- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- OnePlus Nord 3 - kapcsoljuk északot
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
őstag
válasz macssessz #11901 üzenetére
Hát a warez téma itt nem megengedett, de valószínűleg valahol máshol lesz a mentés, azért folytatódik onnan ahonnan legutóbb. Warezos exe-k amúgy is össze-vissza mentenek mindenféle nevű mappákba. Egyébként bagóért megvehető már a játék és akkor nem lesz ilyen gondod.
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
aleister
veterán
Sziasztok!
Ingyenes, moba játékokat tudnátok ajánlani Shards of War és Merc Elite stílusban?
A lényeg, hogy lövöldözős és/vagy sci-fi jellegű legyen, ne fantazi beütéses LoL klón.
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
eeXaa
addikt
A Painkiller - Black Edition az utolsó öszefogó kiadás a H&D előtt, vagy van még utána valami ami nincs benne ebben?
-
batman91
őstag
Nem, ez csak az alap Painkiller + Battle out of Hell, ez a kettő a legjobb. Ezen felül van még az Overdose, Ressurection, Redemption és a Recurring Evil, amik külön kaphatóak, de elképesztően silány a minőségük. Én csak a Hell & Damnationt ajánlom az újabbak közül.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
batman91
őstag
Sziasztok!
Az volna a kérdésem, hogy a régi Day of Defeat játékot érdemes még beszerezni? Játszanak egyáltalán vele az emberek? Nagyon kíváncsi volnék milyen egy ilyen ízig-vérig old school multiplayer fps játék. Nekem ez valahogy kimaradt pályafutásomból.
"A man chooses. A slave obeys." - Andrew Ryan
-
Devas
őstag
válasz #34576640 #11911 üzenetére
Engem nem győzött meg a Quicksync.
A proci IGP-jet kell hozza biosban bekapcsolni, meg drivert telepiteni, megegy képernyőt szimulalni. Tiszta szívás az egész. Jó lesz neked az NVENC, alig vesz el a VGA-bol, meg sem érzed.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
De4d
őstag
Biztos lesz itt Elder Scrolls rajongók.
Kérdésem mindössze annyi, hogy történetileg van valami komolyabb párhuzam, összefüggés a 3-4-5 között?Minden jó, ha a vége jó!
-
-
De4d
őstag
válasz FehérHolló #11915 üzenetére
Belekóstoltam már mindbe, de nem jutottam el odáig, hogy bármi is kiderüljön, főleg mellékküldetéseket oldottam meg. Szóval a fő vonalon szinte semmit nem haladtam.
A "lazább" összefüggések alatt mire gondolsz? Esetleg ismerős npc-k?Minden jó, ha a vége jó!
-
Mariann294
őstag
Sziasztok!
Nemtudom jó helyre írok-e. Keresek egy talán 90-es évekbeli vagy végefeli játékot. 1-2 képkocka ugrik be csak, nem emlékszem sokra, de nagyon szeretném megtalálni. Kerék nélküli lebegő autószerűséggel kellett menni, a képi világ túlnyomórészt zöldes volt és futurisztikus, és hasonló járműveket kellett szétrombolni ha jól emlékszem. 3 dimenziós volt és hátulnézetes. Tudna valaki segíteni melyik játék lehetett ez, vagy hogy melyik fórumba írjak még?
-
Devas
őstag
válasz #34576640 #11917 üzenetére
Próbáld csak ki, jó lesz az. Bitrata azért ne a csillagos égig menjen. FullHDra 15-20000 elég kell legyen kb.
Játékot, ne képernyő felvétellel rogzits, mert szar lesz, darabos.Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.
-
Viktor77
titán
válasz Mariann294 #11918 üzenetére
Mondanám a G-Police-t, de nem hátulnézetes.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
FehérHolló
veterán
válasz Mariann294 #11918 üzenetére
Itt is tedd fel esetleg: [link]
Sajnos nekem nem ugrik be erről semmi.
Skynet is real. It's called Google.
-
De4d
őstag
Tud valaki olyan akció (Hack n Slash) játékot mondani ami a régi klasszikusokra hajaz?
Rune, Heretic 2, Blade of Darkness stb-re hajaz?Minden jó, ha a vége jó!
-
Mariann294
őstag
válasz FehérHolló #11921 üzenetére
Ok köszi
(#11920) Viktor77: Sajnos nem ez volt.
-
De4d
őstag
Ismét kérdeznék a Skyrimmal kapcsolatban.
Nos tapasztaltam először is, hogy "darabosan" mozog az egér. (utánajártam elvileg 800dpi feletti egereknél van ez) leszedtem hozzá egy "patch"-et. Ami ezt orvosolja és ennek segítségével tettem 60-ra az fps-t (afféle spec vsync) A gondom az lenne, hogy nagyon bugos a játék. A semmiből tűnnek elő tárgyak, hirtelen 1 métert "teleportálnak" npc-k. Ezt nem tudom, hogy ez a cucc okozza e. Valaki nem találkozott hasonló jelenséggel? (régen x éve, egy korábbi konfigomon nem volt semmi ilyen probléma-akkor nem is kellett ez a patch se)
Semmi extra mod nincs felrakva, csak magyarítás.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz Lézerparaszt #11930 üzenetére
Le van, csak ezzel a leszedett cuccal.
[link]Ezt a modot tettem fel az egér probléma miatt (ami régen nem volt, el is vittem 20as szintig, de annak pár több éve, így ma előről kezdtem)
De most így elég bugos, pl az elején van egy küldetés, hogy vissza kell szerezni az aranykarmot, nos amikor a belső szentélybe való bejutáshoz ki kell rakni egy puzzle-t nem volt hang, aztán a feléledő zombi úr meg se támadt. Nem tudom, hogy ez a mod okozza e.
Illetve ma 2x fagyott is a játék, egyszer simán behalt a kép, egyszer pedig egy elhalálozás után fehér lett, és úgy fagyott.
Hozzátartozik, hogy 1-2x alt+taboztam de talán ennyire nem vágja haza az egész játékot.[ Szerkesztve ]
Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz Lézerparaszt #11932 üzenetére
Viszont akkor újra "darabos" az egér mozgása.
Ennek utána néztem, sokaknál volt.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz Lézerparaszt #11934 üzenetére
Sima. DLC-k sincsenek.
Régen nem volt vele bajom.
Ám most is csináltam 2 shotot(ha számít) elindítottam 2-3 perc után jelent meg csak az aljnövényzet.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
válasz Lézerparaszt #11936 üzenetére
Enhancedet? Mármint a Special Edition?
Meg kéne venni, illetve azért vettem meg anno az alapot, mert a dlc-k nem érdekeltek.Minden jó, ha a vége jó!
-
De4d
őstag
Na feltettem újra.
Alap minden féle mod mentes stabil fix 60 fps de bizonyos helyeken darabos az egér.
Mod feltéve fps limit 60 rakva akkor a korábban jelzett aljnövényzet a semmiből előkerülő npc-k fps stabil 60 és az egér se darabos.
Ha ugyanebben a modban a RenderAheadLimit-et 0ról 1-re váltom akkor minden szép és jó majdnem. Nincs egér darabosság, a világ másik végén is látni minden aljnövényzetet, DE! az fps viszont már nem stabil. 50 körül mozog, szűk helyeken meg simán le megy 30-40-re is.Grafikai beállítás lehet bármi 16x aa árnyékok is mindegy hogy ultra vagy high.
Sajnos nem tudom mi tévő legyek.RenderAheadLimit-el vagy nincsenek eltűnő aljnövényzetek, de leesik az fps indokolatlanul, vagy stabil 60 fps de a nem közvetlen látómezőben lévő aljnövényzet npc-k x idő múlva jönnek elő csak....
Fsp limer34 egyébként ez a mod.Minden jó, ha a vége jó!
-
törölt tag
Tudtok valami jó horror játék ajánlani?
Ne legyen túltolva benne a gore semennyire, inkább az ijesztgetős részek legyenek jók.
Az se baj, ha nem mai darab; barátnőm rákattant a témára -
addikt
válasz #74018560 #11939 üzenetére
Amnesia: The Dark Descent, Amnesia: Machine for Pigs, Penumbra Overture, Layers of Fear, Alien: Isolation, Resident Evil VII: Biohazard, Five Nights at Freddy's, Slender: The Arrival, Dead by Daylight, Friday the 13th, Dying Light, Prey, Outlast, Outlast 2, (Little Nightmares, Inside)
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
-
törölt tag
Köszi mindenkinek, úgy látom van miből válogatni!
-
tripponlaci
csendes tag
Sziasztok!
Gyereknek vennék használt PC játékokat DVD-n. Az eladó a játék feltelepítését követően a kódokat felhasználta.
Kérdésem ha megveszem ennek ellenére fel lehet telepíteni a saját gépemre, csak mondjuk nem lehet online játszani? Vagy ezek a lemezek már használhatatlanok?
A játékok listája:
- Battlefield 4 fem dobozos verzio + Premium
- Battlefield 3 + Premium
- Battlefield Bad Company 2
- Battlefield 2142
- Watch Dogs
- Borderlands (Game of the year edition)
- Titanfall 2
- CoD Black Ops 2
- Max Payne 3
- NFS Most Wanted
- Medal of Honor Warfighter
- Stranglehold
- Dishonored
A válaszokat előre is köszönöm
Laci -
Soybex
őstag
válasz tripponlaci #11946 üzenetére
Csak azokat tudod amelyikek nem kérnek internetes hozzáférést a letöltéshez. A listában szereplők közül a többségük kér, viszont próba szerencse.
Off: Watch dogs most ingyenesAz információ nem egyenlő a tudással. A tudás egyedüli forrása a tapasztalás.
-
addikt
válasz tripponlaci #11946 üzenetére
Mind klienshez kötött. Hacsak nem a dobozok miatt kellenek (vannak olyanok akik ezeket (is) gyűjtik), vagy csak gurigázni akarsz a lemezekkel akkor veheted, de játszani ezekkel már nem fogsz.
PC-n már jó régóta nem biznisz a másodkézből való adás-vétel, konzoloknál még jobban működik.
[ Szerkesztve ]
Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.
-
válasz tripponlaci #11949 üzenetére
Igen használhatatlanok más számára. Az eladó gyakorlatilag átveri a vevőt (még akkor is csalásnak számít, ha az eladó nem tud erről).
Ha a hardveraprón látod a hirdetést, kérlek jelentsd.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
- Kingston A2000 1TB M.2 SSD / CSOMAGKÜLDÉS
- Eladó Gamer PC - RTX 3070 OC 8GB + Intel i5-12400 / B660 / 32GB DDR4 / ARCTIC
- Be Quiet! Pure Power 11 600W CM / CSOMAGKÜLDÉS
- GETAC UX10G2 ipari Rugged tablet + bill.(I5-10210U 8X4200Mhz, 8GB DDR4, 256 GB SSD, jó akku, WIN11)
- Lenovo Tab M10 3rd Gen (TB328FU) 10,1" 3/32GB szürke Wi-Fi tablet tokkal, dobozával, papírjaival
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest