- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
válasz hitvanyalak #11293 üzenetére
ezek nem igazán az én ízlésemnek megfelelőek... alapvetően bázisépítőst keresek, de ahogy utánanéztem a napokban a dow3-on kívül idén nem lesz semmi értelmes
-
wolfman
veterán
Sziasztok!
Elkezdtem játszani az Alien - Isolation c. játékkal. Láttam, hogy készült hozzá egy élelmosást felturbózó MOD. Ezt szeretném feltelepíteni magamnak, de már az implementálásnál elakadtam. Letöltöttem a becsomagolt cuccot, írja a leírás, hogy futtassam az 'aliasIsolationInjectorGui.exe' fájlt és kövessem az utasításokat. Na már most itt ilyen exe k..vára nincsen.Valaki bűvölte már ezt meg vagy tudna segíteni valaki ebben???
„Ami mérhető, mérd meg! Ami nem mérhető, tedd mérhetővé!” – Galileo Galilei
-
Hintalow
senior tag
A mame egy nagyon finnyás program, ugyanannak a verziónak kell lennie a játéknak, amit az adott mame verzió elvár, és fordítva.
Ahol a romot találtad, próbálj utánanézni milyen verziót ajánlanak.
HD felbontás felejtős szerintem.Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
-
De4d
őstag
A Fable 3-at sehol se lehet megvenni eredetiben digitálisan?
Minden jó, ha a vége jó!
-
mad1
veterán
válasz Hintalow #11304 üzenetére
2005 ben nem volt semmi ilyen siman mentek a capcom gamek....
tovabba...minden hibatlanul ment nagyon kemeny graf beallitasokkal.Pixelt sehol sem lehetett latni pl,olyan volt mintha minden cell shaded lett volna.De ezek az uj mamek csapni valok.
Nincs vmi mas arcade emu?
Koszi a valaszt[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
BalanceR
addikt
Sziasztok!
Egy jó kis kérdéssel fordulok hozzátok:
Van egy Win 10es tabom ( szokásos intel atom z3735f 2GB ram , integrált HD vidkártya..)
A cél az lenne, hogy a tabot projektorra kötve két BT gamepaddal haverokkal járszunk valamit just for fun...
Tudnátok olyan játékokat mondani / ajánlani, ami:
- Co-op, verseny, vagy challange tipusú
- Elfut ezen a hardveren is
- Van Splitsceen mód
- Támogatja a Gamepados irányítást ( vagy az egy billen két játékost, mert a billt tudom bindelni)
- Nem nagyon gagyiValami MarioKart, vagy Broforce , esetleg Mortal Kombat jellegű cucc kellene ami nem hardverigényes.
Előre is köszi a válaszokat / tippeket!
#Raspberry #Orangepi #HassOS #Esp32
-
haten
tag
Hali!
Volt régen a DESCENT sorozat. Ehhez hasonló játékot keresek az utóbbi évekből.
A Forsaken-ről tudok, de az is elég régi, azon kívül esetleg valami?
Köszi -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Melyik az a Need for Speed verzió az újak közül, amikre többen mondják, hogy jó, élvezetes?
Most Wanted és az Undergroundok voltak régen a kedvencek, aztán a Prostreet-nél abba hagytam. Azóta van valami jó? (story van valamelyikben?)
Köszi.
-
szami777
addikt
válasz RAiN91 #11314 üzenetére
Uj hot pursuit az, ami a legkevésbé osztotta meg a népet.
Emelett az uj most wantedet és a rivalst is csipáztam, elöbbibe böven 100+ óra felett vagyok.
A runba van, meg az uj nfsbe van sztori, a run küldijét kb 3 ora alatt kitolod, addig élvezezes, de nagyon rövid. Uj mfs röl ne tudok nyilatkozni, 5 orát toltam bele, nem tudott lekötni.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
RAiN91
őstag
válasz laceszgamer #11318 üzenetére
Köszi a válaszokat. A legújabb az a Most Wanted, vagy mi a neve?
-
Ármester
válasz RAiN91 #11319 üzenetére
A legújabb az csak simán Need for Speed (2015 vagy 2016 utótaggal)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Ármester
válasz RAiN91 #11321 üzenetére
Mivel folyamatos online kapcsolat kell neki, ezért nem is fogod
Amúgy napokba már én is szemezek vele, mert ~6k-ért kapható a dobozos sok helyen, annyit meg szerintem megér. (legalábbis accesben próbáltam, egész jól elvoltam vele)[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
mad1
veterán
-
bottecchiabp
csendes tag
Játék 1440p-ben: milyen GPU – CPU páros ajánlott hozzá? Minden mai játék zökkenőmentesen ha nem is ultrán de high-on fusson?
Köszönöm
-
Lézerparaszt
őstag
válasz bottecchiabp #11329 üzenetére
Mi számít zökkenőmentesnek? Milyen játékok? Nekem pillanatnyilag a 100 fps a cél minden játékban, és ritka hogy max grafikáról ne kellene levennem high-ra hogy el tudjam érni. 6900k+1080 SLI van most. 1 kártyával szinte mindig kell kompromisszumot kötni hogy az állandó 60 meglegyen. Nagyon játék és beállításfüggő az egész.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
haten
tag
válasz bottecchiabp #11329 üzenetére
A mai játékoknak egy 1060-as is elég.
-
kisselandras
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondban vagyok hogy van ez a Dino D-Day játék plusz a Gta 4 hozzá tenném mind eredeti játék !
Most a következő a bajom velük elindítom és mindég HRZ ír ki de a háttérben a játék fut mind a 2 db nál eddig ilyen nem volt olvasgattam de nem találtam rájuk megoldást ! videokártyám elég jó Battlefield sorozat elfut rajta meg pár más játék is de ezek meg haltak újra is telepítettem őket de akkor is fen ál a hiba ha valakinek valami ötlete van vagy tud segíteni meg köszönném !Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
szami777
addikt
válasz kisselandras #11332 üzenetére
"mindég HRZ ír ki"
Hogy mit?
Lőjj screenshotot a hibárol, akkor többet tudunk segíteni. Lehet velem van a baj, de nem sokat értettem belőle."Eddig ilyen nem volt"
Ird le a screenshot mellé a konfigodat és a használt os-t is kérlek.[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
mcwolf79
veterán
Üdv!
Áruljátok már el pls, hogy a MS Store-os játékok maradványait (GeoW4 vagy Forza H3) hogy lehet lepucolni a gépről?
Már új oprendszert raktam fel,másik partíción van a GeoW4 mappa, de sehogy sem engedi letörölni.Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x
-
válasz mcwolf79 #11334 üzenetére
Ez nem a játékhoz kötődik, hanem biztonsági fícsőr a windowsban (semmi köze ahhoz, hogy MS Store-ban vetted, de még ahhoz sem, hogy játék). Vedd saját tulajdonba a könyvtárat, és utána azt csinálsz vele, amit akarsz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kisselandras
senior tag
válasz szami777 #11333 üzenetére
Mod not supported
H:75.0 KHZ V:60.0 HZ screenshotot nem enged lőni hiába nyomok akármit itt gondolok a feladatkezelőre is nem engedi[ Szerkesztve ]
Piros pont a vevőnek is jár egy sikeres üzlet után !!írd oda a hirdetésedbe posta on off !!kösz :) Tel:szám az adatlapomon ha sürgős !
-
gmx9
aktív tag
Gyerekkoromból eszembe jutott egy játék, Horde: The Northern Wind néven. Nem tudom megmagyarázni mit szerettem benne, valahogy annyira egyszerű és érdekes volt az egész, hogy még máig nagyon szeretem.
Ebből például egy jó kis remake-et megnéznék. Viszont ha már itt vagyok, ehhez hasonló játékokat nem tudtok ajánlani? Kicsit összetettebb is lehet.
Aki nem ismeri, fantasy rts, nagyon egyszerű képlettel: van egy fő karaktered, akit igazából meg kell védened, ugyanis ha meghal, akkor vége a játéknak. Fel kell húznod egy falut, bányásznod, illetve felfedezni a területeket. A térképen lévő más falukkal/vezetőkkel több lehetőséged is van, lehetsz velük jóban vagy rosszban, legyengítheted őket úgy, hogy fizessenek neked a békéért, vagy szimplán békében lehetsz velük. Persze ha úgy akarod le is győzheted őket, akár elfoglalva az épületeiket. A térképek között mozoghatsz, talán 9 térkép volt ha jól emlékszem? Ez azt jelenti, hogyha átmentél másik térképre, megint új emberekkel találkoztál és újra kellett építkezni/felfedezni, míg a korábbi térképen "ment tovább az élet".
- Az, hogy maga átölel, nekem nem ad okot semmiféle izgalomra. - Sajnálom szivi, többre jelenleg nincs idő!
-
flymi
addikt
Üdv!
Fifa 13 Originből indítva prímán elandalog, de amint a meccs lejátszását választom és töltene be a gyakorló pálya egyszerűen kilép a játékból. Q6600, 2GB 800MHz ram, gtx260, win7 64bit. Miért?
Steames játékok szépen elfutkosnak a gépen, még az Origines NFS MW is játszható.
Előre is kösz a választ!/// "A félelmet lazán arcul csapom és fricskát nyomok az orrára" (T.B.A) ///
-
hitvanyalak
senior tag
Ubisoft 20%-os kódot nem enged használni, azt írja currently not available Nem használtam el, mert régen amikor beváltottam volna, a kártyával volt baja. De az lehet, hogy elvesztettem? Most pont jól jönne a leárazott Wildlands-hez...
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
barca4ever
tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám mellyel remélem jó helyen járok! Nosztalgiázás gyanánt feltelepítettem újra: The Elder Scrolls IV: Oblivion-t . Win7 alatt játszottam vele utoljára a jelenlegi konfigomon most win 8.1 fut rajta és azzal a problémával szembesültem hogy a töltőképernyők után a játék ablak módba ugrik és akármit próbálok vele sehogy nem tudom teljes képernyő módba rakni
Esetleg valami ötlet hogy mit tehetek még ?előre is köszönöm!
Ne azt kívánd, hogy minden könnyen menjen. Kívánd azt, hogy legyen erőd legyőzni a nehézségeket. (Bruce Lee)
-
energy4ever
addikt
PC-re tudtok ajanlani olyan Co-op jatekot amit 1 gepen is lehet jatszani akar osztott kepernyos modban is? Valami olyan kellene ami nem kimondottan multiplayer, hanem sztori modot is lehet ketten jatszani, pl mint a Gears of War 4.
-
laceszgamer
addikt
válasz energy4ever #11342 üzenetére
Kérdés mennyire vagy(tok) vevők az ilyesmire, de a Lego játékok mind nagyon jók ilyenhez.
Sokan inkább gyerekeknek való játékoknak tarttják őket, de szerintem kifejezetten szórakoztatóak tudnak lenni idősebbek számára is.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
energy4ever
addikt
válasz laceszgamer #11343 üzenetére
Bele is akartam irni, hogy a Lego jatekok kihuzva, meg a Rayman jatekok is. Valami jobb sztoriju osszetettebb jatek esetleg?
-
Vadernagyúr
senior tag
Most olvastam,hogy jön WIN10-re valami frissités vagy már jött is,amivel lesz beépitett live lehetőség játékokhoz.. Valaki próbálta már ezt?
PSN: joskovagyok199
-
szami777
addikt
A serious sam 3 asszem ilyen.
Van még a trine sorozat is, ami ajánlott a legok mellett.“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Vadernagyúr #11345 üzenetére
Szerintem még senki nem próbálta mert minden más alternatíva jobb. Egyébként benne van már régóta.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
morfondőr
őstag
Lara Croft Guardian of Light és Temple of Osiris, Deathspank sorozat (3 része van, az utolsó már The Baconing néven fut) és persze attól függ, kivel, de gyerkőccel a Sonic & All Stars Racing Trasnformed is nagyon jó, én pl. asszonnyal is nagyon jól szórakoztam vele, meg persze egy rakás split screen autóverseny játék. Úgy tudom a Rocket League is támogatja az osztott képernyőt, és még komolyabb akció rpg-k is vannak, mint pl. a Victor Vran, Van Helsing sorozat. De itt tudod szűrni a játékokat couch coop/split screen támogatás alapján is: co-optimus.com/
[ Szerkesztve ]
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
Vadernagyúr
senior tag
-
Brandynew
őstag
Sziasztok,
Számomra az abszolút best of open world játék a FarCry 4. Tudnátok ehhez hasonlókat mondani? Max. ilyen korúakat, mert hozzászoktam a jó grafikához és az élethű mozgásokhoz
Tehát valami ilyen hangulatos játékot, ahol hatalmas játékteret járhatsz be, sok a természet, állat stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- SSD ÚJ BONTATLAN ELADÓ 128 GB 240 GB ÚJ
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest