- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Aurát vált a Vivo V60
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
válasz
Osynho #32884 üzenetére
Nekem azért kell aktív sub, mert az erősítőt nem tudnám hova tenni külön. Az autóban semmit nem akarok szétfúrni, ez a láda is szíjjal lesz rögzítve (még a szíjakat kell valahogy úgy rögzíteni, hogy még a kárpitot se kelljen kivágni... ) , meg arra gondoltam, hogy teszek az aljára tépőzárat, hogy ne csúszkáljon.
Ha külön erősítő lenne, akkor azt kb két helyre tudnám elképzelni:
1. első ülés alá. --- Na oda nem fér
2. Hátsó ülés támlájára. --- na azt nem fogom megfúrni, ráadásul, ha lehajtott üléssel szeretnék vinni valamit, akkor meg vagy útban lesz, vagy szedhetem szét.
Mp3-mat fogok hallgatni, pendrive-ról, vagy rádiót. Hip-hop, rock, pop. Jelenleg ILYEN hangszórók vannak az első ajtókban, és a műszerfal tetejébe építve két gyári kis csipogó, amikre nincs írva semmi. Most úgy hallgatom, hogy az EQ superbass-ra van állítva. Menet közben nem sok mélyet hallok, nem járó motornál meg ugyan hallok mélyet, de elég csúnyán torz.. Szerintem ennél bármi jobb lesz. -
DarkByte
addikt
válasz
Osynho #32881 üzenetére
Ja hogy úgy, hogy azt a 7.5A-t ez a büdös életben nem éri el. Jó, hát én ezt így tudtam elmagyarázni hogy ha olyan kábelt vesz amin ez az áramerősség biztonságosan mehet az biztos jó, de mint írtam is, nem tudom pontosan milyen vezetékek vannak autókba és melyik mire képes. Az tuti hogy nem vastag a gyári táp kábele sem és tesóm sem használt túl vastag kábelt amivel kiegészítette. Nem értek az autó villamossághoz, csak elmondtam amit láttam. Ha bemegy a boltba és elmondja hogy egy ilyen paraméterű ládához keres kábelt, biztos mondják hogy "ja hát az hülyeség, elég kisebb", de sajnos nekem itt megáll a tudásom.
Az a 150W abból a ládából sehogy nem jön ki, nyilván, ezzel én is tisztában vagyok
Töredéke igaz. Egyébként ehhez képest meglepően hangosan szól szerintem, én sokkal kevesebbre számítottam egy ekkora kis vacaktól. De igazából tök mindegy is, a kis autómban nekem megfelel, arra a heti pár óra utazásra kielégíti az igényeimet. Majd ha egyszer lesz valami komolyabb autóm abba talán én is építek valami komolyabbat. Mint tudjuk evés közben jön meg az étvágy. Arra már én is rájöttem az itthoni 3 utas Jamo hangfalszetem mellett hogy a mély nem igazán ér össze a közepekkel ezzel a ládával, illetve nem egyformán erősíti a mély tartományt. Még egyszer leírom, ennyiért nem vártam többet már mikor megvettem sem. Nekem ennyi most elég a kocsiba az eddig nulla mélyek helyett.
De akkor is megkaptam érte mikor elsőnek kérdeztem itt hogy bolond vagyok mikor megvettem és most is, úgyhogy már igazából nem is tudom miért tépem a számat emiatt.
-
PiciPeti
őstag
válasz
Osynho #32726 üzenetére
Olcsóbbnak olcsóbb, az biztos, de nekem egyszerűbb lenne nem foglalkozni vele.
Műszerfalat meg miért kellene szétbarmolni? Egyszer beállítom, lezsugorozom, aztán elfér a fejegység mögött. Sose lássam többet kategória...
Tápkábelre valami ötlet? 8asnál vékonyabbat nem találok sehol, az meg azért túlzás lenne sztem.
-
PiciPeti
őstag
válasz
Osynho #32723 üzenetére
Jah ezt nem írtam, nem akarok kapcsolgatni...
Főleg, hogy a fejet elég nyögvenyelős kikapcsolni (Sony 7750), mert van egy készenléti állása is. Szóval ha röviden megnyomom, akkor csak készenléti, és utána hosszan kell nyomni hogy ki is kapcsoljon.
Bekapcsolásnál dettó.
Ehhez nincs türelmem. -
MC Pite
veterán
válasz
Osynho #32404 üzenetére
Elvileg nincs, egyetlen doksi írta hogy a not used pinek lehetnek line outok, enyém a szarabbik RD3-as, megmérem, de szerintem nem lesz. Nem akarom többet fejtegetni, láda nem lesz, nem véletlen van egyterűm, hanem mert sokat cuccolok. Az egyetlen elérhető helyen korábban volt; de igazán szépen akkor szólt ha nyitva volt, ami ugye nem járható, ill nem teljesen arányosan változott a hangja a többi hangszóróval [link]
-
MC Pite
veterán
válasz
Osynho #32402 üzenetére
Kerestem lowpass filtereket, mittomén 120Hz környékén, de alig találok, autóhifis shopokban nem találok, sztem bénán keresek...
Tudom hogy a láda, cső, egyéb dolgok eléggé fontosak, sőt, még a jól kiszámolt gyárilag összedobott eszközök normális újra összerakása, gyenge láncszemek kicserélése is sokat számít, meg ilyen valószínűtlen hülyeségek is mint 4 tüske... Ha lenne autóhifi alatti topik oda írnék, de nincs, így írok ide. Amit 20-30K befektetéssel meg tudok tenni hogy kicsit javítsak, megteszem; többet nem fogok kocsiban lévő zenébe ölni, csak azt akarom hogy 'fájjon' az autóban a zene. Már megvan ez a szint, csak elindult a vezérhangya hogy a hátsó részbe esetleg woofert rakjak (a kétutas skippelve); esetleg mindegyik 16 centis lóghat erősítőn, főként, ha van line out. Az meg hogy ne rakjak akkor ajtóba mélyet, jó... -
opeter70
senior tag
válasz
Osynho #32398 üzenetére
+1
MC Pite:
Ha meg tudod oldani, hogy a hátsó ajtókba szerelt "mélynyomó" az emberi fül számára érzékelhető és értékelhető hangnyomással le tudja sugározni a 30 (uram bocsá' 20) és 80 Hz közötti frekvenciatartományt torzítástól és káros rezgésektől mentesen, akkor természetesen lehet. De ez fizikai képtelenség 16 cm-es hangszóróval, néhány literes légtérben egy "fémdobozba" zárva.
Nem véletlenül készül a mélynyomók ládája 18mm-es (esetenként 2x18 mm-es) MDF lapból és nem pedig 1,5 mm-es acéllemezből. A bennük levő hangszóró a nagyon ritka kivételektől eltekintve nem 16 centis, hanem legalább 25-30. -
PiciPeti
őstag
válasz
Osynho #32398 üzenetére
Illetve ha a sub meg van vágva 70-80Hz körül, akkor az emberi fül jóformán képtelen behatárolni, hogy honnan jön. Ezen analógia miatt kell a magasakat kb fejmagasságba tenni, és így épül ki a színpadkép, legalábbis a magassága. Szóval ha mélyközepet teszel oda, ami felmegy 5-6KHz-ig biztosan, azt hallani fogod.
Élhető, magas jelszint bemenetes erősítőnek meg pl Crunch P480. Volt ilyenem, egy alap rendszert simán kiszolgál, csomó beállítási lehetőség, stb.... Kábelezéssel együtt kijön 20-ból.
-
vilmaboy
őstag
válasz
Osynho #32341 üzenetére
Szia!
Az ajtó gyári (Megane II). Nem kapott még semmilyen csillapítást stb... Gyári helyen van bent egy Mac szett, amit egy Z4100 hajt, ciripek aktív hangváltóval leválasztott selyemdómosak, szintén Mac Audio. Sajnos a kocsiban csak 1 erölködő van, így a Subot 2 csatorna hajtja hídban. Emiatt egy aktív láda vagy ha passzív, akkor +erősítő kéne hozzá, mert így meg nincs fader.
-
PiciPeti
őstag
válasz
Osynho #32341 üzenetére
Egyelőre 70l-es refi ládában van. Nem is nagyon hallgattam még. Majd átalakítom a ládát ~30l-es zártra.
Holnap csinálok videót, van egy kitérése...
Kérdés:
A Speak-on csati mennyire jól vezet? Most ilyen van rajta, a másik ládámon viszont banándugós. Utóbbi bíztatóbbnak tűnik. Érdemes lenne lecserélni a Speak-ont?
-
válasz
Osynho #32219 üzenetére
Kérdés volt , mert nem biztos, hogy megoldható a használatba vétele
Akkor fussunk neki:
- kell 2x13-as minőségi koaxiális szett előre
- 1xFree Air mélynyomó hátra
- Erősítő+ ha ezekhez kell bármiféle elektronikai eszköz/biztosíték, kábel , pluszba
Aki ezzel kapcsolatba tud segíteni , kérem tegye meg
-
-
Otisz
őstag
válasz
Osynho #31855 üzenetére
Azért nem vagyok ennyire tudatlan...
...azzal nem voltam tisztában, hogy működik-e az elülső bemeneten(persze működnie kell, de láttam már csodákat)
Ha viszont szőrszálhasogató akarnék lenni, akkor most igen is azt kellene hogy mondjam, hogy azért ez így nem esztétikus, hogy elöl fityeg a BT-s adapter, és az fixre le is van foglalva. Mint a magyar népmesékben: van is, meg nincs is. Adok is, meg nem is...A meglepő, hogy extraként emlegetik a 2 USB bemenetet, plusz külön nagy számként, hogy BT-s, miközben az egyik USB-t kapásból lefoglalja az adapter. Ha nekem most egyszerre 2 USB-re lenne szükségem, meg mellette BT-re is, akkor cseszhetném az egészet.
Mint már írtam, nem volt még ilyen fejegységem (közel hasonló sem, általában elég volt nekem a gyári is, pl. Audi Concert...).
Józan paraszti ésszel tudod, én hogy képzeltem el? Úgy, hogy a bluetooth egység nem tőlem fog elfoglalni egy bementi helyet, hanem már alapból be van építve. Ezért van egy kicsit bullshit érzetem.
Persze jó a szerkezet, meg minden, de akkor is! -
attila666
tag
válasz
Osynho #31093 üzenetére
A 61U-n van AUX bemenet a 60U-hoz képest, a BT92SD-n pedig SD kártya slot, meg elvileg 1A USB töltés lehetőség.
Ezt néztem ki: http://www.saturn.de/mcs/product/KENWOOD-KDC-BT-92-SD,48352,475813,268882.html?langId=-3
Eddig Alpine 117ri-t nézegettem, ami használtan kerülne ennyibe és nincs benne BT, elvileg nem tud többet.
Keresgettem fórumokon hogy mire van a Tweeter menüpont, úgy vettem ki, hogy ha beállítom pl, hogy 5kHz-nél vág a passzív váltóm, akkor tudom állítani majd a magassugárzó hangerejét (vagyis 5kHz-től felfelé az egész tartományt).
-
gabber01
addikt
válasz
Osynho #30881 üzenetére
Nézd meg a fejnél a kábeleket, nincs-e valamelyik csati szétcsúszva egy picit. Nekem is ugyanezt produkálta, és korábban én is panaszoltam, hogy hol volt sub, hol, nem.
Több hónapig csak tapogatóztam, mire nagy nehezen kiderült, hogy az iso csati kábelei minimálisan kilazultak és hol érintkezett minden rendesen, hol nem. Gyakorlatilag a jobb oldal tünedezett el, és mivel a jobb oldali RCA-ban volt a sub erő bekötve, ezért az is kihagyott olyankor. De nem teljesen volt néma, csak úgy félig. Ezért is nem értettem, és volt nehéz megtalálni, mert működött is meg nem is. Plusz, az megint érdekes, hogy mi köze a fejről hajtott jobb oldalnak az RCA-s kimenethez, de mégis összefüggött. -
Joe fiú
senior tag
válasz
Osynho #30761 üzenetére
Nem különbözik semmiben, szerintem ugyanaz a belseje, külseje egyaránt, annyi, hogy a BT92SD újabb kiadás, van benne bluetooth, illetve sd foglalat, a lelke szerintem ugyanaz, funkciók is..
Nekem nagyon bevált, nem is tervezem eladni, még ha meglesz az Alpine akkor sem. -
Joe fiú
senior tag
válasz
Osynho #30752 üzenetére
Attól függ milyen szempontból nézzük, fejegységről hajtva gyengébb a Pio MVH150UI, mint a Deh 6700MP-m volt, viszont szub vezérlésben előtte jár, sokkal jobban beállítható vele a mély szekció (Infinity Beta Twelve). Egyébként nekem semmi bajom vele, még mindig azt mondom, hogy a belépő kategória best-buy fejegysége.
-
ditrichd
tag
válasz
Osynho #30664 üzenetére
Szia ez egy suzuki ignis tegnap szereltem be az erősítőt+mélyládát.. Elől 10cm hátul 13.
Elsők már cserélve vannak 3 utas xplodera avval nincs is baj. hátsók viszont így a nagy mély mellet hát konkrétan semmit nem szólnak gyári blaupunkt ráírva 20w van (haha) bár ez fura mert a 10-esre is 20 volt írva de nem is ez a lényeg.
Szóval a rendszer:elől 2x10cm,hátul 2x13 + csomiban mélyláda.
Nem külön erősítővel lennének hajtva hanem fejegységről ami papíron 4x65w mosfetes. -
Nokedli92
aktív tag
válasz
Osynho #30639 üzenetére
De nem értem akkor miert tesznek bele ekkora biztositekot? Szerintetek akkor milyen vastag kabel lenne eleg ennek az erositonek, es mekkora biztositek kellene az akksinal a kabelra tenni?
Szerintetek eleg egy Kicker L5 38cm es 2x4ohm os melynyomo meghajtasahoz?
Sajnos nincs jo ladam hozza de most akarok epittetni egyet ha rajovok hogy mekkora es milyen tipusu lada lenne hozza az idealis. Ha abban tudnatok segiteni azt megkoszonnen.
Bocsi hogy ekezet nelkul irok csak telefonrol igy gyorsabb. -
sixer66
senior tag
válasz
Osynho #30501 üzenetére
Akkor én kérek mindenkitől elnézést, azt hittem amit kifejezetten hozzá gyártanak az jó, de akkor ezek szerint jobb, ha fából csinálom. Egy olyan kérdésem lenne még, hogy olvastam fórumon, hogy 27mm-es a kiemelő keret ami kell hozzá.Az oldalsó lyukak távolsága egymástól számítanak, vagy csak a kiemelési magasság, ami 27mm? Ez a méret pontos, vagy valamennyire +- -ba eltérhet? Elég amatőr vagyok ilyen beépítés terén, de sajnos nincs pénzem kifizetni rendes szervizt, ahol beszerelik. Most olvasom, hogy részben erre is válaszoltál, hogy hangszóró és ajtó függvénye, de már nem törlöm ki.
Köszönöm! -
L-e-f-i-e
senior tag
-
lcee79
addikt
válasz
Osynho #30048 üzenetére
nálam nem szigetelés nélkül van, csak nem teljes...
pasztával készült...A 13-as szub pedig biztos lehetsz, hogy amilyen mélyről csak lehet onnan indul, 60 alatt biztosan, a 16.5-es hangszóróm aminek a gyári adata 58 hertz meg sem közelíti ezt a mélységet
De szerintem hallgatás alapján teljesen hihető az adat... 50 az kb 50 is -
lcee79
addikt
válasz
Osynho #30024 üzenetére
Azt menüből is lehet állítani, hogy on v off...
de itt van előttem a használati útmutatója, meg specifikációk is
Ha dugok valamit az SW-be szerintem akkor sem jelenik meg több menü, max ha esetleg automatán csinál pár dolgot, de azt sem hiszem...
szóval azért nem árt ha az erősítőhöz van -
lcee79
addikt
válasz
Osynho #30022 üzenetére
Az a steg 120.2 lesz az új erősítő, ami még nincs meg, és az eladó adja hozzá a 75-hertzen vágó cuccot.
Írni csak azért írtam, mert az eladó felajánlotta hozzá...,
és mert még reggel kérdeztem hogy az erősítő tud-e, vágni és mindenféle bonyolultnak tűnő megoldást kaptam, és végül is egyszerű lesz, ha minden jól megyViszont LPF az nem tudom fejegység részéről mennyire van megoldva, mert az inkább csak frekvenciakiemelő van, sw tényleges LPF funkció nincs
HPF van csak benne valójában, ahol lehet vágni -
lcee79
addikt
válasz
Osynho #30020 üzenetére
nem szűrőt akarok, hanem a házimozi sub helyett egy autóba valót
, de ahhoz nagyobb teljesítmény kell mint a mostani 135w emiatt kell egy uj erősítő is, amiről csak a sub megy, és akkor lesz behúzva az rca is, ha már ezek meglesznek, így most csak a kényszermegoldás van
Ennyi kb -
-
ABE
őstag
válasz
Osynho #28927 üzenetére
A JVC honlap szerint: KD-X50BTE és KD-X250BTE Nekem úgy tűnik, hogy alapfunkciókban nem igazán térnek el, hanem csak apróságokban. Mondjuk a változtatható megvilágítás tetszik, a 250-esben a rikító kék nem igazán jön be.
Amúgy a BT és BTE között mi a különbség?
-
dethroner
veterán
válasz
Osynho #28472 üzenetére
De az tutibiztosan kijelenthető, hogy a 10-12 ezres szettek nem jók? Sajnos a meghallgatás nem járható őt, nincs ismerős, akinek ne a gyári cucc lenne az autójában. Rock és metál zenét hallgatok, se rádió, se tucctucc, szóval nem az izombasszus a lényeg. Gondolom az ilyen mediamarkt demófal sem mértékadó.
Pl azt látom hogy a pioneer csinál 220 ezerért és 12 ezerért is szettet. Az nem kérdés számomra sem hogy a drágább sokkal jobb. De ha egy neves gyártó lemegy az alsó kategóriába, akkor égeti magát azzal hogy szart csinál? Vagy a márkanév miatt, meg a mögötte lévő hatalmas tapasztalat miatt gyanítható hogy az olcsóbb terméke is jó minőséget képvisel? -
more
tag
válasz
Osynho #28242 üzenetére
Igen, ez lesz. Veszek egy négy csatornás erősítőt és mélynyomó plusz két hangszoró.
Tudtok erösítőt ajánlani? Akár használtan is.
Nem tudom, hogy ez alap e, de az fontos, hogy a két csatornának legalább a hangerejét külön tudjam állítani. A keret max 20k. Teljesítménybe max 80-100 watt 4ohm. -
PiciPeti
őstag
válasz
Osynho #28165 üzenetére
Hja bocs, azt nem írtam, hogy a láda tetejére tettem az erőt. Így a leginkább helytakarékos.
Első szett erősítője nekem is elől van.pps!
Fogtam már, de fogtam az üléstámlát, műszerfalat, padlólemezt, stb-t is, és az is rezeg...
Amúgy mivel autóról van szó, szerintem menet közben egy rosszabb minőségű úton sokkal több mikrorezgést kap az erősítő bárhova is van felszerelve. Hacsak nem valami gumiágyban van... -
Mustármag
őstag
válasz
Osynho #28159 üzenetére
A hátsó ülés támlájára volt fel csavarozva de elég gányul sikerült (így kaptam meg :S) így mikor bekötöttem a kondit leszedtem, lehet újra átgondolom a háttámlát.
Az ülések alá nem tudom rakni, mert nincs hely a hátsó rész lábfűtése miatt. Most csak be van fektetve a mély láda mögé a láda konkrétan a csomagtartó közepén van így alig marad helyem pakolászni. Máshol meg nem hiszem hogy lenne hely neki, ezért gondoltam hogy fel helyezem a ládára.
De már elvetettem... -
PiciPeti
őstag
válasz
Osynho #28159 üzenetére
Mondjuk azért, mert ha kell a csomi, akkor ládástól ki tudod venni az erősítőt. Nem fogod összeverni, lezárlatolni, stb...
Én ilyen öntapadós tépőzárral oldottam meg. A ládára ipari tűzőgéppel rögzítettem, az erősítő aljára meg szépen feltapadt. Így a rezgéseket is elnyeli valamennyire. Kétlem amúgy hogy az üléstámla, vagy az oldalsó kárpit kevésbé rezegne mint maga a láda...
-
Gabbana
aktív tag
válasz
Osynho #28127 üzenetére
Azt néztem, hogy a kis erőstő elférne az anyósülésnél a műszerfal alatt ha fel tudom fogatni valahova, meg ha nem baj, hogy fejtetőn van. Ventillátoros az erősítő, szóal nem vagyok benne biztos, hogy fejtetőn ellesz....
Nem szeretném, ha bármi látszana a cuccokból. Rejtenék mindent... Laguna kurvanagy...Ha van sub, akkor is kell bitumenezni az ajtókat? Fölösleges nem? Elég vastagok az ajtók. Gyári műanyag hangszóróvédő maradhat? Jobban takarna...
-
bANDYka
tag
válasz
Osynho #27905 üzenetére
Semmi extra alpine gyári cucc van a passatba
lehet hogy a jobb fejegység miatt nem is jönne ki a jobb hangminőség mivel a megszólatatásához nem elég jó a hangrendszer.
Egy helyi elado srác viszont nagyon ajánlgatja az x70-est hogy az klasszisokkal jobb mint az 50-es. Namost ez alapján nem sok különbséget látok, árban viszont míg az 50-est 27k körül megveszem, addig a 70-es 42-ért szerzehető be, ami mégiscsak 15k.
http://www.jvc.hu/compare.php?ids%5B%5D=KD-X50BTE&ids%5B%5D=KD-X70BTE
Talán annyi hogy az 50-esnek nem levehető az előlapja, a 70-esnek pedig igen?
FLAC lejátszására csak a kenwoodok képesek? Úgy látom csak álom marad egy CD-s, FLAC-es, BT-s cucc...
Köszi!
A -
Peti66
senior tag
válasz
Osynho #27709 üzenetére
Ez, teljesen evidens dolog,hogy amit tudunk és tapasztalunk, azt megosztjuk
Amúgy nem is az a nagy gond,hogy most beszorítja vagy nem(de, gondolom igen)
Hanem,ha 1x eladósorba kerülne az erő..."Vevő"---->érted...
Tudom én amúgy,hogy nem egyszerű ilyen spec.rövid 5x1.25 mm-es menetfúrót felhajtani,de gondoltam hátha van.Ja ezek az érvéghüvelyek szinte kivétel nélkül vörösrezek vegyi nikkel bevonattal,de csakis a külső részén.
Mondom.. nagyon jó és hasznos,mert a csavar szétkócolja belül és legalább a blankolt vezeték fele a furatban
a "levegőben" teng,leng.Tápnál + - lehet nagy érdekesség,mikor sokan meg vannak győződve arról,hogy jól
méreteztek,"de valami mégse stimmel...Na, ez is egy ilyen huncut dolog ami megtréfálja az embert
Hsz. vezeték végére is nagyon,de nagyon ajánlott és nemcsak elsősorban a kontakt miatt,hanem az,hogy
körbe fogja a "szőrős" elemi szálakat.Illetve a végén levő szigetelő gyűrű megakadályozza hogy egy két kósza szál kölcsönhatásba lépjen a pozitív és negatív kivezetésekkel.Ami mint tudjuk semmi jóval nem kecsegtet.
Én, az érvég hüvely préssel,tulajdonképpen csak elődolgozom a csavar helyét.De,amúgy a csavar is ugyanezt teszi
Én amúgy azt gondolnám hogy Szombathely Egertől "nyugatabbra" van..Mármint hogy, a "kerítés is kolbászból"... Érted...De, szerintem az érvéghüvely sima villanyszerelős boltba is kell hogy legyen. Ez, teljesen alap dolog. Mifelénk, legalábbis van
-
Peti66
senior tag
válasz
Osynho #27703 üzenetére
Olcsón kéne kihoznod ,.....jól sejtem
Szerintem is megoldható üveg profillalRagasztani lehet fog kelleni,mert nyáron lehet el-mihálylik....
Alul,gondolom ..érne össze a gumi.alá kell tolni egy vékony fém lemezt és snitzerrel összevágod,ahogy egymásra fed a kettő.
A csavaroknál ill. meneteknél,már nem ilyen egyszerű.Kell hozzá 5x1.25-ös(mm-es) metrikus
zsákmenet fúró.Ez,rövid hosszon vág egy az egybe.
Menet öszerágodás megelőzésére, én puha(2b)grafit ceruzával szoktam "megfenni"a meneteket
(már amikor eszembe jut)
-
Peti66
senior tag
válasz
Osynho #27371 üzenetére
Ezek a kimeneti jelszintek csak jelzés értékűek
A valóság az,hogy(sajnos)a legtöbb esetben csak a felsőkategóriák hozzák a gyár által definiált értékeket.Vannak persze kivételek....De, ez a tendencia...
sajnos(költséghatékonyság).
Gondolom, a szub-hoz állítottad az elejétJó ez vicc volt...kicsit gonoszkodtam
Na,... az elején kezd el(gain-t) kb. 70%-ról visszafele kis lépésekben alacsony hangerőn -
-
Peti66
senior tag
-
kavics325i
őstag
válasz
Osynho #27267 üzenetére
A flac és az abból vissza konvertált wavból. De olvass vissza nem rég volt vakteszt.
Nem tudom, hogy miként működik a flac, de nem hiszem, hogy folyamatosan tömöríti ki lejátszás közben a flac - ot a lejátszó. Mert a tömörített és a nem tömörített adott pillanatban nem ugyanaz.
Baluka neked is....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Lenovo Ideapad 330 12 GB RAM 256 GB SSD eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple watch Series 10 42mm Silver 2027.05. Apple jótállás
- Nad Masters M10 BluOs integrált erősítő és hálózati média lejátszó
- Apple Watch Ultra 2 49mm Esim, Új állapotban, Akku:100%, 36 hónap Garancia, Titán Színben
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest