Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
válasz bluekoli #10449 üzenetére
Ha hosszú távra akarsz egy játékot akkor talán a CS:GO a TF2 vagy a BF4 is még jó alternatíva.
Owerwatch-nak szerintem még kell pár hónap h kiderüljn menyire lesz " tartós ".
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Viktor77
titán
válasz laceszgamer #10451 üzenetére
Tartós lesz, versenyek lesznek, miegymás. A Blizz megvette az MLG-t is, gondolom nagy tervei vannak a játékkal. És ha ők komolyan gondolják...
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
laceszgamer
addikt
válasz Viktor77 #10452 üzenetére
Attól hogy Blizz így tervezi ez még nem tuti. SC2 is versenyszám iylen téren, van ahol tolják soakn, de úgy overall már alig tolja valaki.
Szóval ha valami siekres mint verseny játék az nem biztos hogy azt is jelenti, hogy a közönségnek is tetszeni fog.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Lézerparaszt
őstag
10 millió játékosa van az Overwatchnak és még csak most fog jönni a ranked. Szerintem egy darabig még kitart.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
MODERÁTOR
Köszi mindenkinek, azt hiszem több opciót kaptam, mint vártam
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Sziasztok megint!
Melyik FIFA tartalmaz magyar kommentárt, amivel lehet EB/VB-t játszani?
Everybody lies.
-
Vakegérke
félisten
Sziasztok!
Kedvenc játékaim közé tartozik a Sports Car GT. Nem mai darab, de időnként előveszem. Utoljára 775-ös lapon E6400-as procival, GeForce GTX 650 Ti kártya birtokában játszottam vele. Azóta megváltoztak a körülmények, mostani gépem az adatlapomon részleteztem. A Win7 maradt.
Feltelepítem, a DirectX-re azt mondja, hogy nem nyúl hozzá, van a gépen fincsi.
Indítanám, nem indul, pedig a kompatibilitást Win98-ra állítottam.Felraktam a VirtualBox-ot, feltelepítettem rá az XP-t, rá a játékot, (a DirectX-et megint nem frissítette,) eredmény nuku. Dühömben töröltem a "gépet". Utólag jut eszembe, hogy nem engedélyeztem a 2D/3D gyorsítást. Lehet hogy csak ennyi volt a baj?
Van valami trükk, vagy végleg lemondhatok erről a fincsi játékról?
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Gomez86
őstag
válasz Vakegérke #10460 üzenetére
Hello,
"Utólag jut eszembe, hogy nem engedélyeztem a 2D/3D gyorsítást." Ez nagyon könnyen lehet. Emellett nézd meg hogy a játéknak mi a DX követelménye és kézzel tedd fel azt a csomagot. Hiába mondja a saját progija a DX-nek hogy minden OK, igazából a visszafele kompatibilitást csak kicsit nézi.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
szesa
senior tag
Sziasztok,
a steamben van quake collection action
nincs valahol dobozos változat erről?Thx
-
-
Vakegérke
félisten
válasz Gomez86 #10461 üzenetére
Köszönöm a választ.
DirectX 6.1 kell neki. A telepítő lemezen rajta van, de majd levadászom a NET-ről, engedélyezem a 2D/3D gyorsítást, szóval teszek még egy próbát.
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
Vakegérke
félisten
válasz Gomez86 #10461 üzenetére
Nem jött be. Úgy tűnik, hogy a virtuális gép is a gazdagép beállításait használja, kivéve a felbontást, és egyéb apróságokat. DirectX-et, de még driver-t se tudtam telepíteni, pedig sárga kérdőjeles volt a hálókártya, hangkártya, videokártya.
Természetesen most sem indult a Sports Car GT, cube error-ra hivatkozva.Őszintén sajnálom a dolgot, nagyon szeretem ezt a játékot, és most fájó szívvel le kell mondanom róla.
[ Szerkesztve ]
-
Mengele
tag
Hi
Assassin creed black flaget megvettem steman akciosan ma.
De az elejen kifagy fekete kepernyo de hang van.
Phenom II 955,8Gb ram,HD7970 3Gb,Win 8.1 Pro 64 bit.
Mi lehet a gond?
Helpet elore is koszonom
-
addikt
Steames biztosan nincs. De erősen kétlem azt is, hogy dobozos collectiont találsz (vagy nem is adtak ki ilyet, ez az erős gyanúm, vagy ha ki is adtak mostanra már mind elfogyott, jó régi játékokról beszélünk). Ha ebayen nem találsz, akkor tuti nincs.
Ha meg Steamen akarod megvenni, akkor se most tedd, mert volt már olcsóbb, majd amikor lesz valami külön Bethesda-kiadói akciózáskor.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
Gomez86
őstag
válasz Vakegérke #10468 üzenetére
Esetleg VMWare Playerrel nézd meg, ott minden drivert telepíthetsz... ha nem nagy a "gépigénye" akkor talán nem fog annyira akadni. HearthStone simán játszható úgy...
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
TY
csendes tag
sziasztok segítséget szeretnék kérni
valami jó kis game kénne mert én már ki fogytam az ötletekből
2010-16 keresnék valami jókat (a CoD,BF,MoH) kívül
A horror,zombist kerülném!
a gépemhez képest szeretném ha 15->fps meg lenne
Tippek?
Köszi -
laceszgamer
addikt
Bioshock szériát szerintem nézd meg, hangulatban nagyon ott vannak és cserébe az Unreal Engine-nek még a gépigény sem veszélyes.
Esetleg ott a Borderlands széria, bár ott a multi a hangsúlyosabb, de szintén nem épp egy tucat FPS.
Új Wolfenstein-eket is mondanám, de azok már nem biztos hogy élvezhetően futnának.
Illetve csak FPS érdekel vagy más is?
-
hitvanyalak
senior tag
Sziasztok!
Azt kérdezem, hogy a konzolos Xbox One kontroller ugyanaz, mint a PC-s? Csak a Pc-hez kell egy adó-vevő egység? Azért a kérdés, mert akkor külön vennék érzékelőt, meg külön valamilyen limitált kontrollert.
Köszi ha valaki tud segíteni.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Lézerparaszt
őstag
válasz hitvanyalak #10473 üzenetére
PS4-eshez kell USB-s Bluetooth adapter, gondolom az XBO kontrollerhez is kell. Youtube-on nézz róla videókat, ott mindent megmutatnak, még a telepítést is, ami nem csak annyi hogy bedugjuk és megy.
A játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Lézerparaszt #10474 üzenetére
Az adapter oké, azt tudom, hogy kell, ki is néztem már. A kérdésem, hogy xy gyári xbox one kontrollerét utána tudom-e natívan párosítani az érzékelővel amit bedugtam a gépbe?
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Spet
addikt
válasz hitvanyalak #10475 üzenetére
Miután létezik külön adapter, így a kérdésedre a válasz: igen.
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
TY
csendes tag
válasz laceszgamer #10472 üzenetére
Szia igazából az lényeg hogy valami háborús,terorristás legyen vagyis katonai,vagy valami zsarus legyen
az mindegy hogy belső vagy külső nézetes legyenCsak én már kifogytam az ötletekből
-
Spet
addikt
válasz laceszgamer #10478 üzenetére
Deus Ex: Human Revolution.
Esetleg Alan Wake
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
hitvanyalak
senior tag
-
Twistee
csendes tag
válasz laceszgamer #10478 üzenetére
LA Noire
-
Highground
aktív tag
Mostanában (utóbbi pár hónapban) kicsit ráuntam már a BF4-re és elkezdtem kikacsintgatni más játékok felé. Megvettem az Overwatch-ot is, de én is úgy vagyok, hogy várok vele egy kicsit hogy kiforrja magát a dolog. Egyenlőre pár meccs erejéig tud lekötni, aztán kicsit ráunok (meg még nem is megy túl jól). Megvettem a CSGO-t is, hát az is csak ideig-óráig köt le. :/ Amiben nagyon pozitívan csalódtam az az Insurgency volt. Remek hangulat, remek fizika, jó hangok, szép grafika, egész jó társaság. Kicsit néha ráunok ott is a játékmenetre, de még eddig ez vált be a legjobban. Néha kicsit már unalmasak a pályák, valahogy hiába különbözőek, mindig ez az "Afganisztán" feeling van bennük. :/ Ezért hiába imádom magát a játékot, maga a játékmenet/játékmódok kicsit lapossá válnak egy-másfél óra után. Hiányolom a "más hangulatot" a pályákból.
Feltettem a Heroes And Generals-t... nem rossz... nem rossz... de azért annyira nem is fogott meg. Talán még visszanézek azért, adok neki még esélyt mivel sokat nem toltam vele. Az ARMA 3-al se veled se nélküled a kapcsolatom Imádom és utálom egyben Imádom mert a legjobban eltalált katonai fps (szerintem), viszont marha komplex/körülményes :/ Ezért részesítem inkább előnyben az Insurgency-t. Amiben csalódtam az a Squad volt... 37 euróért ennél többet vártam volna. Ment a refund. Nekem még túl kevés és sok egyaránt. Túl kevés a content (nincs még jármű egy darab se pl.), és túl sok a gyaloglás a semmiért, túl sok a fanatikus akik már most beálltak "realisztikusba". Ezt úgy értem, hogy távolról lövöldözik egymást mint ahogy a való életben történik. Nincs túl sűrűn kontakt. A legtöbb pálya itt is hatalmas (ezzel nincs gond), de jármű egy szál se. Ez azt eredményezi, hogy van olyan hogy 5-10 percet futsz egy irányba azért, hogy ott lehasalhass, lőj pár rövid sorozatot, majd kinyírasd magadat 100 méterekről. Nekem ez nem jött be, de lehet csak nem volt szerencsém.
Most gondolkozok a Verdun nevű játékon, de nem akarok megint csöcsre szaladni. Ezért gondoltam hátha itt valakinek már van tapasztalata. A steamen jó értékeléseket kapott azt látom. De a squad is, és az pl. nem tetszett. Szóval van valakinek infója a Verdun-ről? Érdemes megvenni? Vagy van még valakinek tippje mivel próbálkozzak?Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=Highground
-
lala42
őstag
Sziasztok. Van egy kis gondom. A Bf-1 inditásakor hibaüzenetet kapok, hogy az amd driverem elavult. Egy HD 6950-es kártyám van. Azt írja,hogy frissebb driver kell, de az van fent. Van valaki aki tud valami okosságot, vagy valamilyen megoldást?
A driverem 15.301.1901 és követeli a 16.10.1025 öst. De olyat nem találok.
Minden választ előre is köszönök.Ami működik, azt nem kell megjavítani ___"A háború olyan, mint a mozi, hátul vannak a jó helyek. Elöl kicsit vibrál."___ BfBc2 " [PH!]MesserHUN "
-
Ármester
válasz lala42 #10484 üzenetére
Nem lehet, hogy túl régi a kártya, és azért nincs driver? Végtére is ~5,5 éves.
Bf1 meg honnan?Nézd meg itt, melyik a legrissebb a 6950-eshez, ha még nem mézted: [link]
[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Fecus11
tag
Sziasztok.Sztetek elég a 4Gb Ram a World of Tanks nál hogy ne laggoljon?A vidikari Geforce GTX 9800.A Ram ot bőviteni kellene ugye?
-
-
Fecus11
tag
-
válasz Fecus11 #10490 üzenetére
Mindegy, próbáld ki a játékot. Jelenleg amúgy nagyon rossz az engine (úgy látszik a dollármilliárdos cégtulajnak nem volt elég pénze normális fejlesztőket alkalmazni), szóval egy magon fut, és minél gyorsabb az a mag, annál jobban.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Fecus11 #10494 üzenetére
Akkor mi volt az a GTX9800 elírás?
Ez sajnos még mindig kevés, mert nem tudjuk milyen CPU-d van pontosan. Látatlanban én azt mondom hogy a proci lesz a szűk keresztmetszet, mert pl egy G3258 mellett is szépen fut a játék 4GB RAM-mal és GTX 750-el.
Live-Die-Respawn
-
haromegesz14
aktív tag
Sziasztok!
2 játékos (versus/co-op) játékokat tudnátok sorolni párat? A legegyszerűbb böngészőben is játszható daraboktól a kisebb gépigényű frissebb megjelenésű játékokig jöhet szinte minden. Lényeg, hogy egyetlen egy masinán játszható legyen.
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
-
Scrake^;DD
aktív tag
-
haromegesz14
aktív tag
válasz Scrake^;DD #10499 üzenetére
Köszi! Jöhetnek még!
10 féle ember létezik, aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Borderlands 3
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Apple asztali gépek
- MIUI / HyperOS topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest