- iOS alkalmazások
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Xbox S kontrollerrel játszok a gépen, és a Dishonored2-nél nagyon örültem, hogy működik a jack-füleses hangtovábbítás. Aztán soha többet másnál nem
De ott láttam is a menüben olyan opciót. Lehetséges, hogy pc-n csak a támogatott játékoknál lesz meg ez a lehetőség?A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
FehérHolló
veterán
válasz hitvanyalak #11053 üzenetére
Szerény véleményem szerint az oprendszernek fel kellene ismernie a kontrollert hangkimenetként, a hang beállításoknál ott kéne lennie. (játékon kívül)
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz FehérHolló #11054 üzenetére
Nézem köszi.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
FehérHolló
veterán
válasz hitvanyalak #11055 üzenetére
Úgy próbáld, hogy bele van dugva a füles a vezérlőbe.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz FehérHolló #11056 üzenetére
Minden szuperül működik, ki kellett választanom, hogy ez szóljon, köszi
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Lézerparaszt
őstag
Sziasztok, erre a jelenségre tud valaki megoldást?
Ez 80 fps-nél készült. Ja és azt sem értem hogy az én gépemen miért 100 fps a full HD, míg a szomszédnak 130 negyed ilyen jó géppel és ugyanezekkel a beállításokkal?
Írtam a játék topicjába is, de több szem többet lát.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
Maxell014
senior tag
Sziasztok
Tudnátok mondani még olyan játékokat mint a Max: The Curse of the Brotherhood ?
-
DrojDtroll
veterán
Milyen jó játékokat tudtok ajánlani ami szépen elfut a vasamon? (hd5870, fx8300, 8gb ram)
Főleg háborús érdekelne(cod 2 nagy kedvenc) vagy a just cause 2 is nagyon bejött.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz DrojDtroll #11062 üzenetére
Szerintem a Sniper elite III elég jól optimalizált, futna rajta, ás az bár főként mesterlövészkedős, de simán végigjátszható klasszikus fps-ként is. Illetve elég hangulatos Szerintem.
Steamlink[ Szerkesztve ]
-
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Tegnap játszottam 2 órát a Sniper Elite V2vel.Este is akartam menni pár missziót, erre a Sniper Elite V2+ szerzői jogok képernyőnél nem megy tovább a játék.Azóta nem is tudok vele játszani.
Ezeket próbáltam már:
[link]
Steamen letöltöttem újra a játékot, friss nvidia drivert is felraktam már de sajnos nem megy a játék.
Valakinek valami ötlet? -
mad1
veterán
Tudnatok mondani jo kis beat em up jatekokat next gen kontosben?
Nem batman,assa creed vagy madmax felere gondolok,hanem mint pl ryse son of rome vagy pl remember me.Ne szemetelj ! = Steam
-
hitvanyalak
senior tag
-
mad1
veterán
Egynek jo,bar az elso resz nem tetszett.
Valaki mast masokat?[ Szerkesztve ]
Ne szemetelj ! = Steam
-
Silious
tag
Sziasztok!
Nagyon rég játszottam PC-n stratégiai játékkal, és most kedvet kaptam hozzá.
Tudnátok olyan játékot ajánlani, amin egy hatalmas nagy térkép van, és folyamatosan ott kell meghódítani, diplomácia stb. a környező népet.
Mint például az Imperium Galatcica 2-ben van a nagy térkép, vagy anno a Rome Total War volt.
Elég régi címek, de ezek voltak stratégiába amik megfogtak anno -
hitvanyalak
senior tag
válasz Silious #11068 üzenetére
A Total War-nak sok folytatása van, a legutóbbiak Attila, illetve a Warhammer alcímet kapták. A tesztek általában kedvezően nyilatkoznak róluk.
Régiek közül a Warhammer 40K Dawn of War - Dark Crusade is ilyen volt, én azt nagyon szerettem, de nem mai játék.
A King Arthur szintén a Total War vonal környékén mozog. Azért az sem idei.
ArthurA lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
mad1
veterán
Most olyan jatekokat keresek ami osztott kepernyos,egy gepen jaszhato 2 controllerrel,Wipeout stilus,versenyzos es ki lehet lolni egymast,mint pl epsxe vel a crash team racing.
Tudtok hasonlot?Ne szemetelj ! = Steam
-
Silious
tag
válasz hitvanyalak #11069 üzenetére
Köszönöm!
Ezekkel elleszek egy darabig! -
-
feri1
aktív tag
Üdv mindenkinek!
A Hitman Codename 47 játéknak tud valaki valamilyen mentési lehetőséget?
Itt volnának ezek,de nem találom az ini fájlt:Valami gyors mentés kellene benne,mert így mindig a pálya elejéről kell kezdeni.
Üdv: feri 1
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Open Broadcasterbe járatos emberkét keresek..
Configom: i5-6500, MSI Geforce 1060 Gaming X 6G, 2x8gb Kingston Fury DDR4 ram, illetve net 100/50mbit.Ehhez kellene nekem egy tipp confighoz, mert akárhogy állítom mindenhogy vagy szaggat, vagy időnként akad meg stb...
Rocket Leaguet streamelnék, vagyis ehhez tesztelgetek
DokY | www.zsolti.hu
-
Devas
őstag
-
Devas
őstag
válasz Doky1988 #11080 üzenetére
720p-nek eleg kb 8 Mbps (8000 kbps) bitrata.
Ha szaggat a kep, akkor a felbontassal aranyosan kell probalkozni a bitrata csokkentessel is. A linked megnezni most nem tudom, mert telefonrol vagyok.
Streameleshez viszont lehet i7-es procira lesz szukseged, ha jo minoseget akarsz.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
mad1
veterán
brothers - a tale of two sons hoz 2 gep kell hogy coopban tolhassuk?
Ne szemetelj ! = Steam
-
hitvanyalak
senior tag
-
pantsuboy
csendes tag
hello
Játékot keresek most hétvégére. Valami kicsit retrosabbat (kb 2008 előttit) pörgős action rpg félét inkább, valami harcolósat mint a ninja gaiden volt (skill based harc rpg elemekkel). Csak PC. Előny ha a keleti témát veszi alapul (samurai ok és ninják) de nem feltétel. Lényeg a lényeg, pörgős harc (ninja gaidan, devil may cry etc) és rpg elem (sok fegyver, fejleszthetőség, képességek, stb). Előre is köszi ha tud valaki valamitÉv poénja: Azért vettem ezt a monitort mert az Indexen azt írtàk jó
-
bobalazs
nagyúr
itt http://www.game-debate.com/games/
van egy lista; ez mennyire megbízható információkat ad? -
Vadernagyúr
senior tag
Ha streamelni szeretnék OBS-el,akkor miért van az,hogy az asztalt tökéletesen veszi,viszont,ha elinditok egy játékot,akkor csak a fekete képet meg a játék hangját?
PSN: joskovagyok199
-
VoidXs
nagyúr
válasz Vadernagyúr #11088 üzenetére
A teljes képernyős DirectX ilyen, print screen-en sem látszik. Ha van borderless windowed mód, élj azzal. Ha nincs, marad az ablak.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
Lézerparaszt
őstag
válasz Vadernagyúr #11088 üzenetére
Pontosan melyik játék az? Sok beállítás létezik hozzá, Ablakfelvétel, játékfelvétel és játékfelvételen belül is van ablakfelvétel. Minden játék más, próbálgatni kell melyikben ismeri fel.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
nem_tom
őstag
Hali! Nem tudom jó helyre írok e, de hátha.
Szóval az lenne a problémám, hogy az OBS Stúdióval szeretnék gameplay-eket rögzíteni meg streamelni, viszont akárhogy állítom be, vagy szar a kép, vagy laggol a videó. Egy keményebb és egy lazább gépigényű játékkal teszteltem eddig, az eredmény ugyan az. Mindenféle beállítási variációt kipróbáltam tutoriálok és segítség alapján de hiába. Arra sikerült rájönnöm, hogy valami a bitráta beállítással nem stimmel. Ha 3000kb/s -re állítom ahogy mások is használják akkor nagyon ocsmány lesz a kép, ha 10000+kb/s -re állítom akkor jó a kép de laggol a videó. Ismerős szerint valami driveres gond lehet. (AMD > MSI RX 470 Armor 4GB OC)
3000kb/s Minőségi/magas beállításokkal: KÉP
1080p 30fps-n szeretnék rögzíteni. A vicces az, hogy ha 720p 30fps -n rögzítek is ugyan az a helyzet.
Ja és rögzítés nélkül a játék maxi beállításokkal 35-50 fps, azóta levettem szimplán magasra.
Ha valakinek van ötlete, ne tartsa magában.
[ Szerkesztve ]
-
Devas
őstag
válasz nem_tom #11091 üzenetére
Kodolasi beallitasoknal milyen lehetosegek vannak? Van AVC vagy HEVC? Azokkal kene probalkoznod. Ehhez lehet fel kell telepiteni a Radeon Relive-t.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
válasz nem_tom #11093 üzenetére
Lehet a relive adja az OBS-nek ezt a ket kodolasi lehetoseget. A 264 azt probaltam, eleg szar. Neked mindenkepp az altalam irt ket kodolast kene hasznalnod, vagy az intel quicksyncet ha intel procid van, de azzal sokat kell trukkozni.
[ Szerkesztve ]
Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Devas
őstag
-
Lézerparaszt
őstag
válasz nem_tom #11097 üzenetére
Milyen videokártyád van? Full HD 30 fps-hez YouTube-on 6000kb/sec ajánlott ([link]).
Processzorral akkor éri meg streamelni, ha kevés bitrátába akarsz besűríteni minden adatot, mint Twitchen. YouTube-on erre nincs szükség mert nincs korlátozás. GTX 660 felett a kártyák támogatják az NVENC kódolást, amivel magasabb bitrátán gyönyörű képminőséget lehet elérni. Ha pl jelen esetben többet adsz meg 6000-nél, akkor a videokártya jóval többet fog dolgozni elenyészően kicsi minőségjavulásért, lehet ezért akad. Ha processzorral próbálod és gyenge a proci de nincs levéve a minőség a legrosszabbra akkor is akad vagy áll a streamelt kép vagy a videó. Csak zárójelben, nekem 6800k van és ez sem bírja kockamentesre kódolni, szóval marad a GPU-val való stream.A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
nem_tom
őstag
válasz Lézerparaszt #11098 üzenetére
MSI RX 470 Armor 4GB OC Kártya. Ilyen NVENC beállítási lehetőséggel személy szerint nem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest