Új hozzászólás Aktív témák
-
-
F34R
nagyúr
válasz Farkassacred #48752 üzenetére
Mert nem a szokvanyos Idol, Idol Egyebkent jah nem rosz darab.
-
Eastman
addikt
válasz Aljasvip #48742 üzenetére
Szia,
Anno Wyll kolléga készítette az avatart, de már nem emlékszik a forrásra. Viszont a gépén megtalálta a kép vázlatait, rétegeit, úgyhogy belevághatunk.
[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_gerincserv_muteti_kezelese/keres.php?suser=Eastman ⮞ Műtét nélkül is lehet megoldás...
-
WayneGace
őstag
Boku no hero academia-ban az új szezonban a részek fillerek?
BestSecret invitációt privátban adok.
-
akinek nem derogal az amcsi comic, es tetszett a The Boys sorozat/kepregeny, Invincible ajanlott cucc, nemreg fejeztek be az s1-et. superherok + jopar frocsogos jelenet, karakterfejlodes es nemi story is belefert. Szinkronszineszek is menok, mar akinek szamit.
szerk: És aki esetleg eloszereplos hasonlo sorozatra vagyik boys,umbrella academy es watchmen utan, jupiters legacy nem bomba, de egesz jol belendul.
[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
KISDUCK
addikt
Olvasgatom a Boku no Herot és az anime követekző részeiben érdekes fordulat lesz a
kapcsolatban.One for All-al -
Farkassacred
őstag
Kimetsu no Yaiba Movie: Mugen Ressha-hen, a film.
Hát ezért a filmért se fogok a moziba rohanni az tuti (ha lenne nálunk persze..).. nem is értem se a pontozást, se nem az eddigi jegy eladásokat.. Teljesen középszerű lett, már már "fillernek" tűntek a jelenetek benne, és persze a gusztustalan cgi-t se hagyjuk ki..
Nem biztos, hogy jó irány ez. A sorozat az sorozat, a film meg film. A kettő keverése 90%-ban nem vált be eddig..I'll meet you again through the eyes of our son.
-
F34R
nagyúr
válasz Farkassacred #48774 üzenetére
Lehet nem egy rendezvenyen voltunk, de a film tomoren egy konnyed akciodus tortenet. Nem lett keverve, erre pont eleg volt egy filmfeldolgozas... a sorozat meg meg varat magara.
addig be kell erni az ilyen folytatassal. -
KISDUCK
addikt
válasz Farkassacred #48774 üzenetére
Hát nem volt nagy szám valóban, de a film manga canon és a 2. fele nekem tetszett, de mozit nekem se ért volna meg. Mangába ezután nagyon beindult a gépezet, ha ezt így 1-1 egyben átviszik animébe, akkor nem csak Mugen train lesz hanem Hype train is.
-
Farkassacred
őstag
Azt értem, más műfaj stb. De így akárhogy is nézem, a sorozatra hoz szégyent. Bár mondjuk nálam önnálló filmként is elbukott ilyen cgi mellett.. Ha akció, akkor az legalább legyen szép!
No mindegy, várjuk a sorozatot szeretettel.I'll meet you again through the eyes of our son.
-
F34R
nagyúr
válasz Farkassacred #48777 üzenetére
CGI occoo'... en pont amiatt nem szerettem mar a legutobbi ufotable fate-t sem.De ertheto, hogy egy bizonytalan megterulesu projektnel ezt hasznaljak.
Redditen lattam a Boku no Hero Academianak par reszen is huztak a grafikai mesterek. -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Farkassacred #48781 üzenetére
Mondjuk elvileg jovore jon, szoval varhatunk meg?
Tenyleg mas esetleg nem olvasta Overlord mangat vagy ln-t korabban?
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
consono
nagyúr
-
tDr1v3r
veterán
Mangadexen szoktam, de egyrészt most nem megy az oldal (újraírják a motort mert feltörték pár hónapja), másrészt nincs minden fent, sok DCMA takedown volt. Többi oldal nem szimpi se a minőség, se az okádék vízjeleik miatt...
App-ra Tachiyomi Androidon, iOS-en Paperback (TestFlight-ban lehet csak letölteni egyelőre) elég okés, ezeket használom a céges meg a saját telefonomon, de utóbbi csak a Mangadex-szel működik együtt alapban, de lehet tallózni másik repót is (csak címet nem tudok hozzá, lusta vagyok utánanézni )
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
Kasya
nagyúr
Köszönöm szépen mindenkinek
-
Maxxy10
addikt
Behoztam a Boruto manga lemaradásomat...
Kurama
Amúgy meg szerintem kaszálni fogom kezd nagyon unalmas lenni... Újra ugyanazokat a köröket róni... -
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
Maxxy10
addikt
válasz KISDUCK #48793 üzenetére
Végül sikeresen legyőzték az Otsutsuki-t de csak úgy, hogy Kurama feláldozta magát szóval Naruto mostmár egy átlagos ninja lett. De miután legyőzték kiderült, hogy van még egy aki elment megkeresni egy másikat... Szóval kezdődik elölről arról nem is beszélve, hogy Borutoban is van egy aki már 80%ki van csomagolva mert ez a pecsétet olyan mint valami tömörített fájl... Nevetséges. Lényegében ennyi történt ami érdemleges. Sasuke elvesztette az egyik szemét köszönhetően a Borotuban lévő Otsutsuki-nek... -
Farkassacred
őstag
Szépen rá lehet függni erre az Attack on Titan animére nem mondom. Hogy maradhatott ez eddig ki nálam azt nem tudom.. Még csak az első évadnál járok ugyan, de úr isten ezek a karakterek.. utoljára ennyi jó szereplőt a Rainbow-ban láttam, ettől az érzéstől a frász kerülget.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
F34R
nagyúr
válasz Farkassacred #48796 üzenetére
Ez van ha nem regota animezel.
-
Farkassacred
őstag
2014-2015 körül kezdtem el követni a szezonosokat, bár akkor még elégge válogatva ugyan.. lehet kimaradt volna akkor is, ha 1 évvel előbb érdeklődöm utánuk. Korábban csak Narutót néztem, aztán jött egy Phantom meg a Durarara, közte meg egy Kaichou Wa Maid sama és a Fumoffu. Úgy hogy biztos kimaradhatott más gyöngyszem is.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
F34R
nagyúr
válasz Farkassacred #48798 üzenetére
Passz. En mikor vegeztem a legtobb ajanlottal, akkor utanna mar csak szezonosokat neztem.. Es pont igy mentem vegig rajta.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kupon kunyeráló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Crypto Trade
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Lexus, Toyota topik
- Robotporszívók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv 4G LTE gar
- X13 Gen1 27% 13.3" FHD IPS érintő Ryzen 7 PRO 4750U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest