kb a közepénél,hogy elviselhetetlen a fájdalom.
Tudja valaki mi aszartól van ez?Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest