- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
hadogabi1
senior tag
válasz spista222 #14550 üzenetére
Nem indul el egyből 4 rövid csipogás van ami a hibajelentés szerint system time failure hiba. Abszolút se kép se hang csak felpörögnek a ventik olyan mintha menne a proci az melegszik hűtő nélkül kipróbáltam pár másodperc erejéig. csak 4-t csipog és annyi.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
sunci_02
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Abit ősrégi alaplap, mindene működik kivétel egy dolgot, nem tudok kilépni a BIOS-ból, rámegyek, hogy save and exit de csak villog tovább a Y betű nem reagál az enterre, a ctrl+alt+del, újratudom indítani. Ötlet? Elemet már kivettem, 3-5 percre, de ugyan úgy hülyéskedik.
Válaszokat ekőre is köszönöm.
Üdv:
Tomi
-
ravail
senior tag
válasz sunci_02 #14553 üzenetére
Szia!
Ugye magyar billentyűd van? És ugye azt is tudod, hogy a BIOS angol nyelvű? Így az angol billentyű kiosztás él, vagyis, ha "Y"-t szeretnél nyomni, az a magyar billentyűn a "Z" és fordítva!
Vagyis a "Save setup & exit" kérdésre adandó "Yes" válasz esetén ne az "Y"-t, hanem a "Z"-t nyomd meg.
Így működik?[ Szerkesztve ]
-
sunci_02
aktív tag
-
hadogabi1
senior tag
válasz spista222 #14556 üzenetére
Már írtam egy srácnak helkis-nek várom hogy válaszoljon talán ő tud segíteni ha tudtok rajta kívül mást aki csinálna ilyet írjátok már meg légyszíves. Köszönöm előre is. Üdv.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
ravail
senior tag
válasz sunci_02 #14555 üzenetére
A leállított gépet húzd is ki a konnektorból. Ha a CMOS (BIOS) törlő jumper 3 tűs, és az üzemi (Default) állása az 1-2 en van, rakd át a jumpert a 2-3 állásba 10-20 másodpercre. Utánna rakd vissza a jumpert üzemi állaptba (Default helyzetbe) és indíthatod. Ha 2 tüs lenne (ilyent már rég nem láttam) azt meg kellene nézni a kézikönyvben. (Olyanra emlékszem, hogy volt rajta jumper, és a reset az volt, hogy ahogy az előbb leírtam, de nem át kellett tenni, hanem le kellett venni 10-20 másodpercre.) Ha végképp nem tudnád eldönteni az ismeretlen vagy hiányzó felíratok, vagy a hiányzó kézikönyv miatt, áramtalanítsd le a fent leírt módon a gépet, vedd ki az elemet, és az elemtartó foglalat két érintkezőjét zárd rövidre 10-20 másodpercre. Bármelyik módszert is választod, mivel egy régi alaplapról van szó, én a BIOS chipet is megmozgatnám a foglalatában, áramtalanított helyzetben a reset előtt.
-
sunci_02
aktív tag
válasz ravail #14558 üzenetére
Na próbálgattam, azóta képet sem ad . A monitor csak villog. Most egy másik gépről írok.. elem kint van várok, törlődjön....
És még valami 1.8Ghz-nek látja a procit az elején de közben 2,4 van benne, és ezért kiírta, hogy ellenőrizzem a CMOS-t, ezért kezdtem el nézni a BIOS-t, de onnan meg nem tudtam kilépni. Most meg képet sem ad.. remek... kár volt hozzányúlni.
[ Szerkesztve ]
-
ravail
senior tag
válasz sunci_02 #14559 üzenetére
Ha nem túl nagy titok, esetleg elárulnád milyen alaplapról van szó? Esetleg kicsit pontosabban, hogy milyen procit raktál bele? Hátha e két információ birtokában egy kicsit "személyre szabottabb" tanácsot lehetne adni. (Csak nem valamilyen HP Compaq Evo?)
[ Szerkesztve ]
-
tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy van egy ASUS P8H67-V lapom és nem megy az USB3
Pontosabban: Eddig nem volt eszköz amivel ki tudtam volna próbálni. Most van nálam egy Sharkoon külső ház amin van USB3 és egyfolytában fel-le dobálja a Win7(64bit). USB2.0 val simán megy, tehát a külsőház-HDD kombónak véleményem szerint nem lehet baja. Feltettem már az alaplapos CD/DVD-ről az AsMedia driver-ét, illetve a honlapró is leszedtem a legfrissebbet. Az eszközkezelőben van egy ismeretlen eszköz "SM Bus Controller" néven. klikk-kép Sanszos hogy ez lehet a ludas, de elakadtam keresgélésben.
A segítségeteket előre is köszi.[ Szerkesztve ]
CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
-
ravail
senior tag
válasz sunci_02 #14565 üzenetére
Ha az 1.4-es van rajta, ne csodálkozz, ha nem ismeri föl azt a Celeront. Főleg, ha "D" celeron!
Szóval, úgy tűnik, igen. Szükséges lesz a BIOS frissítés. A CPU support listában láthatod milyen BIOS kell az egyes CPU-hoz. Nyilván a magasabb verziójú BIOS kezeli az előzők által kezeltet. Gyorsan letöltöttem a linkel BIOS frissítések közül az 1.9 beta-t. Abban benne van a friisítő program, a "AWDFLASH.EXE" és a BIOS fájl. Kicsomagolod, egy Dos6.22 vagy Win98 boot floppyra rámásolod mindkettőt. Bebootolsz a floppyról. Beírod "AWDFLASH.EXE" <Enter>. Vagy kéri a frissítő fájlt, vagy értetlenkedik. Esetleg kiírja hogy kell paraméterezni. Ha nem írja ki, "AWDFLASH.EXE /? <Enter>" ki szokta írni. (pl.: AWDFLASH.EXE /i<romfile> ). -
laccerot
tag
Hali mindenki. Segítséget szeretnék kérni. Ez a lapom [link] most vettem minden jó rajta kivéve usb új windowst tettem fel, de már biosban sincs usb pedig bekapcsoltam az egér és bill engedélyezést. Windowsba se ismer fel semmit semelyik porton. Az eszközkezelőben nem ír usb vel kapcsolatos hibát.
A világon három dolog van amit nem érthetsz meg soha! A Halak a Nők és a Windows. :-D
-
Kernel
nagyúr
válasz sMogyi86 #14562 üzenetére
Érdekes lenne, ha kiderülne, hogy ott van a lap alján a megoldás, csak nem vetted észre:
http://www.sharkoon.com/?q=en/content/rapid-case-35-sata-usb30
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
Sanyi19
őstag
Sziasztok, olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy találkoztatok-e már olyan problémával, hogy az alaplap pci-e portja időnként átáll 16x-osról 1x-esre. Most vettem egy HD7750 videokártyát a GA-P55-UD3L (rev. 2.3)-as lapomba és ezt csinálja. Egyikszer 16x-os másik újrainditáskor 1x-es. A legérdekesebb a dologban, hogy ha kikapcsolom a gépet, majd be akkor mindig 16x, de ha újraindítom akkor ált 1x-es.
Kompatibilitási probléma? Vagy mit állítsak? Olvastam 7750/7770 topicba, hogy egyik másik tagnak is csinál hasonlókat szintén H55-ös lapba.Járt már ebbe a lapba több videokártya is, egyel sem csinált még ilyet. Bios nincs a lapra sajnos új.
“Az élet nagy titka az, hogy nincs nagy titok. Bármi legyen is a célod, elérheted, ha hajlandó vagy érte tenni.” (Oprah Winfrey)
-
tag
válasz Kernel #14568 üzenetére
Valóban az lenne, mert az nem megoldás!Legjobb eseteb is csak indok. Bár nem azt írja, hogy AsMedia-val nem működik a ház (nekem pedig az van) ha nem azt hogy "a telepítés megszakad" már mint firmware-é.
Köv.CSERE/BESZÁMÍTÁS: antisztatizsacsi kártyáknak, VGA passthrough kábel, PCIe gen1 VGA, PCMCIA soundcard, Smat plug ESP chippel
-
laccerot
tag
megnézem de még nem volt időm bekapcsolni a másik masinát.
A világon három dolog van amit nem érthetsz meg soha! A Halak a Nők és a Windows. :-D
-
elttiL
senior tag
Üdv!
A következő nyavajám van: Adott egy P4 2.8GHz Prescott köré épülő gép. 768MB ram etc., ami a következőt produkálja: /a windows most lett újra telepítve xp hope /, sata hdd-ről ide hdd-re másolás indul 70MB /sec, de aztán egy idő után 7MB/s, 2MB/s, és x GB másolás több órába tellik/ne. Másolás megszakítására mondjuk 1 perc szünet, és uitána reagál a gépegység, nincs túlzott cpu/mem felhasználás, mégis mintha masszívan fogná valami a gépet. Vagy hardver hiba. Egy tekercs vagy kondi, vagy akármi cicereg a lapon /biztos, hogy a lapon, mert másik táppal is teszi/, de olyan szinten, hogy pl: állok a biosban, változik 2 f/percet a ventifordulatszám és cic-cic, mint a másodpercmutató egy órán...
3 púpos kondit kidobtam már belőle, de lehet az összeset ki kellene hajítanom /+az asztalra kiraknom a lapot és végigfogdosni,hogy mi ciceg/.
Azért cseszelődök velem, mert rokon gépe, lehetősége meg nincs új lapra /még egy párezer forintos használtra se/.
Valakinek vmi 5lete?[ Szerkesztve ]
-
elttiL
senior tag
válasz #65675776 #14577 üzenetére
Hi! IDE kábelt cseréltem, a satát még meglépem. Egy MSI 7173 lap, ATI XPRESS 200 chipkészlet. Annak jobban örülnék, hogyha konstans szar lenne a másolás, mert akkor kábelcsere/beállítások és jóccakát, de itt nem ez a helyzet. Az egész gépen van egy ilyen tökölődés szerű valami, ha akarok valamit az másodpercekbe kerül /pl.: vezérlőpult kibontása ha másolok, de 2-20% közti cpu használat van csak ekkor..
Esetleg átdugom a másik ide aljzatba a kábelt.. -
elttiL
senior tag
válasz elttiL #14578 üzenetére
... de aztán egy másoláson belül /több fájl máésolása/ megint fel tud menni 50MB/s-re. És pl másoláskor se lát se hall, egér működik, de pl nagy nehezen tudom megállítani a másolást a szünet vagy a leállítással /Total Commander/. Tudom, hogy be lehet lőni a Commandert hogy nagy vagy kicsit file-okat másol az ember, de xx éve használom, rosszabb gépekkel is, és semmi ilyet nem kellett még tennem.
Annyit még, hogy az fsb 800MHz ugyebár /4x200/, a ramok viszont 533-asok.
Semmi kék halált nem dobál a gép. -
sunci_02
aktív tag
válasz ravail #14566 üzenetére
Megtörtént most reggel a BIOS update, lekaptam netről az ABIT windowsos flash programját, és felraktam a 2.4-es BIOSt minden gond nélkül, könnyen megoldható, nem kellett bajlódnom a DOS-os módszerrel. Azóta minden tökéletes, látja a CPU-t már nem 1,8 hanem 2,4-nek kezeli, illetve tudok menteni a BIOS-ban, és ki is lép. Ma délután belerakom a tegnap vásárolt P4 3.0, 800-as procit, remélem a BIOS már tudja a HT módot. Ha azzal is megy akkor minden tökéletes!
ravail:
Nagyon szépen köszönöm a szakmai segítséged!
-
ravail
senior tag
válasz sunci_02 #14580 üzenetére
Jó reggelt Mindenkinek!
Szia!
Ennek nagyon örülök! Nagyon szívesen! Ha beteszed a HT-s 3.0 GHz-s 800MHz FSB-s CPU-t ne felejts belépni a BIOS-ba, és megnézni, látja e rendesen. Ha a CPU FSB-t kézzel állítottad, tedd automatára, vagy 800-ra, illetve, ha az alap órajelet kéri (és nem automatára állítod, akkor) állítsd 200 -ra.
1 MB cache-set sikerült venned? Mert az a legjobb az s478-as szériában (illetve az ugyanilyen 3,2 GHz-s).
Szép napot, és sok sikert! (A nehezén már túl vagy! ) -
Tua
tag
Sziasztok, van egy Asus P8B75-M LE alaplapom, benne egy i3-3220 proci gyári hűtővel. Próbáltam már közvetetten és közvetlenül is rádugni a hűtőt az alaplapra, de mindkét esetben azt csinálja, hogy néha nem indul el.
Tehát használom, semmi baja, másnap bekapcsolom és csak x. probálkozásra indul el a venti. (jön az 5 csipogás, ami elvileg CPU-val kapcsolatos hibára utal, aztán ennyi, utána újraindítom aztán várok, hátha felpörög, volt hogy magát a tápot is kikapcsoltam aztán vissza, de ez se mindig oldja meg). A tápom biztosan elég hozzá, a régi configom többet fogyasztott és ott nem volt probléma.
Ötletek?
-
dragonfx
veterán
Sziasztok
tegnap lettem tulaja egy asus p8b75 m-lx alaplapnak.
lenne par kerdesem remelem tudtok segiteni.:-)
bocsi ha hulyeseget kerdezek,de nekem nagyon uj ez a bios.
mi a kulonbseg hogy a kezdobios mikor bejon 3 ventit latok,alul meg f3mal valami advanced biosba tudok lepni?csak kinezet?vagy. Beallitasok is tobb van?ez a crashffree bios azt jelenti barmikor vissza tudja allitani a bios. File. Ha elcseszedik? Ha cd.re kiirom a biosfile.t ujabbat azt is?
bios honnan tudok flashelni?win7 alol vagy a bios menubol is?az alaplapi nagy csati melle mutat egy 20 pines sata3 coonnectort, ez mire valo?elolapi frontpanelra kivezetes vagy mi?elol es hatul is lehet hasznalni az usb3at?vagy csak 1 helyen?
a pci-e mellett van egy 4 pines tuske ide radughatok rendszerventit? Valami chassis controllert ir ra. Mert 1db 3 pines es 1db 4 pines van csak,ez utobbi ugye a procie, nekem pedig 2 rendszerventim van.vagy csak molex elagazoval lehetne megoldani?
Sziasztok
tegnap lettem tulaja egy asus p8b75 m-lx alaplapnak.
lenne par kerdesem remelem tudtok segiteni.:-)
bocsi ha hulyeseget kerdezek,de nekem nagyon uj ez a bios.
mi a kulonbseg hogy a kezdobios mikor bejon 3 ventit latok,alul meg f3mal valami advanced biosba tudok lepni?csak kinezet?vagy. Beallitasok is tobb van?ez a crashffree bios azt jelenti barmikor vissza tudja allitani a bios. File. Ha elcseszedik? Ha cd.re kiirom a biosfile.t ujabbat azt is?
bios honnan tudok flashelni?win7 alol vagy a bios menubol is?az alaplapi nagy csati melle mutat egy 20 pines sata3 coonnectort, ez mire valo?elolapi frontpanelra kivezetes vagy mi?elol es hatul is lehet hasznalni az usb3at?vagy csak 1 helyen?
a pci-e mellett van egy 4 pines tuske ide radughatok rendszerventit? Valami chassis controllert ir ra. Mert 1db 3 pines es 1db 4 pines van csak,ez utobbi ugye a procie, nekem pedig 2
le rendszerventim van.vagy csak molex elagazoval lehetne megoldani?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
spista222
addikt
válasz elttiL #14579 üzenetére
Nem lehet hogy a hdd hibás?
IDE hdd-től ne várj 30-40MB/s-nál többet bár típusonként elég eltérő lehet.
Írási gyorsítótár be van kapcsolva?
Milyen oprendszer van rajta jelenleg?
Mert a Win7 kezdetben memóriába másol és ott nagyon nagy sebesség jöhet ki(SATA HDD olvasási sebessége) de ahogy elkezd írni az IDE-s hdd-re akkor már az határozza meg a másolási sebességet, bár 10-20 MB/s minden 20GB-nál nagyobb HDD-nek tudnia kellene. -
Szkeptik
tag
AM3+ vagy FM2 irányba érdemes menni?
Sziasztok!
Ideje már felújítani kicsit a gépet, és körülnéztem, mi van a piacon. Úgy tudom, az AM3+ foglalatra gyakorlatilag nem fog már több proci érkezni, de az FM1 tiszavirág élete miatt kicsit az FM2 maradandóságát is megkérdőjelezem.
El tudnátok mondani a véleményeteket, hogy szerintetek melyik irányba érdemes inkább indulni, hogy lehetőleg pár év múlva ne kelljen megint mindent cserélni?
Az Intelről nem sokat tudok, de ha van jó foglalat, amihez AMD árkategóriában vannak jó procik és várhatóan még három év múlva is létezni fog, akkor az is jó.GIGABYTE GA-970A-DS3P; AMD Athlon II X4 645 @ 3,1GHz; Gigabyte HD7770 1GB DDR5; 8GB Kingmax DDR3-1866MHz
-
elttiL
senior tag
válasz spista222 #14587 üzenetére
Üdv. Írtam, hogy xp. Gyanakszom én is a hdd-re. Egy 200gigás WD. Egy másolási folyamaton belül /pl. 22GB sata hdd-ről ide-re/ változik 8 perc és a 3,5óra közt. Kezdetben mindig gyors, de aztán meglassúl. belasssúl, de ugyanígy vissza is gyorsul. Friss telepítés Bár most így belegondolva, ugyebár a telepítés első szakasza az adat másolás a cd-ről hdd-re, na ez elég sasan történt meg /és a kicsit karcos illetve a kicsit szar optikai meghajtóra fogtam, de tény, hogy sokkal lassabban történt meg mint általában. /egy xp ee van fent, már sok éve nem görcsölök a szűz win telepítéssel és utána a soft-okkal bíbelődléssel/.
És amit írtam az a tökölés, ami egy egyszerű vezérlőpult előcsalás alatt megy
azt se értem. Azért 786 Mega ram nem kevés egy xp-nek /az alaplapi vga nem foglal belőle, mert nem az van használva/Mindenképpen szétkapom, mert ugyebár vmi tekercs is cicereg, meg valami érdekes sárgás oxidréteg szerű izé van néhány forrpont körül a lapon /nem kondi lábaknál, bár 3 kondi cserés volt lehet az összeset kibacom éjszakai mulatcsság címszó alatt//.
-
Kernel
nagyúr
válasz sMogyi86 #14573 üzenetére
Nem derül ki a hozzászólásodból, hogy jól értelmezed, így kénytelen vagyok részletezni. Neked ASMedia chip van (az alaplapon), ezt már írtad, illetve látom az Asus oldalán is, hogy az USB3 azzal megy.
De mivel van szerelve a külső ház? A honlap szerint JMicron és ASMedia chippel is forgalmazzák. A firmware update ezek közül a JMicronhoz való.
Az is le van írva a zip-fájlban, hogy a frissítés alatt lehetőleg USB2-portra kell csatlakoztatni. Ez nyilván a stabilabb kapcsolat miatt ajánlott.
Ahol trollok hangja többet ér, ahol a kiskirály, mint kutyával beszél? A fórum szakmai támogatását befejeztem.
-
geckowize
őstag
Hello
Alaplapom Gigabyte GA-MA69G-S3H és a CPU support listjén 3féle Phenom II 955 van, ebből kettő megegyező steppinggel. Na most ezek között az a különbség, hogy 95 ill. 125 W TDP-vel rendelkeznek.
Én ilyen procit szeretnék venni bele, tehát ha valaki megnézi CPU-Z-ben az a valóságos értéket fogja mutatni? -
spista222
addikt
válasz elttiL #14589 üzenetére
Futtass egy HD sentinel-t mit ír kondícióra a hdd esetében. Én úgy gondolom hogy vannak haldokló szektorok a hdd-n és ezért változik ennyire, a másik lehetőség amiért ekkorát szokott változni hogy egy nagy fájl esetén bár elérhet 50-60MB/s másolási sebességet de ha sok kis fájl (fénykép dokumentumok) van akkor a seek miatt ez jelentősen lecsökkenhet akár 1MB/s alá is fájlmérettől függően.
Sosem értem azokat akik csak azokat a kondikat cserélik ki amik púposak, az összes azon a vonalon lévőt cserélni kellett volna ha nem akarsz vele még 3-4 X foglalkozni mert ha bár nem látszik azok is tropák, de szerintem nem ez okozza a galibát mert akkor inkább kékhalált kapnál vagy újraindulna a gép.
geckowize a tiédbe csak a 95W-os C3-as megy bele a többi nem gondolom ezért is ezt választottad.
Neked ez a jelölésű kell: HDX955WFK4DGM
HDX kezdetű nem jó.[ Szerkesztve ]
-
PapB18
tag
Valakinek volt olyan problémája EZZEL hogy mikor bekapcsolta kb 10 vagy 15 mp-ig nem jött be semmi ?
vagy mi miatt lehetett ?
köszi a válaszokat !http://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Graphics
Jómunkásember
Adott egy régebbi ASUS alaplap, 775-ös Celeron D procival, és 1GB memóriával, egy 400W-os FSP táppal.
Karácsonyra áll össze, amikor üzemelt fél éve, akkor XP-vel ment, próbaképp most kapott egy Windows 7 Starter-t / vagy majd Home Basic-et /
A lényeg, felment rá a rendszer, patent is ,gyors is. Viszont ahogy hálózatra kötném, elszáll a gép, és nullázza a BIOS-t, van valakinek ötlete miért?
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
dragonfx
veterán
válasz elttiL #14586 üzenetére
Aha,ellolvastam nyugiba a user guide.ot,igaz nem took angolul de nagyreszt megertettem a dolgokat.
majd beallittom az advanced bios.t kezdonek.
de van par dolog amirol csak enabled/disabledet ir a fuzetke es foglalmam sincs mire valok.
leirnatok roviden mire jok,mire valok az labbiak??AHCI?
C1E?VIRTUALIZATION TECHNOLOGY?
intel AMT?
WATCHDOG?
INTEL xHCI?Illetve a serail,LPT es display port mire valo? Aha koszi,ennyire nem veszes a helyzet kerek havertol akkor egy ollyan elosztot vagyis ugyis ventit keszulok venni ahhoz adnak elosztot.
mas:ellolvastam nyugiba a user guide.ot,igaz nem took angolul de nagyreszt megertettem a dolgokat.
majd beallittom az advanced bios.t kezdonek.
de van par dolog amirol csak enabled/disabledet ir a fuzetke es foglalmam sincs mire valok.
leirnatok roviden mire jok,mire valok az labbiak??AHCI?
C1E?VIRTUALIZATION TECHNOLOGY?
intel AMT?
WATCHDOG?
INTEL xHCI?Illetve a serail,LPT es display port mire valo?
"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
-
PapB18
tag
válasz Graphics #14596 üzenetére
nem tudok okosat írni ha xp-vel jó volt és win7-el nem akkor próbáld ki ezt
win 7 thin PC
ez egy kisebb rendszerigényű op.rendszerhttp://hardverapro.hu/aprok/keres.php?suser=PapB18&sival=&sctyid=&scmpid=&ssell=
-
Graphics
Jómunkásember
válasz PapB18 #14598 üzenetére
BIOS-t se éli meg,ha rádugom a hálót... :/
Alapveetően tökéletes lenne a starter, vagy ez amit linkeltél / max a Home Basic / mert azok még az 1magos cuccokra is elegendőek...
De szerintem külön hálókártya lesz, ha ennyire kínlódik
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen monitort vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asszociációs játék. :)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mercedes topic
- További aktív témák...
- Corsair Vengeance 32Gbyte (2x16Gbyte) DDR5 RAM RGB --- ÚJ, 10 év garancia ---
- BONTATLAN! Corsair Vengeance DDR5 KIT 64GB (asztali) 6000MHz FEHÉR
- Beszámítás! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Strix X570-I GAMING Alaplap
- ASRock B650E Steel Legend Wifi VADI ÚJ! 3 ÉV GARI!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest