- iOS alkalmazások
- Karcsú lett a Z Fold Special Edition
- iPhone topik
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
cinkoxid
senior tag
Sajnos úgy tűnik valami tönkrement. Ha hiába állítasz be jó értékeket és akkor se jó, akkor az sajnos nem fog rendesen működni. Talán egy gyengébb procival menne rendesen, ami nem igényel akkora áram felvételt. Elemcserét még megpróbálhatsz, bár az csak akkor kéne ha mindig visszaállna alapra a bios kikapcsolás után.
-
Lordus
senior tag
nekem a p35 megy 400 felett...
A p43-tol is jo lenne egy 9x420-430-as eredmeny!DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
-
nagyúr
válasz Lordus #15155 üzenetére
EP35 DS4-esem Wolfdale-lel tudta az 500-at is szépen, de Yorkfield-del is ment 450-et, igaz, ott nagyon vége volt.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
Lordus
senior tag
válasz sgergi #15156 üzenetére
nekem e7500 van benne most, így ezzel könnyebb magasabbra húzni a GHh-et, ugye ez csak 266 fsb-s.
Az a gond, hogy a lap sztem tudna többet is, csak a ramok...
850 fölé nem nagyon merem vinni a 800 mhz-es ramokat...ha nomrálisan lehetne állítani a ram/cpu ratio-n, akkor mehetne feljebb is, de sajna nem engedi...
ha 400 mhz a cpu clock, akkor már sajna a ram minimum 800-on szalad... nem lehet lejjebb venni...[ Szerkesztve ]
DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
hegegabi80
addikt
Na kész vagyok ettől a géptől teljesen. Két napig nem csinálta a hülyeségét. Délelőtt ráfrissítettem a biost. Minden ok volt, eltűnt a figyelmeztető üzenet is, plusz állítási lehetőségek is lettek a biosban. Aztán most délután ismét jött a nyolc sípolás és kattanás. Lehet, hogy a videókártya a ludas a dolgokban, vagy valamit elállítottam a biosban? Még kipróbálom majd a másik táppal is, bár az csak 350W-os, ami meg benne van 500-as. Sőt, lehet kiveszem a vidikártyát is és próbálom iGPU val.
-
AtiGef
senior tag
Sziasztok
Beleestem az Intel DG45ID alaplap átokba. Kézire állítottam a memóriát a biosba azota viszont 2 másodpercenként újra indul. Bios recoverybe se indul, elem kivétel se működik Dobhatom ki az alaplapot vagy született már valami megoldás? Már teljesen kiidegel -
spista222
addikt
válasz AtiGef #15161 üzenetére
Elvileg a Jumpert ha átrakod és beindítod akkor configure módban(nem recovery mert az az elrontott BIOS flashkor kell) be kellene indulnia és utána vissza tudnál állítani mindent amit kel és vissza tudnád rakni normál módba.
Elem kivétel azért nem ér semmit mert ezek a lapok máshogy mentenek mint az átlagosak. -
hegegabi80
addikt
Na fasza, elkezdett szemcsésedni a kép. Ezt nem hiszem el, nem tudom mi a baja lehet.
-
PapB18
tag
Üdv!
A kérdésem a következő :
Van egy emachine e527 laptopom amin szeretném a bios-t frissíteni
azt akarom megtudni ha lefrissítem akkor kérni fogja a bios kódot ? vagy fog kérni valami kódot ?http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Lordus
senior tag
válasz PapB18 #15165 üzenetére
ha most jelszóval védett, akkor igen.
ha nincs védve, utána miért lenne?...DIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
Lordus
senior tag
válasz PapB18 #15167 üzenetére
figy, emachinessel nem volt dolgom, dellekkel foglalkoztam.
ha van olyan infó, miszerint az emachines jelszót fog kérni, akkor inkább nem kockáztatnék...
de mindenesetre fura, hogy milyen jelszót akar, ha semmi sincs beállítvaDIGITÁLIS NYOMTATÁS, DEKORÁCIÓ! Plakátok, matricák, járműdekor, molinó, zászló, öntapadó fólia, keretezett vászonkép, sajtófal, világítódoboz, tábla, plexi, szórólap, kiadvány, roll-up, pop-up, kiállítás, rendezvény, póló, stb.
-
napoleon2323
tag
Sziasztok!
Most állok egy régebbi félkonfig. vásárlása előtt. Egy ilyen alaplapot néztem: [link] , ehelyett: [link] . Elég jó áron van, ezért gondoltam (egyelőre) 775-ösre.
Mi a véleményetek az vásárolandó alaplapról (illetve láttam, hogy különböző méretűek, szerintetek ez problémát fog okozni)?
Köszönöm előre is a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
With every conflict I grow stronger!
-
törölt tag
válasz napoleon2323 #15170 üzenetére
Hello!
Stabilitásban nincs érdemi különbség a kettő között, viszont az intel P/G3x chipsetek esetén Vista és W7 alatt előfordulnak érdekes inkompatibilitások (tipikusan TDR hibák).
A lap mérete csak akkor probléma, ha több eszközt akarsz benne használni, vagy a házba nem fér bele a FullATX.
-
napoleon2323
tag
válasz #65675776 #15171 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Nem vagyok annyira szakavatott ezekben a témákban.
Szóval leírnád kérlek, hogy nagyjából mit jelentenek, illetve miben mutatkoznak meg ezek a inkompatibilitás (TDR) hibák és hogy van ezekre valamiféle megoldás?With every conflict I grow stronger!
-
törölt tag
válasz napoleon2323 #15172 üzenetére
Vista és W7 alatt a grafikus alrendszer (hogy pontosak legyünk a VDDM) alatt a hibák kezelése megváltozott az XP-hez képest és emiatt bizonyos VGA-kkal induláskor, vagy akár menet közben is mindenféle kékhalálok jelentkezhetnek. Az egyik tipikus hibakód a 116. Hosszú ideig a GTX460-akat sújtotta, mondjuk szinte bármilyen rendszerben, a P/G3x-ek pedig tipikusan pl a HD 2600XT-kel szeretnek összeveszni. Más rendszerekben meg akár hibátlanul működnek ezek a kártyák. Vagy belefutsz, vagy nem. Via-s lapok esetén nem találkoztam még hasonlóval. Vagy vársz egy frissebb driverre (feltéve ha egyáltalán a VGA okozza, mert gyakorlatilag bármi miatt lehet), vagy VGA-t cserélsz, esetleg alaplapot. És ha mákod van, akkor megoldódik a probléma. Ha nincs, akkor meg futsz még egy kört.
-
_ocsisajt
őstag
Sziasztok!
Kovetkezo lapom lenne: GA-P61A-D3 (rev. 2.0) F9-es bios, tudom van 10-es, de a kerdesemben szerintem nem befolyasol...
Elkepzelheto, hogy NINCS CD/DVD boot opcio eme lapnal? egyszeruen nem talalom...
tudok bootolni pendriverol, vinyorol, de DVD-rol nem... bios utani F12-nel sem ajanlja fel a lehetoseget... madness!
valakinek valami otlet?
koszi!
tl;dr: ENFP-T, 2w3 :) | proud cat dad ^_^ | Loving ARPGs (only Hardcore mode!) | Epic genre and Psytrance forever! :)
-
cinkoxid
senior tag
válasz hegegabi80 #15163 üzenetére
Másik videókarival sem jó?
-
hegegabi80
addikt
válasz cinkoxid #15176 üzenetére
Nem tudom, mivel nincs másik vidi karim. Most jelenleg nem szemcsés. Majd kiszedem a vidikarit és az iGPUval megnézem. Kezd nagyon nem tetszeni ez a dolog. Szereztem egy másik tápot, majd azzal is megnézem. De lehet már visszafordíthatatlan a dolog és a hibás táp tönkretett mindent?
-
joe-ker
senior tag
Üdv mindenkinek!
Egy Gigabyte GA-EP43-s3l f9c-e frissített bios után gép indul de fekete képernyő van,tud valaki megoldást rá?
Elem kivétel,bios clear (jumper) megvolt nincs változás.
Köszi! -
geckowize
őstag
Asrock 970 extreme3 és extreme4 között mi a különbség? Az utóbbi megér 3000 ft pluszt? Tuning a szempont.
Valamelyikben van Marvell SATA3 vezérlő?
[ Szerkesztve ]
-
deenee20
csendes tag
ASUS P5PE-VM hez tudna valaki adni bekötési tanácsot ?????
A rossz selejtes dolgaidat ha lehet inkább másra sózzad rá de legjobb ha megtartanád magadnak....
-
PapB18
tag
Hali!
nem tudja valaki hogy egy Acer eMachines E527 notebookban mekkora az integrált videokártya ?http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
nagyúr
válasz PapB18 #15187 üzenetére
Ha nem méretileg gondolod, akkor az GMA X4500-ese 384MB RAM-ot vehet el a rendszermemóriából.
Eladó Falbatech YamPAD tilt/tent kittel, Kaihl Box Jade kapcsolókkal, XDA keycap settel, szállítással - 70k - - - És nagy kópék vagyunk. Igyunk barátaim, yo-hoo!'' - Jack Sparrow
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Lenovo ThinkCentre m55p-be bele megy a 2GB-os ram ?
This is the way
-
Attila#2150
csendes tag
Segitséget szeretnék kérni. Most vásárolt Asus P8Z77-V lap és Intel i5 - 3570k proci, windows telepitésnél Windows-fájlok kibontása 0% egyfolyatában lefagy. Bios frissitve.
Attila#2150
-
jim bcs
nagyúr
válasz Attila#2150 #15194 üzenetére
másik windows-al próbáltad?
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
MeroM
senior tag
válasz Attila#2150 #15194 üzenetére
megkérdezhetem menyi időt vártál 0% nál mert van olyan winverzió aminél elég sokat tököl a telepítő 0% nál aztán hirtelen beindul
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest