Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• L3zl13

nagyúr

Suzuka: Hétvégén végigtoltam ezt a sorozatot. Az AnimeNfon valaki nagyon elb@szta a besorolását, mert az ott leírtakkal ellentétben se Ecchi, se Harem nem jellemző rá.
    Műfaját tekintve elsősorban romantikusnak nevezném. Méghozzá abbol is a fiúknak szánt változat, nem a rózsaszín ''Ribbon'' tipusú, de nincs benne annyi poén sem, hogy romantikus vígjátéknak nevezzem, bár azért természetesen az is van benne.
    Történet röviden: Yamato Akizuki egy Tokiói középiskolába jelentkezik tanulni, mert szeretne elszakadni otthonról. Tokióban lakó nagynénjénél száll meg, aki egy szállót-fürdőt vezet, melyben kizárólag fiatal lányok laknak. (Nem láttam én már ezt valahol? :DDD)
    Mikor megérkezik Tokióba, útközben megnézi az új iskoláját, és meglát az udvaron egy lányt, aki épp magasugrást gyakorol, és első pillantásra belezúg.
    Később persze kiderül, hogy a lány ''véletlenül'' pont ugyanabban a szállóban lakik, mi több pont a szomszéd lakásban...

Nos, bár a fentiekből másképp tűnhet, ez a sorozat nem csak a Love Hina koppintása. Bár az alaphelyzet tényleg nagyon hasonló, de innentől a történet más irányba indul el, és maga a sorozat nem annyira a humorra épül.

Érdekes volt benne még, hogy elég fontos szerepet játszott a sorozatban a sport (atlétika) így majdhogynem sport animének is nevezhetnénk. (Mint pl a HnG vagy a PoT)

Szerintem a tavaji év talán legjobb ilyen műfajú sorozata. Mindenképp ajánlom azoknak, akik szeretik az ilyesmit.

Aki hülye, haljon meg!

Új hozzászólás Aktív témák