- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Motorola G86 - majdnem Edge
Aktív témák
-
GaborGh
őstag
-
GaborGh
őstag
válasz
legiaap #30015 üzenetére
Bocs, nem túl jó az angolom, de én ezt a szöveget így értelmezem:
Csökkentheti az akkumulátor öregedési folyamatát és ezáltal meghosszabbíthatja az akkumulátor élettartamát, ha akkumulátort csak akkor tölti fel, ha annak kapacitása csak 80%, vagyis, nem csak 80%-ig töltődik fel a géped, hanem csak akkor indul meg a töltés, ha az akksid kapacitása 80%-ra vagy az alá csökken, de javíts ki ha nem így gondolod, vagy írd le magyarul a pontos szöveget a te fordításodban...
Így szerintem több értelme van, minthogy, csak 80%-ig engedi feltölteni a géped...
-
GaborGh
őstag
válasz
legiaap #30010 üzenetére
Érdekes amit mondasz, én eddig csak az ellenkezőjéről hallottam, vagyis, a program nem engedi, hogy az akksi teljesen lemerüljön, 5% körül lekapcsolja a gépet(Li-ion akku nem szereti a teljes kisülést!, de hogy a teljes feltöltést sem?, sohasem hallottam róla).
Félre ne érts, ezzel nem azt akarom mondani, hogy nincs ilyen...
Egyébként milyen géped van és mi a program neve?
-
Z86
őstag
válasz
legiaap #29473 üzenetére
Ugye ez a NP900X3A típus? Itt vannak hozzá a letöltések, wifiből van intel meg broadcom is, nem tudom a tiédben melyik van, de elvileg úgyis csak az megy fel, amelyik megfelelő.
Amúgy fórumokon máshol is panaszkodtak a gép gyenge wifijére, lehet, hogy közben már találtak rá valami egyéb használható megoldást. -
Z86
őstag
válasz
legiaap #29471 üzenetére
A driver frissítése jó ötlet, érdemes megpróbálni. Nem hiszem, hogy a fém burkolat árnyékolja le, elég rosszul tervezték volna meg, ha így lenne.
Szoktak különbségek lenni a különböző gépek közt wifi teljesítményben, bár az nyilván fura, hogy az egyik míg vígan működik a másik meg már eldobja a kapcsolatot. -
Z86
őstag
válasz
legiaap #29469 üzenetére
Igen.
Ha a két gép közt egymás mellett elhelyezve ekkora a különbség, az valóban jelentősnek nevezhető. Pl. 54 Mb/sec-os 802.11g wifi esetén épp az a 65 dB a minimális vételi érzékenység (szerintem ez a vett jel szintje akar lenni, remélem jót nézek), így ha akörül ugrál, akkor valószínűleg ezért dobja el a kapcsolatot.
Esetleg az energiagazdálkodási lehetőségeknél nézd meg milyen beállítások szerepelnek, talán vissza van véve a wifi teljesítménye. -
Chaser
legenda
válasz
legiaap #28889 üzenetére
Sztem is crosslink ha nincs usb kereted, kb ua. mint az utp, csak más a bekötés..ha van ismerősöd boltban kölcsön is odaadja biztos..ha nincs akkor pár száz ft.
szerk: xcds Jah, crosslink kábel nélkül
szerk: Bár az igencsak lassúcska a sokszor tré wifi modulok miatt..ezért nem is jutott eszembe.
Aktív témák
Hirdetés
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- VR topik
- Óra topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Parkside szerszám kibeszélő
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- LENOVO Legion 5 16IRX9 83DG0035HV
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest