-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
footy
addikt
válasz
Henker2 #46170 üzenetére
Add el az ovalt es vegyel belole szigeteloanyagot az elso ajtokra (Igy csinald meg az ajtot.). STP Silver vagy Sinuslive ADM-et keress.
Szigetelessel a meglevo hangszorok is jobban fognak szolni, lesz egy kis melyed es a kozep alja is jobb lesz valamivel. A fabia ajtajaba egyebkent elegge nyugos hangszorot talalni a korlatozott beepitesi melyseg miatt. -
Osynho
addikt
válasz
Henker2 #46165 üzenetére
Az első hozzászólás is utal rá, és itt mindenki azt fogja tanácsolni, hogy hátra semmilyen hangszórót ne tegyél. Főleg ne 10 cm-eset. Ekkora hangszóró nem fog jól szólni, bármiről is hajtod, de nem sok embernek van ilyen, így tanácsot nem fognak tudni adni, szerintem.
Erősítő nélküli fejegységgel semmi se fog szólni, mivel az erősítő mozgatja a hangszórókat.
-
footy
addikt
válasz
Henker2 #44417 üzenetére
Ha jol emlekszem 2001-ig vagy 2002-ig 20-as melykozeppel szereltek es utanna mar a 16,5-es van. A racs elotte sokkal kisebb, ezert tunt ugy hogy kis meretu melykozep van beepitve. Egyebkent maximum 55mm-es melysegu hangszorok mennek be a gyari helyre, sajat keszitesuvel 60-asat lehet beszuszakolni. Ha nem akarsz sokat kolteni, akkor az Octavia hangszorojat rakd be es szigeteld ki az ajtot. Ebben az esetben a kiemelo keret arat is megsporolod.
-
Akos1994
aktív tag
válasz
Henker2 #44417 üzenetére
Henker2:
Ajtóban vannak egyáltalán a hangszórók? Mert én rákerestem belső képekre és mintha nem is lenne semmi az ajtóban.. Esetleg még külföldi fórumos beépítéseket is kereshetnél, márka/típus fórumon, hátha van bevált ötlet/megoldás vagy valami egyszerűbb panelépítés.. Nekem segített a saját autómnál.Van esetleg valakinek Hertz ESK szettje? Elméletileg ahhoz a gyári rács az EG 165 típusszámot viseli és ha valaki birtokol egy ilyet és lemérné nekem a belső átmérőjét azt nagyon megköszönném..
Árulják ugyanezt univerzálisként is, Eton szettemhez akarok venni, csak valahogy mégis félek, hogy mi van ha beleérne a membrán pereme vagy bármi egyéb..
-
opeter70
senior tag
válasz
Henker2 #44404 üzenetére
Fabiát sajnos nem ismerem hangszóróügyileg.
2 dolgot tudok javasolni (pontosabban 3-at):1. Várj egy kicsit, talán jár erre egy kolléga, aki ismeri a típust.
2. Kérdezd meg valami Fabiás fórumon...
3. Vagy esetleg te magad vedd ki a gyári hangszórót és mérd meg.
Ez esetben viszont a beszerelési mélységet is mérd meg, mert sok hangszóró csak kiemelőgyűrűvel fér be. -
opeter70
senior tag
válasz
Henker2 #44390 üzenetére
Ehhez tudni kellene, hogy 13, vagy 16 centis hangszóró fér-e be az ajtóba.
Általában "kezdő" szettnek ezt szokták (szoktuk) javasolni: [link]
Vagy esetleg ezt: [link]
Vagy ugyanezeknek a 13 centis változata.Árban és minőségben ezek alá nem nagyon szabad menni, mert az már a gagyi kategória.
Ezek viszonylag könnyen hajthatók fejegységről is (értsd: nem feltétlenül kell hozzá erősítő).
A felső határ pedig csak pénztárca kérdése, de a felsőbb kategóriákhoz már erősítővel is számolni kell. -
opeter70
senior tag
-
opeter70
senior tag
válasz
Henker2 #44386 üzenetére
11 centisről és nem tudok, 10 centisek léteznek.
Itt nézz körül: [link]
De azt már most megmondhatom, hogy nem fogsz túlzottan jól járni ezekkel. Kb annyit érnek, amennyi az áruk. A JBL-lel legalább (valószínűleg) volt valamicske mélyed.
Ezekkel még az sem lesz.
Szerintem ebből előbb-utóbb kalaptartó faragás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Eladó Vagy Csere Samsung Galaxy Z Fold 4
- EVGA SuperNOVA 750W GT 80 Plus Gold full moduláris tápegység / 53 hónap Alza.hu garancia
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia
- Gigabyte AORUS B550I PRO AX ITX Rev 1.2 / Beszámítás OK!
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest