Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Stauffenberg

    nagyúr

    válasz freelanced #33940 üzenetére

    "Mert egyébként pl. az alap Wandrd Pvrke majdnem 100 és ahhoz még nincs is kamerás cucc, tehát kb egy rolltop bag"

    Az Unidome-nál 114-be kerül a PRVKE 21L Photography Bundle és hírlevél feliratkozásra van 10% kupon hátizsákokra. Engem ez győzött meg, hogy ne a PRVKE Lite-ot vegyem máshonnan (az 100k és beépített a Camera Cube).

    "A Fultonnál főleg a quick access hiánya zavar igy ránézésre"

    Mennyire akarod sűrűn ki-be pakolni a gépet? Én rendszerint magamra akasztom vagy kézben tartom utcai fotónál, engem nem zavart volna a Tenba Fulton megoldása sem.

    "Amúgy az a helyzet, hogy ahogy nézelődik az ember rájön, hogy elég kompromisszumos ez az egész, még árban felfelé haladva is."

    Ezen nyekeregtem a topikban én is eleget. A WANDRD PRVKE is kompromisszumos, de nekem ez volt legközelebb az elképzelésekhez. Az ára fájt, megértelek, ugyanezt 60 ezerért azt mondanám világbajnok.

    "Kicsit elgondolkodtam, hogy veszek inkább valami jó minőségű hátizsákot meg valamilyen fényképező és objektiv tartó táskákat, belepakolom aztán kész."

    Ezt én is csináltam hosszú évekig és gyűlöltem minden pillanatot, amikor objektívet kell cserélni vagy csak simán ki-be pakolni a gépet. Amíg egy sima váz+objektív kombóval nekiindulok utcai fotózni nem zavar, minden más esetben szerintem ez rettenetes nyűg.

    "Egyébként ebben az árban megy kb. a Peak Design hátizsákja is, azt probáltad?"

    Tök jók, okkal szeretik, de nekem nem tetszenek. Személyes preferencia. Erősen gravitálok az ilyen rolltop szerű megoldások felé, mert nekem fontos, hogy el tudjak rakni bele egy könnyű dzsekit vagy pulcsit, meg mellé rámolni egy pár cuccot az egynapos utazásokra.

Új hozzászólás Aktív témák