Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Farkassacred

    őstag

    válasz Aljasvip #47569 üzenetére

    Ezek aztán tényleg régi címek ám, velük is foglalkoznom kéne majd valamikor, ha már a korszak anime filmjeiért odáig vagyok. Nem is tudom egyébként, hogy melyik a legrégebbi anime sorozat amit végignéztem, szerintem az Initial D.. :D

    Silεncε: A Black Lagoont azzal az angol szinkronnal szerintem még idén megnézem majd. :K
    A Your April-re visszatérve, bőven lenne még potenciál abban animében azokkal a színészekkel. Az élet mindig megy tovább ugyebár :B De persze vannak azok az animék amit nincs értelme, vagy egyáltalán nem is lehetne folytatni.

    Hintalow: Az első animét amit megemlítettél nem is ismerem egyáltalán, ment a listámra egyből. :K Műfaj alapján szimpatikus kis sorozatnak tűnik. A GTO pedig egy nagyon jó anime, de úgy rémlik adósa vagyok még ennek a sorozatnak egy befejezéssel.. a sok szezonost szerintem pont abban az időben kezdtem el hétről hétre nézni.. és az új nálam legtöbbször lenyomja a régit, ha a sorrendet kell néznem. Újranézem kell néznem úgy érzem, sok dolgot kihagyhattam abból a sorozatból.

    Synthwave: Az Aa! Megami-sama! volt az első anime amit láttam, ha a narutót nem számolom persze. :DD És még végig is néztem anno emlékszem. Elég sok jelenet megmaradt belőle, tehát semmiképpen nem a könnyen felejthetők közé sorolandó.
    Danshi Koukousei no Nichijou, basszús nem rémlik hogy láttam e ezt az animét vagy sem, műfajok alapján mindenképp bele kell lesnem. :K Minami-ke, ezt se tudom pontosan láttam e vajon.. listára instant. Az Initial D és a Got magáért beszél, de nekik is tartozom még elmaradt részekkel/évadokkal..

    consono: Cowboy Bebop, egyszer láttam csak még pár éve, de örök kedvenc lett, legfőképp a totálisan egyedi hangulata miatt.

    Nem csodálom, hogy a Dorohedoro és a Yesterday wo Utatte volt a legkedvesebb anime remekek számomra az utóbbi időben. De jó is lenne több ilyen retro vonalú művet látni..

Új hozzászólás Aktív témák