- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
ViZion
félisten
Igen a kommentár is megér egy misét...
Amúgy tényleg csak olaj-fékek ilyesmi amit kell cserélgetni lelkesen, 'oszt megy. Mondjuk havi 700 km-ért nem veszek mást, ez legalább ki van fizetveHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
Ujraaa itttthhhon, persze esik az eso, 9 fok van .... holnaptol nincs VGA-am par napig, de vegre ..... UK
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
Meg is vettem a tapogatos xart. Nem tudtam donteni, samsung galaxy 2 7" ami 150 angol font lett volna, vagy valami olcsobb. Szerencsemre kifogtam ezt a xar 80 angol fontert (28000 HUF) [link], remelem kihuzom majd vele egy ideig.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #1305 üzenetére
Ha ez vígasztal, nekünk is tab 2 van, egy rakás fos...
Ahogy az egész android is egy lehúzós sz@r. A legtöbb "ingyenes" progi pár perc után qrva sok reklámmal bombáz, vagy micropayment sz@r. Pl. játékban X pálya után nem lehet továbbjutni, csak ha veszel cuccokat. Stb..stb.
Sajnos a Chrom sem tud szinkronizálni, a legfrissebb droidot -még PH!-n is írták, h megjelent- nem tudja leszedni, wifit eldobja, mert b.zi helyen van az antenna, pont felette fogod... Ahol laptop 4-5 a jel, ennek csak 1-2. Szal. a samu tab 2-t nem tudom ajánlani senkinek. Képe amúgy jó, sőt rootolással és normális (azaz a samus sz@rok nélküli) droiddal állítólag jobb. Még nem rootoltam, majd egyszer talán, de igazán gyerek játszik rajta, mert a retek wifi miatt kb. a router alatt ülve lehet csak használni. Persze van sim hely, azzal menne, csak fizesd.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
Ja, nem akartam draga dolgot. Csak bongeszesre hasznalom semmi masra es azert nem erdemes a penzt kiadni a csicsa tabletekre, ugyis utalom oket mint a xart. Meglatom hogy mi lesz belole ...
Mas nekem most a bajom..... holnap rendelnem kellene videokartyat es 3-bol kellene valasztanom.... most jelent meg eleg jo arban az EVGA 680 Superclocked, amire 10 eves garit valalnak....
Meg mindig nem tudom eldonteni hogy mi legyen ...[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #1309 üzenetére
Nekem a Sapphire a szimpi, de VGA topikban majd megmondják. Amúgy amikor számoltatsz a géppel, akkor nV vagy AMD VGA a jobb neki? Mert az szerint döntenék. 10 év gari is csábító, ha a fele igaz, már jó!
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
and1ao
őstag
hát gyerekek mitha citrommal etetnének olyan rossz érzés volt intel-el kapcsolatos topick-ba kérdezősködni szabályosan fáj.
Guild Wars2!
-
miresz
veterán
válasz MiklosSaS #1314 üzenetére
Hát ha már Nvidia akkor ez alá nem adnám főként a hűtés miatt: Asus GeForce GTX 680 DirectCU II OC
De egyébként a 680és a670 között picsfüst különbség van ez szerint: [link]
Semmit.
Hoppá:
PowerColor Radeon HD 7970 3GB GDDR5 Az egyik legjobb 7970-es és £299.99 + + 4 FREE GAMES!
(természetesen a 4 játék közül az egyik engem illet a megtalálásért. )
[ Szerkesztve ]
-
miresz
veterán
válasz MiklosSaS #1316 üzenetére
Bár én lehet inkább ebből vennék kettőt. Sapphire HD7950 Vapox-X £263
[ Szerkesztve ]
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #1320 üzenetére
Semilyen, meg egyenlore. Lehat mar ra huzok egy napot gondolkodasi idonek. Legszivesebben megvenem mind a kettot es cserelve hasznalnam. Minnel jobban belemerulok az informacio keresesbe, annal jobban el vagyok bizonytalanodva. Jo az EVGA 680-as is, de a sapphire/gigabyte 7970 ghz edition ugyanolyan jo. Kb 50-50 %-ban eskusznek NV/AMD-re.
Az volna a legjobb ha meg valaki megerositene amit kedves laca000 kollega mondot, hogy az NV-en jobban vagyis szebben futnak a jatekok. Ha mar be fogok ruhazni 2 darab csucs kartyara ami nem olcso mulatsag lesz, akkor nem szeretnem elbaxni.~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #1322 üzenetére
Te akkor abban az elso 50 %-ba tartozol. Alszom ra egyet, majd holnap eldontom es szerdan rendelem.
-
aAron_
őstag
ezt most csak úgy Lana Del Rey - COLA
What is your ikigai?
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #1325 üzenetére
Sajnos nem almodtam meg. Egyebkent neked is jo reggelt.
-
ViZion
félisten
Ha hajnalban, teliholdnál szedsz kakukkfüvet és azt a TV tetején szárítod, akkor rövidebbek a reklámblokkok. Ezeket minden gyerek tudja, csodálkozom, h pontTe nem
...amúgy esetleg a fizikszre gondoltak, vagy a korábbi driverekkel előfordult bugokra. AMD ilyen, kiad új VGA-t, majd kell egy kis idő (8-24 hónap ), mire kihegesztik hozzá a drivert...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz BomiBoogie #1329 üzenetére
@miresz: eleg sok ember mondja.
@kek-hangyasz: ez jo volt !
@turbos-puhatestu-arulo: az a baj hogy az utolso evekben csak Radeon-jaim voltak. Az utolso NV-s kartyam az egy 6600-as meg egy GT240-es volt de akkoriban nem nagyon volt ido jatekra. A 670/680-as topicban mindenki azt duruzsolja hogy jobban vanak a jatekok NV-re optimizalva, ezert szebben fut. Fene tudja, mivel nem volt a kozel-multban mindketto ezert nem tudom cafolni vagy alatamasztani.[ Szerkesztve ]
-
stratova
veterán
válasz MiklosSaS #1330 üzenetére
Nem vagyok szaki, csak ebből az egyébként szerintem egyik legkomolyabban összerakott tesztből legnagyobb sajnálatomra úgy látom, SLI ill. a 2 GPU-s Nvidia kicsit szebben skálázódik, mint a CF vagy 2 GPU-s AMD. Kérdeztem anno Abu-t tudja mi állhat egy ilyen eredmény hátterében választ sajnos eddig nem kaptam.
13.5-ös driverrel mérték, így tehát azt sem lehet felróni, hogy nem éppen frissel. Korábbról van egyébként driver elemzés is (12.11 vs. 13.2 beta).
Egyes kollégák szerint a PH! tesztek egy viszonylagosan közeli jövőt ábrázolnak, a játékkínálatot és a beállításokat tekintve.
Egy kártyás módban nekem szimpatikus a Radeon pláne a magasabb OC lehetőség miatt, CF vs. SLI-ben én is fognám a fejem.[ Szerkesztve ]
-
Yeffy
veterán
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #1338 üzenetére
hát, miután amott kimoderáltál, meg is érdemled...
Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #1340 üzenetére
akkor jó. csak sajnálom, h nem láttam, mi volt a baj, mert beírtam, aztán melóztam tovább, mire frissítettem vagy 15 perc múlva, már sehol semmi... csodálkoztam.
esetleg elküldöd?Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #1342 üzenetére
akkor mégis csak velem volt a gond
-
Yeffy
veterán
válasz BomiBoogie #1344 üzenetére
hát de ha egyszer olyannal még nem találkoztam... kíváncsi lettem volna rá nagy vonalakban, h ez hogy lehetséges... mert én még nem hallottam róla...
-
MiklosSaS
nagyúr
Kosz !
@miresz: ja, majd ha a radeon melett fogok donteni akkor lesz Crysis 3, Bioshock Infinite meg FC3 Blood Dragon, ezek mar mind megvannak nekem, tahet majd itt az OFF-olosban el fogok oket ajandekozni.
Ha visszont NV melett voksolok akkor nem lesz ajandekozas mert a metro LL nekem sincs meg meg.
-
ViZion
félisten
válasz MiklosSaS #1347 üzenetére
Ez szép tőled. Nekem megvan a fárkráj 3, de be kell vinnem a gépet a céghez, mert mobilneten nem szeretném a piti 9 GB-ot letölteni. Francért nincs offline installer ezekhez, nem mindenkinek van terrabitesvégtelenoptikaiNASA-netjeHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest