Aktív témák
-
nggabi
félisten
Üdv!
Van egy acer 5715z-m. Kb 4 éves, de csak egy hete van nálam. Amikor felrakom töltőre feltölti az akksi, viszont amikor leveszem a hálózatról utána is ég a töltés LED ill a win7 is azt jelzi h töltődik. Ez a hiba kb 2 napja van előtte ment rendesen. Szerintetek a töltő csatlakozó ez:
lenne a bűnös? Van ebben vmi kapcsoló? vagy esetleg töltő elektronika hiba?köszi előre is...
gondoltam berakom ide is hátha ezt többen nézik...
"szenyor dzsíííí"
-
sgteam
aktív tag
Üdv
srácok van egy ilyen laptopom és benne lévő wifit szeretném felerősíteni ezt mivel tudom és hogyan és mit ajánlotok hozzá.
előre is kösziSzeretem az állatokat de nem akarom megnevezni őket! :D
-
Entryy
aktív tag
http://www.adrenalinbase.com/index.php?L=fr&T=videos# -- The need4speed " The art of flight "
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Mennyit érhet egy 2 hónapos Asus EEEPC 701SD?
Sürgős lenne.Előre is kösz.
Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Z86
őstag
válasz Sandrew #26608 üzenetére
Igen, már most kevesebbet bír, de nem valószínű, hogy ebben az ütemben fog folytatódni, valószínűleg itt meg is áll.
Sajátomból kiindulva az is kb. ennyire volt elhasználódva mikor új volt, és azóta is tartja azt az értéket. Mát több mint 1 éve.
szerk: ha jelentősen romlik a kapacitása, az természetesen cserére jogosít[ Szerkesztve ]
-
Studiossrác
aktív tag
Sziasztok!
Feltettem 1 másik topikba is a kérdést, de sajnos ott senki nem tudott okosat mondani a problémámra....hátha itt
Elég speciális problémával fordulok hozzátok.
Létezik monitor diagnosztikai program? Ami folyamatosan cserélgetni a felbontásokat, frekvenciákat stb-stb és kiírja, hogy van-e bármi probléma?
Leírom miért kérdezem: bátyám laptopja hol működik, hol nem(több millió csík látszódik, csík van, kép nincs ). Kijelzője rosszalkodik! Ha nem működik, akkor ha a zsanért megnyomod finoman, vagy pedig előre-hátra hajtod a kijelzőt, megváltozik a csíkozódás....
Ilyenkor ha külső kijelzőre csatlakoztatja a gépet, azon hibátlanul látszódik a kép! Saját kijelzője a rossz...ráadásul ezt a hibát random generálja, képest jópár napig nem működni, aztán egyszercsak magától megoldódik a probléma.Ezért lenne jó, visszavinni úgy a szervízbe a gépet, hogy látjátok ez a baja a laptopnak.....
Garanciális a gép, már vagy 5X látta a szervíz. Volt kétszer kijelző+Lcd csere, volt lcd kábel csere, voltak egyéb javítási próbálkozások....semmi sem javított a problémán. Örülnénk neki, hogyha kicserélnék a gépet végleg, mert ez így nem állapot.
Hátha esetleg valakinek mond valamit: hibát képes magától is előídézni, de legtöbbször úgy jön létre a probléma, ha külső kijelzőre köti a gépet, vagy ha akksiról használja...
-
Sandrew
őstag
Megint lenne egy problémám. Ugyebár a Touchpad jobb szélén van egy sáv ahol lehet görgetni. Nekem ez nem akar működni. Synaptics vagy milyen drivert már felraktam hozzá de nem Mi lehet ennek az oka?
-
Karee11
tag
válasz attila206 #26587 üzenetére
Elvileg az Omega drivert kicsit jobban optimalizálta a készítője, tehát gyorsabban mennek a 3D-s alkalmazások, mellesleg szinte mindegyik Nvidia/Ati kártyával kompatibilis.
Omega driverből van Win7-es, 64 bites is.Esetleg az én problémámra tud valaki valamit?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Studiossrác #26611 üzenetére
Ez tipikusan lcd kábel hibának hangzik pedig.
Monitor teszt progi pedig van például Passmark féle, meg itt egy EIZO féle, de minden monitorral megy. Nem valószínű, hogy ezektől okosabb leszel amúgy, mert ha nem jó a kép, akkor itt sem fogsz látni semmit. -
NTonee
veterán
válasz sgteam #26603 üzenetére
Konkrétan semmivel. A router oldalon van lehetőség esetleg javítani a dolgon egy erősebb antennával, ha cserélhető rajta, de az sem fog sokkal jobb eredményt hozni. Esetleg egy repeater módba állított plusz routert beiktatni lehet.
Entryy:
Széééép! Gondolom vettél rögtön kettőt!----
(Bocs a 3 hsz-ért, lassú voltam)[ Szerkesztve ]
-
jottyka5
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni egy Maxdata Pro 6100x tipusú laptophoz!
Sehól nem találtam ilyen hibajelenséget!!!Hibajelenség:
Laptop bekapcsolása után nem reagál a billentyűzetre,csak ha mellette nyomom a Caps Lock bill.-t.
Ha lehúzom a bill.-t és úgy indítom a gépet,az oprendszer betőltése után egy PL: txt-be elkezd több karaktert írni!
Ez a hibajelenség mindig fennt áll,ha van billentyűzet ha nincs,ha kűlsön próbálom azzal is ezt csinálja!Sajnos nem tudok az előéletéről semmit! Nem tudom hogy beázott-e!
Alaplapi sérűlés nem látszik rajta!Valaki találkozott ilyen hibajelenséggel??????????
-
Hoffer
őstag
Sziasztok!
Még mindig adott egy Acer gép, amiben DVD meghajtót cseréltek gariban! Addig minden normális működött, de miután visszakaptam és feltettem a win7-et, az alvó állapot nem működött, mert ujraindult a gép, nem tudott visszajönni alvó állapotból!
Egyik forumtárs irta, hogy lehet nem jó a VGA driver, és valóban! Nem tudom feltenni rá a VGA drivert mert kiírja hogy nem támogatott ez a windows, vagy hogy nincs bevizsgálva ehez a géphez a driver! Ha 32 bites ha 64bites win7-et rakok fel, egyikkel sem jó, akármilyen verzióról is legyen szó!
Valami ötlet? -
Hoffer
őstag
válasz NTonee #26619 üzenetére
Emachines E525
Onnan szedtem le de azt írja hogy ez az op rendszer nem támogatott... elötte pedig jó volt, ujratelepites elott! Az intel oldalárol valot sem tudom feltenni mert azt irja nincs bevizsgálva vagy hogy nem támogatott!
Eszközkezelőben:
Mobile intel 45 express.... -
jottyka5
csendes tag
Maxdata Pro 6100x tipusú laptopra nincs ötletetek ?
-
Hoffer
őstag
válasz NTonee #26627 üzenetére
Minden jol működik a video kártyával! A win update leszedte a drivert es fel is tette!
De lehet nem is a vga driver nem jo csak akkor nem tudom mi! Alvo állapot van beallitva a kepernyo lehajtasakor de ahogy lehajtom es elalszik, vissza akarnam kapcsolni de ujrainditja a gepet egeszen a biostol!
Ez akkor miert lehet ha nem vga??
Bocsi az ekezetek hianya miatt csak telefonrol vagyok! -
NTonee
veterán
válasz Hoffer #26628 üzenetére
A vga elképzelés nekem eleve nem tetszett ezzel kapcsolatban.
Véletlenül sem hibernációra van állítva? A hibernáció a BIOS posztolásától indítja a gépet, de a merevlemezre mentett állapotból állítja vissza a folyamatot. Hasonlít az alvásra.
Alvó állapot esetében a memória továbbra is kap áramot és oda menti le az épp futó folyamatokat. Innen lényegesen gyorsabban tud visszaállni. Ha az alvó állapotból újraindítással indul be a gép, az általában memória hibára utal, mivel a mentett folyamatokat onnan akarja visszatölteni. Ha ez nem sikerül, akkor vagy lefagy a gép, vagy kék halál, vagy simán újraindul. -
NTonee
veterán
válasz Sandrew #26630 üzenetére
Nem feltétlenül kell régebbi driver, ezt elfelejtettem. Synaptics Scrybe néven fut a szolgáltatás, ami kezeli a multi-gesture használatát. Elvileg ezt ki is lehet kapcsolni. Nézd meg a beállítások között, vagy az automatikusan induló folyamatok közül vedd ki, ha ott van.
-
NTonee
veterán
válasz Sandrew #26638 üzenetére
Hopsz...
A tiédből hiányoznak a funkció beállítások. A gombok-on kívül nekem még vagy 5 féle funkciót lehet állítani, köztük a görgetést is.
A Synaptics oldaláról szedtem le én is most a legfrissebbet, épp azért, hogy belenézzek.
Akkor próbáljunk mást. Szedj le minden touchpad drivert, és próbáld ki ezt.[ Szerkesztve ]
-
Sandrew
őstag
Mindjár megtaposom ezt a sz@rt.
-
Sandrew
őstag
Elan drivert felraktam. acer oldalárol szedtem le tökéletesen megy minden.
-
NTonee
veterán
válasz Sandrew #26644 üzenetére
Mondjuk, ha tudtam volna, hogy két féle gyártótól van driver a listában, akkor ezt 2 hsz-ból megoldottuk volna. Ha az egyik nem megy rendesen, akkor ott a másik.
Acer gépnél (de máshol is) láttam már olyat, hogy a wifi vezérlőhöz 3 különböző gyártó driverét dobták fel. És mindegyik feltelepült, sőt még csatlakozni is tudott, csak épp a net nem ment. Az én BT modulomhoz is sokféle drivert fel lehet rakni. -
Hoffer
őstag
válasz NTonee #26633 üzenetére
Nem a memoriával van a probléma a gépben!
Feltettem egy 64bites rendszert, feltett minden drivert szépen!
De ez az alvó állapot nagyon nem akar menni! Ahogy elmegy aludni, ugy jön vissza mintha most lett volna bekapcsolva és feljön az ablak hogy a windows normál modú inditása!
Nem értem mi lehet, mert eddig jó volt, és az sem tetszik hogy eddig minden drivert fel tudtam tenni a CD ről most meg kiírja hogy nem kompatibilis windows vagy hogy nincs bevizsgálva! És elötte is win7 volt!
Valami ötlet???? -
laca8103
csendes tag
Sziasztok hozájutotam egy Dell inspiron 7000 laptop hoz telepitetem win xp vel mert az op rendszer halott volt most aza problémám nemismer meg semit az alaplapon usb-t semit nagyon háláslenék ha valaki tudna segiteni hogy honan vegyek le egy alaplapi telepitöt hozá a segitséget elöre köszönöm .
Üdv Laca
-
Lenry
félisten
válasz laca8103 #26648 üzenetére
továbbra is ott a Dell weboldala, ahonnan minden drivert le tudsz tölteni
még linkelem is neked, nehogy önállóan Google-zned kelljenhihetetlenül jófej kedvemben vagyok, nem tudom mi ütött belém
[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
Aktív témák
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro i7 12700h, RTX 3070Ti (150W), 16GB DDR5, 1Tb SSD, 16" 165hz
- Lenovo T14 Ryzen 5 4650U Zen 2 Radeon Vega 6 16Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Asus Rog Strix Scar G733QS-HG1338T
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest