- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #34851 üzenetére
Kosz es szivesen.
Fura itt az irodaba gubbasztani....reg nem volt csak ilyen lezengo napom. Visszont nem szeretnem magamat szarabb helyzetbe hozni.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34853 üzenetére
Jobb reggelt urak,
Komolyan szakmai kérdés:
Tud valaki valami olyan leírást, hogy mi az eltérés IE8 és IE9 között, méghozzá session handling berkein belül?
Rámszakadt egy cca. 1 éves problem, és kezdek kicsit elkeseredni, és egyre inkább tanácstalan lenni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #34853 üzenetére
Ja, csak olyan szokhatatlan...mindig porgok.....most meg olvasgatok, tanulgatom az uj gep szoftjat....lehet delutanra mar lesz is rajta valami minimalis program.
Kozben nezegetem a kijelzoket.......kellene egy UHD 144 Hz-en.....csak eleg borsos az aruk...500 fontnal kezdodnek. (durvan 200K HUF)
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #34855 üzenetére
uhh azok már szép árak...
de véleményed szerint megérné ilyenre befektetni? (költői kérdés)
tényleg ennyire jó a képük?
a felbontás okés, azt értem, de van annyi értelme ekkora felbontásban gondolkodni?Shokkolo: ehhez én kicsit vagyok, nem használok IE-t SOHA
nekem az a böngésző addig kell amíg letöltök egy mozillát vagy chromot[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
stratova
veterán
válasz Lacielvtárs #34856 üzenetére
Shokkolo: ehhez én kicsit vagyok, nem használok IE-t SOHA
Ez céges környezetben sajnos nem mindig kivitelezhető.
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
A 144 Hz az total megeri. A mostani BenQ-ut imadom, amikor forumozok olyan mintha papirt olvasnek. FPS jatekokban is jobb vagyok... egyszeruen tokeletes...es hab a tortan a 3D....
Szeretnek egy nagyobbat....nagyobb felbontasban.
-
Balathruin
veterán
Pedig az újabbak tényleg elég jók lettek.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #34859 üzenetére
hát elgondolkodtató így a monitor kérdés, és ezek már tudják a 3D-t?
kicsit le vagyok maradvaBalathruin: hát én még nem láttam egész jó IE-t a 6-os verzió óta
bár lehet csak azért nem mert nem is próbáltam"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Lacielvtárs #34861 üzenetére
Igen altalaban a 120/144 Hz-ek mar tudjak a 3D-et...jellenleg az NV eleg jo 3 D-ben. kell hozza szemuveg. Kijelzo (24", FHD) + szemuveg az kb 150-160K HUF. Meg elviselheto...
En utalom az IE-t...
-
Shokkolo
addikt
válasz Lacielvtárs #34861 üzenetére
Céges környezetben szinte kizárólag az IE a hivatalos böngésző, a miért pedig egyszerű:
- a gyártó az egyik legmegbízhatóbb és elfogadottab a céges környezetekben
- minden más böngészőnél gyakrabban jönnak az ilyen-olyan fixek
- nem a viláűg legnagyobb kéme (Google) avagy egy ingyenes "alapítvány" (Mozzilla Foundation) a gyártó, hanem maga a kőkemény MS bácsiOtthon én se IE -t használok, de a "managed desktop" környezetben az az általánosan elfogadott, mondhatni szabvány.
Alapvetően az is elmondható róla, hogy az ilyen-olyan barkácsolt intranetes scriptek, appok, azon futnak a legnormálisabban, míg FF vagy Chrome -hoz faragni kell őket, és egy verzióváltás után lehet már úgy se megy..."A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #34862 üzenetére
látom IE-vel nem vagyok egyedül
annyit nem is tudom, adnék e valaha egy monitoréShokkolo: igazad van, mit iszol (kocsma pertu)
ettől még lehet igazad természetesen, de akkor is ...[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
-
MrM94
addikt
Mi a véleményetek a palit 780 Jetstreamről?Kaptam egy ajánlatot..Állitólag garis. pár hónapot volt használva.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz MiklosSaS #34865 üzenetére
Mikloss Mester
nem az a kérdésem hogy megéri, hanem nekem megér e annyit egy monitor
én ritka állatfaj vagyok sajnos e téren, de gondolom ezt már lassacskán ti is átlátjátok, szerintem"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
ViZion
félisten
de beindultatok...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
-
ViZion
félisten
válasz Lacielvtárs #34870 üzenetére
átmeneti kordinátor-ordibátor-ormányos-kormányos esetleg...
Nem, meló van...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Lacielvtárs
nagyúr
válasz ViZion #34871 üzenetére
én kérek ez esetben elnézést...
KOOK úr
én ezt rövidíteném, mert az alul iskolázott agyam ezt nem tudja megjegyezniszerk: és jó munkát vagyis akarom mondani hasznos munkát, mert én még jó munkával nem találkoztam
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #34868 üzenetére
2560x1440, a 4K az nagyobb. Igazsag szerint a 4K volna az igazi csak amire rendesen tamogatva lesz az meg boven 1-2 ev.
Aztan az okosak ugy dontenek hogy a 4K lesz a mainstream es az 5K lesz a premium kategoria. Lassan a FHD a mult lesz. Visszont kiprobaltam egy 2560x1440 kijelzot, igazan szep. Mondjuk oda minimum a 780Ti/980 kell ....eszi is rendesen a monitort.
Hat ez nem jatek, a lazam meg mindig nem ment le......ha igy haladok akkor ebed ido fele hazamegyek. Pedig nem kellene mert holnap szabadnapot kertem....a hazba 3 napja rakjak a padloszonyeget, es nem igaz hogy 5 szobara nem tudjak lerakni 3 nap alatt. Lusta disznok!
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
Utanakerdeztem neked. Jo kartya, keves a meghibasodas index-je a scan szerint. Eleg jo tuningpotencial....jo NYAK.
Picit megbabralgatod es ott vagy ahol a 780Ti. Ha jo arban van akkor siman megeri.
Es meg jol is nez ki
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz Malibutomi #34875 üzenetére
Jaajjj igen, jogos. En tevedtem!
-
MiklosSaS
nagyúr
En megyek haza.....39 fokra ment fel a lazam..... , ez hianyzott csak.....qrva gyenge test....nem tudna egy kicsit jobban harcolni.
[ Szerkesztve ]
-
Balathruin
veterán
Annyira imádom amikor túlfűtenek a vonaton a másfél órás útra (ami amúgy ~40km).... Bár még mindig jobb most, mert szeretnek nyáron fűteni, télen meg nem.
-
MiklosSaS
nagyúr
-
otto14
őstag
@Sasss: Gyógyulj meg!
Nagytatám tüdűgyulladást kapott, gondjai vannak a veséivel, vérnyomás 190 körül. Orvosságot nem akar szedni, mert akkor nem tudja inni a sört meg a bort... Az éjjel azt álmodta, hogy kint van a legelőn, nézi az állatokat, ahogy jóízűen esznek, közben magának és egy gödröt és félig belefekszik, betemeti magát földdel
asd
-
ViZion
félisten
Telefonosok! A teló topik kihalt, ide dobom:
"Sziasztok!
Céges telefont kaphatok, kb.35k-ig lehet válogatnom (mehetnék elvileg feljebb is, de nem érzem szükségét, ezt legalább megtarthatom). e-mail képes legyen, stabil, gyors. Dual sim előny, de nem feltétel. fotózás meg ilyesmi nem izgat, játékok sem. wifi kell, GPS jó ha van, de nem élet-halál. Telefonálásra lesz, és mail olvasásra. OS mindegy, csak ne fagyogasson, ne lassuljon. Méretre nem kell nagy, sőt. Mit javasoltok?
Lehetőségek kb.:
Acer Liquid Z4 Dual
Prestigio MultiPhone 3451
Prestigio MultiPhone 5400 Duo
Prestigio MultiPhone 8400 Duo
Lenovo A319
LG L50
Gigabyte Gsmart Roma R2 Plus Edition
Nokia Lumia 530
Viktor0610: úgy tudom azokkal baj volt, vagy az az 520 vagy melyik volt? Félve írtam ide, mert STABIL kell."Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
őstag
válasz ViZion #34885 üzenetére
Nálunk a főnök iphone 4 után lumia 530at kapott (MS uralom van nálunk), nem szereti, mert app az tized annyi sincs rá, de stabilnak stabil.
A többit nem ismerem, ha android és olcsó, akkor Xiaomi Redmi 1s inkább, annak a szoftveres hátterével nem lesz gond, bár az több valamivel árba.Jobb keveset érteni, mint sokat félreérteni.
-
ViZion
félisten
válasz addamka #34886 üzenetére
Alcatel Idol mini-t is néztem, de elvileg Lumia 630 is belefér a keretbe, és a Lenovo A328 is....
Lenovo A328 teszt valahol? tetszik.
Reggelre dönteni kell, Kecskemétre mennek a telefonért...[ Szerkesztve ]
-
CJ4567
nagyúr
Én elmentem a vásárba fél pénzzel,
Windowst vettem másolt CD-n fél pénzzel,
Windows mondja Kék Halál,
Kárikittyom büdös windows, mégis van egy fél pénzem.
Visszamentem a vásárba fél pénzzel,
Megkerestem a zugárust fél pénzzel,
Árus mondja: "Kell ápdét!"
Kárikittyom édes ápdét, mégis van egy fél pénzem
Hazamentem a vásárból ápdéttel,
Telepítek, installálok két kézzel,
Windows mondja 0E,
Kárikittyom a jó anyád, de még van egy fél pénzem.
En elmentem szám. tech. boltba fél pénzzel,
Hardvert vettem szám. tech. boltban fél pénzzel,
Hardver mondja krr-krr-bumm,
Kárikittyom drága hardver, nem bírom ezt ép ésszel.
Lecseréltem az egészet, részletre,
Gatyám ráment, már nem eszek 2 éve,
A gépem már elavult,
Kárikittyom sörre költöm, ha lesz megint fél pénzem.No Sana No Life
-
ViZion
félisten
válasz CJ4567 #34888 üzenetére
öööö... jól megviselt. Havernál is volt ilyen, rádugott pendrive miatt nem indult és haldoklott...
Lenovo A 328 az tetszik nagyon. Vélemény?
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #34885 üzenetére
Ha kamera nem érdekli játékok sem. Én a windows phonera szavaznék.Mivel,annyira keveset tud,hogy nincs sok esély rá hogy lefagyjon.GPS van asszem ingyenes,mailezni jó,és idővel nem lassul be mint az android.
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
ViZion
félisten
Lenovo A328, Nokia Lumia 630, Nokia Lumia 530, Acer Liquid Z4 a sorrend nálam...
Nokiában csalódtam, talán ezért ódzkodom kicsit.CJ4567: árba a 630 is belefér... ha jóféle, akkor azt kérem. Sztem megkapom, most ösztönöznek, igaz a 4 napra beígért extra píz nem volt meg, sebaj... Teló többet érne.
[ Szerkesztve ]
-
caindwan
aktív tag
válasz CJ4567 #34888 üzenetére
@Telefonos: nekem a winfosmobilkeszulekbecsomagolva nem jon be. Parszor probaltam es a csempek meg amindent ugy kell keresni.. ahhh.. Persze ezzel nem allitom, hogy nem lenne stabil (annyit nem probaltam, hogy ezt megtudjam allapitani), es neked megfelelo.
Ha stabilitas kell es semmire se fogod hasznalni akkor alma!Jo ejszakat/estet kinek mi!
@sass,Malibutomi,radioaktivhordo: jobbulast!
@Kakaska: a nagypapadnak is!
-
ViZion
félisten
válasz caindwan #34896 üzenetére
Nyomkodtam WP-t, gyors, meg minden... de a csempe idegen tőlem is. Mindenki tolja, h milyen fain, de nem jön be. iphone-ból nincs itt ami beleférne. "Öreg" kisfőnököknek tepsi samu, iphone meg csúcs HTC vannak, engem nem izgat. Nem is akartam, de kötelező... fain. Azt mondták maradhat a telóm, irányítsam céges karira és azt használjam (kedvező percdíjjal 10 k privátot is engednek...), de nem akarom, asszony meg páran a munkahelyén ingyen hívjuk egymást, jó az.
Lenovo A328 elég szép, 4 mag, 1 GB ram, etc. sztem az lesz, kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Packeta
- Hardcore café
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nagy chili topic. :)
- Parfüm topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest