- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
válasz MrM94 #107551 üzenetére
köszönöm elismerő szavaid
én elhiszem hogy mindenki jó ember, én itt mindenkit csipázok, ezért nem szeretem mikor feljövök és csak az ugatás van, valaki valamit félreértett vagy nem akart félreérteni és a végén valaki itt hagyja a csapatot, szóval mind sértett részről mind megsértő részről nagyobb türelem vagy 10-ig elszámolás kéne... aztán talán nem lesznek a háborúk
Xbox One: bandymnc
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz MrM94 #107551 üzenetére
Nézd, kösz hogy magadra öltöd az ügyvéd szerepét de erre semmi szükség.
Aki ismer az ismer, aki meg nem..és csak tolja az alaptalan süket kritikát annak annyit adok a véleményére mint egy használt rágógumira. Én nem tartozok itt senkinek semmiféle beszámolóval...kiskirálynak néznek...nem baj, akkor max megcsókolhatják a kiskirály kezétAhol tudtam, és aki megérdemelte ott mindig segitettem...de ez nem számit, nem tudsz mindenkinek megfelelni. De ha ennyire témában vagyok akkor lehet valamit tényleg jól csinálok
Tapaasztalat ami a hátam mögött van az a enyém...aki meghallgatja annak jól jön, aki meg nem...az veszit nem én. Mondtam neked mindig, az idõ mindig engem igazol.
Aztán a PH! egy átlagos alsó/közép szintü forum, ahol ( nagy tisztelet a kivételeknek) az átlag szakmai szint az elég lent van.
Ilyen cirkuszok mint ami itt vannak soha nem volt a lab501-en vagy az OC fórumon pedig ott is néha elég alpári tudok lenni. Csakhogy ott az okoskodó fakabátokat halomra tiltsák mivel zárt körü társaságról van szó. A @zsivagooo féle felhasználókat rangra emelik és isszák szavait....na, a PH!-n mindig forditva van.
Ezért is, nem kell komolyan venni az ilyeneket...itt lehet bárkinek rangja..csak offolja össze a topicokat. A lab-on meg ha nem vagy szakmailag "fent" alap rangoktól soha nem lépsz tovább.....ehh, mind1...nem is érdemes leírni..ugysem értékeli senki.@kakaska: privátra majd kapsz választ a hét folyamán.
[ Szerkesztve ]
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
Új hozzászólás Aktív témák
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Android szakmai topik
- Milyen mosógépet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Synology NAS
- Gitáros topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl | PC & XBOX
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest