Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MiklosSaS

    nagyúr

    Most kicsit komolyabra forditva a szot, valamin ma kiakadtam, vagyis ugy erzem hogy valamit nem ertek. Egy angol forumnak tagja vagyok (nem olyan jo mint a PH) es neha be-be nezek oda is. Olvasom egy egyik komentet, az egyik tag kemenyen varja a Haswell-t, mert szeretne meg OC-ni. Rakerdek hogy van valami hivatalos info errol vagy ilyesmi, persze sajnos nem volt neki.
    Olvasgatom tovabb, es megremultem azon hogy hanyan varjak, hanyan szeretnek az uj szeriat, csak azert hogy letiltsanak 2-3 magot, HT-OFF es nyomjak a bench-et. Az e-penisz novelesen kivul, mi ertelme van ,mondjuk a 5.5-5.8 ghz-nek ha nem stabil a gep ?! Baxhatja a bench-et ha hasznalhatatlan a gep. Megvenni a mereg draga i7-et, melle egy draga alaplapot csak azert hogy 100 pontal tobbet adjon a bench-ben ? Osszinten, ennek mi ertelme van ?
    Tudom es elfogadom hogy vannak bizonyos versenyek, rendezvenyek ahol a bench a fo dolog, vagyis a mellek mert a fo az a reklam. De ott tamogatva vannak mindenfele cegektol, de mi ertelme a ver-pistinek sajat illetve apukaja, anyukaja zsebjebol megvegye csak azert hogy elerje par percre a 5.8 ghz-et, 1 vagy 2 magon. Ha egyszer hasznalhatatlan, akkor annak ertelme nulla.
    Vagy en vagyok tul oreg mar ezekhez, vagy az emberi ostobasag szarnyal 1000-el.

    ~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~

Új hozzászólás Aktív témák