Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Roxx #32050 üzenetére

    Akku az hitvita szokott lenni, meg persze tudni kell mit mire érdemes használni, mert ugye Patonából színkódolt a sorrend, hogy melyiket érdemes hobbira nyomni hétvégi fotósnak, meg melyik az amivel sorozatban lőnek órákat, aztán töltőre fel és megint sorozat, amíg csak bírja.

    Én bármilyen kütyübe kb. annyi gyári akkut használok, amit kaptam vele, gyári is lett púpos, többivel sem akadt sokkal több baj, aztán most néztem meg, hogy a gépeimhez 17 akku van, a legolcsóbb Aliexpresses beszerzések is 5+ évesek. Egy csomó csoportban meg előkerülnek a köpködők, hogy csak a gyári és kinyírod a géped, csak azt nem értik, hogy van nevenincs Alis, van Patona, meg igazából a Jupio/Hahnel is "utánygártott", aztán csöppet neve van a szakmában. Meg ára is :-D

    Idehaza laptopakkumulator.hu, wpower.hu (bár ez erősen átment kinaiba), akkuk.hu és intercell, ha már utóbbit nézed akkor jó koncepciók vannak olyanra, hogy töltő+2 akku. Vagy néha Amazon. Most közös Fuji beszerzést nyomtunk, 5ezer/darabra kijött egy jóféle kék Patona, hát kell ennél több?

Új hozzászólás Aktív témák