- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
general
addikt
válasz general #46569 üzenetére
erre valaki esetleg?
sziasztok!
az érdekelne, tudja-e valaki, hogyan lehet 10 bites outputot elérni egy vga-val, ami nem quadro, firepro... konkrétan egy Zotac nVidia 660 Ti Amp kártyám van, és arra lennék kíváncsi, ez vajon tud-e 10 bitet hardveresen, és esetleg ki lehet hozni belőle szoftveresen, moddinggal, esetleg milyen hasonló kártya az, ami tud ilyet? (és játszani is lehet vele, mert ez lenne a bibi, játékteljesítmény is kéne)
ne quadro-t ajánljatok, nem ez a téma, és ne azt mondjátok, hogy alig van különbség, mert ez sem a kérdés most. köszi! -
törölt tag
válasz general #46601 üzenetére
Hello
Sztem ugy van a kártya kell tudja meg a monitor és minimum display port 1.2 kell hozzá hd ban
Nálam egy 290x meg egy lg 34uc97 a monitorhoz irták valami elveszett oldalon hogy tudja a kártyához sehol sem találtam sztem játék alatt is müködik
Nekem is van vele problémám ha monitoron beállitom hogy display port 1.2 legyen utánna beállitom a 10bit es szinmélységet és ujrainditás után visszaáll 8 ra, és 10 re nem lehet állitani csak ha megin ki be kapcsolom a monitoron a display port 1.2 -öt vagy ki be a monitort Ráadásul ha az energiatakarékoskodo kikapcsolja a monitort ,akkor a 10 bit es szinmélységet az is kikapcsolja és be se lehet kapcsolni a ccc be ,amig ki majd be nem kapcsolom a monitort vagy az 1.2 display port -ot Ha csak leállitom utánna bekapcsolom akkor megmarad.
Remélem valaki tud nekem majd segiteni elölre is köszönöm
Üdv. János[ Szerkesztve ]
-
-
demmer123
őstag
Videókártya backpatéját milyen sprayal fúják le?
-
fasirTTT
őstag
szép estét mindenkinek
Mi a különbség a pcie 2.0 és 3.0 között? -
sanderx
csendes tag
Van egy Leadtek Winfast geforce gtx260 Extreme+ videokártya, minimum 500 wattot kér de, nekem csak 460 as van, kipróbáltam, addig jó még ameddig nem kezdek el vele játszani, mert akkor leáll a gép, eszerint akkor a tápom kevés?
-
codec
senior tag
-
sanderx
csendes tag
azért köszi.
-
Pc-man34
tag
MSI GTX780 LIGHTING
Battlefield 4 vertical sync ha nincs bekapcsolva csíkozódik a kép,de minden játékkal így csinálja,ha bekapcsolom megszűnik.
Ez normális jelenség,vagy a VGA Meghibásodott? mivel garanciás,..
LG Smart tv-re van kötve,Ha ez számít valamit..
Teszteltem
3D Mark Performance 13.200 pont durván.
VGA Tetején van egy MSI Felirat,az nem világít,valami ledpanel lehet a tetején,de ez már így jött a boltból,szerintetek gariztassam?https://www.youtube.com/watch?v=ZSgHqImxQpE
ebben a videóban is ugyan olyan csíkok vannak,30 másodperctől kb. -
fasirTTT
őstag
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Szerintetek melyik videokártya a jobb a kettő közül?
Gtx 550ti 192bit 1gb vagy 4850 256bit 1gb? -
MK VII
veterán
válasz Hardver Arc #46620 üzenetére
Egyértelműen az Nvidia!!
-
alma-ata
csendes tag
Üdv! Tegnap egyik pillanatról a másikra szétesett a kép a monitoron. újraindítás után 1-2 perc és újra.
ati radeon hd 3850 agp kártyám van. kuka, vagy javítható? előre is kösz a választ. -
-
crazyzozy
tag
Sziasztok!
Van egy 7950 Ati kártyám,és az lenne kérdésem hogy crossfire-be csak ugyan ilyen 7950 kártyával lehet,vagy lehet kisebb típussal is?
-
Bogyó78
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni, hogy a gtx970 es kartyákat
kihajtja egy i5 4690k?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
Bogyó78
tag
válasz B.Á.L.!.N.T #46629 üzenetére
Csak azért kérdezem mert nagyobb processzorra nincs lehetőség de viszont nem szeretném ha CPU limit be ütköznék
Köszi -
himi-humi
csendes tag
Sziasztok!
Van egy MSI 6870 Hawk-om ami egyik indítás óta maxon járatja a ventillátorokat . Egyébként semmi baja a hőfok normális megy minden csak a qrva ventillátorok pörögnek 4000+ os fordulaton. Afterburnerben nem lehet állítani rajtuk.Driver sika-telepítés-frissítés minden megvolt de semmi eredmény. BIOST nem tudok frissíteni mert a a legfrisseb van fent. Esetleg vhogy rá tudom erőszakolni ugyanazt a BIOST még1x? Hátha segít?Előre is köszi.
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó78
tag
Ok Köszi
-
Hardver Arc
senior tag
Hali!
Van egy gigabyte gtx 550ti videokártya másfél éves és olvastam sok helyen hogy képes úgy felmelegedni terhelés alatt hogy lekapcsol a még.. Lehet e valamit ez ellen csinálni? Esetleg újrapasztázás segít e rajta?Egyenlőre úgy van használva hogy terheléskor programal felvan húzva a fordulat..
[ Szerkesztve ]
-
cinkoxid
senior tag
válasz Hardver Arc #46635 üzenetére
Pasztázd újra mindenképp, de normálisan. Ha túl sokat teszel alá, akkor nem lesz jobb sokkal.
-
Doom
aktív tag
-
Mengele
tag
Hi
HD7850 2Gb -verzio miert nem teszi Full Screnbe a Pay Day 2 -t?
A GTX480 -as kiteszi.
Erdekes. LG23 -os moncsi. Win 8,1 OP.
A Helpet elore is koszonom
-
regener
veterán
válasz norbert1998 #46642 üzenetére
közbeszéd-> *kiveszed(#46641) Mengele
De énsem értem miért csodálkozol ha kikapcsolod a teljes kéeprnyős üzemmódot, így akkor persze hogy ablakba teszi
Hagyd ott a pipát.[ Szerkesztve ]
-
cinkoxid
senior tag
válasz Hardver Arc #46637 üzenetére
Nem szín alapján kell dönteni. MX2 is szürke, de az az egyik legjobb.
-
Emperor_
addikt
Sziasztok!
Van egy Sapphire 4670-es VGA-m. Lecseréltem rajta a hűtőt, mert 12%-ra állítva is sivított a ventije. A csere előtt megnéztem, hogy alapjáraton olyan 37-39 C-ot mutatott a GPU-ban lévő hőérzékelő.
Erre a VF900-CU VGA hűtőre cseréltem.
Evvel alapjáraton 29-32 C között változik a hőmérséklet. Kapott egy terheléses tesztet az Unigine progikkal (Heaven, Tropic, Valley) ezek alatt a max GPU hőfok 52C volt. A Zalman ventije 5V-ra van kötve, így nem hallani, hogy jár a venti. A gép sokkal csendesebb lett .
Az a kérdésem, hogy mekkora hőfokot bír ez GPU?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- LEGO klub
- XPEnology
- Ukrajnai háború
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- alza vélemények - tapasztalatok
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen monitort vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs