- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
job-
tag
Sziasztok!
Noti vásárlás előtt állok, szemezgetek az ASUS K70EA TY033D -vel.
Van esetleg valami véleményetek, tapasztalatok a notival kapcsolatban?
Alternatíva lehet még egy MSI noti, ha esetleg tudtok ajánlani ezen kategórián belül.
ASUS - MSI ?
Előre is köszi -
F1r3b1rd
tag
válasz kliszi #10050 üzenetére
Lehet rá xp-t telepíteni:Asus K61IC XP drivers
-
Mitya2010
csendes tag
Sziasztok!
ASUS F5R notival lenne egy kis problémám. Indulásnál kiírja, hogy CMOS Checksum error, CMOS date not, néha azt is hogy battery low. És csak F1 lenyomása után tölti be a windowst. A dátumot és időt, kijelző beállításokat elfelejti a gép. Egy alaplapi elemcser megoldhatja a gondokat? Igazság szerint a kocsi ajtóhoz koccant a gép, mielőtt ezt a hibát produkálta, ez okozhatja a hibaüzenetet? Elmozdulhat az elem? Esetleg BIOS-ban lehet valamit állítani? Egy ilyen hibával kb mennyiért tudnám eladni a gépet? 2 éves karcmentes F5R. Köszi a segítséget előre is. -
Rellind
senior tag
Bakker valaki mondja már meg hogy lehet megszüntetni ezt az átkozott fényérzékelőt!!!!
Biosban kikapcsoltam a lcd power savinget,P4G -ben nem találok semmi erre vonatkozót.
Egyéb ötlet???Asus M51TA
-
job-
tag
válasz Mitya2010 #10055 üzenetére
Szia!
Ez a jelenség alaplap, illetve ellem hibára utal.
Amennyiben nem csaptad rá a kocsiajtót, vaszleg nem ez okozza a hibát.Két verzió van ez esetben, ha értesz hozzá te, de ha nem akkor a szerviznek kell szétborítani a gépet. Elképzelhető, hogy érintkezési hiba lépett fel, de lehet az is, hogy elemcsere kell neki.
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Tud nekem valaki segiteni ? Melyik programot kell feltelepiteni XP-re hogy az Fn gomb használatakor a képernyön mutassa hogy a hangeröt halkitom vagy hangositom vagy a fényerö jelét stb .? Válaszokat köszi !!
-
kliszi
senior tag
Ja asus k61ic notebookom van ! Ahoz kéne ez a program az asus honlapjárol melyiket töltsem le ?
-
legenda
válasz kliszi #10058 üzenetére
magáért a kijelzésért az atk osd(2 utility) felel, de feltétele több illesztő és alkalmazás megléte is! az atk driver legyen telepítve, valamit ajánlott az összes atk alkalmazás felhúzása, hogy minden funkciógomb...stb működjön! a wifi be- és kikapcsolásához (fn + f2) az asus wireless switch (wireless console 3) utility kell! a keyboard device filter utility felhúzása is ajánlott!
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
pixi2176
csendes tag
Hello!
Van egy régebbi asus laptopom (core 2 dou 1.8 CPU, 2gb ram, ati mobility radeon x2300 384MB, Xp 3 service pack.
Úgy hallottam, hogy a cod6 gépigénye hasonló a cod4 -z. Valaki tud segíteni, hogy futna e rajta a cod6, mert a cod4 ment rajta? -
Dubel
csendes tag
Sziasztok! Ezt a gépet néztem ki: ASUS G73JH-A2
Valami vélemény a gépről? -
-
gabrielarky
tag
válasz nagyjojo #10049 üzenetére
Hali! Én előbb téged olvasva azthittem ugyanolyan notival rendelkezel mint amit én rendeltem, de aztán kiderült hogy amit nekem holnap hoz ki a futár, az Asus K72JR lesz. Én főleg netezésre, ebook ( .PDF) olvasgatásra, Photoshoppolásra (win7 64bit 4G rammal asztalin szakít rendesen) filmnézésre és esetleg játékra használnám de legutóbbi minimális. Mit értesz az alatt, hogy "nem túl bika"? Milyen gamékat próbálgattál a Tiéden, milyen felbontással és beállításokkal? Ahogy látom enyémben valamivel erősebb lesz a proci, 4GB RAM, de a VGA egyezni fog a Tiéddel.
[ Szerkesztve ]
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
san diego
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy az F5SR szériában a HD3470 cserélhető-e?
KösziA szervezés az amit az előtt csinálsz mielőtt csinálni kezdesz valamit, hogy amikor csinálod ne keveredj bele.
-
állóóra
csendes tag
Sziasztok! Volna megin egy kérdésem ASUS K50AB notin van -e Bluetooth?És ha van hogyan lehet életre csalni.Tudjátok 50 év felett belefogni a számítástechnikába nekem nagyon nagy kihívás ezért sokszor egyértelmű dolog nektek az nekem bonyolult.Azért szoktam kérn óvodás szintem magyarázzátok el.Köszi a válaszokat.állóóra
-
N0bu
csendes tag
Sziasztok!!
Nos a problémám a következő most vettem ezt a notit: ASUS K50AB-SX089D
AMD Athlon 64 X2 QL-65 (2,1 GHz, 1 MB)
HDD:
500 GB, 5400 RPM, SATA
RAM:
2 x 2 GB DDR2-800
VGA:
ATI Radeon HD4570 512 MBSzép meg minden...csakhát mégsem olyan mint kéne lennie
Szóval elvileg forumok és tesztek böngészése alapján a laptop halk...ami nemigazán igaz mert az enyémben 90%ban fullon pörög a venti..még üresjáratban is..WTF? megaztán van 1kis magasfrekvenciás sípolo ciripelő hang is odabent (szüleim,idősebbek nemhallják) de engem baromira zavar....
+ a legrosszab az egészben az hogy a játékok nemúgy mennek mint kellene..pl teszt bizonyítja hogy CS:Sourcben highon 140 fpsnek kellene lennie és hát lófax......Aion is akad...
ami azért gázos mert a régi notimon amiben 3470es kártya volt (ami feleannyi pontot ért csak el benchmarkban mint a 4570es) simán futott mind2őWin7-et használok...de ezt is ajánlják hozzá
+megpróbáltam már kb az összes lehetséges drivert a vga-hoz
PLS HELP!!!!!![ Szerkesztve ]
-
legenda
először is frissítendő a bios! a ípolás és s venti fordulata javulni fog!
ellenőrizd a bios beállításában - ha van olyan - a vga select módot, hogy az hogyan áll, mivel adott noti elvileg hd 3200 integrált, és hd 4570 dedikált videókarival is rendelkezik, power xpress módban mind a kettő aktív - és te tudod oprendszer alatt beállítani, hogy melyik menjen -, dgpu módban pedig csak az erősebb hd4570 vga! hd 3200 integrált videókarival ne akarj játszani, mert gyenge teljesítményt fogsz kapni!
a gyártói illesztőket használd, a noti letöltési részlegéből!Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
N0bu
csendes tag
Köszi a választ Kali!
De a helyzet a következő!A biosom a legfrissebb ami elérhető az oldalon az van fent nekemis!
próbáltam már a gyári vga drivert is meg újabbat is ugyanaz ...
windowsban is be volt állítva a 4570es és írta is hogy azt használja mégis szar volt a teljesítmény...de kipróbáltam már a biosban való direct dgpu-t is..és szintén gyenge a teljesítménye! nemtudom hogy miben befolyásolná az a dolgokat hogyha felraknék minden 1es drivert hisz tudomásom szerint az összes szükséges fentvan
a hotkey és 1éb baromságok nemfognak nekem beleszólni a grafikai teljesítménybe....1etlen dolog talán ami nincs felrakva az a gyári chipset driver(de mivel a win7 felismert mindent nem tartottam szükségesnek) de most felrakom aztis hátha....
esetleg ha van további 5let szívesen várom -
legenda
a win 7 csak az alap hardverekhez/eszközökhöz ad illesztést, a gyártóspecifikus funkciókhoz nem, ezért ajánlott minden szükséges gyártói illesztő (atk...stb) felhúzása!
a használt energiagazdálkodási séma is beleszólhat még a teljesítménybe, ne az energiatakarékost használd! ugye hálózati táplálás mellett játszottál, és nem akkumulátoros módban?
a videókártya esetében mind a két vga illesztve lett rendesen? a bios vga mód melyik állásában történt a vga illesztő felhúzása?
külön chipset illesztőt hol láttál a noti letöltési részlegében?Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
N0bu
csendes tag
Nos felvetett 1pár kérdést ez a válaszhalmaz
1ébként:
-töltőről használtam nem akksiról
-nem energiatakaréskos üzemmódban
-ha a 2vga illesztés alatt a mind2őhöz való illesztőprogram installációját érted arra csak kérdéssel tudok felelni :mind2őnek van külön illesztője???? de 1ébkénta 4570esét tuti felraktam a kari telepítése xpress üzemmódban zajlott...de az most fogós kérdés hogy vajon akkor meik vga-t használta a gépvégső soron arra jutottam hogy formázom a notit új win 7 és minden gyári illesztő telepítése...ja és még win 7install előtt dgpu-módba állítóm a BIOS-t és végig töltőn lesz...ha ígysem járok sikerrel akkor kérdezlek tovább Kali és nagyonszépen köszönöm a válaszaid
-
legenda
mind a két videókarinak van külön illesztése - hiszen az egyik a chipset része, a másik pedig külön dedikált gpu -, de a noti letöltési részlegében adott illesztő mind a kettőt tartalmazza! power xpress módban elvileg mind a két vga illesztve lett!
ha dgpu mód van kiválasztva a bios adott beállításában, akkor is problémás a játék?[ Szerkesztve ]
-
N0bu
csendes tag
jaja dgpu módban is ugyanolyan szar
ráadásul 5perc mire betölt a windows ebben a formában...és amikor visszaállítóm expressre akkoris kurvasokáig tart mire újra feláll a rendszeramúgy azt ajánlod hogy amikor újratelepítema rendszert akkoris xpress módban legyen a bios beállítva?
de most nincs időm foglalkozni vele...majd este fele remélem akkoris online leszel és majd segítessz ha kell
[ Szerkesztve ]
-
-
N0bu
csendes tag
Basszameg komolyan mondom besokalok felraktam újra mindent oprendszer összes gyári driver minden kutyafasza és mostis ugyanaz a helyzet...dgpu alatt telepítettem mindent...mostis hagytam azon tehát most csak a 4570es karit látja és mostis ugyanojan szar a teljesítménye
Nemtudom mitévő lehetnék...esetleg vista?? bár nemtudom elvileg win7en is muzsikálnia kéne a notinak
-
Abri
senior tag
hy all.
Asus notit szeretnék venni, feltételek: vmi jó proci 4gb ram, normális vga, led kijelző.Asus K50ID-SX096D
Asus K50IE-SX053Dezt a 2t néztem, de az egyik jobb proci, T6670 + GT310M 512mb vga a másik T4400+ GT320M 1gb.
Ti mit ajánlotok?
-
Zodicus
senior tag
Hy!
Tudja vki esetleg hogy miképpen lehet bemenni a bios-ba, ha van beállítva HDD password? A jelszó megvan, ha ez számít...
-
mellov
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék új laptopot vásárolni. Hosszas nézelődés után a választásom erre a gépre esett Asus K50IE-SX053D.
Érdekelne mi a véleményetek a notiról, van e ennél ideálisabb választás ebben az árkategóriában (játékra is szeretném használni)? Maximum 170-m lenne a gépre.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
Valty
aktív tag
Hi!
Van egy Asus M51TA notim, tegnap újraraktam a win-t, és azóta süvítő hangot ad ki.
Ez mitől lehet? Lehagytam valamelyik drivert? -
legenda
én ezt ajánlanám; K52JR-SX121D
Zodicus; f2 után nem kéri a jelszót?
N0bu; nálad valami érdekes probléma lesz... az oprendszer nem gányolt?
mellov; ha beleférne a +8 e ft, akkor neked is a fent linkelt notit mondanám, de majdnem olyan jó az is, amit te kiválasztottál!
[ Szerkesztve ]
-
Abri
senior tag
és van már vkinek ilyen notija Asus K52JR-SX121D? Kellene némi infó róla.
Főleg CS Source ra kellene.
Ha neked ilyen van, pls vegyél fel MSN re, thx. -
banuszzs
csendes tag
Kali olvastam korábban hogy tp link (tl-wr741nd)routert használsz te is, én minap vettem egyet asus KAB70-esemhez és upc nethez ez tudja az n szabványt már szóval jön is a harminc megabit rendesen egy darabig mert torrentezésnél pl azonnal borul az egész felére esik vissza vagy két három megabitre esetleg az is előfordul hogy kifagy a upc router...szerinted hol a hiba noti router vagy upc?
-
legenda
a linkelt adatlapon minden szükséges infót megtalálsz, amúgy jó széria, és ár/érték arányban is jó noti, eléggé új széria, ezért szerintem túl sok gyakorlati tapasztalatot itt nem fogsz kapni róla...
nekem nem ilyen noti van, de volt már a kezemben, telepítettem, próbálgattam, és szerintem jó!
msnnincs nekem, meszziről kerülöm...banuszzs; nem tudom, hogy hol olvashattad, mivel én biztosan nem írtam ilyet, hiszen nincs, és nem is volt tl-wr741nd routerem! nekem jelenleg tl-wr941nd van!
a upc bizonyos esetekben menedzseli a hálózatát, és az adott szempontból terheltebb területeken/intervallumokban a torrent prioritása hátrébb kerül(het) a sorban, ezért a torrent sebessége nem mérvadó, a hálózat - menedzselés - miatt is bármikor ingadozhat, és erről sem a noti, sem pedig a router nem tehet! ha a modem vagy a router (upc routert írtál, de a szolgáltató modemet ad) eldobja magát, az esetlegesen adódhat a torrent túl vészes beállításából is, visszább kell venni, és kipróbálni úgy![ Szerkesztve ]
-
zardani
csendes tag
Sziasztok!
Van egy asus k51 ac 037-es notebook-om.
A problémám az, hogy pl szürke apró csíkos hátterek vibrálnak.
hogy lehet ezt megszüntetni?
A felbontás max-on van, 60Hz és nincs más lehetőség.Köszi
-
trefi84
csendes tag
Sziasztok!
Van egy k50ab-sx045d notebookom és minden újraindításnál letiltja az optikai meghajtót. Miután az eszközkezelőben engedélyezem utána gond nélkül működik,(olvas,ír.) Ha esetleg tudtok megoldást a problémára előre is köszi!
-
legenda
válasz trefi84 #10094 üzenetére
az eszközkezelőben távolítsd el az egész csatornát, amin az optikai meghajtó van, majd noti újraindít, és várd meg, amint újra felismeri és telepíti, hátha rendesen illeszti eztán!
milyen oprendszer van fent?zardani; notiknál nem nagyon lehet 60 hertz feletti értéket beállítani! a vga illesztve van rendesen? színminőség 32 bit? színkorrekcióval nem lehet játszani?
[ Szerkesztve ]
-
állóóra
csendes tag
válasz animatrix11 #10009 üzenetére
Szia bocsi a késői válaszért.De szerintem is az lehet a gond,hogy angol helyesírásra van beállítva a helyesírás ellenőrző.Kérdésem hól lehet állítani magyarra.Köszi
-
gabrielarky
tag
Én múlthét kedd koradélután rendeltem tőlük Asus K72JR laptopot, köv. csütörtök délelőtt már ittvolt a futár vele egy vidéki községben. Aki a 15.6" K52JR változaton gondolkozik, az inkább gyűjtsön kicsit többet és vegye meg ezt, mindenképpen jobban megéri! a boltot is kifejezetten ajánlom, korrektül és gyorsan intéztek mindent illetve segítettek tanácsadással is.
A laptopnak nagyon szép képe van, csendes (ha nem felejtek benne dvd-t amit pörget ) fullra felinstallálva, sok automatikusan induló programmal is rohadt gyorsab bebootol a win7 64bit. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon jó az ár-teljesítmény viszonya az Asus K72JR-nek!
SEO & Content Strategist - https://www.linkedin.com/in/imregabri/
-
vaspingvin
csendes tag
Sziasztok!
Laptopvásárlás előtt állok, és érdekelne a szakavatottabbak véleménye is, nálam a fórumozók 99,99% több tapasztalattal rendelkezik, ebben biztos vagyok, mivel
nekem még sosem volt laptopom teljesen új vagyok a témában.Főbb szempontjaim az alábbiak:
-megbízhatóság (az ASUS-szal ezen a téren állítólag nincs gond)
-teljes mértékben képes legyen kiváltani az asztali gépet
-bővíthetőségIgazából az alábbi modell-t találom szimpatikusnak
ASUS N71JQ
[link]Érdekelne a véleményetek erről a szériáról, illetve hogy a laptop Intel GM55 lapkáját tudom-e bővíteni (lehet ez amatőr kérdés de jobb biztosra menni) pl. több merevlemezzel amiket RAID-be kötnék.
Válaszotokat előre is köszönöm!
Tisztelettel:
Kovács István L.
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest