- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Aktív témák
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz Zsolti1987 #26149 üzenetére
Pontosítok, a videkártya panelról, mert a gépedben cserélhető kártya van...
-
randras
veterán
Oké, köszönöm!
-
blaca83
őstag
Sziasztok!
A páromnak van egy régebbi Asus A6B00R típusú laptopja amin "összeborult" a rendszer!
Sikeresen újraraktam rajta a Windows-t de az eszközkezelőben jogosan reklamál még pár dologért.Sajnos a gyári Asus honlapon sem találtam ilyen típusra drivereket, és a neten is ahol jelzik a letöltési lehetőséget és rámegyek a linkre már nem található meg!
Van esetleg valakinek ilyen Notebookja vagy tudja valaki, hogy melyik "újabb típus" driverével lehetne használni?
Köszi előre is
Üdv:
B.LaciA technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
tomachek
csendes tag
sziasztok...ki tudna segiteni.nekem...nem indul el a laptopom,valami 8-számlyegyü kódot kér
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok!
Lehet láma kérdés:
Ti milyen netbook-ot ajánlotok, amin elmegy rendesen a skype videóhívással.
Egy sima 1.6Ghz-es atom proci elég hozzá?egy ilyen elég lenne?: [link]
[ Szerkesztve ]
>>Youtube/Sziszifeca<<
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz blaca83 #26153 üzenetére
Próbáld meg úgy, hogy beteszed a win cd-det, majd úgy eszközkezelő, jobb klikk driver frissités, és mondd neki, hogy bárhol kereshet. Ez be szokott jönni. A másik, meg hogy ne csak asus oldalon keress akkor, hanem simán googleval keresgess még, hátha jó lesz valami...
-
fracture333
aktív tag
válasz VágniValó #26126 üzenetére
kösz
nem a gx 620-asra gondoltam, létezik olyan.még annyi hogy akkor te milyen laptopot ajánlanál amin a black ops és a crysis 2 maxon jól megy (multiban játszanék velük úgyhogy a minimális késés is már idegesítő) és 200.000 Ft alatt van, már nem újonnan hanem mondjuk használtan de azért még legyen rajta gari is.persze tom hogy mindenki más aron árulja a dolgait de azért úgy kb-ra.
válaszod előre is köszKEEP UP MOTHAFUCKA!
-
fracture333
aktív tag
szal azt mondod hogy már régebbi darabról van szó.de ha a black ops meg a crysis 2 maxon jól fut rajta (multiban nyomnám úgyhogy a legkisebb késés is zavaró) akk nekem nem igazán kell jobb.amikor azt írtad hogy viszi a crysis 2-t viszi akk úgy értetted hogy maxon tökéletesen megy, vagy úgy hogy éppenhogy elfut késve, akadva de azért még elfut?
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
Z86
őstag
válasz fracture333 #26159 üzenetére
Maxon nem vinné, de alapbeállításokon gond nélkül a crysist, a black opst közepes vagy nagyobb részletességgel is. A maximumhoz az előbbinél talán csak valami egészen brutális (árú) noti lenne elég. bővebb infó itt
A késés pedig elsősorban az internetkapcsolat minőségén múlik.[ Szerkesztve ]
-
blaca83
őstag
válasz Zsolti1987 #26157 üzenetére
Köszi a választ...
Az a bosszantó, hogy a google több helyen jelzi, hogy van komplett gyári driver DE annyira elavult az oldal,hogy mire a megfelelő helyre eljuttat a link ott sajna már nincs SEMMI !!!
A wifi és a Vga az amit még nem sikerült felélesztenem!!
Ha van valakinek még ötlete azt szívesen meghallgatom!
Köszi!
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
g4besz
tag
válasz blaca83 #26161 üzenetére
Szia!
Ha a laptop gyártó oldalán nincs driver, akkor az adott hardver gyártójának oldalán próbálkozz. Tehát mondjuk egy Aida64-el megnézed, hogy milyen márkájú és típusú wifi és vga egység van a gépben, majd ezekre rákeresel a gúglival.
Ha van egy kis szerencséd, akkor meglesz. -
Jrox23
csendes tag
sziasztok, új laptopra telepítek win7-et, most csinálom először, lehet lesz pár kérdésem majd később is
először azt kérdezném, hogy a telepítés végén, mikor már meg van a win7 képernyő, az asztal, tehát lehet használni a rendszert, akkor biosban vissza kell állítani a boot-olást?
mert előtte ugye rá lett állítva hogy cd-ről bootoljon, újraindításnál mg kiírja 5-6 másodpercig hogy cd-ről bootoljon-e -
Agostino
addikt
válasz Jrox23 #26163 üzenetére
Szia.
Ha kérdezi, akkor persze, állítsd vissza, de ha marad CD-n gond igazából akkor sincsen, maga a boot idő tart tovább. Menj bele a BIOS-ba és a primary boot device legyen a HDD0 vagy ahogyan nevezi magát.
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
Hunter2
addikt
a pcmcia-s usb adaptereket kell telepíteni vagy már a boot során lehet használni a rá kötött billentyűzete?
-
Goatman
aktív tag
Üdv!
Került hozzám egy Fu-Si Amilo Mini Ui3520-as netbook. Több diagnosztikai program szerint is minimális az akksi elhasználódása, elvileg mutatja rendesen a hátralévő kapacitást, mikor arról használom. Kb. 20-25 percig megy (eddigre úgy 85% környékére esik), de ilyenkor egyszer csak se szó se beszéd kikapcsol, és vissza se lehet kapcsolni már akksiról, csak hálózatról.
Mi lehet a gond? Fals, amit a progik mutatnak, vagy valami gond van a géppel?A választ előre is köszi
92 pirospont a régi Hardveraprón: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Goatman
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Létezik baráti árú adathordozó, ami kisebb a szokásos külső HDD-knél, de nagyobb a kapacitása egy Pendrivenál? Nekem méretben valami zsebbe csúsztatható cucc kellene, de lévén egy 16GB-os Pendrive majdnem annyiba kerül mint egy 320GB-os LG USB2HDD, gondoltam rákérdezek létezik-e vmi termék a kettő között?
[ Szerkesztve ]
-
Zsolti1987
aktív tag
válasz Bone123 #26169 üzenetére
A 2,5"-os noti vinyók se nagyok, szerintem azok is teljesen jók ilyen célra, vagy ha kisebbet akarsz, akkor 1,8"-as vinyó, de ez már drágább.
Pl WD500-as SZ 126 mm x MA 15 mm x MÉ 78 mm méretekkel rendelkezik, nem tudom neked ez mennyire elfogadható még, de mondjuk farzsebben bőven elfér. Ára meg nem vészes szerintem.
1,8"-os 160-as SZ 6,28 cm x MA 10,28 m x MÉ 1,40 cm. Ez már drága szerintem, de neked kell eldönteni mi a jó neked... -
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Zsolti1987 #26170 üzenetére
Remek, köszönöm! Nem is rossz az, valóban kis méret, kapacitás is elmegy, igaz a 2,5" valóban gazdaságosabb.
Ezek a cuccok mennyire kompatibilisek háztartási elektronikával? Azt tudom h az új Samsung TV-m simán viszi majd róla a HD tartalmakat, de mondjuk 3-4 éves TV, asztali DVD lejátszó stb. USB porttal vajon felismeri, mint a sima pendriveot?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Sziasztok!
Annyi lenne a kérdésem, hogy Dell Inspiron 6400 gépekhez PA-10-es töltő kell? Elvileg még a PA-3E is jó hozzá, de ebben nem vagyok biztos... Vagy esetlegesen, melyek azok a töltő típusok, amelyek jók még ehhez a gép típushoz?
Elvileg ezeket dobta a gugli, de gondoltam, inkább megkérdezem, biztos ami biztos.
Elég sürgős lenne, előre is köszönöm a segítséget!
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsolti1987 #26174 üzenetére
Értem, köszönöm!
Holnap kerül a kezembe a hibás töltő, az alapján tudom megnézni pontosan, hogy milyen féle-fajta is pontosan.
Előfordulhat, hogy pl. 6400-hoz is több féle töltőfejű töltő létezik?
Véleményem szubjektív...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz Zsolti1987 #26173 üzenetére
Na, sztem megvan. Kicsi, gyorsabb mint 1 pendrive, 30GB bár szűk de funkcióhoz elég, nem kell extra kábel, jó ár. Kár h nincs belőle picit fullosabb.
http://www.edigital.hu/Kulso_merevlemez/Asus_18_30GB_fekete_kulso_merevlemez-p249154.html?bid=&partner=10002
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz Zsolti1987 #26176 üzenetére
Az a baj, hogy Én is csak annyit tudok, hogy 6400, többet nem.. Holnap többet fogok tudni, eleve sztem körbejárjuk a várost, hátha találunk valahol töltőt..
Köszi.
Véleményem szubjektív...
-
Death666
csendes tag
Sziasztok.
Van egy 18,4"-os laptopom és alá kéne egy jó hűtő. Ekkorát én nem nagyon találtam, ezért fordulnék hozzátok. A laptop mérete 440 x 295 mm. Előre is köszi. -
herhi
tag
Sziasztok!
Van egy 2008-as MSI laptopom, AMD tk55-ös, 1,8-as kétmagos procival, aminek a hőmérséklete alaphelyzetben - egy normálisnak tűnő hűtőventillátorral - is 69 fok körül mozog.
Ez normális-e? Vagy lehet, hogy újra kell pasztázni?!
köszönöm -
kasmir
csendes tag
Sziasztok!
A következő lenne a kérdésem!
Németországból nagyon jó áron tudnék venni HpP4720s renew gépet!
az eladó azt mondja hogy világgarancia van rá de nem ismeri ki magát a magyarországi helyzeten és nem biztos benne!
Tudja itt esetleg valaki hogy hogy van ez illetve hogyan lehet itt Magyarországon kinyomozni hogy most tényleg milyen garancia van egy adott gépre?Köszönettel:
-
fracture333
aktív tag
kösz
én a black opsot 1024x768-as felbontáson, max textúrán, árnyék nélkül játszanám (nekem ez a max grafika ).a crysis 2-t is 1024-sen játszanám.és én nem arra a késésre gondoltam hogy lövök és azt milyen gyorsan érzékeli hanem hogy ha nézelődök akk nincs késés (az már a gépen múlik).milyen árkategóriára gondolsz?200000FTBŐL NEM JÖNNÉK KI?KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
Z86
őstag
válasz fracture333 #26187 üzenetére
Menne rajt, valószínűleg az általad megadott beállítások mellett is.
200k-ból már mindenképp kijön egy ezeknek megfelelő noti. Arról, hogy mostanában melyiket éri meg leginkább megvenni itt érdeklődj. A linkelt szerintem is kicsit drága, annak már kijött az újabb változata is. -
krystyan84
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy kis gondom amit még soha nem tapasztaltam eddig. Xp(SP3) volt feltelepítve a gépre 2 napja eltűnt az eszközkezelőből a wifi kártya.Újratelepítettem a rendszert és minden oké, felismerte működött is,míg újra nem indítom a gépet mert akkor ismét eltűnt. És ez ismétlődik folyton új telepítésnél felismeri de amit újraindítom eltűnik,4szer már megcsináltam és mindig ugyan az! és az az érdekes ,hogy linuxal és mac-el meg működik!
valami ötlet? előre is köszi!
KrystyanA gép egy ASUS F5M AP-051 nootebook, a wifi kártya egy Atheros AR 5006ER.
Bios:AMI 304 -
cellpeti
nagyúr
Sziasztok!
Ennek a notinak mi baja lehet?
Eladó Fujitsu Siemens Amilo Pro M1437G típusú hibás laptop.
Hiba leírása: a kép csíkoz. Touchpad mellett jobb oldalon megnyomva a csíkozás megszűnik.Tigris, tigris, csóvafény...
-
fracture333
aktív tag
még annyi, tudom hogy nem itt kéne megkérdeznem mert nem ide illik, de hogy lehet közösségi hozzászólást performálni?
KEEP UP MOTHAFUCKA!
-
timarakos96
csendes tag
Üdv.Egy laptopot szeretnék venni ami max 150ezer ig terjedhet árba. A segitségeteket szeretném kérni h milyen tipusu laptopot vegyek.Általános dolgokra szeretném hasztálni pl.internetezés játékok(nem az ujakra gondolok) HELP ME PLS
-
nednez
tag
Üdv mindenkik
Egy gondom lenne a notimat szétszedtem mert annyira poros volt (már régi darab)
garancia vesztéstől nem félek A touchpad nem működik most mi lehet vele
A kábelt visszanyomtam de nem tom mi lehet -
Zsolti1987
aktív tag
válasz cellpeti #26191 üzenetére
Bga hiba. MXM-es, cserélhető videokártyás, valószínű a videokártyát kell cserélni vagy javíttatni.
nednez
Nem sérült meg sehol a szalagkábeltimarakos96
150-ért ezeket gyakorlatilag mindegyik tudja. Ennyiből újakat is simán nézhetsz. Általános használathoz pl 2-3 Gb ram, 2 mag 2Ghz, Meg egy jobb videokártyájú gépet nézz ki. HD filmet is akarsz nézni?
De erre amúgy van külön topik, a milyen laptopot vegyek címmel.[ Szerkesztve ]
-
nednez
tag
válasz Zsolti1987 #26195 üzenetére
Lehet, nem látni rajta csak apróbb karcokat Mit lehet vele csinálni
[ Szerkesztve ]
-
Zsolti1987
aktív tag
-
Hunter2
addikt
Tudja valaki hogy az MSI-hez való töltő még milyen márkákkal kompatibilis? Az érdekel hogy a dugója milyenekkel kompatibilis.
-
timarakos96
csendes tag
Üdv.Mivan akkro a laptopommal ha bekapcsolom és nem adja be a kéept csak zúg a laptop?
-
Z86
őstag
válasz timarakos96 #26199 üzenetére
El kell vinni szervizbe.
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- Eladó SurfacePro 5 gyári billentyűvel, rossz akksival!
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- Lenovo L15 Ryzen 5 4650U Zen2 Radeon Vega 6 16 Gb Ram FullHD IPS Garanciával
- Lenovo X395 Ryzen 7 3700U Zen Radeon Vega 10 16 Gb Ram 512Gb NVMe Garanciával
- Lenovo E14 Ryzen 5 5500U Zen 2 Radeon Vega 7 16 Gb Ram Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro i7 12700h, RTX 3070Ti (150W), 16GB DDR5, 1Tb SSD, 16" 165hz
- Lenovo T14 Ryzen 5 4650U Zen 2 Radeon Vega 6 16Gb Ram FullHD IPS Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest