- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
tasmán_ördög
csendes tag
Sziasztok!
Kíváncsi lennék a véleményetekre az alábbi két géppel kapcsolatban.
Szerintetek melyiket válasszam? Fujitsu PI3560 vagy Asus K50AB-SX073V ?ASUS K50IN-SX153V
-
!Overdose!
őstag
válasz tasmán_ördög #9401 üzenetére
Igazából a FuSi jobbnak tűnik, de magamnak nem venném meg.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
rdi
veterán
nem biztos, de előfordulhat. szerintem próbáljátok meg egy kis időre kódolás nélkülire beállítani a routert (nyitott hálózat) ha úgy megy akkor próbáljátok meg wep -es titkosítással (ami ugye nem a legjobb, de legalább van).
Azért elég furcsa, hogy egy viszonylag rendszeresen jelentkező problémára a gyártók nagy ívben sz****nak
Az én gigabyte routerem sem egy szutyok például, mégha egy kicsit öregecske isFej! Tor! Potroh!
-
Peti567
aktív tag
válasz konfar.dani #9387 üzenetére
Nincs egy felkiálltó jelem se!
De pl. a Pover 4G, Smar logon, meg ilyen extrákat amugy se jelez a felkiáltójel, ilyenekre gondoltam hogy mit érdemes?!
Köszi
Ja és a Fn bill. is működnek, kivéve a wifi kikapcsolót, arra mi kell? -
zoleee24
tag
válasz tasmán_ördög #9401 üzenetére
Szia!
Én is nézegettem a Fuji-t az a VGA mindenképp mellette szól, a numerikus bill hiánya ellene,
a minőségre nem tudom mit mondjak , van a családban Fuji is, ugyanezzel a házzal, még nem volt vele baj.
Magamnak viszont az ASUS K50AB-SX073D-t vettem, ua. amit te is néztél, csak free dossal jött. Maximálisan elégedett vagyok vele. -
tanker66
csendes tag
Sziasztok!
Van egy 3 éves ASUS A6KM Q056-os notim. Pár hete az altatásból fekete képernyővel tért vissza és maxon pörgött a venti. Kikapcs gomb hosszan tartásával áramtalanítottam. Azóta ezt a hibajelenséget produkálja: www.tolna.net/~herendi
Memóriát, vinyót, akksit és töltőt már cseréltem.
Hogyha van valamilyen ötleted, hogy mi lehet, akkor kérlek oszd meg velem!Még egy kis info:
A noti halála előtt furán viselkedett már. Eléggé lassú volt a gép (pl kitömörítésnél 700 megát a megszokott 1-2 perc helyett 3-4 percig tömörített, mozilla naponta többször elszállt összeomlással).Válaszokat előre is köszi!
-
konfar.dani
aktív tag
Na elvittem szervízbe.
Kb. ma 10 körül vittem, negyed 12-re kész volt a takarítás, alkatrészük nem volt.
Probléma nincs vele, azt mondták.Viszont néhány gomb, ami eddig, nehezebben nyomható be, és késöbb jön ki, mint eddig.
1k-t kértek.
Takaríthettek rajta valamit?Los ángeles nunca mueren
-
Peti567
aktív tag
válasz konfar.dani #9408 üzenetére
És megjavult a hangszoró? (vagy mit takarítottak? kicsit lemaradtam)
-
konfar.dani
aktív tag
válasz Peti567 #9409 üzenetére
Hangszóró ugyanúgy csak az egyik szól, de mintha nem recsegne.
Hát a kólát takarították ki elvileg.
Igazából azt mondta, hogy a kóla rég kiszáradt már, nem ment mélyre, kiszáradva meg már nem tud marni.Szerintem csak a rászárad szutykot kitakarították, meg valamit befújkált azt mondta.
MOD: Viszont hozzáfűzte hogy a hangszóró lehet a kóla miatt.
[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
!Overdose!
őstag
válasz konfar.dani #9410 üzenetére
Nem azt írtad, hogy garanciás a noti? Mert, ha igen, akkor kár volt szervizbe vinni. Ha később valami komolyabb problémád lesz vele nehogy belekössön az Asus, hogy volt már szétszedve.
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
konfar.dani
aktív tag
válasz !Overdose! #9411 üzenetére
Vagy volt, vagy nem.
Remélem szét volt..Igazából garancia papíromat sem tudom hol van, meg hát a kólába hamarabb belekötnének szerintem.
Semmi kedvem nem volt várni egy hónapot hogy küldözgessék ide-oda a garanciával.
Meg a közeljövőben belerakok még egy giga ramot, szóval a garancia teljesen mindegy.
Los ángeles nunca mueren
-
legenda
válasz konfar.dani #9412 üzenetére
- szériaszám alapján is ellenőrizhető a garancia, bizonyos esetekben garjegy nélkül is elintézhető a garanciális javítás!
- nem küldözgetik egy hónapot ide-oda!
- a memória bővítését hivatalosan is támogatja a gyártó, így az nem befolyásolja a garanciát!
(mondjuk ha a kólának látható jele van, akkor abba valóban beleköthetnek...)Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
legenda
válasz konfar.dani #9414 üzenetére
főként attól függ, hogy mi a problémája!?!? hozzávetőlegesen; látástól mikulásig...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
konfar.dani
aktív tag
-
zoleee24
tag
sorry, de unom már ezt a kóla témát
-
zoleee24
tag
válasz konfar.dani #9418 üzenetére
Tényleg nem chat, csak legalább 10x leírtad már ezt a kólás dolgot, kissé túlspiráztad, csak visszapírítok én is a múltkori "hőbörgésért"
egyébként mák, hogy nem lett baja a cuccnak, a gombok mozgása valószínüleg majd megoldódik, előfordul , hogy bontás után még nincs minden a helyén[ Szerkesztve ]
-
legenda
válasz zoleee24 #9417 üzenetére
hagyd csak, majd én megnyugtatom!
konfar.dani; most jutott el oda a kóla maró hatása okozta folyamat, hogy jelentkezzenek a hibák! majd egyre több hibajelenség lesz, egyre komolyabbak, és a végén mondhatni használhatatlan lesz a noti! persze a szerviz csak drága pénzért csinálná majd meg, komplett alaplapi cserével, ami nem éri majd meg...
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
konfar.dani
aktív tag
-
tasmán_ördög
csendes tag
válasz zoleee24 #9406 üzenetére
Köszönöm! Pozítív véleményed az Asusról megnyugtatóan hat
Most már az Asus felé kezd billenni a mérleg, viszont bejött a képbe egy másik Asus is
Még vacilálok, hogy melyiket válasszam... egészen holnap reggelig ráérek kigondolni, melyik legyen. Az egyik a szóban forgó AB, ami neked is van, a másik a K50IN SX153V
Esetleg róla van valami infód?ASUS K50IN-SX153V
-
zoleee24
tag
válasz tasmán_ördög #9422 üzenetére
ha a véleményemre vagy kíváncsi mindenképp K50AB , főleg azért mert a HD4570 sokkal jobb kártya mint a GeForce G102M.
A hőfokok eleinte ijeszőek voltak számomra, de utánaolvasva ezek teljesen normális értékek.
a kártyákhoz: [link] a HD4570 82. , G102M 120. a listán.[ Szerkesztve ]
-
tasmán_ördög
csendes tag
-
tasmán_ördög
csendes tag
válasz !Overdose! #9426 üzenetére
Hm... igen, a Fuji nagyon jónak tűnik, és olvastam is egy pozitív kicsengésű tesztet, de annyi negatív véleményt hallottam, hogy nem tudnám rossz érzés nélkül megvenni. Pedig van több ismerősöm is, akinek nincs problémája a Fuji gépével. Továbbá a Fujira csak egy év, az Asusra viszont két év garanciát adnak (bár egyáltalán nem vagyok otthon notebook ügyben, úgyhogy nem tudom, ez valójában mennyit számít).
ASUS K50IN-SX153V
-
zoleee24
tag
válasz tasmán_ördög #9431 üzenetére
Ott a pont! A két év garancia nálam nagyon sokat számított.
A minőségre meg nem lehet panasz ASUS-nál.
Tényleg nem arcoskodásból , de évek óta hardverszervízzel foglalkozom, és asus-ból volt a legkevesebb alkatrész ami megfordult nálam garanciában.
Most is csak azért nyúzom a legújabb játékokkal , hogy ha meg akar állni a cucc akkor most az elején tegye.
A K50AB az LED kijelzős egyébként
A két gyártó közötti különbség minőségileg ha hülye példával akarok élni mint egy BMW a Lamborghini-hez képest. (Főleg a felhasznált anyagok tekintetében, itt az ic-ket, ellenállásokat, csatlakozókat, kijelzőt értem, az ASUS cuccaiba válogatják ezeket)[ Szerkesztve ]
-
Achatius
csendes tag
Hellotok, egy olyan problémám lenne, hogy bekapcsoltam az Asus K50AB laptopomat reggel, és mikor a windows bejelentkező képernyőjének kellene megjelennie csak összevissza csíkok vonalak, hangyák voltak a képernyőn. Utánna kikapcsoltam majd vissza és már jó volt, és lekopogom de azóta is működik. Csak kicsit idegesít hogy miért csinálta ezt. Aki tudja kérem jelezze.
-
zoleee24
tag
válasz Achatius #9433 üzenetére
Szia! Próbáltad extended(kiterjesztett) desktoppal is?
elvileg ez VGA probléma szokott lenni a keresztbecsíkozott, szétesett kép.
Nekem ilyet még nem csinált, 2 monitorral hajtom 19"-os ASUS monitor van rákötve kiterjesztettként, néha az "hullámzik" kicsit de valószínüleg csak a töltés miatt -
Achatius
csendes tag
válasz zoleee24 #9434 üzenetére
Hát egyszer csinálta csak, ma reggel, azelőtt se meg azóta sem volt semmi ilyen. Csak most a tudat idegesít hogy miért lehetett. Tegnap este normálisan kapcsolt ki, este meg nem történt vele semmi különös ami miatt reggel ilyet produkáljon. Csak hát nem nagyon szeretném hogy hirtelen elszálljon a gép.
-
sambala
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek! Most vásároltunk egy Asus K50AB-SX073D laptopot és nagyon meg is vagyunk vagyunk vele elégedve, viszont van vele két probléma!
Az egyik, hogy gépelés közben ugrál összevissza a kurzor és nem tudok vele mit kezdeni, már letöltöttem mindent amit lehetett szerintem, de sajna nem jó! Általában több sorral feljebb ugrik magától pedig nem érünk semmilyen billentyúköz!A másik probléma, hogy az Fn billentyű működik szépen miután a driver felment, de az Fn+F5 F6 reagál ugyan, és elő is jön a fényerőállítás logo a bal felső sarokban, sőt még a szint is megy le fel gombnyomásra, viszont a FÉNYERŐ EGYÁLTALÁN NEM VÁLTOZIK a kijelzőn!!!
Sajna ezekre nem jöttem rá hogy mi lehet a hiba de nagyon nagyon zavaró, sőt....
Kérlek titeket mármi öteltetekvan esetleg a megoldást tudjátok akkor segítsetek!Üdv és előre is köszönöm!!!
u.i.: itt is hasonlóképpen megy a Dirt 2
-
kp78
addikt
válasz sambala #9442 üzenetére
Az ugrálás nálam is jelentkezett anno.
Nálam a megoldás a tapipad kikapcsolása lett, mivel túl érzékeny, és hozzá sem nyúlsz, csak közel kerül a kezed hozzá, és máris ugrik a kurzor.
Én amúgy is legtöbbször külső egeret használok, és úgy állítottam be, hogy ha egeret dugok rá, automatice tiltsa le a tapipadot.
Persze úgy is jó, hogy Te magad tiltod le, amikor nem használod.
Csak akkor van gond, ha Te tapipadozol, mert akkor arra kell figyelned, hogy a kezed mindig minél messzebb legyen tőle.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
sambala
csendes tag
na ezt a touchpadot kipróbálom mert mi is erre gondoltunk és figyeltünk is rá h neh hozzérjünk de lehet h akkor mindegy.... mert elég ha a kezünk ott van... na próba cseresznye.. kikapcsoltam!
meg közbe találtam az asus honlapján egy drivert vmi keyboard vmi feltettem azt is!
egyébként most h írom jó minden nem ugrik el... ugyh nem tudom a driver vagy a touchpad kikapcsolás vált be de most jó, csak el ne kiabáljam....viszont a fényerőt nem állítja!!! hiába látszik a logoba h állítja de a fény nem változik! viszont megtaláltam a vezérlőpultba és ottt udom állítani úgyh h a kijelzőn is változzon!!!
-
tasmán_ördög
csendes tag
válasz zoleee24 #9432 üzenetére
Végül egy Asus K50IN-SX153V boldog tulajdonosa lettem Tulajdonképpen a proci miatt döntöttem így... nem mintha értenék hozzá
Rögtön lennének is kérdéseim... teljesen ostoba kérdések, de azért felteszem őket.
Éppen töltöm az akksit, és nem tudom, hogy hol kéne látnom, hogy feltöltött. A touchpad előtt van 3 led, az első zölden villog, a második narancssárgán világít, és a harmadik (ami egy villanykörte) zölden világít. Melyik jelzi az akksi töltöttségét? Vagy az adapteren világító zöld ledre kéne figyelnem? Elnézést hogy ilyeneket kérdezek, de ez az első notebookom
A másik kérdésem az lenne, hogy honnan tudom letölteni a videókártyához a drivert? Az asus vagy az nvidia oldalán? (Mondták, hogy azt érdemes letölteni a nagyobb teljesítmény miatt.) A segítséget előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
ASUS K50IN-SX153V
-
tasmán_ördög
csendes tag
válasz tasmán_ördög #9447 üzenetére
Oké, a tálcán látom, hogy mekkora a töltöttség Csak melyik led tartozik hozzá?
ASUS K50IN-SX153V
-
gy18
csendes tag
válasz tasmán_ördög #9447 üzenetére
Hello! grat a notidhoz!
A narancssárga led jelzi a töltést.
Szerk:
[Nvidia oldala] Innen frissebbet tudsz leszedni
[Asus oldala] Itt minden van a notidhoz[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest