- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
rabxly
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Van egy 3 éves ASUS F3JA-AP012-es notebookom, és ma délelőtt óta baj van a hanggal (Realtek Audio van benne). A Windows (Windows 7 RC2-t használok) felismeri, hogy valami bedugtam a jack-be, de a noti belső hangszórói szólnak továbbra is. A külső jack-be dugott fülhallgató szintén szól. Már próbáltam újabb illesztőprogramot telepíteni a hanghoz, de nem segített. Eléggé tanácstalan vagyok, még sose láttam ilyet, és a google-lel sem nagyon találtam hasonlót. Ha valaki már találkozott ilyennel, vagy csak van egy jó ötlete, nagyon hálás lennék.
Köszi!
Üdv: rabxly
[ Szerkesztve ]
-
konfar.dani
aktív tag
sziasztok!
valaki nemtudná megmondani hogy egy felmaródás mennyi idő alat tmegy végbe?
csakhogy a kóla..
mennyi idő után lehetek benne biztos hogy nem hatolt mélyre a kóla, és semmi baja nem lesz a gépemnek a jövőben?
3-4-5hónapja sikerült ráborítaniLos ángeles nunca mueren
-
zoleee24
tag
Sziasztok!
Everestben high performance-ban (100%) ezeket a hőmérsékleteket látom:
Cpu mag1 : 81C
Cpu mag2 : 81C
GPU Disp : 84C
GPU Mem: 85CNem sok ez egy kicsit?
olyan 70-90 % procihasználatnál ez: 73 73 85 86 és nem forgatja annyira a ventit sem.
Most merjek vele high performance-ban játszani?
-
master bud
tag
válasz logicfok #9189 üzenetére
Nekem is k51-em van és sikerült felraknom az XP-t. Az enyém K50IJ-SX003L. Pár szóban a lényeg:
-nekem nem jött be a BIOS-os SATA Mode átállítás (Enhanced->Compatible), ugyanúgy kékhalálozott
-kellett csinálni egy SP3-as telepítő CD-t, amelybe bekerült a SATA driver is
-ezután már gond nélkül felment az XP de a display csak 640x480/4 bit mellett futott a legfrissebb gyári display driverrel is, ezért hívni kellett az ASUS-t
-BIOS frissítés szükséges (ASUS oldaláról) majd le kell töltened az új display drivert az Intel oldaláról
~~G::alactic O::bservation D::evice~~
-
Blade10001
csendes tag
Sziasztok!
Kellene egy kis segítség. Minap vettem egy Asus K51AC seriás gépet.
Xp lett telepítve, viszont a filmeket szaggatva játsza le.Mint kiderült csak windows 7 és vista drivert kaptam a géphez és nem találok sehol xp-hez videokártya drivert. Szerintem ez orvosolná a problémát hogy a filmeket ne szaggatva játsza le.
Meg tudnátok mondani hol tudnék ilyet letölteni? -
Csabee.
nagyúr
válasz Blade10001 #9207 üzenetére
Megnézed a vga-d típusát és letöltöd! Tegyél fel jó codec csomagot mint pl a k-lite, de a vga driver az fontos, azt ne hagyd ki!
Üdv: Csabee.
-
Csabee.
nagyúr
-
veloscsont
csendes tag
sziasztok
pár napja vettem egy Asus K50AB SX045-ös laptopot, de valamiért csak a HD4570-es vga.t ismeri fel a gép, a HD3200-asat nem: nem is jelenik meg az eszközkezelőben :S
elvileg kéne lenni beállításnak róla a Catalystben és a BIOS-ban is, de egyikben sincs semmi
ez mitől lehet? a driver és bios friss -
zoleee24
tag
válasz veloscsont #9211 üzenetére
Szia!
Én is tegnapelőtt vettem egy K50AB-SX073D-t és ugyanez van nálam is.
Néznél majd egy szenzort everestben? Nekem Pover4Gear-ben high performance-ben a föntebb leírt hőmérsékleteket adja. Olvastam valamit, hogy akkor vált talán 3200-ra, ha ki van húzva a töltő, de még nem próbáltam.
Játékot néztél már rajta? -
trefi84
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a K50ab-sx045d notebookom és az a problémám, hogy ha felrakom a tka hotkey drivert nem működik a wifi. Nem csak az fn+f2 re nem gyullad ki a led de egyáltalán nem talál semmilyen kapcsolatot. Anélkül viszont nem tudom használni az fn hangerő kombinációkat. Amennyiben tudjátok a probléma okát vagy esetleg van ötletetek előre is köszi a segítséget. -
veloscsont
csendes tag
nem is tudom hány órát töltöttem vele, hogy megtudjam miért nem megy a HD3200, és még mindig nem megy
a szenzorok:
CPU 62 fok
1.mag 59
2. mag 59
GPU 60
vinyó 30 -
adam_
senior tag
Van egy Asus K50IN notebookom, alapból Linuxos. Hogyan lehetne erre a rendszerre feltelepíteni a Windows 7-et? Alapból bekapcsolom, be se tudom hozni a biost vagy hasonlókat, hogy DVD-ről bootoljon, mi tévő legyek, mik az első lépések?
-
adam_
senior tag
Na sikerült is behozni a biost, átállítottam, hogy dvd-ről bootoljon, már teszi is a Win7-et!
A win telepítésénél csináltam egy 20GB particiót a winnek, maradt 190 a másikon partición. Kérdezném én, hogy miért nem látja az egész 320-as tárhelyet? Valamint csinált egy úgy nevezett rendszernek fenntartott valamit, ami 100Mb-os. Ez mi? -
konfar.dani
aktív tag
ma történt velem egy baleset amit a bénaságommal okoztam.
clin alkoholos ablaklemosóval tiszittottam(nem ajánlom senkinek..) monitorját az asusomnak(x71sl)
kissé tulnyomtam a képéernyőre, és amikor bekapcsolam, alul egy nagy paca van a kijelzőn, befolyt:S
lepattintottam a előlapját vagy minek mondják, beraktam a résbe egy kis vonalzót. egy káét óra után foltokban fölszáradt.
ez okoszhat gondot a géppel?
vagy simán csak kiszárad?
most is arróél irok, tehát baja nincs, csak zavaró az a paca ott
a válaszokat előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
adam_
senior tag
Na felraktam a Win 7-et, de mivel a hozzá adott driver lemezek a laptophoz Vista-n futnak, Win 7-en nem nagyon. Hol tudok letölteni drivereket, amik Win 7-en is indulnak, települnek?
-
adam_
senior tag
A hdd-ből valamiért csak a 20GB-ost látja, a 290-est nem. Hogyan tudnám mégis láthatóvá tenni?
-
veloscsont
csendes tag
az, hhogy 320-ból csak 300-at lát szerintem csak annyi, hogy a merevlemezgyártók mikor ráírják egy vinyóra, hogy mekkora 1000-es váltószámmal számolnak a byte, kilobyty stb között, míg az oprendszerek 1024-el
ez a különbség nem tűnik soknak, de 1024^3/1000^3 300 gigabyteal megszorozva pont kiadja a 320 gigabyteot
az én gyáretó szerint 750 GB-os vinyóm is csak 700 valójában :S
ez vavszerk: közben látom megválaszolták a kérdést
[ Szerkesztve ]
-
eversman
tag
válasz veloscsont #9233 üzenetére
én is valami ilyesmit próbáltam leírni fenn
-
konfar.dani
aktív tag
válasz veloscsont #9233 üzenetére
ezekszerint akkor az én elméletem nem jött be hogy a működéshez kell
de amit te irtál, az logikusabb[ Szerkesztve ]
Los ángeles nunca mueren
-
gy18
csendes tag
Tudom énis csak adam_ mondta hogy nem látja az összes 320gb-ot és írtam hogy nekem is annyi és sose fog annyit látni amennyi rá van írva.
-
szkury
aktív tag
Sziasztok!
Asus K50IJ-SX036L-t vettem, felraktam a win7-t, mobilnet oké!
Skype-nál fordított képet ad a webcam.
Vmi beállításfélét (advanced) olvastam, de olyat nem találtam a skype-ba.
Kérem a segítségeteket!Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
konfar.dani
aktív tag
ez alapján valaki megtudná mondani hogy 64 bites e a laptopom?
bocsánat, én nem találom rajta vagy csak vak vagyokLos ángeles nunca mueren
-
gy18
csendes tag
válasz konfar.dani #9239 üzenetére
A letöltéseknél van 64bites driver, szerintem az Nem annyira értek hozzá, de az everest-be nézd meg ott kiirja hogy tényleg az-e.
-
gy18
csendes tag
válasz konfar.dani #9241 üzenetére
Szívesen
-
szkury
aktív tag
válasz konfar.dani #9244 üzenetére
nagyon köszi!
Az élet egy olyan dolog amiből élve nem tudsz kikerülni! Mindenkinek van egy málna!
-
adam_
senior tag
A billentyűzeten felül az F1-től F12-ig lévő gombokon az opciók, ilyen mint hang némítása, növelése... miért nem reagál ha rányomok?
-
adam_
senior tag
válasz konfar.dani #9247 üzenetére
Hát a VGA driver tuti fent van, a többiről nem tudom, mivel az eredeti dvd, amit hozzá adtak nem támogatja a Win 7-et, és az Asus oldaláról se tudom letölteni normálisan a drivereket.
Ja és a ROMnak nem kéne magától teljesen kipattannia, amikor megnyomom a gombját?
[ Szerkesztve ]
-
eversman
tag
Na még egyszer, hátha most valaki tud segíteni:
Múlt héten érkezett meg az F50SF-JX061X drágaságom, win 7 fel, minden frankón működik, kivéve két apróságot:
1. Ha elindítok valamiféle videót, akkor a win állít valamit a színhasználaton, vagy valami ilyesmi. Ennek gondolom van valami oka, de mi az? ki lehet ezt valahogy iktatni? ki kell e egyáltalán?
2. a win felismerte magától a hangeszközt, szólt szépen, de gondoltam csak felteszem a hivatalos drivert. Amint feltettem elkezdett recsegni ropogni, fülhallgatóval is. Gyorsan letöröltem, akkor megint minden normális. Elvileg jó drivert tettem fel. Ötlet ezzel kapcsolatban?
Danke-bitte!
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest