- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
Laszmen
aktív tag
válasz Stalker-2572 #36658 üzenetére
2. link nem adja be..1.nem rossz, de ennyi pénzárt máshol jobbat találsz..
2. lényegesen olcsóbb, és szinte nem sokban különbözik..
[ Szerkesztve ]
-
Laszmen
aktív tag
válasz AMD Power #36664 üzenetére
Én tuti biztos olyat vennék amiben cserélhető a videóvezérlő, későbbiekben még hasznos lehet fejlesztés céljából, nem kell feltétlen eladnod erősebb váltás miatt, elég ha cserélsz benne videóvezérlőt..manapság már a gyártók visszatértek az integrált chipekre, egyre kevesebb mxm-es vga vezérelt gépet fognak gyártani..
-
m0rd0k
senior tag
Egyébként rezet,honnan lehet szerezni? Van egy esztergályos ismerősöm ő meg tudná nekem csinálni méretre,de neki csak bronza van.
Eddig ezt ajánlották,de lehet jobban járnék ezzel. Mit gondoltok?
A második Nvidia,ahhoz nem kell rézlap meg az tuti jó lenne bele,ha jól tudom, a másik meg kétes egy kicsit,meg rézlap is kell.
Minden szinten,szinte minden.
-
darvak
senior tag
válasz Stalker-2572 #36658 üzenetére
B@sszus, a 2. linket hogy találtad??????
Rákérdeztél már, hogy tényelg ezt adják, tényleg 2 év garival??? -
m0rd0k
senior tag
Úgy döntöttem mégsem cserélem a Vga-t benne,valakivel kicseréltetem a környéken. Mert szétszedtem,és nem egyszerű kivenni belőle,youtubeos cseréknél amiket néztem ott nem nehéz, de én kicsavaroztam 25 csavart,és még mindig nem moccant meg,eltörni meg nem akarom.
Minden szinten,szinte minden.
-
darvak
senior tag
válasz Stalker-2572 #36679 üzenetére
Az ára
Ha ez Gt555M+i3 Y570, és tényleg 2 év gari van rá, akkor bestbuy a köbön.... -
darvak
senior tag
válasz Laszmen #36681 üzenetére
Elmúlt 2-3 hónapban a legjobb ár Y570-re 197K volt, amit én láttam újban.
Nemrég ment 170K körül használtként el 1 példány.
209K szokott az ára lenni még, mint a másik linkben is. Emellett kifutó modell, szóval egyre nehezebb találni is.Ezért lenne jó tudni, h tényleg 2 év gari, magyar gép-e, és tényleg Gt555M+i3.
Nyilván rá kell kérdezni
[ Szerkesztve ]
-
TheSCRiN
csendes tag
Hello!
Nem éppen számtech jellegű kérdés, de:
Ki szerettem volna takarítani a notebookom hűtőrendszerét, viszont már a hátlapot rögzítő csavarokkal meggyűlt a bajom
Az egyik ugyanis gyárilag annyira be lett húzva, hogy sehogy sem tudtam kicsavarni és most már a csavarfej tetején lévő + is megkopott, így a csavarhúzó sem illeszkedik bele.
Valaki találkozott már ilyennel ?
Milyen módszerrel lehet ilyen "halott" csavarokat kiszedni anélkül hogy bármit is károsítanék ?[ Szerkesztve ]
-
xcds
őstag
Annak, aki még emlékszik: Most jött meg a csatlakozó a fusihoz, beletettem és jó lett. Köszi, aki segített!
-
Muerte
addikt
válasz Stalker-2572 #36687 üzenetére
3D 06-ban 10k körül, 11-ben 1100-1200 pont kb.
-
darvak
senior tag
-
!attis!
tag
üdv! adot egy acer aspire 5710. bekapcsoláskor pirosas képet ad ùgy 2mp-ig, majd
el megy a háttérvilágítás. külső monitoron Jó a kép. szalagkábeleket
megmozgattam,de semmi változás. mi lehet a rossz?inverter? -
kendeee
aktív tag
válasz !attis! #36690 üzenetére
Ha van kép, csak a háttérvilágítás kapcsol le, az lehet a kijelzőben a fénycső, illetve igen, az inverter hibája. Zseblámpával vagy úgy fordítva a kijelzőt látsz képet rajta mikor a világítás eltűnik? Energia beállításban minden fullon van? Gyári a tápegységed? Sok összetevő van. Van hajtogatva a kijelző mikor eltűnik a háttérvilágítás és használat közben fordul ez elő, vagy ha csak ott van az asztalon és nem nyúlsz semmihez?
Bálnabontás ma! Holnap halnap...CTRL+ALT+RESET...Dakota közmondás: Le kell szállni arról a lóról, amelyik megdöglött.
-
!attis!
tag
válasz kendeee #36691 üzenetére
halványan kép van folyamatossan. minden gyári. probáltam ki-be hajtani ugyan az, nem változik. gazdája szerint mar napok óta elkezdte, hogy pirosas lett a kép, majd egy idő utàn megjavult.most teljesen meghalt. bekapcsolàskor bevillanik pirosassan, làtszik is a acer logo.windows indítàsànàl csak halvànyan valami, egyértelmüen elmegy a háttérvilágítàs.
-
Aljas
csendes tag
válasz Laszmen #36578 üzenetére
Hi!
"Elvileg programmal is lehet ezt állítani,de nagyon nem egyszerű, asszem Shared Memory C++ a neve, de nem tuti biztos..holnapra megnézem neked.."
Megtaláltad?
(Valszeg nem ez lesz a neve, viszont a gugli szerint sok C++ programozó küzd az osztott memóriával... )
Hess rémes árny. Szörnykép, riogató! Hess!
-
Badb0y
addikt
Egy érdekes kérdésem lenne valaki szakihoz.
Adott egy rohadt drága laptop. Win 7 pro 64 bit van rajta, és természetesen minden jogtiszta.
A cd meghajtó helyére be van téve egy hdd caddy, és van a kis leválasztó ikon jobb alul ugye, hogy biztonságosan le szeretnénk választani egy sata vagy usb-s eszközt.No itt nincs, és nem értem miért, mikor más gépen van. Jelenleg a biztonságos leválasztás a következő módon történik:
Számítógép jobb klikk, tulajdonságok, eszközkezelő, winchesterek, eltávolítás. Mondanom sem kell, hogy ez macera.
Amit kérdeznék, hogy lehetne előcsalogatni az oda alulra ?
Illetve ha senkinek semmi ötlete, akkor valaki win guru tudna abban segíteni, hogy mint linuxon van az umount parancs, egy bat fájlt kreálni az asztalra, ami lecsatolja a meghajtót valami umount szerű paranccsal.Minőségi laptopok https://notebookokhu.business.site/
-
Laszmen
aktív tag
-
whited
addikt
sziasztok
adott 1 laptop, ami ismerősöm elmondása alapján vista-ra készült, amikor felrak 1 w7-t, a képernyő illesztővel bajok lesznek egyik pillanatról a másikra, és elmegy a kép és jó esetben visszajön, de van mikor nem, ilyenkor mit tudok tenni?Ha nem válaszolok a PM-re, elképzelhető, hogy nem kaptam meg, ilyenkor kérlek küld el újra, köszönöm
Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest