- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- iOS alkalmazások
- Bluetooth-headsetekről általában
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Whysperer
addikt
Nem arról beszáltem HSM. 8)) Én elkezdtem A-ról bezsélni aztán kaptam egy választ B-re és Én B-re reagáltam csakk ülön.
Ahogy látom hackeeeee Teljesen letudta követnő a kérdésemet és az utánna történt írásokat Én nem a configot akartam most cserélni,hanem azokat az idióta NV-s programokat eltakarítani. Mert ezt olyan srác írta tanácsnak akinek i7 6700 + 1060 -a van ,hogy neki ugyan úgy micro lagosította a WOW-t ezek az NV meg fanc sem tudja milyen background softwarek.
[ Szerkesztve ]
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
Habugi
addikt
Szaki, a középső Kepler már megveri a FuryX-et..
..mondjuk a 1060-at is..
..ámbár igen, számok alapján elvileg élhető 280X-el is, elvileg.
Btw.., Zöldfejnek jár a +1, WOW-ba zubbantaknak NV kell.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
HSM
félisten
válasz proci985 #129800 üzenetére
Alternatíva egy workstationből bontott Xeon E5-1650 is lehet.
De jogos a pont. Én mondjuk nem bírnám ki, hogy egy príma X79 rendszerben ne egy hatmagos ketyegjen, még ha nem is lenne értelme.(#129802) Habugi: Jó, azért nézd azt is, mennyivel gyorsabb.... Pl. GTX960 vs 1080 +20%?
Ez kb. driver-battle.
Plusz azért ez nem az a játék, ahol akkora dráma ez a 20%, kell egy játszható alapsebesség és jó vagy. Mint írtam, sokat játszottam Blizzard játékokat a 280X-emen és frankón futottak.[ Szerkesztve ]
-
proci985
MODERÁTOR
-
Habugi
addikt
Igen, mulattam a skálázódáson magam is csak egy 1080Ti vs minden más viszonylatában, finoman szólva is érdekes..
Btw.., a benchmark szűrőt "Extreme"-re átpattintva azért már jön az a skálázódás, üröm az örömben hogy itt alig van kártya.., régebbiekből nem volt nekik a polcon.
Nem bántom én a 280X-et, misem áll(na) távolabb, imádtam!
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
Whysperer
addikt
HSM Persze ,de itt Én ezt azért hoztma fel ,mert mitn írtam egy haver felrakta a win 10-et WOW-t i3 8350k + 1060 és 10-es settingsel nagyobb az FPS és Én azt hittem,hogy Azért ,mert nekem FX-em van a 1060 melett. Erre néztem mag egy Streamelt raidet és krédeztem a srácot milyen settingsen játszik ,mert neki i7 6700+ 1060-a volt. Azt mondta,hogy Stream + RAID -nél 7-es Stream nélkül 10-es beállítsokkal játszik stabilan, DE neki elötte 3-4-5 volt amég a fentebb leírt valamit nem törölte le. CSak nem valami nagy GURU a srác és nem tudta elmagyarázni mit törölt 8)
Szóval Én értem ,hog ynem lesz akkor FPS-em mint egy 8350k vagy 6700 CPU-val,de ha csak kicsit is javult ezen XY programok eltávolításával a játék akkor miért ne töröljem le. Most csak rá kellene jönnöm ,hogy melyen progik azok pontosan Hackeee ötletét meglesem majd
ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Whysperer #129801 üzenetére
Milyen idióta? Csak az experience van, azt el tudod távolítani külön, ha nincs, akkor nincs más. HD Audio van, és a 3D Vision. Vagy, nem értem, hogy mi van.. (lehet azért, mert már nincs vga-m).
Vagy, az egész driver pakkot gyaluld le, és rakd fel csak a drivert és a physix pakkot, és ennyi.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Habugi #129805 üzenetére
asszem 80 euroert vettem tavaly csaladtagnak, szoval innentol igazabol mindegy, hogy az 1050ti 160ert jobb megoldas e.
80ert szvsz best buy volt, csendesnek tovabbra is csendes a gepe, hutes birja, tap birja, szal tokjo.
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
Habugi
addikt
válasz proci985 #129808 üzenetére
Annyiért ingyen volt az a teljesítmény amit tud, aprón is 100+ról indulnak.
Nem mellesleg elvileg az Adrenalin hatására is eléggé megtáltosodtak..!
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz proci985 #129804 üzenetére
Tudom, emlékeim szerint azért tolod még mindig azzal a 3820K-val.
Komoly az az épített víz, olvastam a blogot róla.(#129805) Habugi: Az a vicc, a VGA sebessége itt már szvsz másodlagos. A 280X sebessége is brutálisan sok volt hozzájuk, csaképpen egy durvább jelenetnél elfogyott a két szál a CPU alól. És itt az Nv szoftveres ütemezője tud picit trükközni, hogy kicsit több FPS-t préseljen ki a játékból. Kb. az összes CPU-val rosszul skálázódó játéknál ezen nyernek elvileg, WoT, Project Cars, Blizzard játékok....
(#129806) Whysperer: Nem tudom, mi akaszthatta a gépét, de szvsz inkább valami egyedi eset lehetett, hacsak nem ment pl. valami videófelvevő app a háttérben... Nv-nek volt valami ilyesmi okossága, shadowplay tán? De emlékeim szerint külön be kellett kapcsolni.
-
Habugi
addikt
válasz proci985 #129813 üzenetére
"jó az épített víz, de azért macera.."
Azért az hogy egy esetleges CPU csere esetén, a mérlegelésébe beleszámolod az "órabéred" pusztán a szerelés idejének apropóján az nagyon-nagyon durva, még számok nélkül is, maga a tény..!
Elég sokszor olvastam már miszerint van macera az épített vizekkel de ebben a formában ahogyan most tálaltad még nem találkoztam vele, kemény.
[ Szerkesztve ]
-
HSM
félisten
válasz proci985 #129813 üzenetére
Hát, meg tudom érteni. Gondolkoztam rajta, hogy esetleg vizezzem a Xeonom, azért az is tud hőt termelni, de arra jutottam, hogy hiába tenne jót a lapnak a plusz légáramlat, a játékvíz vagy gagyi, vagy gyengem vagy horror drága, az épített meg drága és macera is. Úgyhogy maradtam légen.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz Habugi #129814 üzenetére
hat, reszleges dugulasom volt a blokkban amit ugy oktoberben fedeztem fel. blokkcsere lett a vege, a regi blokk koszoni megvan de nem volt erom forro ecettel szorakozni, max megy majd csaladtagnak.
emlitett blokkcsere 12 ora volt, szoval kb annyi lenne berakni a masik procit. btw ket honapig ment reszlegesen eltomodve a blokk, mert december kozepen volt egy szabad napom leengedni a rendszert es kikapni a blokkot.
de ketkorosites elott at kene mosni a radiatorokat meg a blokkokat, ott legalabb egy fel hettel szamolok.
viszont nezd a jo oldalat: nem cserelgetek veletlenul cuccokat es osszes ismeros a csodajara jar a cuccnak, hogy mennyire csendben van megterhelve is. ilyen szempontbol eri meg, a 290X CFfel meg a banyaszokat leszamitva kb a ph! fogyasztasi topjaban vagyok evek ota.
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, mától az új tulajdonosnál teljesít szolgálatot a 1080Ti.
End of Pc masterrace, de még visszatérek.
Véleményem szubjektív...
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #129817 üzenetére
Üdv a peasantok között. (Viccelek csak, mielőtt valaki megsértődne.)
Nekem két bajom van még mindig a konzolokkal, félig meddig három: 1. Kontrolleres FPS, 2. Fizetős multi (bár havonta adnak ingyen játékokat), 3. Játékárak, bár sajnos a PC-s piac is egy ideje konzolos árakat másol.
Mennyi is az XBX most, 160k?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz CJ4567 #129821 üzenetére
1. Megszokható.
2. Ha az 1 éves költséget leosztod 1 napra, kb. vicc kategóriába tartozik.
3. Ugyan úgy van több alternatíva, mint pc-nél. Sőt, store-ban sokszor nagyobb leértékelések vannak, mint steam-en. Pl. 13k-ért vettem battlefront 2 elite trooper-t akcióban. Pc-re úgy sufniztam össze ~14k-ért, és örültem mint majom a...A gép, jah.
Véleményem szubjektív...
-
törölt tag
válasz hackeeeee #129819 üzenetére
S-el . De nekem karácsony előtt jött meg az 55" 4k UHD tv-m így nekem még ez is nagy újdonság, és nagyon tetszik.
Nevetséges mit tud 50ezer forintért még egy sima xbox is. Gondolom akkor az X milyen lehet.. majd lecserélem. (vagyis ez most megy a kamionba offline, itthonra meg jön egy X )
CJsokszám:
GTA V storeban leárazva 8-ezer volt karácsony előtt. ~4000ft-ért vettem quantum breaket.. 215 forintért AC unityt Szóval 1 hónapja vagyok itthon, és már megtöltöttem játékokkal, és nem gatyásodtam le
PC-re BF1-et tavaly jó drágán 15 körül vettem vagy már nem emlékszem de bőven 10 fölött. Namost vettem EA-accest 5500 forintért 1 évre , ebben van , FIFA, SW battlefront, titanfall, BF1, meg még egy pár jó játék amik nem érdekelnek. Ha csak a BF1-et nézem, nekem már megérte.
Egyébként én azt mondom ennyi pénzért az a hülye aki nem vesz a gamer PC mellé egy ilyet. És akkor nem kell kontrollerrel FPS-t játszani. Jó lesz autókázni meg GTA-zni, fekve a tv előtt
A fizetős multi nekem nem tétel. Aki pc-t épít, hardvert cserélget, ne mondja nekem hogy havi 1000ft megviseli. én 3 havonta szoktam 5 ezerért venni vagy valami ilyesmi.. éves meg 13 körül van..
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #81556480 #129823 üzenetére
Nekem is kéne nagyobb TV, de sajna nem fér..
A Battlefront 2-n "ki vagyok akadva", sokkal rosszabbra számítottam, azok után, hogy láttam milyen pc-n, ehhez képest.. Elég kemény.
A játékok árára pedig jah, ennyi.. És még ott vannak a használt lemezes game-ek, és lehet forgatni őket.
GTA-t annó valami 5-6k körül vettem Store-ban azt hiszem, azóta sem használtam.
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
válasz CJ4567 #129821 üzenetére
1. Attól függ, hogy milyen játék, illetve többieknek sincs 200FPS-e és egér+bill, egy szembontból ez jó is, esélyek egyenlőbbek - de ha tényleg FPS-t akarsz, akkor kell a PC.
2. Nem értem ezt miért. De ha a PSN-re gondolsz, akkor az eléggé megéri, 1500Ft volt vele a Dirt Rally, kb vissza is jött ára, plusz az ingyen játékok. Ha akarnék, 10k a Fifa18. Ilyen megfontolásból bőven jobbak az árak mint PC-n...
3. 2-ben.Heki: Forgatással meg főleg minimálból játszhatsz... pláne, ha mondjuk vannak haverok. Na ja, ezen az új 50”-os TV “szerkezeten” kitérdeltem a képminőségen és mellé full stabil a konzol video out.
[ Szerkesztve ]
© asszongya'hogy
-
CJ4567
nagyúr
válasz hackeeeee #129822 üzenetére
Annyiért viszont eléggé megéri az árát szerintem a gép.
Havi 1k a multi? Akkor rosszul emlékeztem, bennem valami 2-3k maradt meg.
LaciCRM: PC-re is van Origin Access, BF1-el, meg sok mással együtt. 215Ft-os AC Unity az nem rossz. Én Steam winter salen fogtam ki pár dolgot, de van, amit külső oldalról sikerült.
A használtpiac eszembe se jutott hirtelen, igaz.
Konzolos FPS-nél nem az FPS szám zavar (60 legyen meg, aztán kész), hanem maga az, hogy sose tudtam kontrollerrel célozni. Bár mindig is PC-s voltam, teljesen kimaradt nekem a konzol az életemből.
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
CJ4567
nagyúr
válasz #Morcosmedve #129825 üzenetére
Dirt Rallyt PC-n a múltkori Codemasters Racing bundleből vettem, 4k-ért elég sok játékot adtak.
Tényleg, ugyan úgy működik az, hogy veszel olcsón kulcsot, és beaktiválod, mint Steam/bárhol? (Nézzétek hülyének, nem értek a konzolokhoz. )
129827: Van ilyen átalakítóm(ezzel használok PS2 kontrollert), működne?
[ Szerkesztve ]
No Sana No Life
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #129825 üzenetére
Digitálban is lehet home-olni, és akkor lehet osztani a költségeket, persze, megbízható barát, ismerős kell hozzá.
Jaja, az is egy jó pont, bár mint mondtam korábban, Én főként digitálisban gyűjtök itt is. De jah, lehet forgatni.
Véleményem szubjektív...
-
Lacielvtárs
nagyúr
reggeltet...
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
MiklosSaS
nagyúr
Ébredjetek...vár a munka!
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, intéztem még 1 lemezes new colossus-t, mert nah.. Ennyit ért a lemezes.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #129844 üzenetére
Ez a "nincs hang" téma iszonyatosan zavar, és nem tudom megoldani, és kell hang a monitorra..
Véleményem szubjektív...
-
#Morcosmedve
veterán
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz #Morcosmedve #129847 üzenetére
Nekem ez lesz a tartalék kártya.
Van egy HD7750 otthon, de tesómék gépében, és unokaöcsém néha Eurotruck 2-zik vele, így nem akartam kivenni.
Néha kell, mert az erősítőn főként csak zenélek, és az wasapi-val megy, videóhoz meg ilyesmihez nem kapcsolom be az erősítőt.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MiklosSaS
nagyúr
Ma hívtak meló ügyben, ugy látszik összejön egy kis mintázás/prototip készités...szóval kellene egy potensebb CPU. Mi volna a jobb? 7820X vagy 1920X ? Mondjuk ha rizsa akkor oda alaplap is kellene....
Lehet tudni hogy a következő rizsák mainstream (am4) vonalon maradnak 8/16 vagy lesz itt is 10/20 ?
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Premier előzetesen a LEGO Horizon Adventures
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen processzort vegyek?
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- További aktív témák...
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs