Új hozzászólás Aktív témák
-
Grafirka
őstag
válasz pruzsi #10251 üzenetére
RPG oldalrol a Dragon Age inquisitiont ajanlanam , ami minosegi jateknak szamit,
Ujabb RPG kozul ahol eleg tagas vilagot lehet bebarangolni a Dragon Dogma , de ezt nem jatszottam, csak olvasgattam rola, es a tesztek is felemas velemennyel vannak rola.Allitolag nem lett rossz, de viszonylag sok hibaja van.[ Szerkesztve ]
-
chatran
őstag
Sziasztok,
Manapság vannak olyan típusú játékok mint anno a Commandos és a Desperados voltak?
-
minek?:S
őstag
Srácok!
Miért van az, ha újratelepítem a rendszer(SSD), akkor egy csomó HDD-re játékból hiányzik egy csomó dll? nem mindegyiknél, pl.: CoD2-nél semmi, de CoD4-él, GTA5-nl, LoL-nál volt ilyen.
Üdv.:M.
-
jonnyjoker01
veterán
válasz minek?:S #10256 üzenetére
Nem feltetlenul a hddn talalhato jatekokbol hianyzik hanem a windows mappajabol, egyeb jatek mukodesehez szukseges programokbol. Javaslom hogy amelyik jatekrol szo van, csinalj egy repair installt, vagy ha tudod, hogy mit kellett telepiteni elotte, akkor azokat telepitsd.
Üdv. Johnny
-
Gates8
csendes tag
Sziasztok tudnátok segíteni?
Van egy intel I3 M380 (2,53 GHz) processzorom,4 GB RAM-om,NVidia Geforce 315M sorozatú videokártyám,és mindezen cucc egy 64 bit-es win 7-el fut......a kérdésem a következő lenne.
Van egy Speedlink Drift OZ. kormányom és a gyerekeimnek keresek a fent említett PC-n futtatható jó képminőségű autós játékot amit irányíthatnak ezzel a kormánnyal.
Ha valaki tudna ajánlani ilyen játékokat azt nagyon megköszönném! -
minek?:S
őstag
válasz jonnyjoker01 #10260 üzenetére
Csak a repair install segít akkor? úgyértem. haver nekem régen mesélt valami programról, ami orvosolja ezt, létezik ilyesmi?
Üdv.:M.
-
Bdanyy
addikt
Sziasztok!
Most hogy lett PC-re is remote play ps4-en, elgondolkoztam a beszerzésén(laptopon sokkal inkább szeretek játszani, mint tv előtt), viszont olvastam régebben a steam in home stream is tud neten keresztül működni akár nem steames játékokkal is. Utóbbi a gyakorlatban mennyire használható, illetve van esetleg alternatívája? Esetleg egy asztali gép is szóba jöhet, ha már arról is megoldható élvezhetően a streamelés.
Bár a ps előnye, hogy telefonon is működik, ami szintén pluszpont.Köszi előre is
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
tepenzed
őstag
válasz Bdanyy #10263 üzenetére
tapasztalatból mondom a ps remote playyel kapcsolatban, nem rossz dolog, de hosszútávon szerintem mindenképp felejtős.
Egyrészt csak 720p a max a felbontás streamelésen keresztül, na már most ez sok játékban hátrányt fog jelenteni, főleg multiban és nem is olyan szép.
Másrészt minimális input lag is tapasztalható és hiába van atomstabil neted, néha becsúszik egy kis lag vagy pixelesedés, ezért komoly multizásra nem igazán alkalmas.
Egyébként miért ragazkodsz a remote playhez? Én sem szeretek tv-n játszani, sokkal jobban élvezem közelről egy szép ips monitorral, 24'-27' mérettel, nekem a nagy tv-től kifolyik a szemem, főleg mikor kicsik a feliratok Odarakod a ps-t a géped mellé, aztán kész , gondolom laptopra is ugyanúgy rádugható a hdmi kábel, az már más kérdés, hogy milyen felbontású a laptopod kijelzője, azért a full hd nagyon kéne a ps-hez
[ Szerkesztve ]
-
Bdanyy
addikt
válasz tepenzed #10264 üzenetére
Van egy 19-es 10 éves tn paneles monitorom úgyhogy inkább maradnék a notinal ha gépet vennék, akkor az is menne a tvre, Nincsen használatban az asztalim (jó kis p4 2003-bol, azóta csak laptopom volt) , emiatt meg nem rendeznem át a lakást.
A laptopok amikről hasznalnam 1440x900, 1680x1050 illetve 1920x1080-asok. Túl nagy igényeim nincsenek, az is jó ha lakáson belül működik. Egyáltalán azon gondolkozom kihasznalnam-e bármit vennék, mondjuk a desktop gép videovagasnal jól jönne néha.
Amúgy ingázni szoktam, emiatt lenne jó a remote play. (Egy ps4et mondjuk könnyen lehet szállítani)
[ Szerkesztve ]
http://href.hu/x/frwq http://www.n95.hu Nokia N95-ös és egyéb S60 telefonos információs oldal http://febazo.hq.hu/ I8910 HD : http://href.hu/x/f1zt
-
HollyBoni
veterán
Keresek egy játékot amivel pár éve játszottam, de nem jut eszembe a címe. PC-n játszottam, nem tudom más platformra is kijött e. Erre emlékszem:
A főszereplő raszta volt. Valami ex katona aki elvesztette az egyik karját, egy robotkart kapott, és ki tudott lőni valami kötelet amivel mindenbe bele tudott kapaszkodni, mint Just Cause-ban. Az egész játék posztapokaliptikus környezetben játszódott. Ha jól emlékszem a capcom volt a kiadó.
Próbáltam guglizni, de valamiért nem sikerül megtalálni.
Szerk: Fél óra keresés, és a hsz leírása után sikerült megtalálni... Bionic Commando!
[ Szerkesztve ]
-
HF77
őstag
üdv
egy rövid kérdésem lenne...
nfs shift notebookon is elfut..? gépigényem ok, de olvastam hogy sok pc-s game, nem biztos hogy notebookon is elmegy.köszi
xiaomi, tcl...csakis eredeti kínait
-
sanyek2
senior tag
Sziasztok!
Huszonévesek szórakoztatására keresek olyan "társas" játékot amit akár 4-en is lehet játszani, és NEM autós.
Van ötletetek? -
törölt tag
Sziasztok,
A Tomb Raider 2013-ban van lehetőség arra, hogy szintet ugorjon az ember? Ugyanaz a forgatókönyv van mindig, és a bossokat már marhára unom, hogy egy helyen lehet sebezni, az meg sokáig tart.
Elég hosszúnak tűnik a játék, éppen a Napkirálynő Testőrével küzdök és már nagyon meguntam ezeket a részeket.[ Szerkesztve ]
-
Lézerparaszt
őstag
válasz sanyek2 #10268 üzenetére
Speedrunners, Brawlhalla, Broforce
Ezek jutottak most hirtelen eszembe amik nagyon adjákA játék nem játék! Hypperkarma#2958
-
hitvanyalak
senior tag
válasz #54715584 #10269 üzenetére
Elvileg mire végigviszed mindent ki lehet maxolni. Tombokat érdemes megnézni, meg gyűjtögetni kicsit.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #10271 üzenetére
Közben rájöttem, hogy már a végső csatát vívom, így nem igazán baj, ha abbahagyom. Az utolsó táborból még tudok gyorsutazni, ugye? Nem voltam minden barlangban, csak a főszálat követtem. Adnak annyi pluszt a helyszínek, hogy érdekes maradjon a játék?
-
Zola007
veterán
melyik az a viszonylag friss és jó játék Forma-1 játék, ami elfut egy AMD a6-5400k APU + 8gb + SSD alapon fullHD-ban?
Ha fejlesztek is a közeljövőben, az szintén APU lesz, VGA kizárvailletve melyik a legreálisabb gépigény adatbázis?
steamről vennék majd pár régebbi játékot, de kidobni való pénzem azért nincsMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz VoidXs #10274 üzenetére
akkor nem marad más, csak a puding "próbája"
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
MaciG
addikt
üdv.
Tudtok ajánlani valami jó kis "autóversenyzős" játékot az elmúlt 3 évből? Ne legyen teljesen arcade, de full szimulátor se, gamepaddal játszanék vele. Utolsó ilyen játék ami tetszett az a Grid volt. Most kipróbáltam a Project Cars-t, de nem nyerte el a tetszésem. :S
BANZAII
-
sanyek2
senior tag
válasz Lézerparaszt #10270 üzenetére
Köszike! Az első, elég szórakoztatónak ígérkezik. A többi nem kötne le minket.
Várom a további tippeket mindenkitől! -
törölt tag
A 2013-as Tomb Raiderhez hasonló tudtok ajánlani?
Tudom ez így tág fogalom, de hátha. -
-
hitvanyalak
senior tag
válasz #54715584 #10282 üzenetére
A Mad Max nekem nagyon betalált! Mondjuk szerintem távol áll Larától. Ps3 uncharted trilógia,illetve 4-re a 4:-)
Sajnos én is rettentően sóvárgok jó akció-kaland játék után.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
törölt tag
válasz hitvanyalak #10283 üzenetére
Uncharted-et megtaláltam én is, de az sajna csak PS-en elérhető.
A TR2013 nagyon tetszett, voltak hibái, de a hangulata és a játékmenet nagyon bejött, az ismétlődések már kevésbé. De nagyon jól szórakoztam.genndy már ajánlott jó pár játékot tavaly, azokon már túl vagyok. Google meg nem nagyon segítség, olyan találatokat dob hasonló játékokra, hogy csak pislogok.
-
Metacska
aktív tag
Üdv!
Játszanék RTS-el, de nem igazán vagyok képben az elmúlt 1-2-3 évben megjelentekkel. Főleg a kampány mód és a skirmish érdekel. Starcraft 2 széria kilőve, az megvolt .
Tippek, ötletek, javaslatok?
Köszi!
-
Ármester
válasz Metacska #10285 üzenetére
Company of Heroes 1-2? II. Vh-s RTS mindegyik. Elég jó hangulatuk van, a 2. részhez még ma is jönnek a frissítések, és egész jó áron be lehet már szerezni. Nézz róla pár videót, aztán úgy meglátod tetszik e vagy sem.
Más: Nekem az a kérdésem volna, hogy egy régi nagy kedvencemet megtaláltam Steam-en, név szerint az Industry Giant II-t, és az volna a kérdés, hogy ez pl. elindul egy modernebb gépen is, mint az enyém? (i5+gtx 960)
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
Metacska
aktív tag
válasz SyMbioTe #10287 üzenetére
Ezek is megvoltak. Ha már említetted.
Más esetleg?
Industry Giant 2:
Elérhető gog verzióban: Industry Giant II
Ha a steam-es ezzel megegyezik, akkor igen.
[ Szerkesztve ]
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Metacska #10285 üzenetére
A Deserts of Karak nekem nagyon tetszik! Illetve a Grey Goo-t jó kritikákkal illették(keményvonals westwood)
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
Ármester
válasz Metacska #10288 üzenetére
G2A-n pár száz forintért adják az IG2-t, lehet kipróbálom, köszi.
RTS-ből gondolom akkor az Age of Empires sorozat is megvolt, nekem más tippem nincsen.
Szerk.: Total War széria?[ Szerkesztve ]
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
flash-
veterán
üdv
olyan kérdésem lenne hogy ezek a cdkey vásárlós oldalak mennyire megbízhatóak?
cdkeys.com, g2a; instant gaming; stb..
és ilyenkor mi a menete a dolognak?
megveszem a key-t a játékot meg beszerzem virágboltból, és a megvett key-el örökre happy és boldogság van? -
szami777
addikt
válasz flash- #10291 üzenetére
Nem kell semmilyen virágbolti verziót letöltsél.
A cd kulcsot beaktiválod abba a progiba (stem, origin vagy uplay), ahová kell, ezt az online bolt minden esetben írja, így végérvényesen hozzáadja a steam/origin/uplay profilodhoz, amit letölthetsz onnan bármikor.Viszont ezekkel a szürkeboltokkal vigyázz, nem véletlenül ilyen olcsók, nem vásárolnék ezekből, főleg drágább játékot.
Ezek a boltok közül válogass inkább, mert ezek megbízhatóak :[link]
(beírod a játék nevét, kiírja, hol mennyi)[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
-
Ármester
válasz flash- #10291 üzenetére
Szia!
Én G2A-ról tudok nyilatkozni, eddig 3 vagy 4 játékot vettem onnan, és eddig egyszer sem volt gond, csak olyantól kell venni akinél 99-100%-os értékelés van.
G2A-n: Kiválasztod a játékot -> kosárba rakod -> kiválasztod a helységet (Hungary, 27% áfát rászámol) -> emailt megadod utána "Lépj a fizetéshez" gomb. Itt kiválasztod a fizetés módját, adatokat megadod (én kártyával fizettem, de a cím és irányítószámot hamisakat adtam meg, többit rendesen), ha ez megvan akkor fizetés és utána 1-2 percet várni kell, tána megjelenik egy gomb, hogy Get the CD Key, rányomsz és tádá meg is van a játék.
Arra figyelj, hogy mindig GLOBAL kulcsot vegyél, azok működnek nálunk is. A kulcsot beírod az adott szoftverbe (Steam/uPlay/Origin), telepíted és játszol
Épp most vettem G2A-ról IGII-t, és már települ is steamen.
Persze egy 10k-s játékot nem biztos, hogy megvennék, de 2-3k-s játékot már vettem itt, azzal nem volt gond.[ Szerkesztve ]
-
flash-
veterán
köszönöm mindenkinek a segitséget
-
Metacska
aktív tag
válasz SyMbioTe #10294 üzenetére
Nem vagyok adókerülő, bejelentett munkahelyem van, de azért nem keresem a lehetőséget, hogy külföldi netes vásárlásnál még többet legomboljanak rólam:
g2a-n nyugodtan válaszd ki a: Eu Business & VAT Registered (0%) opciót így nem lesz 27%-al drágább a játék.
Egyébként már többször vásároltam tőlük, sosincs gond. Minden játékhoz vásárolhatsz plusz 3-400 Ft-ért Buyer Protecion-t, ami egy extra szolgáltatás, értsd: bármi gondod felmerül a kulccsal, játékkal, visszatérítik az árát.
[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Metacska #10296 üzenetére
Igaz, bár legtöbb játéknál nem volt sok plusz a 27%, de tény, hogy érezhető volt
De ha az Eu Business & VAT Registered (0%)-el is lehet használni a kulcsokat, akkor legközelebb úgy lesz„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
szami777
addikt
válasz Metacska #10296 üzenetére
Számomra az is furcsa, hogy plusz költséget kell fizessél azért, hogy a kulcs 100% működjön.
Veszel a neten egy grillsütőt, de fizess még +3000 forintot, hogy nehogy véletlenül porszívót kapjál.
De most tényleg, ez a lehúzás legalja.Meg ha egy eladó 99%ban megbízható g2-an az jónak számít? 1000 eladott kulcsból 10 nem működik.
Nekem ez még így sok és ez nem a megbízhatóság jele.
Ha hivatalos viszonteladóktól veszed, ott erre legalább nincsen szükség.Mindenkinek szíve joga hol vásárol, de én abszolút kezdőknek, akik nem vásároltak még digitálisan, nem ajánlanám elsőnek a g2a-t. Másodiknak sem. Én 3 éve vásároltam a g2a-n utoljára, amint olvastam ph-n revoked játékokról, onnantól leálltam vele.
#10299) Viktor77
Jó, én csak azért írtam, hogy mindenki tisztán lásson.
[ Szerkesztve ]
“So do all who live to see such times but that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
addikt
válasz szami777 #10298 üzenetére
Nem, nem azért fizetsz plusz költséget hogy működjön. Azért fizeted, hogy gond esetén az oldal segít visszakapni a pénzedet/működő kulcsot. Egyébként pedig intézheted magad.
Lehúzás? Eleve olcsóbban adja ,hivatalos viszonteladóknál 2-3x drágább. Valakinek megéri hogy olcsóbban, valószínűleg inkább működő kulcsot kap. Ha nem, akkor így járt. Leírjuk mindenhol, hogy csak szürkeboltból ilyen olcsó a cucc, aminek megvan a kockázata.Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest