-
Mobilarena
Autóhifi
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
válasz
pengusz77 #71624 üzenetére
A JVC másik autóban volt.
Ez a 2011-es ilyen átmeneti év lehetett a modelnél; állítólag a 2010-es még csak AUX csatival szerelve jött ki 2011-ben volt AUX és USB is, 2012-től viszont eltűnt az AUX és csak USB maradt. (esetleg szoftveresen nincs rendben a fejegység, hiába a fizikai USB port?)
Megint máshol valamilyen USB kábelt említenek; nem direktbe kellene a csatlakozóba dugni a pendrive-ot, hanem ezen a kábelen keresztül. (az owner manual is említ egy ilyen kábelt, viszont nem találok semmi cikkszámot, vagy azonosítót miféle spec Mitsubishi kábel lenne ez)
-
vhw
addikt
válasz
pengusz77 #71619 üzenetére
Én még nem piszkáltam bele (be se néztem még a fejegység mögé - amennyire tudom gyári mindkét csatlakozó, az AUX és az USB is. De érdekes, hogy nem jelenik meg az USB mode, a bluetooth annyira nem is zavarna... bár egyébként a kormányon megvannak a telefonkezeléshez a gombok...)
Letiltani hogy lehetséges a módokat? (csak az owner's manualt lapoztam át egyelőre - lenne egy komolyabb manual-ja a fejegységnek is, ahol részletesebb leírások vannak?)Ma reggel kipróbáltam egy másik pendriveot; 8 Gb, FAT32, 1,5 Gb mp3, csak pár; 5-6 mappa a gyökérben, se képek, se egyéb fájl, csak mp3 - ugyanúgy nem olvassa be. (egy másik fórumon túrkálva a fájlok, mappák számára, elhelyezésére adtak tippeket - de ezek szerint az ilyen kevés adatot tartalmazó pendrive-ot se viszi.
-
vhw
addikt
Szeretnék egy kis segítséget kérni; egy 2011-es Mitsubishi Lancer gyári fejegységével (GPS nélküli, alap modell) illetve a csatlakoztathatósággal van probléma.
Az autóban van AUX és USB csatlakozó is (mindkettő a középkonzol alatt - nem a kesztyűtartóban), pendrive (FAT32, 4 GB mp3) - egy JVC KD-X220-al probléma nélkül működött. Viszont a manuálban leírtakat követve; hosszan nyomni a CD gombot (mode váltó) csak AUX módba vált át, nincs USB (vagy Bluetooth). AUX-ban csak halk kattogás hallható a hangszórókból, több percen át, látszólag semmi eredmény (beolvasás?) nélkül.
Angol fórumon valaki említette, hogy ez a fejegység csak max 2GB-s pendrive-okkal bír el - lehetséges?
Vagy nem lenne rendesen bekötve az USB csatlakozó?Van tapasztalatotok a kérdéses típussal?
Köszi.
-
vhw
addikt
válasz
simi811118 #47471 üzenetére
Igen Swift.
A gyáriakkal az a bajom, hogy kicsit feljebb tekerve a hangerőt (nem ütközésig) már torzít, kissé recseg.
Nem kell hogy érezze a gyomrom, csak legalább szóljon már tisztán... Ha ennyi elvárható ilyen 10 centis hangszóróktól.Az 5-7 ezret illetve a két JVC-t példaként azért említettem, mert nem teljesen tiszta, hogy ezért az árért 1 vagy 2 db van a dobozban, és hogy elinduljunk valahonnan.
Nem egy felső összeghatár - ha teszem azt az Alpine SXE-1025S dupla ennyiért jobb választás, akkor azt.Ami a 10-es komponens szetett illeti, tudnál linkelni 1-2 ajánlhatót? (egyelőre tényleg nem faragnék semmit az autón, a csomagtartó meg így is... szerény. És ismételten nem a ablakrezgető basszus a cél, csak a tiszta hangzás.
-
vhw
addikt
válasz
Akos1994 #47465 üzenetére
Nem rég vettem én is egy JVC KD X220-at - ami egyébként teljesen korrekt.
De hangszórókból is kellene valami hasonló belépő cucc.
Most - a gondolom gyári - 2 db 10 cm-es 2 utas koax van a kocsiban - ezek helyére kellene valami, maradva a méretnél.Hogy valami típust is mondjak, ahonnan elindulhatnánk:
A JVC CS-J410X vagy CS-J420X típusa vállalható belépő szinten? (lehet más márka is, én nem bánom)További amatőr kérdés: a fent említett két típust ilyen 5-7 ezer körül kínálják, ez darabár vagy párban vannak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A topikban TILOS hirdetni!
● Az összefoglaló elolvasása kötelező, a legtöbb kérdésre választ kapsz.
● Az összefoglalóban megtalálható kérdésekre NEM válaszolunk.
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- UHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -40% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD EU-HUN
- IBM PS/1 2168-552 486SX-25
- ASUS ROG Strix RTX 2080 Ti OC 11GB
- Acer Swift 3 (SF314 54) i5 / 8GB RAM / SSD / FullHD / kiváló állapotban!
- iPhone 11 Pro Max 256GB 12 hónap garanciával
- Samsung S25 Ultra 256GB Csak kipróbált!! Jótállás: 2028.06.19.-ig
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest