- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda
válasz zoo8800 #10651 üzenetére
a win 7 alapban adott illesztőjével, illetve rossz illesztéssel sok széria esetében adott a hiba! (most arra nem akarok kitérni, hogy esetlegesen több szériában "fordítva" van a modul, és az illesztővel javítják a dolgot, meg, hogy az emberi szem is fordítva látja a képet, csak az agy elforgatja! )
k70ij esetében a lehetséges jó illesztők;
win 7 32 bit; chicony ; suyin
win 7 64 bit; suyin ; chicony
a korábban felhúzott illesztő(ke)t zúzd le!legiaap; szintén megoldás a megfelelő illesztő felhúzása! adott szériához nincs hivatalos win 7 támogatás, de a vista illesztő jó hozzá; chicony ; d-max ; chicony ; chicony
ha azonnal biztosra akarsz menni, akkor a kamera beazonosítása; link
pid kódok a fenti sorrendben az illesztőkhöz;
1; USB\VID_04F2&PID_B033
2; HW_ID_1 = USB\VID_05E1&PID_0501, HW_ID_2 = USB\VID_174F&PID_A821, HW_ID_3 = USB\VID_174F&PID_AA11, HW_ID_4 = USB\VID_174F&PID_A351, HW_ID_5 = USB\VID_174F&PID_A311, HW_ID_6 = USB\VID_174F&PID_6A31,
HW_ID_7 = USB\VID_174F&PID_6A51, HW_ID_8 = USB\VID_174F&PID_5A35,
HW_ID_9 = USB\VID_174F&PID_6A33, HW_ID_10 = USB\VID_174F&PID_5A31,
HW_ID_11 = USB\VID_174F&PID_5A51, HW_ID_12 = USB\VID_174F&PID_5A11
3; USB\VID_04F2&PID_B033
4; USB\VID_04F2&PID_B012[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Cancer
senior tag
Na, most jó, hogy elindul az xp-vel, de ennyi erővel a zseblámpámra is telepíthettem volna... Az égvilágon semmit nem ismer fel a notiból... nincs hang, hálózat és a képernyő is csak fullalap!
De kínkeservvel találtam mindenféle drivert xp-hez-hozzá! Holnap nekiállok telepítgetni, hogy aztán meglássuk, hogy lesz-e valami.
Kérdés! Ha szereztem win 7-et, akkor ugye ne xarakodjak az xp-vel...(?)Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
legenda
válasz Cancer #10654 üzenetére
mit vártál az xp esetében?
a win7 ajánlottabb, az közel mindent illeszt majd alapban - persze nem csak ezért jobb! -, de még annál is felül kell majd írnod néhány illesztést a noti gyártója által adott verzióval, hogy minden tökéletesen működjön![ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
milszab
senior tag
Az miért van hogy K52Jr-nek 3dmark06, 3700 pontot adott, míg 1 ugyanilyen felépítésű Acer-nek(5740g) meg 7000-et???
-
Cancer
senior tag
Újabb probléma...
Asus K50AD-SX073D laptopra ma tettem fel a Win 7-et. A munkahelyen még látott két wifi hálózatot, itthon viszont már nem.. Előzőleg egy Fujitsum volt és az a sajnát routerem mellett még itthon is látott vagy 5-6 free és zárt wifi-t.Nem tudjátok, hogy mi lehet a baj? Elvileg be van kapcsolva a laptop wifi-je.
Az ügyvédem nélkül nem írok alá semmit...
-
kp78
addikt
Lehet, hogy mégis fent vannak xp driverek az Asus support oldalon?
Bár nekem már nem kell, de hátha vkinek igen.
Win7-et választod ki, de azon belül ott vannak ha jól néztem mindenhez.
2 példa:[link] [link]„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
sanzi89
addikt
Megosztanám veletek az ASUS garanciaszervízes tapasztalataimat. Kicsit hosszú lesz, de remélem tartogat 1-2 embernek hasznos és megnyugtató infókat.
Vettem 2008 augusztusában egy ASUS M51VA notit 2 év garanciával. Volt egy olyan visszatérő problémám, hogy Win7 alatt kb hetente egyszer csontra fagyott a gép. Ez után visszatértem Vistára, ahol hónapokig nem jelentkezett a probléma, majd szintén elkezdett csontra fagyni. Próbáltam ilyen-olyan drivert, OS-t, beállítást, szóval amit meg tudtam tenni megtettem. Ezek után jött a tipp, hogy memória gond, ekkor elkezdtem játszani a memóriával, csak az egyik van bent, majd másik memóriafoglalatba teszem. stb. Az volt a gond, hogy volt amikor 1 hétig nem fagyott, volt amikor 5 perc alatt. Végül oda jutottam, hogyha a második memória foglalatban van Ram - mindegy, hogy az elsőben van-e ilyenkor vagy sem - akkor jelentkezik a fagyás. Azt a tippet kaptam, hogy valószínűleg chipszet hiba. Gondolkoztam, hogy elküldjem-e egyáltalán a notit, mivel úgyse fogják hetekig járatni, hogy fagy-e vagy se. Végül úgy döntöttem, hogy elküldöm, lesz ami lesz.
Ha már úgyis elment, és csak augusztusig van garancia, akkor már minden hibát leírtam. Volt olyan, hogy a DVD író nem olvasott be lemezeket, a fényérzékelőt ami irányítja a kijelző fényerejét nem lehetett kikapcsolni, illetve a zsanér lötyögött egy kicsit. Ezeket mindet beleírtam, mondván ha már úgyis elmegy a noti veszíteni nem veszítek vele.
Ezen a héten hétfőn jöt a futár érte, kedden kapta meg a HRP. Szerda este már jött a mail, hogy befejeződött a javítás. Mikor írták, hogy mennyi alkatrészt cseréltek benne csak néztem: Alaplap csere, DVD író csere, zsanér, zsanárfedő elemek csere, fényérzékelő csere, fényérzékelő kábel csere, kijelző inverter kábel csere. Mindezeket úgy, hogy az alaplapon kívül 1 év új gar, az alaplapra 2!
Most itt van a kezemben a noti, és még egy olyan érzésem is van, hogy mivel az alaplapcsere miatt eléggé szét kellett bombázni a házat, mintha jobban össze is rakták volna. A csuklótámasz résznél pl ha az ember kicsit megnyomta a műanyagot nyekergett. Ezek pl eltűntek.
Szóval elégedett vagyok a szervízzel, és örülök végülis, hogy elküldtem.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
Sapphi
aktív tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy ez megoldható-e hogy nekem van egy monitorom amibe van beépített hangfal is.
A laptopot és a monitort HDMI -> DVI kábellel van összekötve mert a monitoron csak DVI van.
A kérdésem az lenne, hogy hangot így is lehet átvinni a monitorra vagy mindenképpen össze kell kötnöm egy másik kábellel is, hogy legyen hang.
Remélem érthetően írtam le
A segítségeket előre is köszönöm!
-
kp78
addikt
válasz sanzi89 #10665 üzenetére
Szerintem ez nagyon pozitív dolog, régi NSE rémtörténetek után jó ilyet olvasni.
Nekem korábbi Asus notim 2,5 éves volt most, mikor eladtam, szerencsére nem járt szervizben, ezért is vettem megint Asus-t (K52JR), talán ezzel is megúszom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
philoxenia
MODERÁTOR
aclandiae hozzászólása a Dell topikból áthelyezve:
Üdv!
Adott egy Asus F5Rl laptop, aminek a driverét nem engedi feltelepíteni a webkamerához.
Próbáltam:
- a gyári cd-ről rákerestetni
- a weblapról levenni a driverrt
- eszközkezelőből netről frissíteni
Egyik sem megy.
A telepítő végén kiírja, hogy a telepítés nem sikerült.
Mit lehetne tenni?Eszembe jutott, hogy pl. az Asus M51K laptophoz megvannak a driverekről xp-re.
Elképzelhető, hogy vmi más program hiányzik neki, ami miatt a telepítő nem tud végezni?
(link01; link02) -
kp78
addikt
K52Jr tulajok!
Ti meghagytátok a vinyón a gyárilag 2 partíciót? A "D" semmi extra, csak néhány rejtett fájl, csak nem tudom, azok mennyire kellenek?„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
Regron
csendes tag
G72 laptopom van, és az a gondom, hogy a TurboGear-ben nem működik az overclock funkció: a legördíthető ablak teljesen üres. Azt mondták, hogy biosban engedélyezni kell, de nekem nincs ilyen, vagy csak nem találom. Tud valaki megoldást?
-
kp78
addikt
válasz zoo8800 #10671 üzenetére
Másnak nem így van?ntomka
akkor vszínű az újrahúzáskor megszüntetem.
Amúgy mi az az expressgate?[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ntomka
nagyúr
válasz sanzi89 #10676 üzenetére
Pontosan ilyen, csak a noti szűk keretei miatt nem hardveres, hanem a winchesterre telepített rendszerként jelenik meg egy külön partíción, amit a bios közvetlenül tud indítani ha engedélyezzük benne. Számomra az előbbi miatt azonnal funkció vesztett dologgá vált, ezért is töröltem.
ツ Headphones on - World off
-
kp78
addikt
válasz sanzi89 #10676 üzenetére
Nem tűnik rossz dolognak, de nem hinném, hogy szükségem lenne rá.
Plusz nem is nagyon találtam a biosban ilyet.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
ntomka
nagyúr
-
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Mi lehet az oka annak hogy a játék/FIFA 2010/ elindításkor rossz a kép. De már más játéknál is észre vettem. Párszor állítgattam a képfelbontást és egyszer csak tiszta kép jött a játékról.XP verzió fut a gépen és K52 JR tipusú a gép. Valami ötlet?SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
NÓPARA
aktív tag
válasz Csabee. #10686 üzenetére
Az a bibi hogy ehhez a tipushoz az ASUS honlapján nincs is XP-s driver. Csak a K52F tipusúhoz van XP-s driver. A WIN7-s driver van csak ehhez a készülékhez de azt nem szeretném egyenlőre feltenni nehogy galiba legyen. De azért köszi a segítséged!
SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
kp78
addikt
válasz Csabee. #10686 üzenetére
Eszközkezelőben frissítésre nyomva nem talál frissebbet, nekem is ez van fent win7 alatt.
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
kp78
addikt
válasz NÓPARA #10689 üzenetére
De akkor az eszközkezelőben a frissítés miért nem találja
Majd leszedem, csak most még először úgyis a win-t kell újraraknom.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
sanzi89
addikt
válasz NÓPARA #10689 üzenetére
Ha ez bármi segítséget jelent, akkor bármilyen ASUS notinál, amihez ATI VGA van jó lesz a driver. Nem kell feltétlen, hogy a te géptípusodhoz legyen belinkelve. Én is mindig keresgélni szoktam a HD3650-eshez.
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni.
Van egy 904HD EEE PC amit újratelepítettünk és az újratelepítés után eltűnt az 1024x768-as felbontás. Windows XP és elméletileg minden gyári driver fel van telepítve. Hiába nyomkodom a felbontást állító gombot, kiírja, hogy 1024x768 de nem rakja át abba. Valakinek van valami ötlete erre!? -
nagyjojo
csendes tag
5470 hez rakd fel a 10.4es Catalyst-ot. ez április 28.án jött ki....
-
creed30
aktív tag
válasz sanzi89 #10665 üzenetére
Örömmel olvastam az általad írtakat,mivel úgy néz ki én is egy asus notebook mellett teszem le a voksom
iponnál néztem ki egyet,közben már leveleztem is velük a futárszolgálatos garanciával kapcsolatban,ők is megnyugtató választ adtak.
Úgy néz ki nyugodt szívvel merek majd asus notebookot rendelni a netről.még annyit ha valakinek van tapasztalata az AMD-s Asus notikról az írjon,köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Juvefun81
csendes tag
Hosszas fórumolvasgatásokkal a voksomat az ASUS mellett tettem le, de
segítsetek dönteni!!!
K52JR-sx101d vagy K50ID-sx069d???
A VGA a legnagyobb problémám!!!
Melyik??? HD5470 (I)vagy(/I) GT230???A válaszokat előre is köszönöm!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest