- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mahrenburg
őstag
válasz stratova #16651 üzenetére
Még él a remény... ...egészen a bemutatóig...
A Subaru mostanában bebizonyította, hogy bármit képest eltolni az utolsó pillanatban...[ Szerkesztve ]
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
ViZion
félisten
autók? Ehhh...
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
Mahrenburg
őstag
válasz ViZion #16653 üzenetére
Ha gondolod, beszélhetünk a VIA legújabb fejlesztéseiről is... Egyébként meg vagy elégedve a VIA-Fejlesztőközpont kreatív alkotói légkörével? Hogy fogadták a megújulásra tett javaslataidat? Milyen újdonságokat sikerült elfogadtatnod az Igazgatótanáccsal?
"Egy fel nem használt Phenom II matrica olyan mint egy nap ami sosem kelt fel, egy múló szerelemről szóló dal amit sosem énekeltek, egy harcos szív amely sosem dobbanhatott..!" by Habugi
-
otto14
őstag
Jó Reggelt Mindenkinek!!
asd
-
ViZion
félisten
válasz Mahrenburg #16654 üzenetére
Olyan vibrátorszopó-autómaták készülnek ott, amiket análisan lehet használni, így marad két szabad kezed, amivel a vért törölgetheted a homlokodról, amikor vered a falba, hogy VIA-t vettél...
SOS! Kocsányszemű csigggaaa!
Mahreburgonya is másod és harmad reg! Többször kitiltott sorozatgyilkos-klón, aki bármire képes, pl. VIA-t is venne! Valaki tíccsa ki a zuniverzumbó.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
ViZion
félisten
válasz BomiBoogie #16657 üzenetére
Ellepték a gonosz VIA ügynökök!
Mint pl. mahrenbergerA VIA CPU magasan vezet! ...az utálom ezt a processzort statisztikában:
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
-
MiklosSaS
nagyúr
Jo napot mindenkinek !!!!! Porformansz...mostanaig aludtam......(az mondjuk igaz hogy hajnali 3-kor [angol ido szerint] aludtam el)
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #16661 üzenetére
Miert? Ez a legjobb topic a PH!-n
-
Shokkolo
addikt
Mostmár komolyan kjezd lrdekelni ki ez a toirexi? miért kell ennyire utálni?!
értem én h. kicsit GYP-s videókat csionál, de ezen röhögni kellene és nem a címét és a házának a fotóját publikálni"A kalapács amelyik összetöri az üveget, az mely megedzi az acélt" || BNet: Shokkolo#2829
-
stratova
veterán
válasz Shokkolo #16663 üzenetére
Az első linket a 60. sorig olvastam ott megelégeltem az egész témát. Valahol azért mi sem vagyunk sokkal különbek, ha mindennek elmondjuk. Nem fogom linkelni, de van olyan PH!-téma, amiben már vitatkozás nélkül tud társalogni, még ha nem is feltétlenül mindenben egyezik az ízlése a többiekkel.
miklosss2012 Ha változatlanul ilyen a megítélése az átlagról és nem fejlődött személyiségben egy picit sem az elítélendő, de szerintem ezt mi régebbi posztokból megtudni nem fogjuk. Feszegetni pedig nem érdemes. Nem "elragadó" a stílusa, de legalább itt nem írt ilyeneket.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz stratova #16665 üzenetére
Ha nem tudnám miről van szó, abban a hosszú társalgásban, még lehet hogy a HÓD-nak adnék igazat, mert amit a másik művel az elég gáz.
és igen én is láttam már itt normálisan kommunikálni. képes ő rá. meg a karaktereken nem gyön által a tájszaólás
Ez az egész meg azért jó neki mert ugye a negatív reklám is reklám. beszélünk róla vagy rákkattintunk neki meg jön a píz.
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz stratova #16665 üzenetére
Nekem kulonosebb bajom nincs vele. De amit irnak rola annak a 70 %-rol csakis o tehet. Majd ha megvaltozik es leszal a magas lorol es eszreveszi hogy nem minden ember szaladgal 780Ti SLI @3970X - el a kezeben akkor jobb lesz a helyzete. Az en filozofiam a kovetkezo : " eloszor tisztelj masokat es csak aztan varj tiszteletet masoktol " . Ha egy picit o is igy elne akkor meg szeretnek is.
-
őstag
-
Malibutomi
nagyúr
válasz #81556480 #16666 üzenetére
Egyébként ebben igazad van, arról a féltekéről ő még szinte a legnormálisabb.
De hogy ki nézi a videóit azt nem tudom, én nem is birtam végignézni.(#16660) miklosss2012
Én is most keltem
Tegnap voltunk dokinál jól vannak a gyerekek, úgyhogy anyukám elvállalta őket. Egyedül itthon[ Szerkesztve ]
-
FatalEror
addikt
Volt olyan hülye,rajtam kívül,aki 4-kor feküdt,és 8-kor kelt?És nem munka miatt.
HardCore is my LifeStyle
-
stratova
veterán
Ezt a topikot én azért kedvelem, mert egész jól el vagyunk benne mindegy ki zöld/kék/vörös ill. milyen szemüveget hord
FatalEror én is 4 körül feküdtem bár 11:30-ig volt szunya 4 óra vagy kevesebb alvással elég mosogatórongy tud lenni az ember.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz FatalEror #16670 üzenetére
Nem, olyan hülye nem...
Viszont én kb. 3-kor feküdtem, gyerekek 6 körül keltek (mert itt a hétvége ), szal. 7 körül arra keltem, h anya gyerekbántalmazással és sorozatos öngyilkossággal fenyegetőzik...
Felkeltettek, azóta kitiltattam mahreburgerlandot, majdnem bezárattam ezt a VIA fan topikot, begyűjtöttem 2 sz@r laptopot, egy asztalit, meg egy pár grafikai melót. Ezekkel elleszek ma...Amúgy attack on titan -t néztem, nem lehet abbahagyni.
Epic harc, hentelés (18+)[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
Ne feltettem a Star Swarm demó-ta stemen keresztűl. Lefuttattam DX11-ben az 5600K,és 7790 pároson és ezt az eredményt kaptam. Várom a Mantle mit hoz ki ebből.
-
MiklosSaS
nagyúr
En mindjart kell menjek melozni ((((((((((((((((((((((( valaki oljon meg....ebben az evben eloszor sut a nep nekem meg meloba kell menjek
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #16681 üzenetére
Ez a beállítás így jó?
(#16682) sg22: Oldalsáv Gadgetek. Melyikre gondolsz konkrétan?
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
-
miresz
veterán
válasz Malibutomi #16686 üzenetére
Az i7 is csak 10fps-t tudott kitolni ebből?
Hát tényleg sírok! Ezek után tényleg kíváncsi vagyok a Mantle mit hoz ki ebből.[ Szerkesztve ]
-
őstag
Összvissz 11hsz-al gyarapítottam azt a topikot és az utolsó is 2012 májusi szóval nem hinném hogy onnan lennék ismerős
We exploited "We spread hate. We raised hate. We thought hate to be our savior. We put all our problems we created on the "Island of Devils". As a result that devil was born, to return the hate we gave it"
-
stratova
veterán
válasz ViZion #16677 üzenetére
Látom nagyon odatették magukat grafikában és animációban. Az OP egész jó.
De hogy õszinte legyek szerintem mégis kihagyom, nekem ez a szintū hentelés már nem jõn be.
Azért egy Darker than Black-et vagy GITS univerzumot már meg kellene néznem. Az utolsó és egyben legfrissebb sorozat, amit láttam a SaO.
Slice of life darabok a kedvenceim, de sajnos a legjobbakat már láttam.
SaO nem a fenti kaliber, de szórakoztató volt és az 1. Boss fight sem rossz. Még nejem is elmosolyodott, mikor a videót vadásztam és meghallotta a Luminous Sword-ot.
Szabad tudni melyik karaktert (film/sorozat+név) rajzoltad le legutóbb, amit meg is osztottál a topikban?[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz Piloss #16691 üzenetére
11 hsz? Legtöbben ennyi értelmes hszt írnak. Csak ott kb. 500-ból kell megkeresni...
Yepp, ebéden túl, egy laptop 90% kész, bódogság. Este ledarálom a maradék Attack on titan részeket, váááá... emberevééés. Király. Majdnem annyira dúúúva, mint a zombik.
strato: Motoko Kusanagi őrnagy, GitS / SaC. Nekem tetszik ez az állóképeken svenkelős stílus (egy nagyobb rajzolt képen "vándorol" a kamera, kiemelve részeket), szvsz sok olyan kedvencem van, ahol ezt alkalmazzák.
[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
OK, mindenki **#&@#.
YT-n a "nekem ajánlott" telebaszva tirexi videókkal. Nem tudom ki a felelős, de rohadtul ánuszt feszítenék neki vietnami balzsmba mártott izzó vasdarabbal...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy Eladó Roccat, GoSund, SonicWall: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Windows 11
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Robotporszívók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest