- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
hankpoke
tag
Kérnék egy kis segítséget.
Vagyon egy Asus X50SL F5 szériás noti. Kedves asszonypajtás kitörte a csatit a gépben, ezért cserére szorul. Technikai háttér megvan a szereléshez, de nincs hozzá alkatrész... Tudna valaki valami infót adni arról, hogy hogyan lehet beszerezni a csatit? -
Roxy
tag
Hello mindenkinek!
Egy haverom atdobta a laptopjat, hogy telepitsem neki ujra a Win-t.
Win7 et raktam fel a gepre. Az lenne a problemam, hogy ha lehajtom a kepernyot, akkor elvilegugye alvo allapotba megy a gep, es ha felnyitom, akkor "felebredne".
Nekem azt csinalja, hogy amikor felnyitom, akkor ugyan felebred, de a kepernyo fenyereje full nulla, sotet, mintha kikapcsolna...
Friss Ati driver van fenn. Dgpu uzemmodban, a HD4500 as megy.
Mi lehet a gond? Kellene meg vmi drivert feltennem? -
NÓPARA
aktív tag
Hali!
Asus K52JR a készülék. Szeretnék majd WIN-7-t tenni rá idővel. Most csak alap 2Gb memória van benne és szélszerű lenne bele még 2GB-t tenni? Vagy elég ha csak az alap van benne. Használata vegyes de talán 60%-ba játék megy rajta és fog is menni ha az új OP rendszer lesz majd rajta.SAMSUNG GALAXY S23 ULTRA
-
kp78
addikt
válasz NÓPARA #10753 üzenetére
Nekem is ez van, a 2 giga rammal próbáltam Fifa09-et, COD2-t, SBK08-at, egyikkel sem volt gond, de nyilván egy újabb játéknak már nem lenne elég.
Nekem is win7 van rajta, egyelőre elég a 2 giga, majd idővel meg veszek, de nem kell, hogy ez legyen az első lépés.[ Szerkesztve ]
„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
veterán
Sziasztok!
Adva van egy ASUS K50AF-SX016D noti. A webkamerája fordított képet ad.
XP van rajta. ASUS support oldaláról leszedem a kamerához illő drivert a 3 közül, fel is települ. Újraindítást kér, leokézom. Erre a windows leáll feliratba belefagy a gép, processzor ledje nem villog. Csak hosszan lenyomva tartva a bekapcsoló gombot hajlnadó a gép kikapcsolni.
Nem esünk pánikba. Bekapcs. A windows már nevén nevezi a kamerát, nem csak usb videóeszköznek. WOW, akkor felment a driver! Nézem a képet, még mindig fordított...
Gondoltam újraindítom, erre megint belefagy a gép a widows leáll feliratba.
Újrahúztam a gépet. ugyanaz a probléma jött elő, úgyhogy leszedtem a drivert. Azóta le tud állni a gép.
Mit lehetne tenni, hogy a kép is megjavuljon, s a gép is ki tudjon magától kapcsolni?solfilo
-
steelsec
aktív tag
Hello!
Az elmúlt hónapokban gondolkoztam notebook vásárláson, és a végleges kiszemeltem, egy K52Jr-sx116d. Az a kérdésem lenne, hogy az ati 5470-ről láttam eredményket, hogy mit tud és igazából nem annyira rossz főleg, hogy maximum COD4 ezek, azt elviszi szerintem. Az lenne a kérdés, hogy mennyire melegszik? Érdemes-e venni alá egy hűtőpadot?
A winyóját mennyire nehéz kicserélni mert nagyon nem tetszik az 5400rpm-es vinyó, és hogy van-e esetleg valami széria probléma amit tudtok esetleg?Köszi.
-
bandus
veterán
sziasztok!
win xp reinstall után nem működnek az fn+... billentyűkombinációk eg yasus a6u laptopon. hogyan lehet ezeket működésbe hozni?
köszi előre is!
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
kp78
addikt
válasz bandus #10764 üzenetére
Én úgy tudom ATK driver kell az Fn gombok működéséhez.
Ha nincs driver cd-t, support oldalon talán megleled.„El szeretném magyarázni” vagy „szeretném elmagyarázni”. De semmiképpen sem "elszeretném magyarázni". Biztos, hogy le tudod írni helyesen. :) Egyenlőre a sorozatgyilkos darabol fel, de ezt egyelőre nem szeretném :)
-
nemzavarsz
csendes tag
válasz solfilo #10762 üzenetére
Szia!
A gépedhez 3 féle kamera driver is van az Asus oldalán, valószínűleg nem a megfelelőt tetted fel. Az eszközkezelőben nézd meg, hogy a kamerának mi a hardvareazonosítója és az ahhoz tartozó drivert töltsd le, és telepítsd fel.
Az XP valószínűleg ezután nem fog leállni teljesen. Ez az XP hiányossága, egy ide tartozó hotfix, vagy az SP3 általában megoldja, esetleg BIOS frissítés is kell hozzá.
A hotfixet megtalálod a K50AB/Utilities -ben, Microsoft KB909667 HotFix for Windows XP.
Szólj, ha valami nem megy.
NZ.
-
veterán
válasz nemzavarsz #10766 üzenetére
A jó drivert raktam fel, előtte megnéztem, melyik típusú kamera van a gépben, a kód alapján választottam drivert. A bios frissítésen épp most vagyok túl, gyors leszedem a hotfixet, és meg is nézem, leáll e a driver felrakása után a windows. Az eredménnyel jelentkezem.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
veterán
válasz nemzavarsz #10766 üzenetére
Sajnos nem jó még mindig.
A windows most már leáll, hotfix sem kellett, azt írta, a telepíteni kívántnál frissebb van a gépen. (gondolom mert közben felment az sp3 és egyéb frissítések)
De a kamera képe továbbra is fordítva látható.
Itt az eszköz azonosítója, ez alapján kerestem:
Ez alapján az Azurewave USB2.0 Camera Driver, de telepítés és újraindulás után ezt írja a windows.Egyszerűen nem értem a dolgot.
solfilo
-
veterán
válasz nemzavarsz #10772 üzenetére
Szia!
Köszönöm! Gondolom akkor user error esetével állunk szemben.
(#10771) Ferrero: -nél azért többet is segíthetnél! Ha nem mondod, hogy mi a hiba, sosem fogom megtanulni.
[ Szerkesztve ]
solfilo
-
semetka
őstag
Most vettem egy k52jr-es notit és érdekelne a gyári cd-ről ti mit szoktatok felrakni.
Nem ismerem az Asus progikat így mindent felraktam ami a cd-n volt. Baj nem lehet==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
enroy
csendes tag
Sziasztok!
Most vettem egy K50IJ-t amin Freedos van :S de windowst akarok rátenni.
Indulás után egyből a dos jelenik meg, ahol lehet 3 lépés közül választani.
Boot menü sehol és a BIOSba sem tudok belépni:S se esc sem F2
Ha tud vaki segítsen PLS! legalább a biosba belépni
Köszi -
semetka
őstag
Az új notin van egy érdekes észrevételem. Felraktuk a cod2-őt kíváncsiságból és minden maxon 25-30 fpssel ment. Ennél azért többet mértek a tesztekben. Ezt mi okozhatja?
Ati driver? Amit kaptam cd-t hozzá arról raktam fel az ati drivert.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
veterán
válasz nemzavarsz #10778 üzenetére
Szia!
Megkaptam, köszönöm! Tökéletesem működik az átírt driver!!!!!!
Nemzavarsz mester profi munkát végeztél!!!
Nagyon köszönöm még egyszer a segítséget, nélküled nem sikerült volna!Ferrero: Én is félreértettem a hozzászólásod!
solfilo
-
legiaap
félisten
Háló!
Olyan bajom van, hogy a notim túlságosan is melegszik és nagyon hangos. Egyszerűen nem tudok vele mit kezdeni.
Most viszont lenne egy öltetem, csak előtte megkérdezlek titeket mit vélekedtek róla:
Találtam egy ilyet a gépemen: [link]
Mi lenne ha ott állítanék valamit, ahol karikáztam. Akkor talán megszűnne a gondom?Ja és Asus X50Z notim van windows 7 professional 32 bit-el.
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
legiaap
félisten
válasz nemzavarsz #10783 üzenetére
De amiket bekarikáztam azok mire valók?
Nem igen értek hozzá.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
nemzavarsz
csendes tag
válasz legiaap #10784 üzenetére
Gondolom a ventillátor szoftveres szabályzásával.
De ha a levegő áramlásását akadályozza a összegyűlt kosz, akkor nem hűtés hangolgatása a megoldás, hanem a koszt el kell távolítani, a hűtés hatásfokát javítani kell. Annál is inkább, mert tönkre is mehet tőle a noti, különösen ilyen időben. Mennyi idős a gép, mikor volt legutóbb alaposan kitisztítva?[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz nemzavarsz #10785 üzenetére
Hát most már két éves lesz.
Azt hiszem, akkor le kéne kapnom valamikor a hátulját és kifújatni a port.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
sputyi70
aktív tag
Sziasztok. A gyermekem eltörte a K-52jr notim egyik gombjának a müanyag tartóját (Hinge) Nem tudjátok hol lehetne venni egy javító készletet,mert nem akarnék komplett billentyűzetet venni 15k-ért.
-
P1eTr0
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre volna szükségem. Van nálam egy Asus netbook (Eee PC 900-as), amin a jelenlegi operációs rendszer nem működik (Windows XP Home). Erre kéne rávarázsolnom egy újat, de több kérdés is felmerült bennem. Van-e a gépen olyan rejtett partívió, amiről vissza tudom állítani az eredeti op.rendszert (olyat találtam a biosban, hogy "OS Installation Start, illetve Finished, de akármire állítom, nem történik semmi). Feltételezem, ha nincs rajta rejtett partíció, akkor pendriveról kell majd telepítenem, amihez mintha a PH-n lenne is egy jó leírás, de ekkor még mindig van kérdés ezzel kapcsolatban.
A gép alján van egy kód, amivel a windows-t tudom aktiválni. Ehhez gondolom OEM-es telepítő kéne. Számít, hogy az adott telepítő SP1-es, SP2-es, vagy SP3-as? Mármint el fogja fogadni azt a kódot, ami a gép alján van?Bocs a sok kérdésért, de ilyet még nem volt szerencsém csinálni... szóval minden segítséget szívesen fogadok.
Köszönök minden hozzászólást előre is.
Normális vagyok. Megmondták a hangok is.
-
semetka
őstag
Tudtok nekem segíteni abban hogy hol tudok az asus programokról infót szerezni?
Egy csomó progit nem tudom mire jó.==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
-
sputyi70
aktív tag
válasz nemzavarsz #10792 üzenetére
Ment Pm.
-
sanzik
senior tag
hali!
K52JK noti i3 330 procival állandó 100 rpm-es cpu fan speed-el üzemel egész addig amíg a proci 90 celsius fokot el nem éri. Akkor beindul a venti,de csak pár másodpercre amíg visszahűt.
Ez normális érték és meg lehet változtatni valahol ezt a ventilátor fordulatszámot mert igy marha meleg az egész cucc... ? -
madd dogg
senior tag
Sziasztok. A napokban vettem egy Asus K52F notebookot. Érdeklődnék, sikerült e valakinek feltenni az Express Gatet, egyáltalán melyik való rá, és lehet e. Mert az Asus honlapon és a manualban nem említik, de a webshopokban ExpressGate2-ről beszélnek, és a gép gyárilag 2 partícióra volt osztva, az egyiket ExpressGate-nek hívják. Valami ötlet, tipp?
-
steelsec
aktív tag
Hello!
A mai délelött folyamán egy kereskedő a kínálatába 160k körüli áron tette fel az Asus k52jr-116d notebookot. Ezt én dél körül észleltem hogy a helyi bolt is ekörül adja. Gondoltam felhívom őket h mi a helyzet és ha tényleg igaz akkor kérek egy kis plusz szüleimtől és emg is veszem. Azt mondták a telefonba h most ennyi de nem tudni meddig. Mire visszahívtam őket mert lebeszéltem a szülőkkel addigra már nem is volt elérhető iylen áron hanem 204k ért. ez kcisit húzós volt. Nézelődtem a vebsokok oldalán, árgép, olcsobat.hu segítségével és nem 1 boltnál szintén ezen az áron volt mire körbe telefonáltam szintén ne mtudnk ezt az árat adni hanem a 204k-t ajánlotta mindegyik. Tehát aki ma korán kelt az aranyat lelt mivel ezért a gépért ez jó ár. Az emelt viszont drága... -
semetka
őstag
Mit jelent a power 4 gearban a min processor state meg a max processor state?
==Gigabyte Z170X Gaming 3 Core i5-6600 2x4GB DDR4 2666MHz Kingston HyperX Fury with Intel HD Graphics 530==
Új hozzászólás Aktív témák
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest